D'Lux Kiev KHostel 1*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.410
№35 viesnīcas reitingā Kijeva
7.4 Numurs
7.6 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.6 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Hostelis atrodas Kijevas centrā.Vairāk →
аватар panno4
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti forš s hostelis! Man ļ oti patika tas, ka tas atrodas parka zonā , kur nav dzirdams pilsē tas troksnis. Administrā cija ir ļ oti jauka un vienmē r gatava palī dzē t. … Tomēr ▾ Ļ oti forš s hostelis! Man ļ oti patika tas, ka tas atrodas parka zonā , kur nav dzirdams pilsē tas troksnis. Administrā cija ir ļ oti jauka un vienmē r gatava palī dzē t.
аватар masha905
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti labs hostelis, ī paš i personā ls. Sirsnī gi uzņ emti visi rā dī ja, stā stī ja un iekā rtojā s plaš ā telpā ar kamī nu. Viņ i palī dzē ja organizē t lielisku brī vā laika pavadī š anu. … Tomēr ▾ Ļ oti labs hostelis, ī paš i personā ls. Sirsnī gi uzņ emti visi rā dī ja, stā stī ja un iekā rtojā s plaš ā telpā ar kamī nu. Viņ i palī dzē ja organizē t lielisku brī vā laika pavadī š anu. . . Liels paldies!
аватар preriya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī iemesla dē ļ hostelis ir jauns un pievilcī gs. Tiesa, š is nav ī sti hostelis, tas ir kā da dzī voklis, kurā ieliek vairā kas gultas, lai nopelnī tu. Man nav nekas pretī , viss ir ļ oti augstā lī menī , bet tas tomē r nav hostelis. … Tomēr ▾ Š ī iemesla dē ļ hostelis ir jauns un pievilcī gs. Tiesa, š is nav ī sti hostelis, tas ir kā da dzī voklis, kurā ieliek vairā kas gultas, lai nopelnī tu. Man nav nekas pretī , viss ir ļ oti augstā lī menī , bet tas tomē r nav hostelis. Tas ir patieš ā m tā lu no pilsē tas centra - apmē ram 40 minū š u gā jiena attā lumā .
аватар sigma2010
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neapš aubā mi, viens no ē rtā kajiem hosteļ iem Ukrainā ! Puiš i radī ja lielisku atmosfē ru, administrā cija ir ļ oti draudzī ga un palī dz pilnī gi visā ! Liels paldies, noteikti ieteikš u D`Lux Kiev Hostel saviem draugiem... . … Tomēr ▾ Neapš aubā mi, viens no ē rtā kajiem hosteļ iem Ukrainā ! Puiš i radī ja lielisku atmosfē ru, administrā cija ir ļ oti draudzī ga un palī dz pilnī gi visā ! Liels paldies, noteikti ieteikš u D`Lux Kiev Hostel saviem draugiem... .
аватар login_fogin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iesaku š o hosteli visiem! Š ī ir pirmā reize, kad apmetos š ā da veida viesnī cā , un esmu ļ oti priecī gs. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! Tikko atvē rā s - viss jauns, kopts, tī rs, bet par vannasistabā m grū ti runā t - jau ir 2 dž akuzi : ) Personā ls ļ oti atsaucī gs un palī dz it visā . … Tomēr ▾ Iesaku š o hosteli visiem! Š ī ir pirmā reize, kad apmetos š ā da veida viesnī cā , un esmu ļ oti priecī gs. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba! Tikko atvē rā s - viss jauns, kopts, tī rs, bet par vannasistabā m grū ti runā t - jau ir 2 dž akuzi : ) Personā ls ļ oti atsaucī gs un palī dz it visā . Paldies! Nā kamreiz, kad bū š u Kijevā - tikai jums ; )


iemiesojums teaqitiashvili
ot aeroporta "zhulhany" nochiu, k vam kakim gosudartvennim transportam mozna doexat? vai tikai na Taqi?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Хостел расположен в центре Киева.

Atrašanās vieta В 5 минутах ходьбы от Львовской площади и Собора Святой Софии. Станция метро "Золотые ворота" находится в 15 минутах ходьбы. Помимо этого, до Площади Независимости можно доехать на автобусе за 10 минут.
Viesnīcā

Общая кухня и общая гостиная - балкон, книги, игры и бесплатные карты города. Бесплатные гладильные принадлежности и стиральные машины.

  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

3 общие комнаты – две на 8 и одна на 12 человек, улучшенный индивидуальный номер на 2 или 4 человека. Две ванные комнаты с туалетом, биде, душевой и двумя джакузи.

Istabās

Номера и общие спальни оборудованы кондиционером и сейфом для ноутбука. Общие ванные комнаты расположены в коридоре.

Adrese г. Киев, ул. Обсерваторная 10, кв. 6
Tālruņi: +38 (097) 832 88 88 +38 (044) 272 61 77
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.