Best Kiev Apartment 1*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.210
№18 viesnīcas reitingā Kijeva
7.6 Numurs
8.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Studijas un dzīvokļi atrodas Kijevas centrā, netālu no Kijevas galvenā laukuma - Neatkarības laukuma un galvenās Khreshchatyk ielas.Vairāk →
аватар nekto-man
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti ē rti dzī vokļ i centrā lā vietā . Lielisks serviss, ļ oti iesaku. Ī paš s paldies Sergejam – viņ š vienmē r bija gatavs palī dzē t it visā . Dzī voklī ir viss nepiecieš amais. Dzī vokļ u skaistums ir tā ds, ka jū s jū taties kā mā jā s. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rti dzī vokļ i centrā lā vietā . Lielisks serviss, ļ oti iesaku. Ī paš s paldies Sergejam – viņ š vienmē r bija gatavs palī dzē t it visā . Dzī voklī ir viss nepiecieš amais. Dzī vokļ u skaistums ir tā ds, ka jū s jū taties kā mā jā s. Pretenzijas tikai uz cietu matraci, bet tas nav piemē rots visiem.
аватар serjoi
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila vieta. Jauki labi kopti dzī vokļ i. Jā , š ī nav viesnī ca, tā pē c nedomā jiet par brokastī m vai vestibilu. Bet centrs ir tuvu un viss dzī voš anai nepiecieš amais dzī vokļ os ir. … Tomēr ▾ Izcila vieta. Jauki labi kopti dzī vokļ i. Jā , š ī nav viesnī ca, tā pē c nedomā jiet par brokastī m vai vestibilu. Bet centrs ir tuvu un viss dzī voš anai nepiecieš amais dzī vokļ os ir.
аватар maxx84
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š im dzī voklim ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta – centrs ē rti sasniedzams ar kā jā m. Viss ir pastaigas attā lumā , bet tajā paš ā laikā diezgan kluss rajons. Tiem, kam nepatī k viesnī cas – š ie apartamenti ir lielisks variants. … Tomēr ▾ Š im dzī voklim ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta – centrs ē rti sasniedzams ar kā jā m. Viss ir pastaigas attā lumā , bet tajā paš ā laikā diezgan kluss rajons. Tiem, kam nepatī k viesnī cas – š ie apartamenti ir lielisks variants. ES iesaku.
аватар sandbar
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vokļ i pilsē tas centrā , Reitarska 16/31 un tajā paš ā laikā klusā ielā . kopta ieeja un halles, ē rts lifts. Numurā ir lielisks gaisa kondicionē tā js, bezmaksas Wi-Fi, aizkari. Jauki, ka ir gludeklis un gludinā mais dē lis. … Tomēr ▾ Dzī vokļ i pilsē tas centrā , Reitarska 16/31 un tajā paš ā laikā klusā ielā . kopta ieeja un halles, ē rts lifts. Numurā ir lielisks gaisa kondicionē tā js, bezmaksas Wi-Fi, aizkari. Jauki, ka ir gludeklis un gludinā mais dē lis. virtuvē ir tikai tē jkanna un trauku minimums (š ķ ī vji, krū zes, glā zes, galda piederumi) man nepatika mikroviļ ņ u krā sns un veļ asmaš ī nas trū kums, un pats galvenais, neviena liela spoguļ a! ne pilnā garumā , ne vismaz lī dz viduklim (vannasistabā ir spogulis, kurā redzama tikai seja). palika noslē pums, kā uzzinā t, kā tu izskaties pirms tikš anā s. lū dzu ievietojiet vienu!
аватар nat-a-li
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru dzī vojā m dzī voklī Reuterska ielā.25. Man patika viesnī cu vadī tā ju uzmanī gā attieksme pret klientiem: no rezervā cijas brī ž a lī dz reģ istrē š anā s brī dim viesnī cas darbinieki visu laiku sazinā jā s ar mums, atbildē ja. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru dzī vojā m dzī voklī Reuterska ielā.25. Man patika viesnī cu vadī tā ju uzmanī gā attieksme pret klientiem: no rezervā cijas brī ž a lī dz reģ istrē š anā s brī dim viesnī cas darbinieki visu laiku sazinā jā s ar mums, atbildē ja. visi mū su jautā jumi. Dzī vokļ i atrodas paš ā Kijevas centrā , klusā ielā , vecā mā jā . Tajā paš ā laikā viss dzī voklī esoš ais aprī kojums, kā arī aprī kojums ir mū sdienī gs. Tī rs dzī voklis, sniegbalta gultas veļ a, tuvums pilsē tas apskates vietā m un metro - ieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem. Tiesa, man personī gi nebija pietiekami daudz vienreizē jā s lietoš anas š ampū nu maisiņ u.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Номера-студио и апартаменты расположены в центре Киева, возле главной площади Киева - Площади Независимости и центральной улицы Крещатик.

Atrašanās vieta Апартаменты BestKiev в районе "Золотые ворота" находятся в 5-ти минутах ходьбы от собора Св. Владимира, Киевского оперного театра и Киевского университета.
Pludmalē
Viesnīcā

Аренда мобильного телефона, услуги такси, доставка цветов и подарков, бронирование билетов в театры, а также железнодорожных, автобусных и др.

  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

10 апартаментов.

Istabās

Полностью оборудованная кухня, кондиционер и обогреватель, кабельное телевидение, Satellite TV, DVD, телефон с бесплатными местными звонками, микроволновая печь, стиральная машина, душевая кабина или ванна.

Adrese г. Киев, улица Михайловская 2
Tālruņi: +38 (067) 5061875
Tīmekļa vietne: Best Kiev Apartment
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.