Visiem patika

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 16 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Labu dienu visiem! ! ! Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu Radona sanatorijā no 08.03. 2018 lī dz 16.08. 2018 Atpū tā mies ar draugu nr. 3 ē kā.4. stā vā , vē los atzī mē t izcilo darbu kalpones Ļ uba un Galja, viņ as jums visu izstā stī s, pastā stī s, palī dzē s, ļ oti cieņ pilnas un lī dzjū tī gas (jo ī paš i Ļ uboč ka vienmē r nā ca palī gā ). Istaba tika uzkopta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi, vē los atzī mē t, ka istaba ir aprī kota ar visu nepiecieš amo (tē jkanna, fē ns, ledusskapis, krū zes, glā zes, š ķ ī vji, galda piederumi, veļ as ž ā vē tā js, izlietne). Kas attiecas uz vannas dvieļ iem, tad sejai un kā jā m, turklā t tie izsniedz atseviš ķ u dvieli un palagu procedū rā m. Istaba ir ē rta, viss ir ļ oti ē rti un tī rs, labs remonts un lieliska gultas veļ a, bet š ajā ē kā nav gaisa kondicionē tā ju, tā pē c cena ir zemā ka nekā ē kā s Nr. 1 ​ ​ un Nr. 2.
Tagad par ē damistabu: ē diens 12 no 12 ballē m, viss ļ oti garš ī gs un bagā tī gs, zā lē var izvē lē ties no trim piedā vā tajiem variantiem vienmē r ir š efpavā rs un administratore, kas atbildē s uz visiem jautā jumiem, protams, sakarā ar tas, ka kū rorts ir pā rpildī ts, kondicionē tā ji ē damistabas zā lē nevar tikt galā un viesmī lē m daž reiz ir nepiecieš ams ilgs laiks, lai veiktu pasū tī jumu.
Cenā ir iekļ auts diezgan daudz procedū ru, un tas bija ļ oti patī kami, jo mū su budž ets bija ierobež ots. Visur ļ oti tī rs un skaists: ļ oti skaisti aizkari un visā s istabā s tapetes, redzama dizainera roka. Visas medmā sas ir lieliskas ar š ā du cilvē ku plū smu, visi ir draudzī gi un atsaucī gi, bet protams cilvē ciskais faktors ir klā t un ir daž ā das situā cijas, bet biež ā k visi strī di izcē lā s atpū tnieku aizkaitinā mī bas dē ļ .

Iepriekš ē jā s atsauksmē s rakstī ja par nelielu platī bu pie sanatorijas, tā ir, bet kā ds tur skaistums, acis nevar noraut, bet burtiski aiz ž oga ir dzelzceļ nieku sanatorija un ir diezgan liela parka zona.
Kopumā iespaidi ir tikai pozitī vi, atbraucot mā jā s, visiem draugiem iesaku doties atpū sties tikai uz Radonu. Novē lu visiem darbiniekiem veselī bu un labklā jī bu, saimniekiem labklā jī bu un turpinā t attī stī t sanatoriju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu