VIP Apartment 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Infrastruktūra
Uzņēmums VIP Apartment piedāvā plašu Eiropas līmeņa dzīvokļu klāstu pašā galvaspilsētas sirdī. Ērts dzīvoklis, aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, būs ideāls variants jums un ļaus aizmirst par visām sadzīves problēmām.Vairāk →
аватар liana2607
Pie ģ imenes palikā m 5 dienas, iepriekš izvē lē jos dzī vokli un zvanī ju vairā kā m ikdienas ī res aģ entū rā m, bet izvē lē jos VIP dzī vokli un biju ļ oti apmierinā ta. Mē s katru gadu uzturam Kijevā un pirms tam ī rē jā m istabu Maidana viesnī cā Kozatsky un mums tas nepatika, bet š ogad draugi mums ieteica ī rē t dzī vokli un mē s ar vī ru ilgi š aubī jā mies, bet velti - mū s sagaidī ja lidostā , š oferis palī dzē ja ar koferiem un atveda uz dzī vokli, ī paš s paldies š oferim Borisam))) Tā kā ieradā mies agrā k un dzī vokļ i vē l tika uzkopti, mums piedā vā ja atstā t mū su lietas un dzer tē ju vai kafiju virtuvē . … Tomēr ▾ Pie ģ imenes palikā m 5 dienas, iepriekš izvē lē jos dzī vokli un zvanī ju vairā kā m ikdienas ī res aģ entū rā m, bet izvē lē jos VIP dzī vokli un biju ļ oti apmierinā ta. Mē s katru gadu uzturam Kijevā un pirms tam ī rē jā m istabu Maidana viesnī cā Kozatsky un mums tas nepatika, bet š ogad draugi mums ieteica ī rē t dzī vokli un mē s ar vī ru ilgi š aubī jā mies, bet velti - mū s sagaidī ja lidostā , š oferis palī dzē ja ar koferiem un atveda uz dzī vokli, ī paš s paldies š oferim Borisam))) Tā kā ieradā mies agrā k un dzī vokļ i vē l tika uzkopti, mums piedā vā ja atstā t mū su lietas un dzer tē ju vai kafiju virtuvē . Nolē mā m iziet pusdienā s, lai netraucē tu istabenei un kad atgriezā mies, mū s sagaidī ja darbiniece, kura iedeva atslē gas un izskaidroja visus izmitinā š anas noteikumus utt. . Pirmkā rt, mums ļ oti patika dzī voklis - jauns ar dizaineru remontu, starp citu, visiem iesaku Mihailovskaja 24v ar dž akuzi (kods 129)))) Tī ra, balta gultas veļ a un dvieļ i un pat 2 balti peldmē teļ i (tikai bē rniem, kuri bija ļ oti satraukti, nebija peldmē teļ u )) Dzī vokļ os tika uzkopta katru dienu, bet gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti 1 reizi 3 dienā s, kā norā dī ts vietnē . Ē dienu piegā di var pasū tī t pie Turgenef partneru restorā na, ja nemaldos, un ar viņ u viesu karti saņ emat 5% atlaidi, ē dienkarte ir dzī voklī ! Mums tika izsniegta viesu karte ar papildu atlaidi nā kamajam apmeklē jumam un bezmaksas transfē rs)) Mums viss ļ oti patika, mē s iesakā m visiem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Компания VIP Apartment предлагает широкий выбор апартаментов европейского уровня в самом сердце столицы. Удобная квартира, обустроенная по последнему слову техники, станет для вас идеальным вариантом и позволит забыть про все бытовые проблемы.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до железнодорожного вокзала составляет 2,6 км, а аэропорт «Борисполь» находится в 33,7 км от гостиницы.
Viesnīcā

В отеле предоставляются услуги стирки и глажки одежды, а также закупки продуктов.

  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Отель предлагает широкий выбор апартаментов, все из которых оснащены различными удобствами, чтобы обеспечить комфортное пребывание.

Istabās

Кровать, ванная комната, гостиная зона, телевизор, диван, полностью оборудованная кухня, кресла, шкаф.

Adrese ул. Малая Житомирская 7, г. Киев, Украина ул. Крещатик 25, 1 этаж, г. Киев, Украина
Tālruņi: +38 (044) 383-79-88 +38 (094) 928-49-88 +38 (095) 899-84-78 +38 (093) 803-40-88 +38 (096) 448-38-00
Tīmekļa vietne: VIP Apartment
FAQ