Reikartz Kamenets-Podolskii 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Kamjaņecs-Podiļskis
8.5 Numurs
9.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.6 Uzturs
9.8 Infrastruktūra
Viesnīca Reikartz Kamenetz-Podolsky atrodas vecā savrupmājā, pilsētas vēsturiskās daļas centrā.Vairāk →
аватар Serginios
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pragmatiski labā kā viesnī ca Kamianets-Podilskyi. Ir dā rgā ks, varbū t pē c noteiktiem parametriem labā ks, protams lē tā ks - vienkā rš ā ks. Bet par naudu, ko maksā dzī voš ana Reikarkā tagad, tā noteikti ir vislabā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. … Tomēr ▾ Pragmatiski labā kā viesnī ca Kamianets-Podilskyi. Ir dā rgā ks, varbū t pē c noteiktiem parametriem labā ks, protams lē tā ks - vienkā rš ā ks. Bet par naudu, ko maksā dzī voš ana Reikarkā tagad, tā noteikti ir vislabā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. Jū s nevarat iedomā ties centrā lā ku vietu.
Pie viesnī cas ir 2 autostā vvietas, pirmā ir atvē rta pie restorā na terases, otrā ir iekš ā , kas ir slē gta, bet visu dienu š eit spī d saule. Draudzī gs un draudzī gs personā ls reģ istratū rā , ā tra reģ istrē š anā s bez papildu jautā jumiem, daudz vietas vestibilā ar dī vā niem gaidī š anai. Tā lā k uz istabu ir plaš as kā pnes vai 2 moderni lifti, kas ir diezgan ē rti, ja jums ir koferi. Gaiteņ os ir gaisma, tu ej, skatoties uz skaistā m gleznā m. Puslukss numurs bē niņ os ar lielu gultu 2*2 m, papildus izvelkamo dī vā nu, priekš telpu un logiem uz 3 pusē m ar daž ā dā m panorā mā m.
Protams, remonts istabā ir tā lu no ideā la, ir skrā pē jumi, kaut kas tur ir jā piesaista, bet, kas attiecas uz pilsē tas viesnī cu, kurā atpū š as tikai naktī , š ie sī kumi ir gandrī z nemanā mi. Patiesī bā ir daudz rozetes, moderna kondicionē š anas sistē ma, kas, starp citu, tika salabota laicī gi daž as dienas pirms ieraš anā s, lai gan nedē ļ as vidū pirms nedē ļ as nogales atseviš ķ i brī dinā ja, ka ir problē mas ar š o jautā jumu. Bezmaksas ū dens 2 pudeles 0.50 vienai personai dienā , pilna maksas mini bā rs. Mē beles acī mredzami nav jaunas, bet ar to nav nekā du problē mu. Vannasistaba diezgan plaš a, bet sakarā ar to, ka tie ir bē niņ i, vajadzē tu uztaisī t labā ku nosū cē ju, kā arī var atjauninā t dozatorus, jo stacionā rie vairs nav ī paš i labi, nā cā s ņ emt portatī vo no plkst. vannas istaba, kas pā rsteidzoš i bija arī piepildī ta ar labā ku kosmē tiku. Veļ a un dvieļ i ir labi.
Atseviš ķ i vē los pieminē t brokastis. Ī sti zviedru lī nija, uz kuru nā k pat nerezidenti.
Maksa pieauguš ajam ir zem 300 UAH, bē rnam 50%, un tas jau ir iekļ auts jū su maksā . Tā tad, vairā ki sā nu ē dieni, vairā ki gaļ as ē dieni, kas mainī jā s ik pē c 2 dienā m, pietiekama dā rzeņ u, sieru, desu izvē le - viss ir garš ī gi. Kastrolis, pankū kas, ievā rī jumi un medus. Ir vairā ki graudaugu veidi, rieksti, ž ā vē ti augļ i, kā arī svaigi konditorejas izstrā dā jumi. Tē ja, kafija, piens, sula, jogurts vai kefī rs no dzē rieniem ir neierobež ots. Tikā m pacienā ti arī ar ļ oti garš ī gu meloni, tik saldu grū ti pat nopirkt. Tā tad viss ir kā fotoattē lā . Paldies par viesmī lī bu un pozitī vajā m emocijā m.

Tā pē c, ja braucat cauri pilsē tai uz daž ā m dienā m vai vienkā rš i nedē ļ as nogales pastaigā , varu droš i ieteikt palikt š ajā viesnī cā , tas jau š ķ iet Optimum.
аватар helga768
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m pilsē tā uz gaisa balonu festivā lu. Reikarts netika izvē lē ts nejauš i, jo. no tā s logiem varē ja vē rot gaisa balonu startu no vecpilsē tas. Mē s saņ ē mā m lielu prieku gan no festivā la, gan no viesnī cas. … Tomēr ▾ Mē s bijā m pilsē tā uz gaisa balonu festivā lu. Reikarts netika izvē lē ts nejauš i, jo. no tā s logiem varē ja vē rot gaisa balonu startu no vecpilsē tas. Mē s saņ ē mā m lielu prieku gan no festivā la, gan no viesnī cas. Paš ā centrā . Lī dz cietoksnim 9 minū tes. Viesnī cā ir apskates vē rti pagrabi. Visi SPA pakalpojumi saņ emti pilnā apmē rā . Iesakā m ģ imenes atpū tai.
аватар simsaimon5
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
: ) Varu izteikt tikai komplimentus viesnī cai un tā s darbiniekiem. Es paliku Reikartzā divas naktis un izbaudī ju tā atraš anā s vietu. Viesnī ca atrodas netā lu no Kamenets-Podolskiy pilsē tas centra. Pilsē tu un galvenā s apskates vietas varat apmeklē t, vienkā rš i ejot (5 minū š u gā jiena attā lumā no Vecā s pils). … Tomēr ▾ : ) Varu izteikt tikai komplimentus viesnī cai un tā s darbiniekiem. Es paliku Reikartzā divas naktis un izbaudī ju tā atraš anā s vietu. Viesnī ca atrodas netā lu no Kamenets-Podolskiy pilsē tas centra. Pilsē tu un galvenā s apskates vietas varat apmeklē t, vienkā rš i ejot (5 minū š u gā jiena attā lumā no Vecā s pils). Wi-Fi ir labs, neskatoties uz to, ka tā ir vecpilsē ta. Darbinieki var atrisinā t visus uzdotos jautā jumus. Kad televizora pults salū za, tā tika nomainī ta ļ oti ā tri! Mana istaba bija plaš a un ļ oti klusa. Cenā ietilpst sauna, autostā vvieta un seifs. Š ī viesnī ca ir ļ oti piemē rota atpū tai.
аватар Vatamaniuk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nepā rspē jama viesnī ca, kas atbilst visā m tā s zvaigznē m. Labs draudzī gs personā ls, labas bā ra cenas. Netā lu no kafejnī cas "Policemaster" - tur var garš ī gi paē st, nu, netā lu no paš a cietokš ņ a. Es tieš ā m tur atpū tos š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Nepā rspē jama viesnī ca, kas atbilst visā m tā s zvaigznē m. Labs draudzī gs personā ls, labas bā ra cenas.
Netā lu no kafejnī cas "Policemaster" - tur var garš ī gi paē st, nu, netā lu no paš a cietokš ņ a.
Es tieš ā m tur atpū tos š ajā viesnī cā .
аватар alexivan75
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir labs č etrinieks. Peldmē teļ i un tē jkanna tiek ņ emta lī dzi pē c izsaukuma, bet Itā lijā ir tā pat. Labas, jaunas mē beles un santehnika. Tas atrodas tieš i galvenā laukuma vidū , attiecī gi, ja tiek rī koti tautas svē tki, tad telpā ir trokš ņ ains. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir labs č etrinieks. Peldmē teļ i un tē jkanna tiek ņ emta lī dzi pē c izsaukuma, bet Itā lijā ir tā pat. Labas, jaunas mē beles un santehnika. Tas atrodas tieš i galvenā laukuma vidū , attiecī gi, ja tiek rī koti tautas svē tki, tad telpā ir trokš ņ ains. Brokastis lieliskas, pietiekami daudzveidī gas. Viesnī cā ir labs restorā ns, tač u tajā ir ļ oti maza izvē le. Empī riski noskaidrots, ka labā kais restorā ns - viesnī cā "Getman" - tieš i pā ri laukumam. Kopumā pilsē ta ir ļ oti interesanta, nenož ē loju, ka braucu 500 km no Kijevas, man tikai jā atrod labs gids, Jū liju Stepanovnu atradā m vietnē http://www.kamenets-tour.com/, mums ļ oti patika. Starp citu, iesaku vismaz atbraukt cauri Vinnitsai, tas ir nedaudz tā lā k, bet ceļ š ir daudz labā ks. Ir vē rts doties uz Hotinu, bet ne uz alā m, jo. tā lu, ceļ š pretī gs, un paš as alas nevar salī dzinā t ar Krimas, labā k uz Bakotu.
аватар vovaaster
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2014. gada martā nolē mā m doties uz pā ris dienā m atpū sties uz Kamyanets-Podilskyi, mē s izvē lē jā mies Reikartz viesnī cu un, skatoties uz priekš u, teikš u, ka viņ i bija pilnī bā apmierinā ti. Neskatoties uz agro ieraš anos apmē ram 6:00 apmetā s istabā ir ļ oti bistro. … Tomēr ▾ 2014. gada martā nolē mā m doties uz pā ris dienā m atpū sties uz Kamyanets-Podilskyi, mē s izvē lē jā mies Reikartz viesnī cu un, skatoties uz priekš u, teikš u, ka viņ i bija pilnī bā apmierinā ti. Neskatoties uz agro ieraš anos apmē ram 6:00 apmetā s istabā ir ļ oti bistro. Mums bija junior suite, kas mums patika. Liels, plaš s ar skaistā m mē belē m un ē rtu gultu. Numurā ir minibā rs (ar standarta komplektā ciju), seifs, liels plazmas TV, peldmē teļ i, visā viesnī cā un istabā s labs WI-FI ā trums. Bufetes tipa brokastis ir iekļ autas viesnī cas cenā . Brokastis paš as garš ī gas un daudzveidī gas, ļ oti liela ē dienu izvē le. Sā kot ar standarta olu kulteni, desiņ ā m, gaļ as un siera izgriezumiem, brokastu pā rslā m, sulā m (saraksts var bū t garš ) un beidzot ar gardiem desertiem. Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, vienmē r sveicinā s pirmais, gatavs palī dzē t jebkuras problē mas risinā š anā.
Ņ emot nakš ņ oš anas pieredzi 4 zvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā , Ē ģ iptē , Bulgā rijā , varu teikt, ka Reikartz Kamenets-Podolsky lī menis ir daudz augstā ks.
Pati Kamenetz-Podoļ skas pilsē ta ir ļ oti skaista, bet jums ir jā dodas uz š ejieni pavasara-vasaras beigā s, martā nav sezona.
номер полулюкс номер полулюкс номер полулюкс номер полулюкс вид с балкона номера. Замок Каменец-Подольского. Замок Каменец-Подольского.
аватар VBystritska
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
30. novembrī viesnī cā Reikartz Kamyanets-Podilskyi tika atklā ta Svē tā Nikolaja oficiā lā rezidence. Projektu atbalsta pilsē tas dome, un tā ir lielā kā rezidence Podolē ar plaš ā m iespē jā m un Jaungada izklaidē m. Š ogad par oficiā lo Svē tā Nikolaja rezidenci kļ uva viesnī ca Reikartz, kas atrodas pē c iespē jas tuvā k pilsē tas galvenajai Ziemassvē tku eglei, netā lu no Rā tsnama. … Tomēr ▾ 30. novembrī viesnī cā Reikartz Kamyanets-Podilskyi tika atklā ta Svē tā Nikolaja oficiā lā rezidence. Projektu atbalsta pilsē tas dome, un tā ir lielā kā rezidence Podolē ar plaš ā m iespē jā m un Jaungada izklaidē m.
Š ogad par oficiā lo Svē tā Nikolaja rezidenci kļ uva viesnī ca Reikartz, kas atrodas pē c iespē jas tuvā k pilsē tas galvenajai Ziemassvē tku eglei, netā lu no Rā tsnama. Divdesmitajā decembrī pē c svē tkiem Svē tais Nikolajs rezidenci oficiā li nodos vectē vam Frostam, kurš to apsaimniekos un uzņ ems viesus lī dz Jaungada brī vdienu beigā m. “Jaungada rezidences projekts ir Reikartz administrā cijas sociā la iniciatī va ģ imenes atbalstam. Ceram, ka tik liels Jaungada izklaides centrs vairos interesi par pilsē tu un piesaistī s viesus no kaimiņ u reģ ioniem, ” komentē projektu vadī tā ja Olga Elkina.
Rezidences programma tiek aprē ķ inā ta no 30. novembra lī dz Jaungada brī vdienu beigā m. Visu š o laiku š eit strā dā s Svē tā Nikolaja pasts, vē lā k Vectē va Frostu pasts, kurā tiks saņ emtas bē rnu vē stules ar novē lē jumiem Jaunajā gadā . Š eit vecā ki var pasū tī t bē rnam dā vanu, kuru personī gi pasniegs dzī vesvietas galvenais varonis. Brī vdienā s mazajiem viesiem tiek organizē tas radoš ā s darbnī cas un Jaungada priekš nesumi ar konkursiem un dā vanā m.
Jaungada saldumu veikals saviem viesiem piedā vā s tradicionā lus ar rokā m darinā tus Jaungada un Ziemassvē tku naš ķ us, ko varē s iegā dā ties kā dā vanu radiem un draugiem, kā arī katram rezidences apmeklē tā jam tiks pasniegta salda Jaungada dā vana. Tā pat rezidences laikā plā noti vairā ki masu pasā kumi, tostarp konkurss par labā ko egles rotā jumu un pilsē tas mē roga svē tki ar salū tu.
Viesnī ca Reikartz Kamenetz-Podolsky ir izstrā dā jusi ī paš u akciju ar izdevī giem izmitinā š anas nosacī jumiem, lai svinī bā s varē tu piedalī ties ģ imenes no citā m pilsē tā m. Vairā k par rezidences jaunumiem un notikumiem var uzzinā t pilsē tas portā lā gokamenets. com.
аватар alexandra.semyl
‹ Viesnīca Daniia 3*
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mani sauc Aleksandrs, strā dā ju par gidu-tulku tū risma aģ entū rā . Apmeklē jā m viesnī cu ar grupu no Dā nijas. Vē los uzrakstī t atsauksmi par viesnī cas servisu. Ļ oti profesionā la pieeja darbā ar klientu, viss notiek laikā , ē rti. … Tomēr ▾ Mani sauc Aleksandrs, strā dā ju par gidu-tulku tū risma aģ entū rā . Apmeklē jā m viesnī cu ar grupu no Dā nijas. Vē los uzrakstī t atsauksmi par viesnī cas servisu. Ļ oti profesionā la pieeja darbā ar klientu, viss notiek laikā , ē rti. Numuri ir ē rti, visi viesi atzī mē ja personā la viesmī lī bu. Ī paš i vē los atzī mē t viesnī cas menedž era Andrija Korč aka darbu, ļ oti izpalī dzī gu, apkalpojoš u un profesionā lu. Iesaku apmeklē t restorā nu - lieliska ē dienkarte un apkalpoš ana. Paldies par patī kamo uzturē š anos!
аватар SaUl112
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Absolū ti š iks viesnī cas Amadeus Club restorā ns ar ā rkā rtī gi draudzī gu viesmī li Ivannu. Izsmalcinā ta pē c garš as un neparasti ē dienu pagatavoš anas sarež ģ ī tī ba mū s pā rsteidza uz vietas! Virtuve, kā saka, ir kā tiesā ! Un cenas, tā pat kā Kijevas iedzī votā jiem, ir pieņ emamas, lai gan iesā kumam ir vē rts no ē dienkartes novē rtē t, cik maksā s mielasts. … Tomēr ▾ Absolū ti š iks viesnī cas Amadeus Club restorā ns ar ā rkā rtī gi draudzī gu viesmī li Ivannu. Izsmalcinā ta pē c garš as un neparasti ē dienu pagatavoš anas sarež ģ ī tī ba mū s pā rsteidza uz vietas! Virtuve, kā saka, ir kā tiesā ! Un cenas, tā pat kā Kijevas iedzī votā jiem, ir pieņ emamas, lai gan iesā kumam ir vē rts no ē dienkartes novē rtē t, cik maksā s mielasts. Bet tas ir tā vē rts!! ! !
аватар debut
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Amadeus klubā nakš ņ ojā m 27. jū nijā , numuriņ u rezervē jā m pa telefonu. Standarta numuriņ š maksā.816 UAH diennaktī ar brokastī m. Pā rsteidza, ka ​ ​ Kamenec-Podoļ skā redzē jā m Eiropas lī meņ a viesnī cu, ne sliktā k kā piemē ram Vī nē . … Tomēr ▾ Amadeus klubā nakš ņ ojā m 27. jū nijā , numuriņ u rezervē jā m pa telefonu. Standarta numuriņ š maksā.816 UAH diennaktī ar brokastī m. Pā rsteidza, ka ​ ​ Kamenec-Podoļ skā redzē jā m Eiropas lī meņ a viesnī cu, ne sliktā k kā piemē ram Vī nē . Mums ir sava autostā vvieta(bijā m maš ī nā ). Istabā viss ir pā rdomā ts lī dz sī kumiem , jaunas mē beles, lampas, santehnika, viss augstā kajā lī menī . Draudzī gs personā ls, lielisks restorā ns. Man liekas, ka visas negatī vā s atsauksmes ir rakstī tas pilnī gi netaisnī gi un visticamā k konkurentu puses. Vakarā izstaigā jā m apkā rtni, bet vakariņ ot nekur neuzdroš inā jā mies, viss redzē tais gā za izmisumā . Bijā m labi paē duš i un apkalpoti Amadeus Club restorā nā , ī paš s paldies viesmī lei Ivanjai par visu.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pētera un Pāvila katedrāle
Novērtējums 10.0
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svētā Krusta baznīca
Novērtējums 9.5
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija

Отель «Reikartz Каменец-Подольский» расположен в старинном особняке, в центре исторической части города.

Atrašanās vieta Рядом находится Ратуша – польский магистрат, памятник архитектуры XVI столетия, к старой крепости – символу города – пять минут пешком.
Viesnīcā

Доступ к сети Интернет в холле, камеры хранения, сейф на ресепшн, ресторан украинской и европейской кухни, круглосуточный лобби-бар и лаунж-бар, расположенный в старинных отреставрированных подвалах 16-17 вв., зал ресторана трансформируется в отдельный конференц-зал на 60 мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Услуги SPA-центра: джакузи, сауна, солярий, мануальная терапия, более 10 видов массажа.
Telpu apraksts

38 номеров категорий: Стандарт, Супериор, Полулюкс, Люкс, Люкс «Мансарда».

Istabās

Телефонная связь (страны СНГ), доступ к сети Интернет, телевизор, мини-бар, система климат-контроля, мини-сейф, фен.

Adrese г.Каменец-Подольский, ул. Старобульварная, 2
Tālruņi: +38 (038) 499 16 35
Tīmekļa vietne: Reikartz Kamenets-Podolskii
FAQ