KievRent 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№37 viesnīcas reitingā Kijeva
7.2 Numurs
7.0 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca "KievRent" atrodas Kijevas vēsturiskajā centrā, starp Sv. Miķeļa zelta kupolu klosteri un Sv. Sofijas katedrāli. Tā piedāvā pašapkalpošanās dzīvokļus.Vairāk →
аватар suoki
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti ē rta atraš anā s vieta un jauks dzī voklis. Stipri aizkaitinā ts tikai slikti strā dā još s lifts. Un tā tad viss kā rtī bā , pilnī gi iespē jams atbraukt vē lreiz … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta atraš anā s vieta un jauks dzī voklis. Stipri aizkaitinā ts tikai slikti strā dā još s lifts. Un tā tad viss kā rtī bā , pilnī gi iespē jams atbraukt vē lreiz
аватар ingablade
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieli dzī vokļ i un lieliska atraš anā s vieta. Mē s palikā m Bessarabskaya, 5. Bija problē mas ar gultas veļ u - tā s nebija ļ oti tī ras un jaunas. Tas arī stipri smarž oja pē c tabakas. Lai gan esam smē ķ ē tā ji, tas nav ī paš i patī kami. … Tomēr ▾ Lieli dzī vokļ i un lieliska atraš anā s vieta. Mē s palikā m Bessarabskaya, 5. Bija problē mas ar gultas veļ u - tā s nebija ļ oti tī ras un jaunas. Tas arī stipri smarž oja pē c tabakas. Lai gan esam smē ķ ē tā ji, tas nav ī paš i patī kami. Dzī vokļ os ir bezmaksas internets.
аватар Spiridonov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ezdil etim letom v otpysk otdaxnyl, klasno, belie chistoe, servis xorochiy. . na lybie voprosi otvechayt, i daze esli vi inogorodniy oni vas vstretat i dostatvat po adresy. . ya vot s Aeroporta exal. . vsea kylylponnovil. . v. Da kstati kvartira bil v centre, , vse blizko i dostypno. … Tomēr ▾ Ezdil etim letom v otpysk otdaxnyl, klasno, belie chistoe, servis xorochiy. . na lybie voprosi otvechayt, i daze esli vi inogorodniy oni vas vstretat i dostatvat po adresy. . ya vot s Aeroporta exal. . vsea kylylponnovil. . v. Da kstati kvartira bil v centre, , vse blizko i dostypno.
аватар chapaev10
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā š ī nav viesnī ca, bet birojs Kijevas centrā , kas nodroš ina dzī vokļ us (daž ā das kvalitā tes). Iesakā m izvē lē ties variantu uz vietas. … Tomēr ▾ Kopumā š ī nav viesnī ca, bet birojs Kijevas centrā , kas nodroš ina dzī vokļ us (daž ā das kvalitā tes). Iesakā m izvē lē ties variantu uz vietas.
аватар svetka-kanfetka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī vokļ iem ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta, zinā ma romantika ir klā t, jo mā ja ir ļ oti veca un tas nav visiem, bet atraš anā s vieta atpē rk visu. Tumš a aleja, kurai jā iziet cauri, pirms nonā kat dzī voklī .. … Tomēr ▾ Dzī vokļ iem ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta, zinā ma romantika ir klā t, jo mā ja ir ļ oti veca un tas nav visiem, bet atraš anā s vieta atpē rk visu. Tumš a aleja, kurai jā iziet cauri, pirms nonā kat dzī voklī .


iemiesojums alekxe88
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Апарт-отель «КиевРент» расположены в историческом центре Киева, между Михайловским Златоверхим монастырем и Софийским собором. К услугам гостей апартаменты с собственными кухнями.

Atrašanās vieta Станция метро Майдан Незалежності, расположенная на оживленной площади Независимости, находится всего в 500 м от отеля. Церковь Святого Андрея находится на расстоянии приятной 5-ти минутной прогулки от отеля.
Viesnīcā

Апарт-отель «Киев» предлагает трансфер до международного аэропорта Киева Жуляны.

  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Все апартаменты были отремонтированы. В них есть полностью оборудованная кухня, столовая и ванная комната с ванной и феном. В гостиной установлен диван-кровать, имеется кабельное телевидение и DVD/CD-плеер. В апартаментах есть рабочие столы, а также стиральные машины.

FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.