City Club Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.110
№5 viesnīcas reitingā Harkova
7.6 Numurs
7.6 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Gagarina avēnijā - vienā no galvenajām pilsētas maģistrālēm, vēsturiskā un biznesa centra tiešā tuvumā.Vairāk →
аватар _35002
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Darbinieku nož ē lojamā attieksme, es neiesaku apmeklē t pirti š ajā iestā dē . 6-7 gadu garumā regulā ri apmeklē ju City Club pirti un pirtis, vienmē r viss bija brī niš ķ ī gi, gribē jā s nā kt vē l un vē l, bet pē dē jā vizī te pie manis un maniem draugiem sagā dā ja lielu vilš anos. … Tomēr ▾ Darbinieku nož ē lojamā attieksme, es neiesaku apmeklē t pirti š ajā iestā dē .
6-7 gadu garumā regulā ri apmeklē ju City Club pirti un pirtis, vienmē r viss bija brī niš ķ ī gi, gribē jā s nā kt vē l un vē l, bet pē dē jā vizī te pie manis un maniem draugiem sagā dā ja lielu vilš anos. Pasū tī jā m krievu pirti uz 3h un to slotu, kura vienkā rš i izjuka pē c 2 cilvē ku tvaicē š anas. Paš ā sā kumā dež urante teica, ka pē c tvaika istabas nomazgā simies duš ā , un tad lecam baseinā , tā arī darī jā m, bet daž as lapas tomē r iekļ uva baseinā (slotas kvalitā te + tā ir joprojā m krievu pirts). Pē c 3 stundā m ienā ca dež urants un pieprasī ja mums sodu 200 UAH. par lapā m, kas peld baseinā . Pē c tam, kad mē ģ inā jā m viņ am paskaidrot, ka kā da lapotne tomē r nonā ks baseinā , tas ir neizbē gami, citā di kā pē c jū s te pā rdodat slotas un ielaiž at cilvē kus pirtī ar slotā m, viņ š teica, ka jū s nevarat maksā t sodu un mē s esam iekļ aus tevi melnajā sarakstā , un mē s nekad vairs neļ ausim tev doties uz vannu. Smarž o pē c š ķ irtā , vai nedomā jat, dā rgie recenziju lasī tā ji? Nolē mu, ja pret mani bū s pretenzijas, tad izteikš u savas, norā dī ja dež urantai uz pirts ieejas nolauzto durvju rokturi, tā nav nekā da nelaime, bet tomē r, uz ko viņ š man teica, ka nesen viņ u vadī tā js . uzkā pa š ajā peldvietā un salauza roku, tā pē c nav kam to salabot. Un tas nav pā rsteidzoš i, ka viņ š nokrita, jo kā piens uz š o halli ir ļ oti slidens, ciets ledus, ne ar ko nav nokaisī ts, mē s ar draugiem š o kā pienu pā rvarē jā m ar lielā m grū tī bā m, lai nenokristu un kaut ko nesalauztu. Lā stekas uz jumtiem nav nogā ztas. Ī sā k sakot, pakalpojumu kvalitā te ir pasliktinā jusies. Savā dzī vē es tur vairs neieš u un draugiem neieteikš u, jo veselī ba ir pirmā m kā rtā m, un tur jū s varat to zaudē t. Tā pē c, dā rgie draugi, padomā jiet par to, pirms jū su izvē le attiecas uz š o "brī niš ķ ī go" iestā di.
аватар white_taurus
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š odien, 15.04. 17. , bijā m ieraduš ies uz vecmeitu ballī ti, lai pē rtos pirtī un hammam. Iespaidi vienkā rš i lieliski! Viss izvē rtā s lieliski. Mū s uzņ ē ma ļ oti sirsnī gi. Personā ls ir tik draudzī gs un zina savas lietas! Lieliskas vannas, lieliski tvaicē tas. … Tomēr ▾ Š odien, 15.04. 17. , bijā m ieraduš ies uz vecmeitu ballī ti, lai pē rtos pirtī un hammam. Iespaidi vienkā rš i lieliski! Viss izvē rtā s lieliski. Mū s uzņ ē ma ļ oti sirsnī gi. Personā ls ir tik draudzī gs un zina savas lietas!
Lieliskas vannas, lieliski tvaicē tas. Puiš i masieri - Bogdans un Aleksandrs mū s ļ oti labi masē ja ar cimdiem un ierī vē ja ziepju masā ž u un sā li. Tas bija lieliski! Vienkā rš i lieliski biedri, arī smieklī gi smieklī gi puiš i, tā pē c mē s saņ ē mā m lielu prieku no komunikā cijas! Vispā r pē c tē jas pilnī gā svē tlaimē rā pā mies ā rā uz taksi. : ) Par visu dienu tik forš a atpū ta, liels paldies. Š eit nav vē lmes beidzot pā rvietoties, bet nolē mu, kamē r vē l svaigas emocijas, tomē r uzrakstī t atsauksmi.
Mē s jū s apmeklē sim. Viss ir lieliski! Vē lreiz paldies par lielisko dienu! )))
аватар elenabobova81
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Nesen atgriezos no brauciena uz Harkovu. Brauciens vairā k bija komandē jums, bet, pateicoties City Club Hotel, es tomē r varē ju atpū sties. Es atzī stu, ka, rezervē jot numuru, es biju skeptisks par viesnī cu. Man vienmē r traucē , ja ir pā rā k lē ti. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no brauciena uz Harkovu. Brauciens vairā k bija komandē jums, bet, pateicoties City Club Hotel, es tomē r varē ju atpū sties. Es atzī stu, ka, rezervē jot numuru, es biju skeptisks par viesnī cu. Man vienmē r traucē , ja ir pā rā k lē ti. . . ziniet, bezmaksas siers ir tikai peļ u slazdā . Bet puiš i, kad es ierados, es biju burtiski pā rsteigts par visu, š ī vā rda labā nozī mē . Cenas ir smieklī gi zemas, un pakalpojums ir tikai 100%! Labs personā ls, telpas ir vienkā rš i milzī gas, salī dzinot ar Eiropu, tas ir 2-3 reizes vairā k. Brokastis ļ oti garš ī gas, daudz daž ā du produktu. Man viss patika un noteikti atgriezī š os! Un noteikti iesaku to apmeklē t.
аватар natalyabacioi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gardas, daudzveidī gas brokastis. (bez maksas! ! iekļ auts cenā ). Tī ras, lielas telpas. Katru dienu viņ i dā vina pudeli ū dens un saldumus. Draudzī gs personā ls! Es noteikti atgriezī š os vē lreiz. … Tomēr ▾ Gardas, daudzveidī gas brokastis. (bez maksas! ! iekļ auts cenā ). Tī ras, lielas telpas. Katru dienu viņ i dā vina pudeli ū dens un saldumus. Draudzī gs personā ls! Es noteikti atgriezī š os vē lreiz.
аватар dolya3
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas restorā nā notika mū su kā zu bankets. Ļ oti forš s š efpavā rs, uzmanī gi viesmī ļ i, lielisks ē diens. Palikā m pa nakti viesnī cā , biju patī kami pā rsteigta, istabā viss dzirkstī ja lī dz spī dumam, gulta bija sniegbalta. … Tomēr ▾ Viesnī cas restorā nā notika mū su kā zu bankets. Ļ oti forš s š efpavā rs, uzmanī gi viesmī ļ i, lielisks ē diens. Palikā m pa nakti viesnī cā , biju patī kami pā rsteigta, istabā viss dzirkstī ja lī dz spī dumam, gulta bija sniegbalta. Iesaku visiem!
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika - pirmo reizi Ukrainā tikā s stabils Eiropas "č etrinieks". Nedaudz tā lu no centra, bet taksometrs Harkovā darbojas labi. Pirmais iespaids, ka viss ir jauns. Tad, protams, pamani, ka viesnī cai jau ir pā ris gadiņ i. BET! Viss teicamā stā voklī , visur var redzē t rū pes un meistara roku. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika - pirmo reizi Ukrainā tikā s stabils Eiropas "č etrinieks". Nedaudz tā lu no centra, bet taksometrs Harkovā darbojas labi.
Pirmais iespaids, ka viss ir jauns. Tad, protams, pamani, ka viesnī cai jau ir pā ris gadiņ i. BET! Viss teicamā stā voklī , visur var redzē t rū pes un meistara roku.
Man bija istaba zem jumta - mā jī ga istaba ar plazmu, kondicionieri, mini bā ru.
Vannas istabas komplektā (ž eleja d / duš a, vā ciņ š , š ampū ns); fē ns; ideā li dvieļ i, santehnika pulē ta lī dz spī dumam.
Ir č ī bas.
Minibā rs: vairā k nekā daž ā di pildī jumi (š okolā de, saldumi, č ipsi, rieksti, alus, kola, sulas, minerā lū dens asorti, skū š anā s komplekts, komplekts iekš ķ ī gai lietoš anai, prezervatī vi), cena...ņ emot vē rā reģ istrē š anos ap 23 : 00...man viss derē ja : -)
Brokastis: visas augstas kvalitā tes, svaigas, garš ī gas. Izvē le ir normā la.
Tagad jautā jums ir "kur palikt Harkovā ? " -nav tā vē rts. Tikai š eit.
P. S. - vienvietī gas istabas cena (iekļ autas brokastis) -530 UAH. dienā , ja esat divi no jums -630 UAH. .
Плазма, приставной столик. Чистенькая ванная. Умывальник, фен, набор д/душа. Под крышей. Мини-бар. Очень удобная кровать. Прикроватная тумбочка, кресло. Шкаф-купе в коридоре со встроенным мини-баром.
аватар vsiedela
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Viss bija lieliski, personā ls ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Viss bija lieliski, personā ls ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs.
аватар citycervice
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lielisks serviss un neliela piekļ uve pilsē tas centram. Personā ls izcils - kad apmaldī jos, izveda pa telefonu. Ē rti, ka brokastis ir no septiņ iem rī tā . Ļ oti apmierinā ts ar braucienu, domā ju, ka braukš u vē l. … Tomēr ▾ Lielisks serviss un neliela piekļ uve pilsē tas centram. Personā ls izcils - kad apmaldī jos, izveda pa telefonu. Ē rti, ka brokastis ir no septiņ iem rī tā . Ļ oti apmierinā ts ar braucienu, domā ju, ka braukš u vē l.
аватар velobar
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ir lieliski redzē t personā la darbu komforta un patī kamas atmosfē ras radī š anā viesnī cā . Uzteicams ir arī viesnī cas iekā rtojums. … Tomēr ▾ Ir lieliski redzē t personā la darbu komforta un patī kamas atmosfē ras radī š anā viesnī cā . Uzteicams ir arī viesnī cas iekā rtojums.
аватар seregakozhannyy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pieklā jī ga viesnī ca. istaba ir maza, bet tī ra un ē rta. labas brokastis. personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Priecā jos, ka par Wi-Fi nebija jā maksā . vienī gais trū kums manā ceļ ojumā ir ceļ š viesnī cas priekš ā , harkova gatavojas eiro2012 - visur tiek mainī ts ceļ a segums. … Tomēr ▾ Pieklā jī ga viesnī ca. istaba ir maza, bet tī ra un ē rta. labas brokastis. personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Priecā jos, ka par Wi-Fi nebija jā maksā . vienī gais trū kums manā ceļ ojumā ir ceļ š viesnī cas priekš ā , harkova gatavojas eiro2012 - visur tiek mainī ts ceļ a segums.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotel-cityclub
‹ Viesnīca City Club Hotel 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Гостиница расположена на проспекте Гагарина - одной из главных магистралей города, в непосредственной близости от исторического и делового центра.

Atrašanās vieta В 10 минутах ходьбы от железнодорожной станции Харьков-Червонозаводский. Центр Харькова и Харьковский аэропорт находятся в 5 км.
Viesnīcā

Проживание с маленькими домашними питомцами, Wireless интернет доступен во всех номерах и общественных местах, ресторан, лобби-бар, круглосуточная служба охраны, сейф на ресепшн, аренда ноутбука, услуги прачечной и глажки белья, услуга трансфера от/до отеля.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для детей до 3 лет проживание бесплатно.
Izklaide un sports Термальный комплекс: русская баня, финская сауна и турецкий хаммам. Проведение семинаров и торжеств.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

40 номеров классов стандарт, полулюкс, делюкс и люкс.

Istabās

Ванная, фен, LCD телевизор, телефон, мини-бар, доступ в Интернет.

Adrese г. Харьков, пр. Гагарина 145
Tālruņi: +38 (057) 730-17-00 +38 (063) 320-20-42 +38 (057) 730-17-01 (факс)
Tīmekļa vietne: City Club Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.