Gala-Hotel 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 7.110
№5 viesnīcas reitingā Kamjaņecs-Podiļskis
8.1 Numurs
7.6 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss "Gala-Hotel" sastāv no 2 ēkām ar autonomu apkuri un ūdens padevi, kā arī "Viesu māja" - divstāvu koka ēka, pirmajā stāvā pirts, otrajā - 3 istabas. .Vairāk →
аватар zninevskaya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s tajā iekļ uvā m no rī ta pulksten 6-00 pē c vilciena 24 cilvē ku grupā . Reģ istratū rā bija kafija, paldies par to. Tomē r norē ķ inā jā s tikai pulksten 13:00. Nez kā pē c 2-vietī gajā s istabā s bija 3 gultas katrā . … Tomēr ▾ Mē s tajā iekļ uvā m no rī ta pulksten 6-00 pē c vilciena 24 cilvē ku grupā . Reģ istratū rā bija kafija, paldies par to. Tomē r norē ķ inā jā s tikai pulksten 13:00. Nez kā pē c 2-vietī gajā s istabā s bija 3 gultas katrā . Bet galdu un krē slu nebija, gultas pā rklā ju nebija (? ), no 2 istabā esoš ajā m rozetē m viena bija paslē pta aiz skapja (? ).
Viesnī cai ir labs rajons. Pirms ē š anas ir kur pastaigā ties. Bet tā lu no centra.
Ē diens Puarā ir pretī gs, mē s pamē ģ inā jā m brokastis, pusdienas un vakariņ as, un visi bija neapmierinā ti. Tā kā ē dienreiž u organizā cija ir ļ oti klibo, ē diens ir pā rsā lī ts un izskatā s pavisam negarš ī gi.
аватар shmoel
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca sastā v no trim ē kā m, mē s paņ ē mā m pirmo ē ku - mū suprā t labā kā cenas / kvalitā tes attiecī ba. Paņ ē mā m standarta istabiņ u: laba istabiņ a tiem, kam ī paš as pretenzijas nevajag, ar jaunu remontu, mē belē m un santehniku, tī rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca sastā v no trim ē kā m, mē s paņ ē mā m pirmo ē ku - mū suprā t labā kā cenas / kvalitā tes attiecī ba. Paņ ē mā m standarta istabiņ u: laba istabiņ a tiem, kam ī paš as pretenzijas nevajag, ar jaunu remontu, mē belē m un santehniku, tī rs. Ē ka ir staļ inisma ē ka, tā pē c ar skaņ as izolā ciju viss kā rtī bā . Bē rnam ir izvelkamais dī vā ns. TV ar daudziem kanā liem. No bū tiskiem mī nusiem var minē t ledusskapja trū kumu istabā , bet reģ istratū rā piedā vā savus produktus ievietot savā ledusskapī . Ī rē jā m uz 2 naktī m (+ pagarinā jā m pat pirms 18-00, t. i. uz 6h, piemaksā jot par pusi dienas) un, tieš ā m, istabiņ a visu laiku netika iztī rī ta. Acī mredzot personā ls ar tī rī š anu š ā dos gadī jumos netraucē . Viesnī ca atrodas ne tuvu centram (20 min gā jiens labā tempā , 5-10 min ar mikroautobusu) un no vecpilsē tas (25 min gā jiens arī ir tempā ). Klusa vieta (apkā rt pā rsvarā privā tais sektors), skaista teritorija ar soliņ iem, apstā dī jumiem, skulptū rā m, lapenē m un rotaļ u laukumu. Teritorijā atrodas boulinga zā le ar pacē lā ju cenā m un restorā ns "Puaro". Kas attiecas uz paš u restorā nu, tad ē diens ir labs un apkalpoš ana ā tra, lai gan cenas nav ī paš i zemas. Izlasot atsauksmes par sliktu un ļ oti lē nu apkalpoš anu citos Kamenec-Podoļ skas restorā nos, mē s centā mies ē st galvenokā rt Puaro. Man patika arī brokastis (8 iespē jas izvē lē ties, pasū tot no vakara). Teritorijā baseinu neatradā m, ir tikai mā ja ar pirti, bet š o pakalpojumu neizmantojā m, tā pē c par to neko nevaru teikt.
аватар nastya_ivancova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man patī k ceļ ot, it ī paš i savā dzimtajā zemē . Mež i, pļ avas, cietokš ņ i, pilis, pilsē tas. . . viena bilde nomaina citu. . . cik skaista ir mū su valsts, un cilvē ki š eit ir labi un reizē m godī gi. Jū s jautā jat, kā pē c “daž ā s vietā s”, es atbildu - Kamianecas-Podiļ skas pilsē tā dzī vo cilvē ki, kuri ir aizmirsuš i par vā rda godī gums nozī mi! Traucē jumi Paš ā pilsē tas centrā , paš ā pilsē tas sirdī , jau vairā kus gadus plaukst picē rija "New-York Street Pizza" (New-York Street Pizza) (Adrese: Kamenetz-Podolsky, Dominikanskaya St. … Tomēr ▾ Man patī k ceļ ot, it ī paš i savā dzimtajā zemē . Mež i, pļ avas, cietokš ņ i, pilis, pilsē tas. . . viena bilde nomaina citu. . . cik skaista ir mū su valsts, un cilvē ki š eit ir labi un reizē m godī gi. Jū s jautā jat, kā pē c “daž ā s vietā s”, es atbildu - Kamianecas-Podiļ skas pilsē tā dzī vo cilvē ki, kuri ir aizmirsuš i par vā rda godī gums nozī mi!
Traucē jumi
Paš ā pilsē tas centrā , paš ā pilsē tas sirdī , jau vairā kus gadus plaukst picē rija "New-York Street Pizza" (New-York Street Pizza) (Adrese: Kamenetz-Podolsky, Dominikanskaya St. , 2-b - kā antireklā ma). Š ī s iestā des ī patnī ba nav tā s cenu demokrā tiskā rakstura un trauku pā rpilnī ba, bet gan viesmī ļ u un tualetes pakalpojumos. Moto ir bezkaunī ba, rupjī ba un visatļ autī ba. Ē dienu š ķ ī vja meš ana ir pieļ aujamā s robež ā s. Bet, ja pasū tī jā t alu, esiet gatavi tam, ka jū s varē tu sagaidī t "pā rsteigums" - slē gtas tualetes izskatā . Piezī mē ju, ka alus š ajā , iespē jams, kā dreiz populā rajā iestā dē maksā nevis 5 grivnas vai pat 10, bet gan dā rgā k, un par tā du naudu gribas saņ emt pienā cī gu apkalpoš anu. Bet tas vē l nav viss....ja pē c tiem paš iem viesmī ļ iem tev ir VIP statuss, tad tevi aizvedī s uz kaut kā du slepenu tualeti. Kā iegū t š o statusu, padomā jiet iepriekš , es saku uzreiz, pasū tī jums par 250 grivnā m š o statusu nedod, un es jums neteikš u, pē c kā diem principiem tas tiek izplatī ts, vienkā rš i tā pē c, ka es nezinu. Kā jū s saprotat no mana stā sta, es nekļ uvu par VIP š ajā iestā dē .
Vilš anā s
Š ī nav mana pirmā reize Kamenecā...Š ajā pilsē tā valda š arms, romantisma gars un vē lme atgriezties un redzē t ko jaunu, kaut ko tā du, kas pagā juš ajā reizē izvairī jā s no uzmanī bas. Es palieku, atkal pē c tradī cijas, diezgan mierī gā viesnī cā "Gala-hotel" (Lesi Ukrainka St. , 84 - par antireklā mas tiesī bā m). Bet mierī gi un labi, kā jau draugiem ieteicu, š ī viesnī ca bija pirms gada. Tagad, kad š ī viesnī ca ir nostā jusies uz kā jā m un ieņ ē musi spē cī gu vietu pilsē tas viesnī cu biznesā , tā ir mainī jusies. Rezervē jot Suite numuru, esiet gatavi salauztā m izlietnē m, sveš iem matiem vannas istabā un tam, ka par savu naudu miskaste bū s jā iznes paš am. Trokš ņ a izolā cijas jaunbū vē , manuprā t, vispā r nav. Lai gan, tieš ā m, kā pē c izņ emt miskasti un tī rī t istabu, ja ī rē jā t to uz divā m naktī m, tieš ā m, kā pē c, administrā cija domā ? ! Mū sē jie ir mierī gi, laipni, noteikti neko neteiks un saš utos, bet, atvainojiet, cienī jamā viesnī cas administrā cija, "viss un viss nav hawala".
