Bugaz Sea View 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.010
№3 viesnīcas reitingā Sēnes
8.2 Numurs
7.0 apkalpošana
7.9 Tīrība
6.8 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Gribovkas kūrortā, pievilcīgā krastmalā, 18 metrus no krasta. Studentu autobusu pietura atrodas 1 km attālumā. Odesas dzelzceļa stacija atrodas 50 minūšu brauciena attālumā. Slavenais vīnkopju ciemats Shabo atrodas 30 km attālumā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар Katerynk11
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tika nodroš inā ta bē rnu gultiņ a, viesnī cas iekš ienē ir spē ļ u istaba un rotaļ u laukums pludmalē , bē rnu baseins un bē rnu ē dienkarte. Ir arī animatori, un tur ir ieplā nota visa diena, vai nu viņ i ceļ smiltī s pilis, vai rokdarbos, tad konkursi, tad diskotē ka, caur projektoru skatā s multenes. … Tomēr ▾ Tika nodroš inā ta bē rnu gultiņ a, viesnī cas iekš ienē ir spē ļ u istaba un rotaļ u laukums pludmalē , bē rnu baseins un bē rnu ē dienkarte. Ir arī animatori, un tur ir ieplā nota visa diena, vai nu viņ i ceļ smiltī s pilis, vai rokdarbos, tad konkursi, tad diskotē ka, caur projektoru skatā s multenes. Vispā r super.
Jū ra ir ļ oti tuvu, Jū su rī cī bā sauļ oš anā s krē sli, pludmales dvieļ i.
Vairā ki baseini, bet tie visi neapsildī ti un ū dens auksts, tikai drosmī gā kajiem.
Automaš ī nā m ir autostā vvieta ar jumtu, un automaš ī nu var atstā t pagalmā .
аватар Olgakorol
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ne pirmo gadu atpū š os Gribovkā . Lielā kais pluss atpū tai š ajā vietā ir tī rā jū ra un pludmale. Tā pē c trokš ņ ainu ballī š u un brī vdabas aktivitā š u cienī tā jiem š ī noteikti nav ī stā vieta. … Tomēr ▾ Ne pirmo gadu atpū š os Gribovkā .
Lielā kais pluss atpū tai š ajā vietā ir tī rā jū ra un pludmale. Tā pē c trokš ņ ainu ballī š u un brī vdabas aktivitā š u cienī tā jiem š ī noteikti nav ī stā vieta.
Tagad nedaudz par viesnī cu. Pati viesnī ca ir ļ oti reprezentabla un uzbū vē ta, kā saka prā tā . Numuri ir plaš i un ē rti. Bet visu izskatu tik ļ oti sabojā nepabeigtais viesnī cas apkā rtnes aprī kojums. Vienkā rš i nav ainavu dizaina: nav puķ u dobes jums, nav zaļ as zā les. Tikai puskaltuš i ziedi, saplaisā jusi zeme ar nezā lē m, kas nemaz neatbilst viesnī cas lī menim. Tas ievē rojami sabojā attē lu, jo lielā ko daļ u laika atpū tnieki joprojā m pavada uz ielas, nevis istabā . Un tur aina ir nomā coš a.
Arī tā saucamie restorā ni viesnī cā neatbilst tam lī menim, kā dam bū tu jā bū t š ā dā s iestā dē s. Ē diens pretī gs, primitī vs, lai gan cenas kā dā rgā restorā nā .
Pat maza pica tiek piedā vā ta par tā du paš u cenu kā liela Kijevā . Apkalpoš ana restorā nā pie "0". Kad restorā ns bija aizņ emts ar trim galdiņ iem, gaidī jā m viesmī li 15 minū tes, pē c tam viņ i paš i pienā ca un paņ ē ma ē dienkarti (lai gan ieejot restorā nā viesmī lis mū s ieraudzī ja, pasveicinā ja, bet ē dienkarti neatnesa) .
No visa iepriekš minē tā es joprojā m netē rē tu naudu š ai viesnī cai, jo sniegto pakalpojumu cena un kvalitā te ir absolū ti nesamē rojama. Lai gan sā kotnē ji ideja nav slikta, tač u acī mredzot lī dzekļ u nepietika, lai visu vestu pie prā ta.
