Velti uztraucās

Rakstīts: 21 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 27 — 28 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Kā zas nosvinē jā m 27. jū nijā , ē damzā les rezervā cija tika veikta pusgadu iepriekš . Gatavoš anā s procesā biju ļ oti skrupuloza pret katru sī kumu un ieraugot Villa Vita restorā nu uzreiz sapratu, kur vē los lai kā zas, turklā t mans draugs agrā k strā dā ja š ajā iestā dē par floristi kā zā s. un apstiprinā ja tikai š ī s vietas krā sainī bu. Sā kotnē ji mani vadī ja spoguļ zā le, tač u atbilstoš i viesu skaitam (50 cilvē ki) administrators Andrejs ieteica paņ emt lielā ku un interesantā ku zā li, jo ī paš i tā pē c, ka zā les ī res maksa ī paš i neatš ķ ī rā s no zā les gadā . pagrabs - spoguļ zā le bija 7.000, ē damzā le 10.000. Samaksā jot depozī tu - 2.000, oficiā li tika uzsā kts sagatavoš anas process. Izlasot visā das atsauksmes par restorā nu, radā s baž as par virtuvi, apkalpoš anu, bet rezultā tā mē s ar vī ru bijā m vairā k nekā apmierinā ti.
Personā ls ļ oti atsaucī gs, liels paldies Andrejam, kurš vienmē r prata nomierinā ties katrā jautā jumā , palī dzē ja izveidot izcilu ē dienkarti, ī paš s paldies administratorei Allai, kura kā zu dienā un aizvakar tika galā ar visiem jautā jumi, kas saistī ti ar darbuzņ ē mē jiem, ē dinā š anu, galdu noformē jumu un sē dvietu plā noš anu, vē l gribu teikt, ka, lasot negatī vas atsauksmes par vadī tā ju Viktoriju, man likā s, ka mū s piemeklē s "rupjī bas" liktenis, bet nē , gluž i otrā di, Viktorija ir ļ oti pieklā jī gs un labi audzinā ts cilvē ks, es nevaru teikt neko sliktu, tikai labs iespaids. Jā , tieš ā m ē dienkarte ir sastā dī ta principā , 2 nedē ļ as pirms kā zā m man arī likā s, ka ir ļ oti vē ls, bet Andrejs teica, ka nebū tu problē mu, ja taisī sim agrā k. Tā kā viesu skaits nemitī gi mainī jā s, ē dienkarti izdevā s sastā dī t tikai 2 nedē ļ u laikā . Zā les nomas maksā tika iekļ auta arī arka (ar dekoru no restorā na), kas š ogad bija pilnī gi jauna un ar savu dizainu acij tī kama, galds krā soš anai un krē sli ceremonijai.
Papildus galvenajai zā lei ī rē jā m arī vasaras terasi ar skaistu skatu uz dabu, kur pirms ceremonijas organizē jā m kazaku galdu un bufeti. Protams, tas viss maksā naudu un pavā ra darbs pie jamona grieš anas (mums bija jamons 7kg) bija 1500 UAH, plus atseviš ķ i nopirkā m jamoneru, nazi un pinceti, kā arī visu, kas bija uz kazaku galda, mē s arī pirkts atseviš ķ i atseviš ķ i no č eka, un visam č ekam, ko apmaksā jā m, bija iespē ja iekļ aut pavā ra darbu bez maksas, ņ emot vē rā , ka no č eka summas papildus tiek maksā ti 10% no apkalpoš anas maksas, bet uz kopē jā s summas atkritumi, 1500 bija asaras). Bet, pateicoties pavā ram (domā ju, ka tas ir viņ a darbs), uz mū su kazaku galda bez alus konserviem ar š ķ ē lī tē m bija tekila un viņ š atnesa vajadzī gā s glā zes, iemē rcot tā s vispirms, kā paredzē ts, sā lī , atrada laimu ( Es atkā rtoju, mums tas bija jā pē rk, bet iestrē dzis, sī kums, bet jauki). Tā pat, ja ņ emat savu dī dž eju vai jā izmanto plazma, tad tiek noteikta atseviš ķ a cena - 500 UAH par pievienoš anu kontaktligzdai, 1000 UAH par plazmas pievienoš anu. Kas attiecas uz kā zu torti: tas ir tikai milzī gs cilvē cisks paldies konditorei! Tā bija neticami garda kū ka! Vienkā rš i telpa. Man ir ļ oti grū ti iepriecinā t ar kū ku, bet š ī bija vienkā rš i svē tlaime (paņ ē mu š okolā des š ifonu ar krē msiera dekoru).