Ceru
Bet š ajā pilsē tā ir kaut kas, kas nav mainī jies – klusa, maza kafejnī ca "Corsair" (Adrese Tatarska iela, 17 - kā sludinā jums). Š ī ir brī niš ķ ī ga vieta vienā no vecpilsē tas ielā m, kur ē diens ir garš ī gs un ļ oti lē ts, un tualete, lai arī maza, bet darbojas. Kā es gribu atgriezties un pieķ ert sevi pie domas...viss ir kā parasti, tas ir kļ uvis vē l labā k)))
аватар Muska1207
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izsakā m dziļ u cieņ u un pateicī bu par jū su cilvē cī bu un pieklā jī bu! Bī bele saka: ”Ir liels ieguvums bū t dievbijī gam un apmierinā tam! ” Esam apmierinā ti ar burtiski visu! Brī niš ķ ī gs un patī kams personā ls, virtuve izsmalcinā ta un ļ oti garš ī ga, dzī ves apstā kļ i visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Izsakā m dziļ u cieņ u un pateicī bu par jū su cilvē cī bu un pieklā jī bu! Bī bele saka: ”Ir liels ieguvums bū t dievbijī gam un apmierinā tam! ” Esam apmierinā ti ar burtiski visu! Brī niš ķ ī gs un patī kams personā ls, virtuve izsmalcinā ta un ļ oti garš ī ga, dzī ves apstā kļ i visaugstā kajā lī menī .
Lai Dievs tevi svē tī !
Kijevas komanda no baznī cas "Kristus katedrā le".
аватар panvalan
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā maija brī vdienā s (2010) Man patika gandrī z viss, bet... 02.05. 2010 Pē c astoņ u stundu ilgas ekskursijas ieradā mies Puaro restorā nā vakariņ ā s. Pasū tī jumu veicā m pē c viesmī les Oksanas ieteikuma (Forele ar ķ emmī tē m un Teļ a gaļ a ar ķ irš iem). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā maija brī vdienā s (2010) Man patika gandrī z viss, bet...
02.05. 2010 Pē c astoņ u stundu ilgas ekskursijas ieradā mies Puaro restorā nā vakariņ ā s. Pasū tī jumu veicā m pē c viesmī les Oksanas ieteikuma (Forele ar ķ emmī tē m un Teļ a gaļ a ar ķ irš iem). Stundas laikā par mums nedaudz aizmirsa, lai gan treš daļ a zā les bija aizņ emta! ? kad beidzot atveda zivis, izrā dī jā s, ka ķ emmī š gliemenes nav pieejamas. Turklā t viesmī lis mū s nebrī dinā ja, lī dz mē s uzdevā m jautā jumu: "Kur ir ķ emmī š gliemenes? " (kā pē c tika ieteikts š is konkrē tais ē diens un kā pē c par to jā maksā pilna cena? ). Teļ a gaļ a gaidī ja vē l pē c 30 minū tē m. Uz lū gumu piezvanī t administratorei, mums atbildē ja, ka viņ š bū s rī t. Vakars bija bezcerī gi sabojā ts, kā arī kopē jais iespaids par restorā nu, lai gan noskaņ ojums pirms apmeklē juma bija izcils.
Kopumā restorā ns ir labs, ē diens garš ī gs, bet personā ls ir jā pielā go. Un arī viesmī ļ iem bū tu jā zina, kā dus ē dienus virtuve spē j pagatavot pilnā apjomā pē c ē dienkartes.
аватар Anna2012
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Cienī jamie viesnī cas Gala darbinieki! Paldies par augstas kvalitā tes pakalpojumu. Mums ļ oti patika ideā lā tī rī ba istabā s (ī paš i grī dā ), zā ģ u neesamī ba uz mē belē m. Viss ir paredzē ts cilvē kiem. … Tomēr ▾ Cienī jamie viesnī cas Gala darbinieki!
Paldies par augstas kvalitā tes pakalpojumu. Mums ļ oti patika ideā lā tī rī ba istabā s (ī paš i grī dā ), zā ģ u neesamī ba uz mē belē m. Viss ir paredzē ts cilvē kiem. Ļ oti jauks dizains, plaš s. Reģ istratū ras speciā liste Olena bija ļ oti jauka un profesionā la savos jautā jumos. Ekonomiskā s klases numuriņ i ļ oti labi, vienī gā vē lme, lai vannas istabā papildus dzelzs dvieļ u ž ā vē tā jam bū tu pie sienas pienagloti 2 ā ķ i, tā bū tu ē rtā k.
Ļ oti jauki dekorē ts. Veranda - zaļ a zā le un gar Ziemassvē tku eglī tes ž ogu. Paldies dizaineriem par telpas sajū tu.
Es ieteikš u jū su viesnī cu visiem.

Ar cieņ u Anna, Kijeva
аватар Graf_Dan
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
ar kompā niju nosvinē jā m draudzenes dzimš anas dienu, nedaudz iedzē ruš i gribē jā m uzspē lē t boulingu, devā mies uz "gala hotel" viss it kā bija kā rtī bā , bet pē c tam, kad pasū tī ju lē tā ko alu par 18 grivnā m un gribē ju pā rbaudī t no kuras mucas viņ i mani ielej, attiecī gi, es devos no otras bā ra puses, kur viņ i ielej alu! paskatoties uz rokturi sapratu, ka man ielē ja to alu, kuru gribē ju, bet lielā kai pā rliecī bai pē c maziem lū gumiem pajautā ju ē dienkarti, kas man tika nodroš inā ta! kad es paskatī jos ē dienkarti un neievē roju cilvē kus restorā nā , es devos uz boulinga zā li pie bā ra-kur es pasū tī ju alu! stā vot pie bā ra un gaidot savu alu, dzirdē ju konkrē tus vā rdus no viesmī les (par bā rmeni viņ u grū ti nosaukt) vā rdi bija š ā di paaugstinā tā tonī “ko tu atļ aujies”! ? Es viņ ai uzreiz atbildē ju š ā di: "meitene, pirmkā rt, ir par toni zemā ka, otrkā rt, nevis tu, bet tu! " pē c kā meitene man draudē ja ar apsargiem un es nebiju pret apsargiem! ))) apsargi pienā ca man klā t, pirmais ko teica "ejam ā rā ", atbildot es viņ ai iebildu "kā pē c un ar ko taisnī ba"? uz ko viņ i man atbildē ja "tu pā rstā vi kā du", uz ko es atbildē ju "Es pā rstā vu tikai sevi un jums nav tiesī bu mani secinā t, jo man ir taisnī ba un klientam vienmē r ir taisnī ba"! pē c daž iem rupjiem apsargu vā rdiem, kurus nevaru pateikt, neskatoties uz savu audzinā š anu, es viņ iem iebildu ar konkrē tiem Ukrainas likumiem, pē c kuriem apsargi aizgā ja bez atvainoš anā s! Pieprasī ju no "bufetnieces" sū dzī bu grā matu, uz kuru man atbildē ja noliedzoš i, iebildu pret Ukrainas likumu par patē rē tā ja tiesī bā m un pē c tam mani apgā dā ja ar grā matu! rakstot sū dzī bu grā matā , aizrauš anā s lē kmē izgā ju ā rā uzpī pē t, draudzenei skaidrojot, kā da ir š ī viesnī ca - š ajā laikā , kā izrā dī jā s, kopā ar mums smē ķ ē ja garderobiste, kurai nav nekā du tiesī bu. … Tomēr ▾ ar kompā niju nosvinē jā m draudzenes dzimš anas dienu, nedaudz iedzē ruš i gribē jā m uzspē lē t boulingu, devā mies uz "gala hotel" viss it kā bija kā rtī bā , bet pē c tam, kad pasū tī ju lē tā ko alu par 18 grivnā m un gribē ju pā rbaudī t no kuras mucas viņ i mani ielej, attiecī gi, es devos no otras bā ra puses, kur viņ i ielej alu! paskatoties uz rokturi sapratu, ka man ielē ja to alu, kuru gribē ju, bet lielā kai pā rliecī bai pē c maziem lū gumiem pajautā ju ē dienkarti, kas man tika nodroš inā ta! kad es paskatī jos ē dienkarti un neievē roju cilvē kus restorā nā , es devos uz boulinga zā li pie bā ra-kur es pasū tī ju alu! stā vot pie bā ra un gaidot savu alu, dzirdē ju konkrē tus vā rdus no viesmī les (par bā rmeni viņ u grū ti nosaukt) vā rdi bija š ā di paaugstinā tā tonī “ko tu atļ aujies”! ? Es viņ ai uzreiz atbildē ju š ā di: "meitene, pirmkā rt, ir par toni zemā ka, otrkā rt, nevis tu, bet tu! " pē c kā meitene man draudē ja ar apsargiem un es nebiju pret apsargiem! ))) apsargi pienā ca man klā t, pirmais ko teica "ejam ā rā ", atbildot es viņ ai iebildu "kā pē c un ar ko taisnī ba"? uz ko viņ i man atbildē ja "tu pā rstā vi kā du", uz ko es atbildē ju "Es pā rstā vu tikai sevi un jums nav tiesī bu mani secinā t, jo man ir taisnī ba un klientam vienmē r ir taisnī ba"! pē c daž iem rupjiem apsargu vā rdiem, kurus nevaru pateikt, neskatoties uz savu audzinā š anu, es viņ iem iebildu ar konkrē tiem Ukrainas likumiem, pē c kuriem apsargi aizgā ja bez atvainoš anā s! Pieprasī ju no "bufetnieces" sū dzī bu grā matu, uz kuru man atbildē ja noliedzoš i, iebildu pret Ukrainas likumu par patē rē tā ja tiesī bā m un pē c tam mani apgā dā ja ar grā matu! rakstot sū dzī bu grā matā , aizrauš anā s lē kmē izgā ju ā rā uzpī pē t, draudzenei skaidrojot, kā da ir š ī viesnī ca - š ajā laikā , kā izrā dī jā s, kopā ar mums smē ķ ē ja garderobiste, kurai nav nekā du tiesī bu. kā personā ls smē ķ ē t kopā ar apmeklē tā jiem, viņ a man iebilda ar š ā diem vā rdiem "Aizver muti, ar kā dā m tiesī bā m tu to saki! " uz ko es atbildē ju "sieviete, tu esi garderobe" uz ko dzirdē ju pozitī vu atbildi! pē c tam es viņ ai teicu sekojoš o "tev garderobē jā bū t tikai 3 frā zē m: 1-labrī t (atkarī bā no diennakts perioda), 2-labi atpū ties, 3-mē s priecā jā mies tevi redzē t, nā c atkal! " kā pē c man bū tu jā mā ca darbiniekiem slaucī t ielas? ? ? uz ko viņ a man atkal rupji atbildē ja un kam mana cē lā izcelsme neļ auj man to atkā rtot! Es iebildu, lai viņ a sū dzas sū dzī bu grā matai, uz ko viņ i man atkal atbildē ja ar tā diem paš iem zagļ u vā rdiem! Atkal ierakstī ju sū dzī bu grā matā , jau 2. ! uzturē š anā s laikā š ajā "hostelī , kur viņ i nesaprot normā lu ukraiņ u, kā arī krievu valodu, es nedzirdē ju atvainoš anos ne no personā la, ne no apsargiem! Dā mas un kungi, jū s izlemiet, kur atpū sties! bet pē c š ī es neuzdroš inā š os ieteikt š o viesnī cu saviem draugiem!
аватар aneela007
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Izlasī ju š os komentā rus un sapratu, ka tu esi pamatī gs lols. Es nezinu, kā var rakstī t tik pretī gas lietas par tik š iku viesnī cu, acī mredzot nekur ī sti neesi bijis un nebrī nī š os, ja tev ir tā ds viedoklis par visā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Izlasī ju š os komentā rus un sapratu, ka tu esi pamatī gs lols. Es nezinu, kā var rakstī t tik pretī gas lietas par tik š iku viesnī cu, acī mredzot nekur ī sti neesi bijis un nebrī nī š os, ja tev ir tā ds viedoklis par visā m viesnī cā m. Protams, jū s esat ļ oti rakstpratī gi cilvē ki un acī mredzot atpū š aties tikai HILTON viesnī cā s par 3000 dolā riem dienā ! Tad rodas jautā jums, kā pē c jū s Vecgada vakarā nedevā ties uz Maldivu salā m vai Alpiem vai vismaz uz Ņ ujorku? Ziniet, es jau vairā kus gadus atpū š os ar ģ imeni un draugiem š ajā viesnī cā , un man ir ar ko salī dzinā t, ticiet man. Un uz Kameņ ecas-Podoļ skas rē ķ ina esam jau apmetuš ies ne vienā vien Kamenecas viesnī cā , bet tomē r dodam priekš roku š ai konkrē tajai. Mū su ģ imenei bija iespē ja satikt viesnī cas ī paš nieku un, ziniet, tā dus kā Anatolijs ir ļ oti reti sastopams! Š is ir lielisks cilvē ks, un, cik jums zinā ms, viņ š ir vienī gais visa kompleksa ī paš nieks un vienmē r ir bijis, visu panā cis saviem spē kiem bez neviena palī dzī bas. Un pē c taviem komentā riem secinā ju, ka tu esi kolhoznieks, jo kurš gan 1. janvā rī var iegrū st sevī desertu? Un tu, Marta, acī mredzot gribē ji pietikt Jaunajam gadam, cik tev zinā ms, visā s pieklā jī gā s iestā dē s uz galda neliek 20 alkohola pudeles, tev vajadzē ja ņ emt š ampanieš a somu un sagaidī t Jauno gadu mū su dzimtā Kijeva Maidanā ar forš iem sniegavī riem, Ziemassvē tku vecī š iem un Nav zvaigž ņ u fabrikas un nav sienu, un mū ziķ i ir super. Jū s pazī stat cilvē kus, jū s esat kā bē rni, ja atbrauktu sliktā garastā voklī , tad pat ja jums no maš ī nas bū tu izklā ts sarkanais paklā js, jū s nebū tu apmierinā ti ar tā krā su. Un, iespē jams, es jums sniegš u nelielu padomu, jums ir jā izklaidē jas Jaunajā gadā un nevis jā meklē trū kumi. Jū s sabojā jā t savu brī vdienu un uzlē jā t dubļ us uz viesnī cu, nav jauki to darī t, es domā ju, ka jū s arī sabojā jā t garastā vokli vairā k nekā vienam cilvē kam š ā dā s brī vdienā s. Jo personā ls gan viesnī cā , gan restorā nā ir diezgan normā ls un pretimnā koš s. Mani bē rni turē ja lī dzi administratoram pie boulinga, lai viņ š iet ar viņ iem spē lē ties, bet mē s saprotam, ka viņ i ir darbā un mū su bē rni viņ am tikai traucē ja, bet viņ š atrada ar viņ iem kopī gu valodu un viņ i pat saņ ē ma saldē jumu kā balva par labu spē li . Tagad viņ i vē las atpū sties tikai š eit, administrators ir viņ u labā kais draugs. Esmu gatava ar jums ļ oti strī dē ties par ē dienu, jo pati lielā gardē de un bē rni netī rumus neē dī s, bet restorā nā PUARO viņ i ē d visu, un mē s ar vī ru vienkā rš i dievinā m viņ u virtuvi un vē lē tos personī gi. satikt š efpavā ru. Un piekrī tam visiem pā rē jiem, paldies GALA KOMPLEKSA saimniekiem un darbiniekiem par labi pavadī to laiku! Un nepievē rsiet uzmanī bu sliktajā m atsauksmē m, cilvē ki ir vienkā rš i, kā Ruslans izteicā s, mazi kolhoznieki. Ar cieņ u Deniss un Veronika!! ! !
аватар popop
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tā s ar draugiem Jaungada brī vdienā s. visiem patika. boulings ir daudz labā ks par mū sē jo nikolajevā . restorā ns ir bumba. nebiju gaidī jis tā du kvalitā ti provinces pilsē tiņ ā . gosirritsa velk uz 3 zvaigznē m un par samaksā to naudu. … Tomēr ▾ atpū tā s ar draugiem Jaungada brī vdienā s. visiem patika. boulings ir daudz labā ks par mū sē jo nikolajevā . restorā ns ir bumba. nebiju gaidī jis tā du kvalitā ti provinces pilsē tiņ ā . gosirritsa velk uz 3 zvaigznē m un par samaksā to naudu. Iesaku visiem, kas brauc uz Kamencu.
аватар Marta_Vig
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mī ļ ā Veronika. Es neiesaistī š os ar jums debatē s. Katram ir savs uzskats par atvaļ inā jumu. Diemž ē l no mums abiem jū s, iespē jams, esat slikti izglī tots. ja tavs viedoklis atš ķ iras no manē jā - tas nav iemesls apvainot mani kā cilvē ku. … Tomēr ▾ Mī ļ ā Veronika. Es neiesaistī š os ar jums debatē s. Katram ir savs uzskats par atvaļ inā jumu. Diemž ē l no mums abiem jū s, iespē jams, esat slikti izglī tots. ja tavs viedoklis atš ķ iras no manē jā - tas nav iemesls apvainot mani kā cilvē ku. Ļ oti ceru, ka nā kamajiem š ī s viesnī cas apmeklē tā jiem paveiksies un viņ iem bū s tā das atsauksmes kā jums, nevis tā di iespaidi kā man.
P. S. Stils ļ oti lī dzinā s paš as viesnī cas vadī bas mē ģ inā jumam lasī tā ju acī s kaut kā reabilitē ties. . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Vika28
Cienījamie tūristi! Daudzi rakstīja par restorāna ēdienu kvalitāti, par viesnīcas apkalpošanu, bet neviens nerakstīja par tā atrašanās vietu un to, cik ērti ir pavadīt brīvdienas skaistajā Kamjaņecā-Podiļskā :)) Sakiet, lūdzu, cik tālu tas atrodas no centra, vai ir tūrisma serviss, kādi apskates objekti ir tuvumā. Paldies par atbildi :)
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums zemtsova_n
‹ Viesnīca Gala-Hotel 3*
Atrakcijas
Pētera un Pāvila katedrāle
Novērtējums 10.0
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svētā Krusta baznīca
Novērtējums 9.5
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija

Гостиничный комплекс «Gala-Hotel» состоит из 2-х корпусов с автономным отоплением и водоснабжением, а также «Гостинного домика» - двухэтажное деревянное здание, на первом этаже находится сауна, на втором – 3 номера.

Atrašanās vieta До центра города – 1500 метров, железнодорожный вокзал – 2500 метров, автовокзал, рынок – 1600 метров, заповедник «Старый город» – 500 метров.
Viesnīcā

Стоянка для автомобилей, сад, летние беседки, кафе, бильярд, конференц-зал, сауна.

Telpu apraksts

47 гостиничных номеров с удобствами.

Istabās

Корпус № 1: цветной телевизор (кабельное телевидение - 42 канала), телефон, комплект полотенец, ванная комната, туалетные принадлежности, душ.

Корпус № 2: две кровати, комод, телефон, цветной телевизор(кабельное телевидение - 42 канала), фен, одноразовые тапочки, комплект полотенец, мини-холодильник (в двухкомнатных номерах).

Корпус № 3 "Гостиный дом": цветной телевизор(кабельное телевидение - 42 канала), телефон, санузел на три номера, душевая кабина на три номера.

Adrese 32300, Каменец-Подольский, ул. Леси Украинки, 84, Гала-Отель
Tālruņi: Корпус №1: +38 (03849) 9 17 61 +38 (03849) 9 17 69 Корпус №2: +38 (03849) 2 81 06 +38 (03849) 9 18 57 +38 (03849) 3 83 70
Tīmekļa vietne: Gala-Hotel
FAQ