Superior Golf & SPA Resort 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu viesnīca "Superior Golf & SPA Resort" atrodas 15 minūšu automašīnas brauciena attālumā no Harkovas vēsturiskā centra. Tās teritorijā atrodas spa, trenažieru zāle, iekštelpu un āra baseini, tvaika pirtis, masāžas telpas, biznesa centrs, solārijs, skaistumkopšanas salons, vestibila bārs. Viesiem ir iespēja spēlēt golfu, tenisu.Vairāk →
аватар asuralice
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kijevas draugi neliek ilgi gaidī t savu ieraš anos un biež i zvana, saka, esam ceļ ā . Tā pē c š oreiz viņ i mani izvirzī ja fakta priekš ā . Viņ i ieradā s pē dē jo reizi un palika 19 gadus veci, bet teica, ka tas ir pā rā k izdomā ts. … Tomēr ▾ Kijevas draugi neliek ilgi gaidī t savu ieraš anos un biež i zvana, saka, esam ceļ ā .
Tā pē c š oreiz viņ i mani izvirzī ja fakta priekš ā . Viņ i ieradā s pē dē jo reizi un palika 19 gadus veci, bet teica, ka tas ir pā rā k izdomā ts. Gribē tos kaut kur atpū sties un nespī dē t, tā pē c izvē le krita uz golfa nū ju. Mē s tur spē lē jā m 2014. gadā , viņ iem patika, nolē mā m, ka, tā kā tur ir viesnī ca, varam palikt. Starp citu, tas bija oktobris.
Viņ i ieradā s noguruš i, paņ ē ma mani un mē s devā mies iekā rtoties. Viesnī ca atstā j labu iespaidu pat no zā les - plaš s ā trijs ar reģ istratū ru un pā reju uz Lobby bā ru (par to rakstī š u atseviš ķ i). Melnbaltie toņ i, garš ī gs stils, ziedi (neatceros tieš i kuras, manuprā t, orhidejas). Tas viss uzreiz rada pareizo atmosfē ru. Pa kreisi ir lifts un kā pnes. Mē s paņ ē mā m Duplex istabu uz 2 dienā m.
Telpa iekā rtota arī pasteļ melnos toņ os. Bet! Mani vienkā rš i apbū ra panorā mas logs ar brī niš ķ ī gu skatu! Tā bija tikai ekstā ze. Es apsē dos uz gultas un skatī jos viņ ā , aiz manis, aiz manis pildī jā s vanna, un K. ienā ca blakus istabā ar kasti ar makaroniem un š ampanieš a pudeli (nezinu, vai viņ š to nopirka. vestibilā vai paņ ē ma to no automaš ī nas). Kā pē c ne debesī s? Es paskatī jos pa logu uz dzeltē još o zā li, bet tas bija tik viegli un patī kami. Zā le kļ ū s dzeltena un mirs, bet mē s joprojā m uz to skatī simies...
Pā rē jais personā ls pret mums izturē jā s ā rkā rtī gi pieklā jī gi un netraucē ja, kas ir milzī gs pluss. Es domā ju, piemē ram, Č ehovā pats savā m ausī m dzirdē ju, kā viesmī ļ i apsprieda apmeklē tā jus. Starp citu, par Albatrosu arī rakstī š u citā recenzijā .
Vakarā devā mies pastaigā pa pilsē tu, atgriezā mies vē lu un tikai ar vienu no brā ļ iem, tā pē c nebija laika papildu dievkalpojumiem. Rī ts bija vienkā rš i maģ isks ar saules stariem caur š o panorā mas logu un sniegbaltajiem palagiem. Pabrokastojā m un nolē mā m uzspē lē t golfu. Visa ī re (to var izdarī t speciā lā veikalā pie kluba), spē le un treneris mums izmaksā ja aptuveni 5000 UAH. pē c manu pavadoņ u domā m.
Ž ē l, ka bija jau vē ss, un mums nebija daudz laika, un es nevarē ju baudī t ā ra SPA terasi un spē lē t tenisu.
Cena par š ā da lī meņ a pakalpojumu ir ļ oti pieņ emama.
Starp citu, liels pluss, kā man, ir viens no labā kajiem podoloģ ijas centriem Ukrainā . Lai gan man nevajag, bet vadī tā js mums teica un tagad paturē š u prā tā .
Mē s atgriezī simies pie jums vē lreiz. Paldies darbiniekiem par sapratni.
аватар katerinakatja
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta, tā tieš ā m izskatā s kā debesis uz Zemes. Daba, interjers, serviss, viss augstā kajā lī menī . Viss ir harmoniski. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m, jū tams, ka personā ls ir apmā cī ts tā , lai rastu individuā lu pieeju katram klientam. … Tomēr ▾ Lieliska vieta, tā tieš ā m izskatā s kā debesis uz Zemes. Daba, interjers, serviss, viss augstā kajā lī menī . Viss ir harmoniski. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m, jū tams, ka personā ls ir apmā cī ts tā , lai rastu individuā lu pieeju katram klientam.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Admin_SG_and_SR
‹ Viesnīca Superior Golf & SPA Resort 5*
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Пятизвездочный Отель "Superior Golf & SPA Resort" расположен в 15 минутах езды на автомобиле от исторического центра Харькова. На его территории находится спа-салон, тренажёрный зал, крытый и открытый бассейны, паровые бани, массажные кабинеты, бизнес-центр, солярий, салон красоты, лобби-бар. Гостям предоставляется возможность поиграть в гольф, теннис.

Atrašanās vieta 5 минут езды от автомагистрали М27. 15 минут езды от центра Харькова. 15 км от стадиона "Металлист".
Viesnīcā

Доставка прессы, звукоизолированные номера, отопление, камера хранения багажа, специальные номера для аллергиков, места для курения, снэк-бар, терраса для загара, обслуживание номеров, V.I.P. услуги, завтрак в номер, услуги по глажению одежды, люкс для новобрачных, факс/ксерокопирование, специальные диетические меню (по запросу).

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км), гидромассажная ванна, мини-гольф, солярий.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

50 номеров: Classic Double, Classic Twin, Superior, Executive Suite, Duplex Suite, Romantic Triplex, Presidential Suite.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, халат и тапочки, сейф.

Adrese 61108 Харьков, Проспект Академика Курчатова 1А
Tālruņi: 380 57 349 50 30 380 57 349 50 50
Tīmekļa vietne: Superior Golf & SPA Resort
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.