Labs kūrorts

Rakstīts: 22 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 17 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Biļ eti rezervē ju 1.5 nedē ļ u iepriekš , izvē lē jos Podoliju, jo tikai viņ iem bija palikuš as vietas uz mani interesē još ajiem datumiem. Uzturē jā s luksusa numurā . Tikai pē c biļ eš u rezervē š anas un iegā des steigā sā ku lasī t atsauksmes un biju š ausmā s! Man bija ļ oti bail iet, jo viņ i rakstī ja par netī ro teritoriju un par š ausmī gajā m istabā m, un ka viņ i zog ē damistabā un ē diens ir pretī gs! Kopumā braucu ar piesardzī bu. Tač u viss izrā dī jā s pavisam savā dā k.
1) Teritorija ir sakopta! Tas ir ļ oti skaists, kopts, visur ir soliņ i, lapenes, daudz mazu, bet patī kamu detaļ u instalā ciju veidā , kaut no padomju laikiem, bet tī rs un sakopts. Teritorija tiek sakopta katru dienu un uzreiz var redzē t, ka viņ i to skatā s.
2) Lasī ju sliktas atsauksmes par junior suite, bet pati biju svī tā.3. korpusā . Man nav komentā ru. Tī rs, kā rtī gs un saimniece vienmē r ir blakus. Katru dienu viņ i izved atkritumus, tī ra ik pē c 3 dienā m.

3) Klī nikā , protams, nā cā s stā vē t rindā ilgā k par vienu stundu. Mē s nokļ uvā m Lisovā . Viņ a ir vecā ka sieviete, viņ a runā ļ oti lē ni, ļ oti ne par tē mu, bet š ķ iet, ka viņ a ir laba speciā liste. Tā , protams, nav cieņ a pret cilvē kiem, kas tik ļ oti kavē uzņ emš anu, kad aiz durvī m ir drū zma un visi jau ir saš utuš i, bet kā dam patī k, ka pievē rš viņ am uzmanī bu. Ja ir atseviš ķ i pieprasī jumi, tad viss tiek izlemts par 100/200 UAH) Un, protams, tā pat kā citur mū su valstī , viņ i mē ģ inā s no jums iekasē t naudu: viņ i mē ģ inā s pā rdot ziedi procedū rai par 100 UAH no plkst. vecā kā mā sa, kad aptiekā maksā.35, viņ i piedā vā s maksas masā ž u 30 minū tes par 100 UAH, nevis 15 minū š u bezmaksas masā ž u utt. Bet viņ i tevi nepiespiedī s)
4) Procedū ras. Man ļ oti patika personā ls. Visi ir draudzī gi un patī kami. Un viņ i pamudinā s, palī dzē s un darī s visu, kā nā kas. Es kaut kā pā rgulē ju Š arko duš u, tā pē c mā siņ a mani ieraudzī ja pati un piedā vā ja atnā kt tajā dienā citā laikā . Cik daudz cilvē ku dienā iziet cauri tiem, bet viņ i ir uzmanī gi pret visiem. Ja kā ds man nepiekrī t, tad ieteikš u pā rdomā t savu attieksmi pret cilvē kiem, varbū t runa ir tieš i par tevi? Aprī kojums, protams, nav viss jauns, bet nekā du diskomfortu nejutu un biju apmierinā ts.
5) Ē diens. Padomju tipa ē damistaba. Un ē dieni ir viena veida, protams, nav restorā ns. Bet jū s varat ē st ļ oti daudz un jū s nepaliksit izsalkuš i. Brokastī s ir salā ti un pamatē diens un sviestmaize ar sieru un sviestu. Pusdienā s pirmais, otrais, kompots, salā ti, sula un augļ i. Vakariņ ā s var paņ emt lī dzi salā tus, otro, bulciņ u un saldumus, tē ju un pat kefī ru vai jogurtu) Viss ir svaigs, bez ī paš ā m pretenzijā m, bet garš ī gs un vairā k nekā pietiekami. Es ievē roju diē tu un tā pē c neē du sā nu ē dienus un zupas un maizī tes ar sviestmaizē m, bet es ē du un nekad nebiju izsalcis.
Tā pē c manas bailes nebija pamatotas un, lai tā di cilvē ki kā es neuztrauktos, pē c atsauksmju izlasī š anas es nolē mu atstā t savu) Un vispā r, par 800 UAH dienā , lai dzī votu labos apstā kļ os, kur jū s baro un ā rstē.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu