Jauki, gaumīgi. Bet tad mēs sapratām, kāpēc, tur ir maz cilvēku.

Rakstīts: 8 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 5 — 8 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s izvē lē jā mies visdā rgā ko apartamentu, ļ oti skaistu stilī gu istabu ar lielā ko dž akuzi. Reā li skaistā ka nekā bildē . Izrā dā s, dž akuzi ir problē ma, nepā rtraukti jā zvana istabenei, jā ieslē dz, jā izslē dz un nepā rtraukti jā skatā s, lai ū dens nelī st virsū . Dā rgajā komplektā ir laba gulta, bet segas pā rvalkā ir caurums! (ir foto) vannasistabā viss bija kā rtī bā , daudz sniegbaltu dvieļ u un viss nepiecieš amais, duš as kabī ne ar masā ž u un viss strā dā labi, bet pē c otrā s tī rī š anas aiznesa rezerves tualetes papī ra rulli no mums, un atstā ja mazu, kas bija gandrī z beidzies. Es saprotu, ka jums ir nepiecieš ams ietaupī t naudu, pat iegā dā joties visdā rgā kos komplektus. Pusdienas, kad mū s atveda uz istabu, bija super, nekā du sū dzī bu. Bet, ja tu aizej uz restorā nu un saki, ka tev ir atlaide un tu dzī vo viesnī cā , tev bū s ļ oti ilgi jā gaida un vienmē r jā pā rbauda č eks, mums divreiz bija nesakritī ba. Izskanē ja viedoklis, ka dzeramnauda lī dz personā lam nenonā k. Jo lielā ka atlaide, jo vairā k dzeramnaudu atstā jam viesmī ļ iem. Mē s pā rbaudī jā m ar labu padomu, un tas nekā dā veidā neietekmē ja pakalpojumu. Brokastis, tad bez maizes, tad vē l kaut kas. Viesmī ļ i parasti ir miegaini un miegaini no rī ta.
Spa ir lielisks! Ļ oti labi un gaumī gi uzbū vē ts. Bet mums bija jā ņ em peldmē teļ i no istabas tur, un viņ i nez kā pē c nedeva dvieļ us spa. Atvilktnes ir aizvē rtas, kas ir ļ oti ē rti. Problē ma ar tī ru dzeramo ū deni. To var atrast tikai vestibilā . Spa ir tikai maksas bā rs.
Ar lielā ko problē mu saskā rā mies aizbraucot. Mē s rezervē jā m viesnī cu jau sen un vairā kas reizes prasī jā m cenu par visu tū ri, kā arī nedē ļ as nogales klubu. No reģ istrē š anā s dienas lī dz pē dē jai izbraukš anas dienai. Arī pie ieejas meitene mani atcerē jā s un visu skaitī ja vē lreiz. Viņ i atgā dinā ja izbraukš anas datumu un laiku, lai samaksā tu par visu ceļ ojumu. Mē s visi maksā jā m, ko mums teica, bet mums nez kā pē c neiedeva č eku. Dā vanā iedeva 4 atlaides 15% un divas pusdienas uz divā m brī vdienā m, nez kā pē c neprasī jā m č eku un nevarē jā m domā t, ka tā dā viesnī cā varē tu bū t problē mas.

Kad aizbraucā m, mums prasī ja naudu! 2750 it kā par vienu dienu nesamaksā jā m, bija jā maksā un arī bez č eka (! ? ). Mē s daudz ceļ ojam un mums nekad nav bijis tik dī vains atvaļ inā jums. Skaista vieta un viesnī cas dizains, mež s, dzied lakstī galas, skraida vā veres, garš ī ga virtuve, bet š ķ iet, ka personā ls tur nav nemaz apmā cī ts, iespē jams (izņ emot pavā ru un viņ a virtuves palī gus! )
Ja nolemjat izvē lē ties š o viesnī cu un nesabojā t savu atvaļ inā jumu, varu sniegt š ā dus ieteikumus.
Veicot rezervā ciju, lū dz atsū tī t izdruku ar cenā m, kā da bū tu, ko sniegt, ja cenas nesakrī t. Pie ieejas prasi oblates izdruku ar parakstu un datumiem, cik un par ko samaksaji. Paņ emiet lī dzi tī ru dzeramo ū deni. Es nekad vairs nedotu dzeramnaudu restorā nā . Jo vairā k dzeramnaudu, jo sliktā ks pakalpojums. Vislabā k ē dienu pasū tī t istabā , tad var iedot veidu. Pā rbaudiet č ekus. Ī paš i vakarā , kad ir tumš s, ir nekonsekvences.
Es neiesaku izvē lē ties austrumu komplektu, ir problemā tiski dabū t dž akuzi. Ir nepiecieš ams pā rvietot pakā pienus, aizvē rt un atvē rt jaucē jkrā nus un pastā vī gi zvanī t kalponei.
Ir daudz fotogrā fiju no viesnī cas, vieta tieš ā m klusa un ļ oti skaista pie 3 ezeriem un var peldē ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu