Dzhintama-Briz 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.510
№31 viesnīcas reitingā Kijeva
6.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.1 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Piepilsētas atpūtas komplekss "Gintama-brīze" atrodas 30 km attālumā no Kijevas priežu mežā Kijevas jūras krastā.Vairāk →
аватар _204672
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Plusi: garš ī gs ē diens, tī rī ba, draudzī gs personā ls. Mī nusi - istabas cena ir pā rspī lē ta cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā , krā na ū dens ar slapju smaku, smarž a istabā , TV no kara laikiem - ķ er pā ris kanā lus. … Tomēr ▾ Plusi: garš ī gs ē diens, tī rī ba, draudzī gs personā ls.
Mī nusi - istabas cena ir pā rspī lē ta cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā , krā na ū dens ar slapju smaku, smarž a istabā , TV no kara laikiem - ķ er pā ris kanā lus. Atpū ta bā zē interesē s cilvē kus, kuri regulā ri nā k iedzert un cept š aš liku. Vakaros visu diennakti, trokš ņ ainas kompā nijas zem mā jā m un skaļ a mū zika. Sportistiem - tikai galda teniss, velosipē di un badmintons. Pludmale tā dam mā ju skaitam ir maza, uzbē rums ir bū vniecī bas stadijā - pa dienu celtnieki staigā ar dzirnaviņ ā m.
Secinā jums: pieredze ir sliktā ka, nekā gaidī ts.
аватар shevchenko373
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī sā k sakot: mums patika, jo tā ir mā jī ga, plaš a (liela teritorija), jauka liela pludmale un tikko atvē rta akva zona ar milzī gu baseinu, kas ir atvē rts visu diennakti. Un restorā ns ir arī lielisks: viss ir ļ oti garš ī gs! Paldies, turpiniet gaidī t!. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot: mums patika, jo tā ir mā jī ga, plaš a (liela teritorija), jauka liela pludmale un tikko atvē rta akva zona ar milzī gu baseinu, kas ir atvē rts visu diennakti.
Un restorā ns ir arī lielisks: viss ir ļ oti garš ī gs! Paldies, turpiniet gaidī t!
аватар chancenadine1992
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca neatbilst savai cenu kategorijai. - Patieš ā m, vairā k nekā.1000 UAH, galu galā mē s saņ ē mā m: absolū ti netī rs balkons ar galdu un krē sliem, uz kuriem ir bail apsē sties, jo tur ir zirnekļ u tī klu slā ņ i un DAUDZ ZIRnekļ u skraida pa balkonu. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst savai cenu kategorijai.
-
Patieš ā m, vairā k nekā.1000 UAH, galu galā mē s saņ ē mā m: absolū ti netī rs balkons ar galdu un krē sliem, uz kuriem ir bail apsē sties, jo tur ir zirnekļ u tī klu slā ņ i un DAUDZ ZIRnekļ u skraida pa balkonu. . . š ausmas! ! ! Tī kls kā vī tne karā jas virs gultas un guļ uz galda, neviens to pat nenotī ra. Zirnekļ i ir visur! Tualetē , duš ā un pat gultā!!!! !
Istabā vannasistaba Š AUSMĪ GI SMOD no kanalizā cijas, tualete likā s dzeltena, nevis balta, aizkari bija netī ri un dega.
Apkalpoš ana restorā nā ir kā lē tā kajā gendelikā , viesmī ļ i atļ aujas jokot ar klientiem un bū t nepieklā jī gi.
Vispā r gribē ju nosvinē t savu dzimš anas dienu, beigu beigā s nolē mu nesabojā t savus svē tkus un aizbraucu vienu dienu ā trā k - nosvinē t Kijevā .
+
Skaists skats no loga. Svaigs gaiss. Krā š ņ s mež s. Bet tas viss + ir dabas nopelns, bet ne atpū tas centri.
Mans padoms: vai nu pazeminā t cenas, vai paaugstinā t lī meni.
аватар Lana_1984
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar bē rniem 2015. gada vasarā . Viss bija labi. Sakarā ar to, ka teritorija ir liela - ir komforts un privā tums, atpū ta no pilsē tas burzmas, priež u smarž a. . . Jauki. Garlaicī gi nav, jo daudzas ģ imenes atpū š as un vienmē r ir kā ds, kur vakarā pasē dē t pie grila vai sauļ oties pludmalē . … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rniem 2015. gada vasarā . Viss bija labi. Sakarā ar to, ka teritorija ir liela - ir komforts un privā tums, atpū ta no pilsē tas burzmas, priež u smarž a. . . Jauki. Garlaicī gi nav, jo daudzas ģ imenes atpū š as un vienmē r ir kā ds, kur vakarā pasē dē t pie grila vai sauļ oties pludmalē . Mī nuss - nav baseina.
Restorā ns ir dā rgs, bet ē diens ir labs.
Gribē tos vairā k animā cijas bē rniem.
Купание Наш домик
аватар lindorm88
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Ierodoties reģ istrē š anā s un samaksas brī dī , č eki tiek izsniegti tikai pē c pieprasī juma 2. Telpā m nepiecieš ams kosmē tiskais remonts (ī paš i laminā ts grī dā ) istabā s smaka briesmī ga, mums vannasistabā tualetes pods noslī dē ja 3. … Tomēr ▾ 1. Ierodoties reģ istrē š anā s un samaksas brī dī , č eki tiek izsniegti tikai pē c pieprasī juma
2. Telpā m nepiecieš ams kosmē tiskais remonts (ī paš i laminā ts grī dā ) istabā s smaka briesmī ga, mums vannasistabā tualetes pods noslī dē ja
3. Restorā ns. Tas parasti ir atseviš ķ s jautā jums. Viesmī ļ i ir rupji, viņ i nezina ē dienkarti, sajauc pasū tī jumus un pē c tam strī das, daž i ē dieni parasti ir tā lu no nosaukuma
teritorija nav slikta un principā var normā li atpū sties, ja neinteresē apstā kļ i, bet ne brī vdienā s, kad visi apkā rt piedzeras un bļ auj pusnakts.. .
аватар mtarlinskaya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viesnī ca neatbilst savai cenu kategorijai, numuriņ i netī ri, uz paklā jiem ir traipi, aizkari apdeguš i ar izsmē ķ iem. lai gan gulta un dvieļ i bija tī ri. reģ istratū rā prasī ja bē rnam spilvenu, teica, ka nav neviena lieka spilvena. … Tomēr ▾ viesnī ca neatbilst savai cenu kategorijai, numuriņ i netī ri, uz paklā jiem ir traipi, aizkari apdeguš i ar izsmē ķ iem. lai gan gulta un dvieļ i bija tī ri. reģ istratū rā prasī ja bē rnam spilvenu, teica, ka nav neviena lieka spilvena. kad bē rns nokrita, saplē sa rokas un kā jas asinī s, skrē ju uz ā trā s palī dzī bas posteni, bet tas izrā dī jā s slē gts, reģ istratū rā teica, ka atvē rs tikai 9 no rī ta, bija 8.50. Pē c mana lū guma pirmā s palī dzī bas punkts joprojā m tika atvē rts. Mē s vairā kas stundas gaidī jā m pasū tī to cepeš krā sni. bē rnu laukums ir vecs, brū k. teritorija nav labiekā rtota, varē tu bū t vairā k puķ u un apstā dī jumu, citā di pamats kā mež ā , bet koki pilnī bā nozā ģ ē ti, lai vairā k mā ju izbā ztu. iespaids palika nepatī kams, nauda izmesta vē jā
аватар energie79
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies puiš i! Tā turpini! Jums ir ē rti un labi. Ļ oti jaukas meitenes reģ istratū rā , kompetentas savā biznesā , centā s palī dzē t katrā jautā jumā . Ē diens ir lielisks, bet viesmī ļ i var pā rvietoties ā trā k. … Tomēr ▾ Paldies puiš i! Tā turpini! Jums ir ē rti un labi.
Ļ oti jaukas meitenes reģ istratū rā , kompetentas savā biznesā , centā s palī dzē t katrā jautā jumā . Ē diens ir lielisks, bet viesmī ļ i var pā rvietoties ā trā k.
Kopumā svē tki izdevā s! Uz treknā.5. Mazliet jū ra mū s negribē ja redzē t, bet tā s ir dabas nianses. Un vē l viena vē lme: numura cenā iekļ aut brokastis. Tā pē c es nevē los nodarboties ar materiā lajiem jautā jumiem no rī ta. Jā , un ir pienā cis laiks izsniegt kartes pastā vī gajiem klientiem. No 5. lī dz 6. augustam. Andrejs
аватар Natalivorzel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā nedē ļ as nogalē atpū tā mies "Gintama Breeze" no 3. lī dz 5. augustam. Mums patika viss. Labs personā ls, izpalī dzī gs, paldies meitenē m administratorē m. Tikai briesmī gā zaļ ā jū ra. Gribē tos baseinu. Daba, gaiss, telpas ir lieliskas. … Tomēr ▾ Š ajā nedē ļ as nogalē atpū tā mies "Gintama Breeze" no 3. lī dz 5. augustam. Mums patika viss. Labs personā ls, izpalī dzī gs, paldies meitenē m administratorē m. Tikai briesmī gā zaļ ā jū ra. Gribē tos baseinu. Daba, gaiss, telpas ir lieliskas. Tī rī ts katru dienu. Ļ oti garš ī gs ē diens restorā nā .
аватар subbota23
