Grand Kanon 1*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№4 viesnīcas reitingā Kamjaņecs-Podiļskis
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
5.8 Uzturs
9.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pilsētas vēsturiskajā daļā, 5 minūšu gājiena attālumā no pilsētas apskates objektiem.Vairāk →
аватар mrs.VanDeKamp
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā pat kā visi karantī nā esoš ie cilvē ki, viņ i š eit ieradā s nejauš i un negaidī ti. Vienojā s ar saimnieci pa telefonu. Jauka un gā dī ga sieviete. Starp citu, viņ i Kamianets-Podilskyi bija ne pirmo reizi. Bet tā bija kundze, kas ieteica, kur vē l iet, cieņ a! ! ! )))) Ieraš anā s brī dī paš i bija viesnī cā . … Tomēr ▾ Tā pat kā visi karantī nā esoš ie cilvē ki, viņ i š eit ieradā s nejauš i un negaidī ti. Vienojā s ar saimnieci pa telefonu. Jauka un gā dī ga sieviete. Starp citu, viņ i Kamianets-Podilskyi bija ne pirmo reizi. Bet tā bija kundze, kas ieteica, kur vē l iet, cieņ a! ! ! ))))
Ieraš anā s brī dī paš i bija viesnī cā ...UPS))) Acī mredzot karantī nas cilvē ki ir nedaudz nobijuš ies, bet viesi nezaudē . Pat labā kie numuri bija vienā di ar standartiem.
Par ē rtī bā m. Dvieļ i - ne jauni, bet tī ri...Arī iztī rī ti. Kosmē tika nav viesnī cā , bet pieejama. Ir pieejams Wi-Fi. Ē dienu var pasū tī t. Bet aiz stū ra pē c saimnieces ieteikuma uzcē la forš u restorā nu. Normā lā s cenas)
Viesnī ca atrodas ielas galā ...tā pē c ir kluss! ! ! !!
Skati no numuriem ir pā rsteidzoš i ...Un daž i no trū kumiem, piemē ram, plaisas pildī jumā (viesnī ca atrodas nogā zē ), jū s uztverat filozofisko ...
Kopumā es iesaku))) Starp citu, netā lu ...Zalishchyky, Bakota, Chervonohrad pils, Dzhurynsky ū denskritums, Mezhybizh.
Bet ī sā stundā visu var apskatī t tikai ar auto!
Ceļ ot! ! ! ! ! Es ļ oti iesaku!
аватар natazet
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas. Mazi, mā jī gi un tī ri numuriņ i. Skaists glī ts pagalms ar jautriem kaķ iem ??????? ? . Ž ozjajeva ir ļ oti labi un viesmī lī gi cilvē ki. ES iesaku ?? ? ? … Tomēr ▾ Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas. Mazi, mā jī gi un tī ri numuriņ i. Skaists glī ts pagalms ar jautriem kaķ iem ??????? ? . Ž ozjajeva ir ļ oti labi un viesmī lī gi cilvē ki. ES iesaku ?? ? ?
аватар Whoknowsroman
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i. Ieradā mies pilsē tā , izrā dī jā s, ka mū su rezervē tais dzī voklis jau ir izī rē ts. Viesnī cu devā mies meklē t pē c principa - tuvu vecpilsē tai, lai blakus bū tu veikals un ē dinā š ana. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i. Ieradā mies pilsē tā , izrā dī jā s, ka mū su rezervē tais dzī voklis jau ir izī rē ts. Viesnī cu devā mies meklē t pē c principa - tuvu vecpilsē tai, lai blakus bū tu veikals un ē dinā š ana.
Pirmais, kas man patika, bija Lielais kanjons.
Nekad nav nož ē lojuš i savu izvē li. Viss kā rtī gs, tī rs, labi kopts. Ļ oti sirsnī ga sagaidī š ana un uzmanī ga attieksme pret apmeklē tā jiem, kuri jutā s vismaz kā prinč i!
Istabā bija Wi-Fi – skatī jos filmas bez bremzē m. Citas viesnī cas izklaides iespē jas ietver saunu un mini baseinu.
Cenā nav iekļ autas brokastis, nepiecieš ams pasū tī t sveces, lai ar Jums varē tu paļ auties.
Viesnī ca piedā vā ja ekskursijas, bet mē s atteicā mies, jo. mums paš iem patī k visu skatī ties, tā pē c par viņ u gidiem neko nevaru teikt.
Starp citu, tai ir sava autostā vvieta.
аватар 26041983ce
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ir maz istabu. Personā ls par visu parū pē jas. Dzī vojā m standarta istabā . Telpā ir viss higiē nai - dvieļ i, vienreizē jā s lietoš anas ž elejas un š ampū ni. Ir arī vienreizē jā s lietoš anas č ī bas un fē ns. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir maz istabu. Personā ls par visu parū pē jas.
Dzī vojā m standarta istabā . Telpā ir viss higiē nai - dvieļ i, vienreizē jā s lietoš anas ž elejas un š ampū ni. Ir arī vienreizē jā s lietoš anas č ī bas un fē ns.
Mē beles un veļ a ir lieliskā stā voklī , ir Wi-Fi, TV, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns. Bet mē s to neizmantojā m - mē s nā cā m tikai gulē t))). Netā lu no viesnī cas atrodas restorā ni, kuros pusdienojā m un vakariņ ojā m. Viesnī cā ir arī brokastu serviss, saka, ka ļ oti labi gatavo, bet nolē mā m paeksperimentē t ar ē dinā š anu.
Viesnī cas teritorijā ir skaists ainavu dizains.
Visvairā k man patika terase ar skatu uz upes kanjonu.
Ieliec 8 no 10, jo. viss ir ļ oti vienkā rš i, bet tajā paš ā laikā ē rti un mā jī gi.
аватар Natalia2000
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika rezervē ta telefoniski, vienojoties ar saimnieci, nā kamajā dienā viņ a veica avansa maksā jumu. Atbraucā m naktī , ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a laba ar skatu uz tiltu, viss strā dā , tī rs, ē rts, skaņ as izolā cija kaut cik slikta. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika rezervē ta telefoniski, vienojoties ar saimnieci, nā kamajā dienā viņ a veica avansa maksā jumu. Atbraucā m naktī , ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a laba ar skatu uz tiltu, viss strā dā , tī rs, ē rts, skaņ as izolā cija kaut cik slikta. No rī ta saimniece piedā vā ja brokastis (par maksu), porcija milzī ga, ē diens Ļ OTI garš ī gs, pieklā jī ga kafija (ne š ķ ī stoš ā ), svaigas smalkmaizī tes katru dienu, vakarā jautā ja, ko rī t gribē sim brokastī s. Lū dza izrakstī ties 12-00, lietas var atstā t viesnī cā , lai gan neviens pē c mums nebrauca, varē ja atstā t istabā . Viesnī ca kopumā ir lī dzī ga privā tmā jai, tikai ar katras istabas atslē gā m, atraš anā s vieta ļ oti laba 5 min. uz vecpilsē tas centru un tajā paš ā laikā prom no trokš ņ a.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums mr.huduk
‹ Viesnīca Grand Kanon 1*

Отель находится в исторической части города, в 5 минутах пешком до городских достопримечательностей.

Viesnīcā

WI-FI, терраса с мангалом, каминный зал с отделкой из камня под средневековье, парковка.

  • autostāvvieta
Izklaide un sports Сауна на дровах с комнатой отдыха и бассейном, экскурсовод, прогулки на ретро автомобиле ГАЗ М-20 Победа-кабриолет.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Хмельницкая область, г.Каменец-Подольский, улица Долгая 1/7
Tālruņi: +38 (097) 5826788
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.