Kijeva 2020 I Ja braucat cauri I — populārākās apskates vietas ar kājām 1 dienā

11 Novembris 2020 Ceļošanas laiks: no 13 Oktobris 2020 ieslēgts 14 Oktobris 2020
Reputācija: +35
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š o marš rutu atklā ju nejauš i, vienkā rš i pastaigā joties pa galvaspilsē tu ar mā su. Ielu pa ielu es sā ku saprast, ka centrā katra atrakcija ir cilpa pē c bū tī bas, tā pat kā jebkurā citā š tatā . Katrs pagrieziens sniedz pā rsteigumu un jaunus iespaidus no Kijevas.

Pirmo reizi marš rutu sā ku no Ainavu alejas un, godī gi sakot, pē c kā da laika bū tu to pā rbī dī jis un sā ku tieš i no Mihailovskas laukuma, jo Ainavu aleja ir diezgan salauzta un lai nesabojā tos. pilsē tas iespaidu, labā k to izslē gt no marš ruta.

Kā pē c Mihailovskas laukums ir ļ oti vienkā rš s: papildus tam, ka atraš anā s vieta ir ā rprā tī gi skaista, tieš i pretī š ai katedrā lei atrodas ne mazā k vē sturisks piemineklis - tas ir Sofijivskas laukums, vieta, kur katru gadu vicinā s valsts centrā lā Ziemassvē tku egle. .


No Sofijivskas laukuma ir diezgan viegli aiziet lī dz Zelta vā rtiem, tiem, kas nezina - kā dreiz tieš ā m bija centrā lā ieeja dienvidu daļ ā , bet drupas ir palikuš as lī dz mū sdienā m un tagad varam tikai mē s skatiet pieminekli.

Vladimira katedrā le pa ceļ am to neteiks, nedaudz pa labi, bet tomē r ir vē rts to apmeklē t, un pē c tam varē siet pastaigā ties pa Tarasa Š evč enko parku, kas ē rti atrodas pretī vienam no centrā lajiem valsts universitā tes, Tarasa Š evč enko Nacionā lā universitā te.

Un tad lejup uz Bessarabskaya laukumu caur Khreshchatyk uz Neatkarī bas laukumu. Starp citu, man personī gi vairā k patika Maidans, kad globusa vietā uz tā bija strū klakas, un kā da detaļ a; ) Pati strū klaka, kas kā dreiz rotā ja Maidanu, ir restaurē ta un rotā Buku ainavu parku.

Tā lā k es ierosinu aiziet lī dz Tautu draudzī bas arkai, bet nē , nevis arkas, bet jauna stikla tilta dē ļ ; ) Tilts, atklā ti sakot, tikai nosaukums cē lies no stikla viens, bet cik pā rsteidzoš s ir skatu laukums.

Tā lā k, Vladimirskaja Gorka, tā s atraš anā s vieta ir unikā la ar to, ka neatkarī gi no tā , kurā virzienā jū s pagrieztos, jū s noteikti tiksiet lī dz atrakcijai, bet mums ir vajadzī ga Mā kslinieku aleja, tā brī numainā kā rtā iet tieš i zem funikuliera marš ruta, bet tas arī ved mū s taisni, es nebaidos, viena no vē sturiskā kajā m vietā m Kijevā ir Andreevsky Spusk. Es domā ju, ka tikai par viņ a pieminē š anu mē s uzreiz uzplaiksnā m mirkļ us no filmas "Divi zaķ i" ; )

No Andreevsky Descent uz Vozdviž enku ir ļ oti ē rti izkā pt, lai gan tas ir jauns rajons, tas ir ļ oti krā sains, tam nevar paiet garā m. Meka fotogrā fiem.

Š eit es gribē tu beigt braucienu, bet Podole ir 2 km attā lumā , bet vai Kijevu var iedomā ties bez Podoles? Droš i vien nē ; )

Mani ļ oti iepriecinā ja fakts, ka viņ i novē rsa automaš ī nu satiksmi, iespē jams, ka tas ir neē rti automaš ī nu ī paš niekiem, bet tū ristiem tas ir visvairā k.

Un vieta, kur es beigš u, ir upes stacija, jo nekur nav labā kais punkts, lai pabeigtu pastaigu ekskursiju pa Kijevu, ja esat tikai vienu dienu; )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums