Kseniia 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 4.910
№13 viesnīcas reitingā Kamjaņecs-Podiļskis
4.8 Numurs
4.8 apkalpošana
5.1 Tīrība
4.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Xenia ir visprestižākā. To apmeklēja: Ukrainas premjerministrs Viktors Janukovičs, Ukrainas 4. sasaukuma Augstākās Radas priekšsēdētājs Volodimirs Litvins, Ukrainas iekšlietu ministrs Jurijs Lucenko, bijusī Ukrainas premjerministre Jūlija Timošenko; slaveni mākslinieki Taisija Povalija, Natālija Mogiļevska, Kuzma Skrjabina, Aleksandrs Serovs, Mihails Bojarskis; slavenā sportiste Yana Klochkova. Viesnīca izceļas ar savu oriģinālo arhitektūru, kas atrodas tikai 20 m attālumā no Vecās pils, Turcijas tilta un vecpilsētas.Vairāk →
аватар mashagrymchak
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies kā ģ imene viesnī cas kompleksā "Xenia" ir vienkā rš i š ausmī gi. Cilvē ki nevienam neiesaka...Ilgu laiku viņ i gribē ja turp doties un beidzot aizbē ga, un bija ļ oti vī luš ies. Vietne raksta vienu cenu par istabu, un, pasū tot, tā ir augstā ka par norā dī to. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kā ģ imene viesnī cas kompleksā "Xenia" ir vienkā rš i š ausmī gi. Cilvē ki nevienam neiesaka...Ilgu laiku viņ i gribē ja turp doties un beidzot aizbē ga, un bija ļ oti vī luš ies. Vietne raksta vienu cenu par istabu, un, pasū tot, tā ir augstā ka par norā dī to. Rezervē jā m istabu uz 5 dienā m, pē c divā m dienā m izbraucā m (nepatika). Wi-Fi nozvejas tilbi pie bā ra. Istabas netī ras, brokastis vienkā rš i š ausmī gas (desiņ as un cī siņ i lē tā kā s, maize un bulciņ as ozolkoka, var izsist zobus, ar ū deni atš ķ aidī ts jogurts utt. ), viesmī ļ i rupji, muš as un lapsenes nedod ceļ u . Viss ir apmaksā ts: par lapeni jā maksā , ja ej viens, tas nav izdevī gi, augļ us un ē dienu lapenē nevar ē st, vienkā rš i pasū tiet restorā nā , un cenas tur nav lē tas. Secinā jums: vairs nav kā ju. Vienī gais, kas man patika bija ainava, labā k nobraukt vē l 40 km un doties uz Bakotu.
аватар swetlachokk
Es runā š u par ē dienu "restorā nā ". Es š o vā rdu liku pē diņ ā s, jo š is ē diens, pē c bē rnu domā m, ir sliktā ks nekā skolas ē dnī cā . Mē s ar bē rniem bijā m uz mā kslas festivā lu, brokastī m vajadzē ja bū t bufetei. … Tomēr ▾ Es runā š u par ē dienu "restorā nā ". Es š o vā rdu liku pē diņ ā s, jo š is ē diens, pē c bē rnu domā m, ir sliktā ks nekā skolas ē dnī cā . Mē s ar bē rniem bijā m uz mā kslas festivā lu, brokastī m vajadzē ja bū t bufetei. Patiesī bā ē dienu bija ļ oti maz, bē rniem bija par maz, viņ i bija pusbadā . Salā ti, pirmie ē dieni, otrie ē dieni nav garš ī gi, auksti, bez daž ā dī bas. Pat brokastī m un vakariņ ā m nepietika tē jas un cepumu. Arī verdoš ais ū dens beidzā s, vai varat iedomā ties. . . Es uzskatu, ka Ksenijas "restorā ns" guva peļ ņ u no bē rniem. jo viņ š nedeva ē st. No bē rniem brokastī s un vakariņ ā s iekļ autajiem dzē rieniem tikai tē ja, kas bija jā dzer pie maizes. Vispā r ē diens - SŪ K.
аватар bilka_gorih
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba viesnī ca par savu naudu. Istabas fonds ī sti nav pirmais svaigums. Bet jū s varat palikt vienu vai divas naktis. No plusiem: Ē rta atraš anā s vieta, tī ras istabas, labas brokastis. Mī nusi: nestrā dā još a santehnika. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca par savu naudu. Istabas fonds ī sti nav pirmais svaigums. Bet jū s varat palikt vienu vai divas naktis.
No plusiem:
Ē rta atraš anā s vieta, tī ras istabas, labas brokastis.
Mī nusi:
nestrā dā još a santehnika.
аватар Nikolaichuk1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu Xenia izvē lē jā mies tā s atraš anā s vietas dē ļ – netā lu no Vecā s pils un Republikas festivā la. Pastaigas attā lumā lī dz pilij - 5 minū tes, blakus viesnī cai ir transporta pietura un vairā ki pā rtikas veikali. … Tomēr ▾ Viesnī cu Xenia izvē lē jā mies tā s atraš anā s vietas dē ļ – netā lu no Vecā s pils un Republikas festivā la. Pastaigas attā lumā lī dz pilij - 5 minū tes, blakus viesnī cai ir transporta pietura un vairā ki pā rtikas veikali. Man arī patika pieejama istabiņ a, kurā mierī gi var izmitinā t 5 cilvē kus, jo bijā m pieci.
Tā tad, sā ksim ar paš u viesnī cu:
Fasā de ir veidota Kamenec-Podoļ ska garā . Man patika viss - restorā na un zā les dizains, atraš anā s vieta, apkalpoš ana. Ā rē ji tas atgā dina Veco cietoksni. Vispā r jau skaisti.
Numurs:
Mē s paņ ē mā m divstā vu istabu ar kamī nu, trī s guļ amistabā m un 2 vannas istabā m. Tas š ķ iet tī rs un plaš s, bet vispā r nav pā rdomā ts. Pirmkā rt, lai nokļ ū tu istabā , jums bija jā iet cauri viesnī cai, jā iziet pagalmā , un tad jā kā pj pa ielas kā pnē m lī dz grī dai un jā iet istabā . Pagalmā - visā di atkritumi, veļ a (daudz visā das netī ras veļ as melas) - skats nav tas patī kamā kais un kaut kā ne viesnī ca.
Otrais ir plā noš ana. Pirmajā stā vā ir plaš a halle, mī kstā daļ a un pusdienu galds ar krē sliem - vieta staigā jama. Bet te jau otrais. . Istabas ir tikai drupač as. Faktiski istaba aizņ em savu zā li, un guļ amistabas ir metrs pē c metra - ne iet, ne brauc. Guļ amistabā s logu nav (gaitenī tikai logi, sienas tukš as (vismaz bilde uzlikta maiņ ai), vā rdu sakot - trulums. Patika arī ieliktņ i logos un durvī s - bija caurspī dī gi. Tas ir, ja vē las, mū su kaimiņ i (kaut arī draugi) varē tu viegli redzē t, ko mē s darā m istabā . Nav privā tuma. Jā , un no rī ta ir grū ti pamosties - istabā ir tumš s.
Otrais ir vannas istaba. Pirmajā stā vā - vanna, duš a un bidē , tualete un izlietne. Naporč iks ik pa laikam pazuda (patiesī bā jau vakarā varē ja nomazgā ties, bet pusdienā s bija grū ti. Pirmajā stā vā jaucē jkrā nu vannasistabā nenā ktu par ļ aunu salabot - tek.
Treš kā rt, ledusskapis. Tas darbojas skaļ i, tek, slikti aizveras un tajā nav plauktu - tas ir, tas ir mini ledusskapis, bet plaukti ir izņ emti un kaut kur paslē pti.
Ceturtais ir mē beles. Guļ amistabā s ir drē bju skapji un apakš ē jais plaukts, kas neaizveras. Ir arī atseviš ķ s neliels skapis ar diviem pakaramiem un plauktu virsū , patiesī bā - gaitenis. Telpā veļ u faktiski var glabā t vai nu naktsgaldiņ a atvilktnē , vai augš ē jā plauktā . Ilgstoš a atpū ta parasti nav ē rta.
Bet otrajā stā vā ir mē beļ u pā rpilnī ba - bufete (kā pē c tā ir? ), naktsskapī tis ar š ukhlyadiem (tā ds, kur varē ja nolikt vai nu daudz drē bes, vai maiņ as apavus).
Man nav pretenziju pret galdu, krē sliem un mī kstajā m detaļ ā m.
Vē l viens jautā jums par kamī nu - kā pē c tas atrodas istabā , pat ja skaistumam nav ielikti divi baļ ķ i. aizvainojums (
Apkalpoš ana:
Mē s varē jā m reģ istrē ties pat pirms 2:00 dienā . Istaba bija tī ra, bet - 1. nebija vienreizē jā s duš as ž elejas, uz istabu bija vienas ziepes (maza porcija). Man bija jā atgriež as reģ istratū rā - viss tika izsniegts bez problē mā m.
Telpu uzkopš ana tikai pē c pieprasī juma. Treš ajā dienā lū dzā m iztī rī t savu istabiņ u (jo č ī bas no viesnī cas netika nodroš inā tas - lai gan š ķ iet, ka tas ir suite). Istabene visu labi iztī rī ja, pat dvieļ us nomainī ja, kopumā - esam apmierinā ti.
Izbraukš anas dienā atstā jā m mantas viesnī cā un pastaigā jā mies pa pilsē tu. Viss ir sveiks un vesels, un arī administratore palī dzē ja izsaukt taksometru.
Brokastis:
Mē s bijā m tū risma sezonas plaukumā , un brokastis bija iekļ autas numura cenā . Uz restorā nu bija jā nā k no 8:00 lī dz 10:00 un mē s centā mies š ajā laikā bū t laikā (atnā cā m kaut kur 8:30). Izlasot atsauksmes, domā ju, ka izvē le nebū s liela, tač u kļ ū dī jos. Bija no kā izvē lē ties: vistas buljons un atseviš ķ i nū deles tam, griķ i, kartupeļ u biezeni, desiņ as, aukstie gaļ as gabali, siers, sviests, olu kultenis, ceptas olas, kā postu salā ti, melnā un baltmaize (tosteris bija uz galda - jū s varē tu izmē ģ inā t). Uz otrā galda bija bulciņ as ar daž ā diem ievā rī jumiem un pat magoņ u sē klā m, jogurts, sausā s brokastis, silts piens, kompots, melnā tē ja, cukurs, š ķ ī stoš ā kafija.
Savā cā m ē dienu un paē dā m bez problē mā m. Man galī gi nepatika pē dē jā uzturē š anā s dienā izskanē jusī piebilde, ka jā ņ em tikai divas desiņ as (todien gan bija “drupač as” un tieš ā m sī ciņ as), un tobrī d vē l nebija paspē juš i atnest. aukstie gaļ as gabali un siers (kad viņ i aizgā ja, viss atkal tika “atjauninā ts”). Un tā vispā r - garš ī gi un barojoš i. Viesmī ļ i tī rī ja traukus, ā tri noņ ē ma arī salvetes.
аватар ElenaKyiv
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
3* viesnī ca nav pelnī jusi. Dzirdamī ba spē cī ga, durvis neder. Vannas istaba ir dī vaina, tā bija pat kakts, kurā bija tikai tualete, duš a un kanalizā cija grī dā . Gulta ir noslī pē ta, bet tī ra. Brokastis sliktas, vienu reizi paē du un vairs nepasū tī ju. … Tomēr ▾ 3* viesnī ca nav pelnī jusi. Dzirdamī ba spē cī ga, durvis neder. Vannas istaba ir dī vaina, tā bija pat kakts, kurā bija tikai tualete, duš a un kanalizā cija grī dā . Gulta ir noslī pē ta, bet tī ra. Brokastis sliktas, vienu reizi paē du un vairs nepasū tī ju. Un atraš anā s vieta nav ī paš i laba, š ķ iet, ka tuvu cietoksnim, bet vilciens ieradā s naktī , un tilts ir slē gts.
аватар NataliS.
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kavē jas ar pā rskatī š anu, bet “labā k vē lā k nekā nekad”). Vienu nakti palikā m viesnī cā Xenia. Mē s bijā m apmetuš ies, visticamā k, dzī vokļ os - divstā vu istabā , ar vairā kā m guļ amistabā m un divā m vannas istabā m. … Tomēr ▾ Kavē jas ar pā rskatī š anu, bet “labā k vē lā k nekā nekad”).
Vienu nakti palikā m viesnī cā Xenia.
Mē s bijā m apmetuš ies, visticamā k, dzī vokļ os - divstā vu istabā , ar vairā kā m guļ amistabā m un divā m vannas istabā m. Atbraucā m ar ekskursiju grupu, sev istabu nerezervē jā m. Mū su guļ amistaba bija ļ oti maza, bez loga, bet ar drē bju skapi, naktsgaldiņ iem un ē rtu gultu, pietika vienai naktij.
Apjukuš as durvis. Gan guļ amistabā , gan vannas istabā . Durvju koka karkasā tiek ielikts stikls, kas pa dienu nespī d cauri, bet vakarā , ieslē dzot apgaismojumu, jā . Duš a atrodas tieš i blakus duš as telpas durvī m. Un tā da dizaina ideja tur š ķ iet diezgan dī vaina.
Kopumā man patika viesnī cas arhitektū ra, tematiska un oriģ inā la. Tač u nenā ktu par ļ aunu, saglabā jot gandrī z viduslaiku arhitektū ras un bū vniecī bas risinā jumu un formu oriģ inalitā ti, atjauninā t un padarī t stilī gā ku paš u saturu.
аватар Valya1234
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
tā ir š ausmī ga vieta, briesmī ga attieksme pret viesi. visi ir rupji, traki. mū s izsvieda no rezervē tā s istabas. viesmī ļ i ir teļ i. ē diens ir bezgarš ī gs. lai sagaidī tu pasū tī jumu, kā arī vienmē r smē ķ ē još os viesmī ļ us, tas aizņ em 40 minū tes. … Tomēr ▾ tā ir š ausmī ga vieta, briesmī ga attieksme pret viesi. visi ir rupji, traki. mū s izsvieda no rezervē tā s istabas. viesmī ļ i ir teļ i. ē diens ir bezgarš ī gs. lai sagaidī tu pasū tī jumu, kā arī vienmē r smē ķ ē još os viesmī ļ us, tas aizņ em 40 minū tes. smirdoš a istaba. Lai kā da pilsē ta bū tu - maza, liela - visi grib normā lu ā rstē š anu. tā ir tikai pilnī ga necieņ a. viens glā biņ š – neticami skaists skats. bet pat viņ š nā kamreiz mani tur nevilks.
аватар Noir
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Bijā m š ajā viesnī cā maijā , rezervē ja ceļ ojumu aģ entū ra un diemž ē l citu variantu nebija. Arī numuru nomainī t pret citu nebija iespē jams - viss bija sapakots. Bet bū tu labā k, ja viņ i vispā r neizdotu daž us savus numurus! ! Vecā s, tikko aizveramā s durvis uz vannas istabu a la Japan, bija jā kā pj gandrī z sā nis (foto saglabā ts ! ! ) un jā nomazgā jas vai nu no duš as telpas, vai sē ž ot uz poda! Citā di nav! Maza izlietne ir labi, bet, lai iekļ ū tu duš ā , nepieskaroties tualetei, jums ir jā pamē ģ ina! Brokastis ir tik slikti pā rdomā tas, un ar viņ iem nav iespē jams vienoties ne par ko citu. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā maijā , rezervē ja ceļ ojumu aģ entū ra un diemž ē l citu variantu nebija. Arī numuru nomainī t pret citu nebija iespē jams - viss bija sapakots. Bet bū tu labā k, ja viņ i vispā r neizdotu daž us savus numurus! ! Vecā s, tikko aizveramā s durvis uz vannas istabu a la Japan, bija jā kā pj gandrī z sā nis (foto saglabā ts ! ! ) un jā nomazgā jas vai nu no duš as telpas, vai sē ž ot uz poda! Citā di nav! Maza izlietne ir labi, bet, lai iekļ ū tu duš ā , nepieskaroties tualetei, jums ir jā pamē ģ ina! Brokastis ir tik slikti pā rdomā tas, un ar viņ iem nav iespē jams vienoties ne par ko citu. Tā tad, ja jums ir kā das diē tas. vajadzī bā m, labā k uz citu kafejnī cu - un veselī ba, un nervi bū s neskarti. Nā kamajā rī tā mē s izvā cā mies.
ванная даже детям будет неудобна
аватар Alena1971
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pilnī gi normā la viesnī ca, neaizmirstiet, ka š ī ir maza pilsē ta un jums nevajadzē tu pieprasī t š iku, mē s bijā m š ajā nedē ļ as nogalē , kaulē jā mies par junior suite par 300 UAH jaunā s ē kas treš ajā stā vā , standarta balts (ne velns). … Tomēr ▾ Pilnī gi normā la viesnī ca, neaizmirstiet, ka š ī ir maza pilsē ta un jums nevajadzē tu pieprasī t š iku, mē s bijā m š ajā nedē ļ as nogalē , kaulē jā mies par junior suite par 300 UAH jaunā s ē kas treš ajā stā vā , standarta balts (ne velns). un nav tievs), visu laiku jebkā ds ū dens, matu fē ns, TV, ē rtas gultas, skapis, galds, tualetes galdiņ š , ē damas brokastis viņ u restorā nā par 25 grivnā m, ko vē l vajag noguruš am tū ristam, mē s tikai nakš ņ ojā m istabiņ a, starp citu, ja ņ em peldkostī mu, var peldē ties baseinā par brī vu, un vakarā par 100 grivnā m stundā pirtī nopē rties, bet viņ i neņ ē ma papildu maksu par agrā reģ istrā cija plkst. 6.30 no rī ta un nevis plkst. 12, izbraukš ana nā kamajā dienā plkst. 14.30 un atkal bez papildus maksā jumiem un darbinieku pā rmetumiem, jo ​ ​ vilciens uz Kijevu bija plkst. 21.20, somas tika atstā tas pie administratores, nevis velciet tos pa pilsē tu, noteikti apmeklē jiet kafejnī cu "pie policijas priekš nieka", tikai vē sturiskā muzeja filiā li, stilī gu kafejnī cu ar kaudzi senlietā m, ē diet "Nikā ", rū pī gi pasū tiet tur, porcijas milzī gas (nā kamajā dienā jau pasū tī jā m pusi a porcijas), pankū kas ī sumā garš ī gas, sajū tas sā p, atmiņ as pozitī vas, bildes jū ra, viss Kamenecā! ! !
аватар turist_u
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nakš ņ oju š ajā viesnī cā , istabiņ as netī ras, santehnika š ausmī ga. . . vā rdu sakot, apkalpoš ana ļ oti zemā lī menī ! Naktī atpū sties bija nereā li, poļ i tusē jā s blakus istabā s, ar dziesmā m, dejā m un dzerš anu. … Tomēr ▾ Nakš ņ oju š ajā viesnī cā , istabiņ as netī ras, santehnika š ausmī ga. . . vā rdu sakot, apkalpoš ana ļ oti zemā lī menī ! Naktī atpū sties bija nereā li, poļ i tusē jā s blakus istabā s, ar dziesmā m, dejā m un dzerš anu. Uz mū su sū dzī bā m apkalpojoš ais personā ls reaģ ē ja tikai pē c vairā kiem neatlaidī giem lū gumiem. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pētera un Pāvila katedrāle
Novērtējums 10.0
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svētā Krusta baznīca
Novērtējums 9.5
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija

Гостиница Ксения является самой престижной. В ней побывали: премьер-министр Украины Виктор Янукович, Председатель Верховной Рады Украины 4-го созыва Владимир Литвин, министр внутренних дел Украины Юрий Луценко, Экс-премьер-министр Украины Юлия Тимошенко; известные артисты Таисия Повалий, Наталия Могилевская, Кузьма Скрябин, Александр Серов, Михаил Боярский; известная спортсменка Яна Клочкова. Гостиница выделяется оригинальной архитектурой, размещена на расстоянии всего 20 м от Старого Замка, Турецкого моста и Старого города.

Atrašanās vieta Расположен в 200 метрах от памятника архитектуры "Старая крепость".
Viesnīcā

В гостинице автономная система отопления и водоснабжения, спутниковое телевидение, доступ к Internet, круглосуточная охрана. Предлагаются экскурсионные программы. Также есть бассейн, кафе и бар, парковка, ресторан, сауна.

Telpu apraksts

Частный гостиничный комплекс „Ксения” включает 77 номеров и может разместить до 200 лиц одновременно.

Istabās

В каждом номере туалет, душ, умывальник, телевизор, комфортная мебель.

Adrese 32300, Украина, Хмельницькая область, г.Камянец-Подольський, ул.Жванецькое шоссе,3
Tālruņi: (03849) 28-613, 20-379, (067) 526-36-62
Tīmekļa vietne: Kseniia
FAQ