Khmiļņiks.

13 Jūlija 2018 Ceļošanas laiks: no 25 Aprilis 2018 ieslēgts 16 Maija 2018
Reputācija: +1400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Hmeļ ņ ik.

Tū lī t precizē š u, ka es, tā pat kā visi pā rē jie, ierados Hmiļ ņ ikā nevis kā tū ristu apskates objekts, bet gan kā sanatorija (lai ā rstē tos) https://www.turpravda.ua/ua/hmelnik/Radon-h41440-r309347.html .

Principā jauka pilsē tiņ a ar visu veidu ū dens pā rpilnī bu (upē m, kanā liem, ezeriem, dī ķ iem) un daž ā da izmē ra tiltiem. Iesaku braukt ar plostu pa upi, lai novē rtē tu š o Podillas upes dabas krā š ņ umu hmelnik/blog-308447.html .

Ievē rī bas cienī gi ir arī pieminekļ i un centrā lais ceļ š (labi, ļ oti plats).

Lai gan Hmiļ ņ ika ir diezgan sena pilsē ta, nav saglabā juš ā s nekā das senas ē kas vai vismaz neliels vē sturiskais centrs – ir 19. gadsimta beigu fragmenti (galvenokā rt nenozī mī gi), bet pā rsvarā padomju laika ē kas.

Pilsē tā ir laba infrastruktū ra – veikali, kafejnī cas, restorā ni, naktsklubs. Es neredzē ju teā tri)))).

Pieticī gi apskates objekti Khmilnyk.

Grā fa Xido pils pils


Diezgan interesanta, kaut arī ļ oti novā rtā atstā ta ē ka ar savdabī gu vē sturi. Sava veida "divi vienā ": no vienas puses - zemes ī paš nieka ī paš ums, no otras - pils.

Paš reizē jā formā , koki aug uz jumta — gluž i romantiska dekadence)))).

Trī svienī bas baznī ca Hmeļ ņ ikā

Rotā laukumu Radona sanatorijas priekš ā . Labi uzturē ts. Katra pusstunda priecē pilsē tnieku un atpū tnieku ausis ar izcilu mū ziku. Sanatorijas istabā dzirdē ju lieliski – tikai patī kami iespaidi!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums