Kosmopolit 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.710
№9 viesnīcas reitingā Harkova
8.3 Numurs
7.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Cosmopolit Hotel ir mākslas viesnīca, kas atrodas Harkovas parka zonā.Vairāk →
аватар mars45mars45
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vispirms jums ir jā izvē las zvaigznes! Kur ir 4 zvaigznes? Viesnī ca izskatā s pē c parastas dzī vojamā s ē kas. Reģ istratū ra ir maza un neē rta, uz letes bija putekļ i. Numurs ir vienkā rš s, istabenes ir lieliskas. Un pats galvenais . … Tomēr ▾ Vispirms jums ir jā izvē las zvaigznes! Kur ir 4 zvaigznes? Viesnī ca izskatā s pē c parastas dzī vojamā s ē kas. Reģ istratū ra ir maza un neē rta, uz letes bija putekļ i. Numurs ir vienkā rš s, istabenes ir lieliskas. Un pats galvenais . . Pievē rsiet uzmanī bu reģ istratū ras un administratora personā lam. Hama! Sliktas personī bas! Tas ir tavs prestiž s! !
аватар Dmitry_Lebedev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Galvenais iespaids, kas palicis pē c š ī s viesnī cas apmeklē juma, ir administratī vā personā la orientā cija uz klientiem, Mums vajadzē ja palikt viesnī cā vienu nakti. Liels uzņ ē mums, ierobež ots budž ets. Vadī tā ja Jevgeņ ija ļ oti uzmanī ja mū su vē lmes: piedā vā ja vairā kas apmeš anā s iespē jas, elastī gu atlaiž u sistē mu un daž ā das apmaksas iespē jas par izmitinā š anu. … Tomēr ▾ Galvenais iespaids, kas palicis pē c š ī s viesnī cas apmeklē juma, ir administratī vā personā la orientā cija uz klientiem,

Mums vajadzē ja palikt viesnī cā vienu nakti. Liels uzņ ē mums, ierobež ots budž ets.

Vadī tā ja Jevgeņ ija ļ oti uzmanī ja mū su vē lmes: piedā vā ja vairā kas apmeš anā s iespē jas, elastī gu atlaiž u sistē mu un daž ā das apmaksas iespē jas par izmitinā š anu.
Š ā da individuā la pieeja bija izš ķ iroš ais faktors, izvē loties š o konkrē to viesnī cu.

Tagad par dzī vi Cosmopolit. Uzturē jā s vienu nakti 2017. gada jū nijā.

Kā jau rakstī ju iepriekš , mē s rezervē jā m vairā kas daž ā du kategoriju istabas, apmē ram nedē ļ u pirms brauciena bez priekš apmaksas.

Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra un Gorkijas parka (5 minū tes ar taksometru).

Tiem, kas ierodas ar automaš ī nu, ir pieejama bezmaksas autostā vvieta vai nu pie viesnī cas, vai pagalmā.

Izlī gums noritē ja ā tri. Apmaksa par izmitinā š anu notiek izbraucot.
Maksā t var ar karti.

Kā istabas atslē ga tiek izsniegta elektroniskā karte.

"Superior" numurs kopumā atbilst fotoattē liem viesnī cas vietnē.

Vidē ja izmē ra, ē rts, pā rdomā ts izkā rtojums.

Ar speciā la vadī bas paneļ a palī dzī bu var regulē t temperatū ru. Centralizē tā gaisa kondicionē š anas sistē ma darbojas klusi.

Divas vienvietī gas gultas. Manuprā t, nedaudz š aurs, bet ar ē rtu matraci.

Vairā ki apgaismojuma regulē š anas lī meņ i: centrā lā , zonā lā , papildu stā vlampa.
Ļ oti ē rti ir tas, ka apgaismojumu vannas istabā , piemē ram, var vadī t ar slē dzi, kas atrodas netā lu no naktsgaldiņ a.

Nedaudz pietrū kst gaismas spilgtuma, tač u to var pieļ aut.

Ir maz brī vu kontaktligzdu: es atradu tikai divas.

LCD televizors ar aptuveni 21 collu diagonā li. Vecs, rā da galvenos Ukrainas kanā lus.
Wi-Fi istabā labs, ar stabilu signā lu, var skatī ties filmas online.

Skapī ir seifs.

Ir mini bā rs ar atdzesē tiem dzē rieniem un uzkodā m. Cenas ir diezgan augstas.

Turklā t istabā ir divas pudeles ar 0.5 litriem negā zē ta ū dens, kas iekļ autas cenā.

Vannas istaba ir ē rta ar duš u.

Apgaismojums vannas istabā ir labs.

No vannas piederumiem: seš i dvieļ i, divi peldmē teļ i, divi pā ri č ī bu, divi komplekti, kas sastā v no š ampū na, duš as ž elejas un ziepē m.

Ir fē ns.

Brokastis ir labas. Liela daž ā du ē dienu izvē le. Izcirtņ i, musli, graudaugi, desiņ as, dā rzeņ i, augļ i, sulas, ū dens, tē ja, kafija.

Pievē rsiet uzmanī bu ē dienkartei, kas atrodas uz galdiem. Tajā norā dī ti brokastu cenā iekļ autie siltie ē dieni, kas tiks pagatavoti pē c Jū su pasū tī juma.

Diemž ē l viņ u ieraudzī jā m tikai ē dienreizes beigā s, un pie restorā na ieejas mū s sagaidī ja administratore par to nebrī dinā ja.
Tajā paš ā laikā kolē ģ e, kura viņ u aizvietoja “postenī ”, viesiem ļ oti detalizē ti pastā stī ja par bufetē piedā vā to ē dienu klā stu un papildu ē dienkarti.

Iespaidi no uzturē š anā s bija ļ oti labi.

Ar nelieliem uzlabojumiem, kas ir ļ oti ē rti biznesa ceļ otā jiem, piemē ram, palielinot numuru skaitu ar atseviš ķ ā m gultā m un ievieš ot iespē ju maksā t atseviš ķ i par vienu vietu divvietī gā numurā , viesnī ca var piesaistī t papildu apmeklē tā jus.
аватар kumbhaka_13
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka mā jas apkalpoš ana, kas man ir ļ oti svarī ga. Neatradu nekā dus trū kumus, var trū kt spa pakalpojumu, lai gan ir masā ž a. Paldies par uzņ emš anu! … Tomēr ▾ Ļ oti jauka mā jas apkalpoš ana, kas man ir ļ oti svarī ga. Neatradu nekā dus trū kumus, var trū kt spa pakalpojumu, lai gan ir masā ž a. Paldies par uzņ emš anu!
аватар hotelstyle
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Normā lā kā viesnī ca Harkovā . Modernā stila viesnī ca. Ē diens ir garš ī gs. Personā ls ir pieklā jī gs. Izņ emot to, ka nebija baseina. … Tomēr ▾ Normā lā kā viesnī ca Harkovā . Modernā stila viesnī ca. Ē diens ir garš ī gs. Personā ls ir pieklā jī gs. Izņ emot to, ka nebija baseina.
аватар topol-m
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska apkalpoš ana, tī ri, plaš i numuri, lieliska ē dienu izvē le brokastī s. Mierī ga klusa kvalitatī va viesnī ca. No trū kumiem, iespē jams, atraš anā s vieta nav ļ oti tuvu centram. … Tomēr ▾ Lieliska apkalpoš ana, tī ri, plaš i numuri, lieliska ē dienu izvē le brokastī s. Mierī ga klusa kvalitatī va viesnī ca. No trū kumiem, iespē jams, atraš anā s vieta nav ļ oti tuvu centram.
аватар trubach
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man radā s iespaids, ka viesnī cā bijā m vieni - tas ir labi. Pakalpojums ir lielisks, bet varē tu bū t vē l labā ks. Istabā karā jā s bē rnu attē li - tik mī ļ i, ka nav iespē jams skatī ties bez asarā m. Par trū kumiem es pat nezinu, ko teikt. … Tomēr ▾ Man radā s iespaids, ka viesnī cā bijā m vieni - tas ir labi. Pakalpojums ir lielisks, bet varē tu bū t vē l labā ks. Istabā karā jā s bē rnu attē li - tik mī ļ i, ka nav iespē jams skatī ties bez asarā m. Par trū kumiem es pat nezinu, ko teikt. Ja vien skaņ as izolā cija nav pā rā k laba - daž i trokš ņ i bija dzirdami no blakus esoš ā s tehniskā s telpas.
аватар Trigonometr
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika restorā ns un viesnī cas dizains. Manuprā t - labā kā viesnī ca Harkovā . … Tomēr ▾ Patika restorā ns un viesnī cas dizains. Manuprā t - labā kā viesnī ca Harkovā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums D.Shulga
‹ Viesnīca Kosmopolit 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Гостиница Cosmopolit - арт-отель, расположенный в парковой зоне Харькова.

Atrašanās vieta Гостиница расположена в одном из деловых районов г. Харькова при въезде на центральную магистраль города по трассе Москва (Россия) - Харьков (Украина).
Viesnīcā

Круглосуточная охраняемая парковка, бронирование авиа и ж/д билетов, ресторан Da Vinci, бизнес-центр "Telesens Ventures".

  • restorāns
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Солярий.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

29 номеров люкс.

Istabās

Прямая международная телефонная связь, беспроводной Интернет, скоростной проводной Интернет, спутниковое телевидение и DVD, LCD телевизор, мини-бар, сейф, климат-сервис.

Adrese г. Харьков, ул. Ак. Проскуры 1
Tālruņi: +38 (057) 754 68 86
+38 (050) 300 47 13
Tīmekļa vietne: Kosmopolit
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.