Ukrainas brīnumi

13 Maija 2015 Ceļošanas laiks: no 29 Aprilis 2015 ieslēgts 04 Maija 2015
Reputācija: +86.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Stā sti par ceļ ojumu uz Rietumukrainu "Tikai brī numi...un nekas vairā k" - 6 dienas ar kompā niju Accord Tour

Vā rdu sakot, liels paldies tū risma aģ entū rai Akord un mū su galvenajai gidei Gaļ inai, un visiem, kas mū s sagaidī ja, paē dinā ja, brauca, stā stī ja un rā dī ja.

Un vē l nedaudz:

Pirmā diena — laikapstā kļ i mū s nemī l, bet...

Sā kš u no sā kuma - terminā lis "A".

Personī gi es pirmo reizi pametu A terminā li. Izkā pu no vilciena un domā ju, kur ir š is terminā lis, kā to meklē t? Tas izrā dī jā s vienkā rš i, daudz vienkā rš ā k nekā agrā k, kad viņ i skrē ja netā lu no stacijas un skatī jā s uz nosacī tajā m pazī š anas zī mē m. Dari visu pē c izsniegtajā m instrukcijā m - ielika, atnesa, visu parā dī ja, atpū tos, pabrokastoju, viss kulturā li ē rti, dzirdē ts ekskursijas nosaukums un reisa numurs tiek paziņ ots un. . Urrā ! ceļ ojums sā kā s.


Š eit gribu pateikt paldies par ē rto autobusu un ī paš u paldies š oferim (jū s zinā t, kā di ir mū su ceļ i), aplausi š oferim.

Sā kumā laikapstā kļ i mū s nelutinā ja, 29. aprī lī bija neliels auksts lietus ar vē ju. Bet mē s nepadevā mies un drosmī gi ī stenojā m programmu. Pidhirci pils pirmā pietura

Diemž ē l pils lī dz mū sdienā m ir saglabā jusies nedaudz salauzta (ī paš i iekš ā - vē l nemaz nedrī kst), tač u notiek restaurā cijas darbi un ir cerī ba, kad to neredzē si visā krā š ņ umā . Lai gan pietiek ar to, kas ir palicis, lai apskaustu visus tā ī paš niekus un priecā tos, ka š ā ds skaistums nav pilnī bā iznī cinā ts. Nofotografē juš i pili un pamatī gi nosaluš i, dodamies uz Ternopiļ u.

Ternopilī vietē jais mā kslī gais ezers (ne tik mazs dī ķ is) staigā ja pa viļ ņ iem un iedomā jā s sevi kā jū ru – mē s gandrī z noticē jā m...Hmm. . Ternopiļ a ir pilsē ta netā lu no "jū ras". Papildus "jū rai" un skaistajā m ē kā m pusdienas "Vecajā pankū kā " pā rsteidza - borš č s maizes š ķ ī vjos un citi etniskie ē dieni ir garš ī gi, daudz un ļ oti interesanti!

Galdiņ i jā pasū ta iepriekš – vieta ir pieprasī ta.

Nakts tika pavadī ta Hetman Motelī tieš ā ceļ a tuvumā un prom no dabas un apskates objektiem - diemž ē l. Un tik diezgan ē rti - karsts ū dens, tī rs un ē diens restorā nā pilnī bā .

Otrā cietokš ņ a un piļ u diena, bet cik to ir š eit?

Pē c brokastī m devā mies uz Kamianets-Podilskyi.

Pirmā pietura Trebovļ a ir ļ oti sena vieta un, protams, ir cietokš ņ a drupas, pa taciņ u ir jā uzkā pj kalnā un ir gleznainas drupas, mež s un lielisks piemineklis dā mai Sofijai, kura spē lē ja izš ķ iroš a loma cietokš ņ a aizsardzī bā. ej uzzini.

Otrā pietura ar pastaigu kalnos bija Skala-Podiļ skā un tur ir arī pils, daudz vairā k nekā Trebovljā un skati uz nesmē ķ ē tajiem, nevis daudzstā vu lauku rajoniem, upes mā ju, laukiem un mež iem. zemā k ...pie mū su kā jā m .

Mē s ieradā mies Kamianets-Podilskyi pusdienā s. Apmetos viesnī cā ar nosaukumu "7 dienas".

Patī kami pā rsteigts par zemajā m cenā m kafejnī cā s, garš ī gu un ļ oti patī kamu apkalpoš anu - visur!


Kamianets-Podilskyi ir Kamianets-Podilskyi, kas jā redz. Kurš ne vienmē r apmeklē ja, jo jū s nezinā t Ukrainas skaistumu un vē sturi, ja neesat bijis. . Kamjaņ ecs-Podiļ skis.

Un parkā ir gandrī z manuā li gulbji.

Par viesnī cu "7 dienas" - nu kā izskatā s - tā ds tipisks stikla-betona projekts, bet bufete par 4 pamatī gā m zvaigznē m un pie tā arī turos.

