Pasaku pilsētiņa!

11 Jūlija 2011 Ceļošanas laiks: no 06 Jūlija 2011 ieslēgts 10 Jūlija 2011
Reputācija: +31
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ž itomira-Kamenecka-Podiļ ska-Č erņ ivci-Hotina-Starokoņ stantinova

Ceļ ojums sā kā s ar kafijas tasi pulksten 6 no rī ta, pē c tam devā s ceļ ā . No Ž itomiras lī dz Kamenecai ir aptuveni 280 km. ar vī ru braucā m ar maš ī nu, ceļ š aizlidoja nemanot, bijā m apmierinā ti ar ceļ u stā vokli, gaidī ja sliktā ku. Ap pulksten 11 ieradā mies Kamenec-Podoļ skā , iekā rtojā mies viesnī cā - "7 dienas", viesnī ca apmierinā ta, ī paš i ar ē dienu, tī rī bu un personā lu, par ko ī paš s paldies : )

Pirmajā dienā pē c nelielas atpū tas no ceļ a tikā m aizvesti uz Ivana Kupalas dzī rē m kaimiņ u ciemā , bija interesanti, lai gan pē c nakts Lubartas pilī svē tki š ķ ita nepretenciozi.


Nā kamajā dienā devā mies pilsē tas apskatē . Pilsē ta ir piesā tinā ta ar interesantiem stā stiem, arhitektū ra, ceļ i, kanjons, tilti, parki un, visbeidzot, cietoksnis, kura dē ļ mē s š eit ieradā mies, ir elpu aizraujoš i. Cietoksnis ir tik skaists, ka tā atraš anā s vieta ir tik laba, ka skats vienkā rš i nevar bū t skaistā ks, vē sture vienkā rš i atdzī vojas, ejot pa tiltu uz cietoksni! Tiesa, neizdevā s tikt iekš ā , bet ī paš i nesamulsinā jā mies - bū s pamats nā kt vē lreiz!

Treš ā s dienas rī tā devā mies uz Č erņ ivci (90 km. ), Pilsē ta ir maza, bet tā s vē sturiskais centrs pā rsteidz ar sakoptu un skaisto arhitektū ru, ejot pa Kobylyanska ielu, š ķ iet, nokļ ū stat pagā tnē . Universitā tes ē ka ir ī paš i iepriecinoš a, tā atgā dina Austrijas pilis, ir ļ oti skaista! Apciemojā m radus Č erņ ivcos, kas arī pievienoja pozitī vas emocijas. Vakarā ieradā mies viesnī cā , aizbraucā m uz restorā nu un devā mies pastaigā pa vakara pilsē tu. Tumsā ir ī paš i skaisti: deg laternas, izgaismotas ē kas, visur puķ es, akmens celiņ i, un galvenais - pilnī gs miers, cilvē kus nemaz nevar ne redzē t, ne dzirdē t, it kā visi baidī tos traucē t apkā rtnes mieru. pilsē ta un citi. . .

Ceļ ojuma 4. diena ir pē dē jā , devā mies uz Khotyn cietoksni, tā varenī ba ir pā rsteidzoš a, neskatoties uz kariem un vecumu, izskatā s ļ oti labi, ir atvē rti kazemā ti, galerija, š ausmī ga telpa ar spī dzinā š anas lietā m! centrā ir aka, no kuras var smelt ū deni. Tū risma vadī tā js pastā stī ja visu, ko zinā ja))

Izgulē juš ies devā mies mā jā s. Pa ceļ am piestā jā m pie Starokoņ stantinovas - kņ aza Ostrož ska pils, tā ir slē gta un pamazā m tiek postī ta, bet tomē r lielā kā daļ a ir saglabā jusies - izskatā s iespaidī gi.

Mā jā s ieradā mies 22:30. Pā rskatī juš i fotogrā fijas vairā kas reizes, esam iecerē juš i turpinā t ceļ ojumu pa Ukrainas, pē c tam pasaules pilī m!

Priecī gus ceļ ojumus! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Ивана Купала, с.Оринин
Каменец, Крепость
Каменец, храм
Мост. Каменец
Черновцы, театр
Черновцы, Университет
Хотин, Крепость
Староконстантинов. Замок Князя Острожского
Черновцы, Университет
Староконстантинов.
Староконстантинов. Замок Князя Острожского
Мост в Каменце
Ресторан в отеле
Хотин, Крепость
Черновцы, Университет
Каменец, каньон
Черновцы
Каменец, старый город
Хотинская Крепость
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums