Mini-otel na Kropivnitskogo 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.010
№23 viesnīcas reitingā Kijeva
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
"Mini-hotel on Kropivnitskogo" ir dzīvoklis, kas atrodas Kijevas centrā.Vairāk →
аватар pizzaman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba budž eta viesnī ca lieliskā vietā . Ļ oti pieklā jī gs personā ls un lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Istaba ir tī ra, ē rta un draudzī ga. … Tomēr ▾ Laba budž eta viesnī ca lieliskā vietā . Ļ oti pieklā jī gs personā ls un lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Istaba ir tī ra, ē rta un draudzī ga.
аватар danmark
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atrodas klusā ielā gandrī z uz Khreshchatyk. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs. Numuri ir tī ri un ē rti. Iesaku jau laikus pabrī dinā t, ka nepiecieš ama stā vvieta, pretē jā gadī jumā iela ir š aura un var nepalikt ar vietu. … Tomēr ▾ Atrodas klusā ielā gandrī z uz Khreshchatyk. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs. Numuri ir tī ri un ē rti. Iesaku jau laikus pabrī dinā t, ka nepiecieš ama stā vvieta, pretē jā gadī jumā iela ir š aura un var nepalikt ar vietu.
аватар partner_pk
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas minū tes attā lumā no Khreshchatyk. Arī ļ oti tuvu metro. Viesnī ca atrodas ļ oti neuzkrī toš ā vietā , tā pē c mē s to meklē jā m diezgan ilgu laiku. Par paš u viesnī cu sū dzī bu nav. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas minū tes attā lumā no Khreshchatyk. Arī ļ oti tuvu metro. Viesnī ca atrodas ļ oti neuzkrī toš ā vietā , tā pē c mē s to meklē jā m diezgan ilgu laiku. Par paš u viesnī cu sū dzī bu nav.
аватар nikola2009
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu pilsē tas centrā . Ē rti atrodas uz klusas necaurlaidī gas ielas. Akmens metiena attā lumā no Khreshchatyk - ļ oti ē rti pastaigā ties pa pilsē tu. Viss ir blakus. Ļ oti pretimnā koš s viesnī cas personā ls. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar lielisku atraš anā s vietu pilsē tas centrā . Ē rti atrodas uz klusas necaurlaidī gas ielas. Akmens metiena attā lumā no Khreshchatyk - ļ oti ē rti pastaigā ties pa pilsē tu. Viss ir blakus. Ļ oti pretimnā koš s viesnī cas personā ls. Nedaudz plā nas sienas, bet tā vairā k ir kaimiņ u problē ma)))
аватар ray_ban
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mani iepriecinā ja gandrī z viss: tī rī ba, klusums, kā rtī ba, komforts, ē rtas mē beles, mā jas veļ a : )...Pieklā jī gs, izpalī dzī gs, atvē rts klientu personā lam, lieliska atraš anā s vieta - tuvu metro, viss blakus. … Tomēr ▾ Mani iepriecinā ja gandrī z viss: tī rī ba, klusums, kā rtī ba, komforts, ē rtas mē beles, mā jas veļ a : )...Pieklā jī gs, izpalī dzī gs, atvē rts klientu personā lam, lieliska atraš anā s vieta - tuvu metro, viss blakus.


iemiesojums Podol24121946
Man ir nedaudz ierobežotas iespējas. PALDIES!
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

"Мини-отель на Кропивницкого" представляет из себя апартаменты, расположенные в центре Киева.

Viesnīcā

Столовая, заказ авиа или железнодорожных билетов, заказ билетов в театр или мест в ресторане, услуги бизнес-бюро, услуги по стирке, глажке и химчистке.

  • kafejnīca/bārs
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Пять однокомнатных гостиничных номеров и номер класса «люкс».

Istabās

Каждый однокомнатный номер номер оборудован двуспальной или двумя отдельными односпальными кроватями, кондиционером, холодильником, телевизором, электрочайником, телефоном, мини-баром, мебельным гарнитуром.

В люксе - двуспальная кровать, комплект мягкой мебели, кондиционер, телевизор, мини-бар, холодильник, беспроводной доступ к сети Интернет.

Adrese г. Киев, ул.Кропивницкого 14 оф.2
Tālruņi: +38 (044) 235-90-46 +38 (044) 239-73-96
Tīmekļa vietne: Mini-otel na Kropivnitskogo
FAQ