Viesmī ļ iem, kā vē lā k stā stī ja mū su viesi, piemita "neredzamī bas" superspē ks - viņ i it kā stā vē ja aiz katra viesa, bet tajā paš ā laikā nevienu nesasprindzinā ja un acis nevilcinā juš i, parā dī jā s ī stajā laikā . . Ē dienu pietika, un galvenais – garš ī gi. Turklā t ī rē jā m arī kotedž u (jaunlaulā tajiem tiek nodroš inā ta bez maksas pē c kā zā m uz dienu, bet mums bija maksas no rī ta Villa Vita un ņ ē mā m papildus), tā ir ļ oti mā jī ga, 1 stā vā ir apvienota vannas istaba ar duš u, galdu un mini dī vā nu, 2 stā vā ē rta divguļ amā gulta ar balkonu. 1. stā vā vakarā ir lieliski apsē sties pie galdiņ a uz ielas pie kotedž as un skatī ties zvaigznē s, mež a smarž a, daba un klusums atstā j vispatī kamā kos iespaidus.
No tā , ko es tev neiesaku darī t: neņ em floristu koordinatori Marinu ne par kā du naudu - cilvē ks vienkā rš i sarunā jas pa telefonu par 8000 UAH, ja satiksi, turpinā si runā t, nezinot galī gā s izmaksas. floristikā mū su cena ir mainī jusies 4 reizes: sā kot no 800 UAH par kompozī ciju uz viesu galda, pē c tam 1200, tad 1800 un visbeidzot no 2500. Kā izrā dī jā s, viņ a vienkā rš i nav floriste, bet viņ ai ir procenti no sievietes floristes viņ a zina, tā pē c cenu izmaiņ as. Tajā paš ā laikā viņ ai joprojā m nav daudzu gadu stā ž a cenrā ž a. Pieļ ā vusi kā rtē jo kļ ū du, paņ ē musi vietē jo dī dž eju, Marina mums pastā stī ja, ka, tā kā ē damzā le ir slikti apgaismota, nepiecieš ams papildus apgaismojums, ko dī dž ejs Vladimirs uzstā da par papildus samaksu. maksa. Uzrakstī jis viņ am (pakalpojumi ir vai nu 7000 vai 7500 UAH), viņ š atbildē ja 3 dienas, lī dz mē s piezvanī jā m. Uz lū gumu orientē ties pē c papildus apgaismojuma cenas, viņ š nez kā pē c klusē ja un Marina atkal zvanī ja, ka ar 2 lampā m prezidijā par 1500 UAH nepietiek un vajag vē l un tas viss maksā s uzmanī bu! ! ! 7000 UAH! Viņ a man arī piedā vā ja fonu prezidijai 8000 UAH vē rtī bā ! ).
Uz manu "atradu par 3500" viņ a mē ģ inā ja mani atrunā t un teica, ka atradī s lē tā k - viņ a joprojā m meklē . Uzzinot, ka atsakā mies no viņ as kā floristes pakalpojumiem (floristikas cena bez dekoriem bija no 3.000 UAH), viesu sē dinā š anas molberts tika pē kš ņ i pazaudē ts. Viņ as cena par pieslē gumu plazmai atš ķ ī rā s no realitā tes (pieslē gums maksā ja 1500, bet reā li 1000). Divi punkti, kurus es viņ ai palū dzu izdarī t (paš ā sā kumā iemaksā jā m depozī tu 3000 UAH, tikā mies 3 reizes - pirmā reize bija kā paziņ a, kad ieradā mies restorā nā samaksā t depozī tu par zā li, tad redzē jā m katru cita neitrā lā teritorijā , nez kā pē c viņ a ieradā s ar manu vī ru-fotogrā fu, un tad mē s atkal redzē jā mies restorā nā , kad es atnā cu ar savu floristi, lai redzē tu, kā visu sakā rtot), tas ir, lai nofotografē tu arku. un nosū tiet to man, un izveidojiet cenrā di par to, kas ir iekļ auts viņ as pakalpojumos.
Ilgi gaidī ju arkas foto, tad atnā cu pati ieraudzī ju, un uz lū gumu atsū tī t cenrā di, viņ a teica, ka nav laika un nav iespē jams ievadī t visu, kas ir iekļ auts pienā kumi, tā kā viņ ai ir ļ oti grū ts amats, tā pē c jautā sim man pa telefonu visu, kas jū s interesē , un es atbildē š u, vai uzrakstī š u, kas jū s interesē , un es uzrakstī š u "jā /nē ". lī menis, vai ne? ). Starp citu, vietē jais dī dž ejs izrā dī jā s darbuzņ ē mē js to iekā rtu uzstā dī š anai telpā s un, lū gts atsū tī t savu darbu portfolio, teica, ka nepozicionē sevi kā izcilu mā kslinieku, ka var tikai nosū tī t. paš a foto, kā rezultā tā - viņ am arī tika atteikts.

Kopumā es rezumē : kurš vē l š aubā s, vai savu svarī gā ko dienu pavadī t Villa Vita - atmet š o biznesu un nekavē jies! Bū si ne tikai apmierinā ts, bet vienkā rš i ar prieku atcerē sies savu svarī go dienu. Jā , tas maksā daudz naudas, bet tas ir tā vē rts. Apkalpoš ana, personā la atsaucī ba un pieklā jī ba, virtuve, krā saina daba un atpū ta kotedž ā s uz visiem laikiem paliks jū su sirdī s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu