Mir 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca "Mir" atrodas netālu no metro stacijas "Goloseevskaya", blakus parkam ar ezeru, 3 km attālumā no Kijevas centrālās daļas. Viesnīca aizņem daļu no 16 stāvu ēkas, katrā stāvā ir dzesētāji ar dzeramo ūdeni. Biznesa cilvēki būs ieinteresēti viesnīcā tās ērtās atrašanās vietas dēļ.Vairāk →
аватар alex1989dvinskiy
Ē rta atraš anā s vieta netā lu no metro, tī ra un silta istaba (katram gadī jumam, skapī bija papildus segas), laipns personā ls. Ir gludinā mā telpa, ļ oti noderī ga. Labs remonts istabā un vestibilā . Izcila cena. … Tomēr ▾ Ē rta atraš anā s vieta netā lu no metro, tī ra un silta istaba (katram gadī jumam, skapī bija papildus segas), laipns personā ls. Ir gludinā mā telpa, ļ oti noderī ga. Labs remonts istabā un vestibilā . Izcila cena.
аватар olga.korolyova77
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu dzī vojis viesnī cā Mir vairā kas reizes. Dzī voja istabā "standarta" un "junior suite". Labi dzī ves apstā kļ i, tī rs, ē rts. Tiek nodroš inā ti pat tē jas, kafijas un cukura maisiņ i (atjaunoti katru dienu), uz grī dā m ir dzesē tā ji ar aukstu un karstu ū deni. … Tomēr ▾ Esmu dzī vojis viesnī cā Mir vairā kas reizes. Dzī voja istabā "standarta" un "junior suite". Labi dzī ves apstā kļ i, tī rs, ē rts. Tiek nodroš inā ti pat tē jas, kafijas un cukura maisiņ i (atjaunoti katru dienu), uz grī dā m ir dzesē tā ji ar aukstu un karstu ū deni. Standarta numuros nav fē na, tā pē c tiem, kam š is brī dis rū p, labā k izvē lē ties junior suite. Vienī gais mī nuss, ka viesnī ca nav centrā , lī dz centram 5 metro pieturas. Brī vdienā s un brī vdienā s ir pieejamas atlaides.
аватар tratata09
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nā cā s pavadī t nakti š ajā viesnī cā . Patika: - Viesnī cas atraš anā s vieta pilsē tas centrā . - apsargā ta autostā vvieta (50 UAH) - "Junior suite" numura cena dienu pirms Euro 2012 sā kuma ir 755 UAH, savukā rt š obrī d pat vissī kā kajā s viesnī cā s Kijevā un Borispiļ ā cenas ir paaugstinā tas no 2000 UAH un vairā k. … Tomēr ▾ Nā cā s pavadī t nakti š ajā viesnī cā .
Patika:
- Viesnī cas atraš anā s vieta pilsē tas centrā .
- apsargā ta autostā vvieta (50 UAH)
- "Junior suite" numura cena dienu pirms Euro 2012 sā kuma ir 755 UAH, savukā rt š obrī d pat vissī kā kajā s viesnī cā s Kijevā un Borispiļ ā cenas ir paaugstinā tas no 2000 UAH un vairā k.
- Istabā bija diezgan ē rta divguļ amā gulta ar spoguļ galvu, kondicionieris, satelī ts, pā ris atzveltnes krē sli, galds un ledusskapis (tukš s).
Nepatika:
- Vannas istaba ir kaut kas..."Sovdepiya". ))
PS: Iesaku visiem, kas meklē viesnī cu Kijevas centrā , nakš ņ ot par normā lu adekvā tu cenu vairā k vai mazā k normā los apstā kļ os.
аватар Sandro777
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Nav gaidī ts! ! No ā rpuses nevar pateikt. . . Istabas 100% tī ras, kā rtī gas, gaumī gi iekā rtotas. Personā ls ir tik draudzī gs, ka š ķ iet, ka mā jā s bū tu ieradies gaidī ts viesis. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Nav gaidī ts! ! No ā rpuses nevar pateikt. . . Istabas 100% tī ras, kā rtī gas, gaumī gi iekā rtotas. Personā ls ir tik draudzī gs, ka š ķ iet, ka mā jā s bū tu ieradies gaidī ts viesis. Cenas ir ā rpus konkurences - tā dā m telpā m arī ar to ir par maz! Pusdienojā m restorā nā - ļ oti mā jī gi un garš ī gi! Starp citu, patī kama ī paš ī ba ir bezmaksas WiFi, ar portatī vo datoru ir ļ oti ē rti vakarā sē rfot internetā (ā trums izcils). Vispā r iesaku visiem! Par tā dā m cenā m labā ka piedā vā juma Kijevā vienkā rš i nav!! ! !
Гостиница Гостиница издалека.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель «Мир» находится возле станции метро «Голосеевская», рядом с парком с озером, в 3 км от центральной части Киева. Отель занимает часть 16-ти этажного здания, на каждом этаже размещены кулеры с питьевой водой. Деловым людям отель будет интересен своим удобным расположением.

Atrašanās vieta 2,9 км до зимнего лыжного подъемника «Протасов Яр», 5 км до железнодорожного вокзала, 5 км до международного аэропорта Жулян им. И. Сикорского, 28,1 км до международного аэропорта «Борисполь».
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, завтрак «шведский стол», хранение багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, гостиная с телевизором, 5 конференц-залов на 15, 30, 30, 60 и 150 м², персонал говорит на русском и украинском языках.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 139 номеров: одно- и двухместные эконом-класса 14 и 18 м², полулюксы 18 м² с диспенсерами с банными принадлежностями, 2-х комнатные люксы 30 м² с ванной и биде, апартаменты 60 м² с ванной и биде.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, гостиный уголок, холодильник, шкаф, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, бесплатный Wi-fi.

Adrese пр. Голосеевский 70, Киев, 03040, Украина
Tālruņi: Тел.: +38 044 520 26 09 (08) Факс: +38 044 520 26 79
Tīmekļa vietne: Mir
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.