Vidē jie skaitļ i — viss, kas jums nepiecieš ams, ir televizors, karstā ū dens dvielis utt.

Un lejā viesnī cas -1 stā vā spa vanna, baseins, ja kā ds neaizmirst gumijas č ī bas un peldkostī mu - aizmirsu, bija jā pē rk veikalā .

Pē c pirts un baseina dzī ve patieš ā m sā ka uzlaboties

Treš ā diena - mazliet no Austrijas-Ungā rijas.

Č erņ ivci. Kā teica viena literā rā varone, ja Sanktpē terburgu mazgā.200 gadus. . tā praktiski bū s Drē zdene.

Č erņ ivci nav jā mazgā , bet restaurā cija nederē tu - diemž ē l mū su valsts ir nabadzī ga un nevajadzē tu pieķ erties, ja kaut kur sabojā jas Austroungā rijas impē rijas apmetums. Toties Č erņ ivcu universitā te ir lieliskā stā voklī esoš ā metropolī ta kā dreizē jā rezidence - krā soto flī ž u skaistums mirdz saulē , gaiteņ os š ķ iet, ka no stū ra iznā ks viduslaiku tē ls. Un tī rī ba un bez uzrakstiem no studentu folkloras. Mums nebija laika izstaigā t universitā tes dā rzu, bet, ja Dievs dos, mē s nā ksim vē lreiz.

Pilsē tā - kafija, Opera (gandrī z kā Vī ne tikai maza - var nopirkt biļ eti, lai apskatī tos iekš ā )

Š okolā de un...ē kas, tempļ i, bruģ akmeņ i, kuru iela bija "rozē m noslaukta". . un kafija atkal kafija. Pusdienu vietā bistro un devos uz jauku kafejnī cu.

Tie, kas vē lē jā s, tika aicinā ti iet apskatī t tulpes - skaistas, bet, ja kā ds (kā es) cerē ja ieraudzī t lauku lī dz apvā rsnim vai gandrī z lī dz apvā rsnim...un viss tulpē s, es palaidu garā m.

Uzkodai tika pasniegts brī niš ķ ī gs saulriets.

Ceturtā diena — lepnā Hotina un noslē pumainā Bakota.

Khotyn ir grandioza ē ka un brī niš ķ ī ga ainava

Bakota ir pazudusi pasaule, varas un noslē puma vieta. Kamera to neizturē ja. . filmas nebū s!


Lai gan ū denskrā tuve izpostī ja Bakotas ciemu un nenesa gaidī to labumu valsts ekonomikā , bet skaistums, nebrī nī simies, un jū s varat peldē t tī ru ū deni.

Vakarā Kamjaņ ecs-Podiļ skis atkal nokļ uva bruņ niecī bas festivā lā - lai veicas

! ! Vecais cietoksnis uz torņ iem ir apgaismojums - un, lai gan tas atņ ē ma viduslaiku romantiku, tomē r skaists.

Tie, kas cietoksnī netika, paš ā pilsē tā varē ja dabū t kartupeļ us, kebabus, vī nu, alu un brilles, kas ceptas uz ugunskuriem milzī gā s pannā s.

Piektā diena - atkal Ternopil, labos laikapstā kļ os dubultā divas.

Brauciena daba un programma deva iespē ju novē rtē t Ternopiļ u bez lietus, vē ja un zobu trī cē š anas.

Un mē s izmantojā m š o iespē ju, bez skrū vgriež iem, apsverot pieminekļ us zem Danylo Halytsky labvē lī gā skatiena, vai, protams, viņ a pieminekli.

Un tad mē s pā rcē lā mies uz Kremenecu - pilsē tu ar kalniem uz visā m pusē m, nu, ne gluž i kalni, bet augsti kalni, bet izskatā s ne sliktā k. Tā nu mē s apmeklē jā m Pilskalnu un aiz manis atradā s karalienes Bonnas pils drupas un pie manā m kā jā m visa Kremenece ar klosteriem, tempļ iem un dā rziem.

Vakarā mē s devā mies uz Poč ajevas klosteri.

Sestā diena – zvani, vī raks un atvadu rū gtums Lauvas pilsē tā .

Es nerakstī š u par Poč aivu - Svē to vietu, skats no kalna ir skaists, tempļ i ir skaisti...

pā rē jais ticī bā .

Un mierī gi un skumji - "tieš ā m, tas ir beidzies", nonā cā m tur, kur viss sā kā s terminā "A" un pē c pā rtraukuma kā ds devā s ar vilcienu, un kuram bija laiks pastaigā ties pa Ļ vovu - kas gan nebija. kliedē tu visu š ķ irš anā s rū gtumu, bet tomē r atnesa vē l daž as brī niš ķ ī gas minū tes maija pastaigā pa Rietumukrainu.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums