Siesta 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.710
№44 viesnīcas reitingā Kijeva
6.3 Numurs
6.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīcu un restorānu komplekss Kijevas rietumu daļā, netālu no apvedceļa.Vairāk →
аватар vladislavp20081
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par atraš anā s vietu. Viesnī ca atrodas kriminā lajā zonā . Kijevas apvedceļ a tuvumā nav nevienas pieturas. Milzī gi sastrē gumi. Ja jums nav automaš ī nas, tur nokļ ū t ir liela problē ma. Tuvumā nav autoservisu. Mē s rezervē jā m "suite" numuru. … Tomēr ▾ Par atraš anā s vietu. Viesnī ca atrodas kriminā lajā zonā . Kijevas apvedceļ a tuvumā nav nevienas pieturas. Milzī gi sastrē gumi. Ja jums nav automaš ī nas, tur nokļ ū t ir liela problē ma. Tuvumā nav autoservisu. Mē s rezervē jā m "suite" numuru. Istabā bija auksts, sū dzē jā s reģ istratū rā , teica, ka atskrū vē jiet termostatus uz radiatoriem bū s Taš kenta . . Viņ i pā rbaudī ja, ka viss ir izskrū vē ts. Karstums nekad nenā ca. Sega ir maza un plā na naktī diviem, lai bū tu silti. Viņ i prasī ja vē l vienu, viņ i to apsolī ja, bet tā nesanā ca. Š eit ir jū su luksusa istaba. Sestdien un svē tdien korporatī vā s ballī tes notiek lī dz vē lai naktij, dzī vojā m treš ajā stā vā , aizmigt nebija iespē jams. Bijā m patī kami pā rsteigti par gardajā m un skaisti pasniegtajā m brokastī m. Taksists, kurš mū s veda, teica, ka cenas š eit par tā du cenu var atrast daudz labā k.
аватар darya4
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Telpā nestrā dā ja tā lvadī bas pults kondicionierim, vannasistabas piederumus mums neiedeva … Tomēr ▾ Telpā nestrā dā ja tā lvadī bas pults kondicionierim, vannasistabas piederumus mums neiedeva
аватар medved_bed
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas netā lu no rajona un no jaunā vairumtirdzniecī bas tirgus. Viesnī ca ir jauna. Restorā ns ar patī kamu vidi un garš ī gu ē dienu. Par saprā tī gā m cenā m par visu. Neviens, izņ emot personā lu, nezina, kur atrodas viesnī ca! Meklē ja ļ oti ilgi un nogurdinoš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no rajona un no jaunā vairumtirdzniecī bas tirgus. Viesnī ca ir jauna. Restorā ns ar patī kamu vidi un garš ī gu ē dienu. Par saprā tī gā m cenā m par visu. Neviens, izņ emot personā lu, nezina, kur atrodas viesnī ca! Meklē ja ļ oti ilgi un nogurdinoš i.
аватар buddah65
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bezmaksas interneta iež i! Personā ls ir arī lielisks un pieklā jī gs. Milzī gs mī nuss bija nespē ja maksā t ar karti - skraidī ju pa apkā rtni, meklē jot bankomā tu. … Tomēr ▾ Bezmaksas interneta iež i! Personā ls ir arī lielisks un pieklā jī gs. Milzī gs mī nuss bija nespē ja maksā t ar karti - skraidī ju pa apkā rtni, meklē jot bankomā tu.
аватар botva
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ē rta, tī ra un patī kama. Elegants bezvadu internets. Sauna un baseins ir atvē rti bez pā rtraukuma. Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no centra, lai gan apkā rtnē ir daudz ko darī t. Kas man nepatika, bija maš ī nu troksnis, daž reiz pat nā cā s aizvē rt logu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ē rta, tī ra un patī kama. Elegants bezvadu internets. Sauna un baseins ir atvē rti bez pā rtraukuma. Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no centra, lai gan apkā rtnē ir daudz ko darī t. Kas man nepatika, bija maš ī nu troksnis, daž reiz pat nā cā s aizvē rt logu.
аватар longlong
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir jauna, lī dz ar to numuriņ i ideā li: nesmē ķ ē , vannas istabas tī ras, mē beles nav nobruž ā tas, viss strā dā , karsts ū dens arī pa nakti - kopumā ar interjeru, tī rī bu un funkcionalitā ti viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna, lī dz ar to numuriņ i ideā li: nesmē ķ ē , vannas istabas tī ras, mē beles nav nobruž ā tas, viss strā dā , karsts ū dens arī pa nakti - kopumā ar interjeru, tī rī bu un funkcionalitā ti viss kā rtī bā . Ī paš i par cenu, cik maksā numuriņ i - cenas un kvalitā tes attiecī ba ir vienkā rš i pā rmē rī ga...daudz dā rgā ki numuri citā s viesnī cā s salī dzinā jumā ar š ī m ir tikai bomž i...personā ls normā ls, uzvedas kā gaidī ts...Dā rgi restorā ns, atraš anā s vieta tā lu no sabiedriskā transporta - ē rti nokļ ū t tikai ar taksometru, un puse no pilsē tas taksometru vadī tā jiem š o ielu nezina - jo tā ir kaut kā da dubultota ar tieš i tā du paš u ielu pilsē tas centrā...un uz navigatoriem tā das ielas nav - tur var nokļ ū t tikai pē c koordinā tē m. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Гостинично-ресторанный комплекс в западной части Киева, рядом с Кольцевой дорогой.

Viesnīcā

2 конференц-зала (до 60 участников каждый), круглосуточный room-service, охраняемая парковка (возможность парковки автобусов), стирка, глажка.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Сауна с бассейном.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

30 номеров полулюкс и люкс.

Istabās

Система кондиционирования, кабельное телевидение, доступ в Интернет, мини-бар, фен, телефон.

Adrese 08131, г.Киев, ул. Димитрова, 2
Tālruņi: +38 (044) 402 11 81
+38 (044) 402 12 51
+38 (050) 355 59 98
Tīmekļa vietne: Siesta
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.