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Gintamā atpū tā mies 20 cilvē ku kompā nijā (korporatī vais pasā kums) - viņ a pati š ajā vietā bija pirmo reizi. Komplekss ir labi aprī kots ar visu nepiecieš amo - numuriņ i tī ri, plaš i (ar peldmē teli un citiem tualetes piederumiem pilnā kategorijā ); pludmalē ir bā rs; pludmale ir tī ra, ar pietiekamu skaitu sauļ oš anā s krē slu; restorā ns izskatā s labi. … Tomēr ▾ Gintamā atpū tā mies 20 cilvē ku kompā nijā (korporatī vais pasā kums) - viņ a pati š ajā vietā bija pirmo reizi. Komplekss ir labi aprī kots ar visu nepiecieš amo - numuriņ i tī ri, plaš i (ar peldmē teli un citiem tualetes piederumiem pilnā kategorijā ); pludmalē ir bā rs; pludmale ir tī ra, ar pietiekamu skaitu sauļ oš anā s krē slu; restorā ns izskatā s labi. BET. . . bet! Personā ls acī mredzami nav apmā cī ts un nezina, kā ar to visu strā dā t. Restorā nā tiek pasniegtas tieš i uz pusi mazā kas porcijas (ī paš i ESI UZMANĪ GI, pasniedzot tā s uz "kopē jā galda")! Pē c provizoriskiem aprē ķ iniem, auksto uzkodu iznā kumam uz 1 stundu vajadzē ja bū t 500-550 gramiem, š aš liku kebabiem - 250 gramiem (1 stundas budž ets - 450 UAH BEZ alkohola). Rezultā tā mē s saņ ē mā m galdiņ u, kas vienmē r palika tukš s, un cilvē ki bija pusbadā!! !
Ko jū s zinā tu: zivju asorti (ē dienkartē.200/50/60 gr) - tā s ir 4 gandrī z caurspī dī gas karpač evas laš a š ķ ē les, 4 tā s paš as tikai plā nā kas zuš a š ķ ē les, 2 š ķ ē les paltuss, 1 tī ģ ergarnele + DAUDZ CITRONS : D: D . Dā rzeņ u š ķ ī vī (650 gr) ir 2-3 gurķ i, 2-3 tomā ti un DAUDZ DILLES UN Pē tersī ļ i! Un viss pā rē jais ir tā . Kamē r viesmī ļ iem nebija "atgā dinā ts" par cita veida salā tiem un aukstuma gabaliņ iem, viņ i nekad "neatcerē jā s". Š aš liku kebabi - kuram pietika, kuram nē (un tas ir 250 grami katram!! ! ). Viss tika pasniegts uz kopī giem š ķ ī vjiem (kas, protams, restorā nam ir ļ oti ē rti) un sajaukts kopā .
Bet nu nu...Pats idiotiskā kais bija tas, ka telts (zaļ ais Obolons) nebija pat aprī kota ar gaismu ! ! ! Un tas, ka ē dot vajag vismaz kaut ko redzē t - viesmī ļ iem tas neienā ca prā tā . Viņ i uzstā ja uz svecē m 3 reizes, lī dz pacē la op. Vā rdu sakot, ja vē laties "Krimas" galē jī bas pieredzi - jū s esat š eit.
Viss pā rē jais ir kā rtī bā . Laba ī paš ī ba ir ugunsgrē ks naktī krastā . Dega visu nakti : ).
Veiksmi un labu atpū tu! Pieņ emiet abpusē ji izdevī gus lē mumus : )
аватар Sershik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija no 12.07 lī dz 14.07 Chery Forum. Paldies kolektī vam par labu un kvalitatī vu apkalpoš anu, ļ oti uzmanī gu personā lu, pacietī bu. Organizā cija un apkalpoš ana augstā lī menī ! Uz redzē š anos!! ! SIA "CIA Automotive" … Tomēr ▾ Bija no 12.07 lī dz 14.07 Chery Forum.
Paldies kolektī vam par labu un kvalitatī vu apkalpoš anu, ļ oti uzmanī gu personā lu, pacietī bu. Organizā cija un apkalpoš ana augstā lī menī ! Uz redzē š anos!! !
SIA "CIA Automotive"
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums antialla1
‹ Viesnīca Dzhintama-Briz 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Загородный комплекс отдыха "Джинтама-бриз" расположен в 30 км от Киева в сосновом лесу на берегу Киевского моря.

Viesnīcā

• спутниковое TV, бесплатный Интернет
• оборудованный пляж
• тренажерный зал, спортивная площадка
• сауна
• мангал
• вечерний кинотеатр
• бильярд, настольный теннис, волейбол, баскетбол
• прокат квадрациклов и велосипедов (детские и взрослые)
• рыбалка
• причал до 5 яхт

Telpu apraksts

39 коттеджей и три двухэтажные VIP-виллы, в которых находятся 156 номеров с оборудованной террасой.

Istabās

Спутниковое TV, интернет, холодильник, две полуторных или одна двуспальная кровать, ванная комната с душевой кабиной, туалетные принадлежности и полотенца.
В VIP-виллах находится каминный зал с террасой, холл, оборудованная кухня, три спальни с террасами, два санузла, ванная, душевая кабина, а так же кондиционер, спутниковое TV, DVD, интернет.

Adrese Киевская область, Вышгородский р-н, пос. Глебовка, урочище Зеленый Бор, 8
Tālruņi: +38 (067) 442-11-41
+38 (044) 469-14-85
+38 (044) 593-60-07
Tīmekļa vietne: Dzhintama-Briz
FAQ