аватар Vitaliyosmachko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
: pirmajā lī nijā no jū ras, smilš ains krasts, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Pludmalē par maksu ir pieejams bā rs. Netā lu no viesnī cas ir daž ā da dziļ uma pasakas bez apkures bē rniem, peldbaseins ir skaists, bet bī stams bē rniem, tas pē kš ņ i mainā s no sekla uz lielu dziļ umu. … Tomēr ▾ : pirmajā lī nijā no jū ras, smilš ains krasts, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Pludmalē par maksu ir pieejams bā rs. Netā lu no viesnī cas ir daž ā da dziļ uma pasakas bez apkures bē rniem, peldbaseins ir skaists, bet bī stams bē rniem, tas pē kš ņ i mainā s no sekla uz lielu dziļ umu. Brokastis ir iekļ autas, viss ir ļ oti garš ī gs un var ē st sā tī gi, daudz. Brokastis ir liels pluss.
Numurs: Viss istabā ir nepiecieš ams, izņ emot mini bā ru, kura nebija, reģ istratū rā teica, ka viesnī ca drī z tiks slē gta, viesnī ca noņ ē ma mini bā ru, solī ja to pā rcelt, bet viņ i nekad to nedarī ja. Istabā nav glā ž u un tē jkannas. Balkons: tā kā mū su istabiņ a bija standarta, tad no ē kas puses izskatī jā s, bet vē l varē ja redzē t jū ru, skats skaists, bet uz balkona nav ne krē slu, ne galda. Istaba ir veca un tī ra.
Ir pazemes autostā vvieta, lai maš ī na nesasiltu.
Viesnī ca atrodas nomalē , lai paē stu ar kā jā m, ī sti nav jā brauc ar maš ī nu. Viesnī cas restorā nā ir ļ oti dā rgi ē st.
Jū s varat vienkā rš i ierasties pie jū ras, automaš ī nas novietoš ana maksā.50 UAH.
Secinā jums: uzturē š anā s viesnī cā nav tā das naudas vē rta, par 1500 UAH kvalitā te ir vienā da ar cenu.
Un mē s arī meklē jā m un apceļ ojā m daudzas viesnī cas bildē s un pē c administratoru stā stiem un to, kas pā rdod vienu lietu, bet patiesī bā nedaudz savā dā k.
Redzē jā m arī viesnī cas par 1800 UAH, kuras, manuprā t, nav 1000 vē rtas.
Lai visiem laba atpū ta.
аватар lavallier
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba (bet ne budž eta) viesnī ca "roņ u" atpū tai. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, tā pē c bijā m apmierinā ti. Tuvumā nekā nav, pastaigas attā lumā nav veikalu, nekas. Tas nav nekas tā ds, kas bū tu trū kums, bet tur ir ļ oti kluss un mierī gs, neviens apkā rt nestaigā , pat pludmalē tirgotā ji tiek smagi padzī ti, bet jā bū t gatavam, ka viesnī ca atrodas plaš ā smilš u pludmalē , smiltis pa labi un pa kreisi, klints aiz viesnī cas, aiz š osejas klints . … Tomēr ▾ Laba (bet ne budž eta) viesnī ca "roņ u" atpū tai. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, tā pē c bijā m apmierinā ti. Tuvumā nekā nav, pastaigas attā lumā nav veikalu, nekas. Tas nav nekas tā ds, kas bū tu trū kums, bet tur ir ļ oti kluss un mierī gs, neviens apkā rt nestaigā , pat pludmalē tirgotā ji tiek smagi padzī ti, bet jā bū t gatavam, ka viesnī ca atrodas plaš ā smilš u pludmalē , smiltis pa labi un pa kreisi, klints aiz viesnī cas, aiz š osejas klints . Nav promenā des vai promenā des, tikai pludmale. Pludmalē ir pā rpildī ts tikai brī vdienā s, darba dienā s tas ir pilnī gi kluss, neskatoties uz sezonas augsto sezonu. Pludmale ir tī ra, sakopta, š ķ iet, ka ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, izņ emot to, ka brī vdienā s var bū t pieplū dums, un katram gadī jumam labā k apsē sties pirms brokastī m, lai gan es nedzirdē ju nekā dus trokš ņ ainus konfliktus , neskatoties uz to, ka daudzi sanā ca sakraut sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem katram gadī jumam, tā pē c uz pusi dienas un ir tikai dvieļ i.
Jū rā pā ris metrus no aļ ģ u krasta! Es neteikš u, ka viesnī ca tos varē ja noņ emt, varbū t tas nav tik vienkā rš i, kā š ķ iet no ā rpuses...Bet aiz aļ ģ u joslas ū dens ir tī rs un silts.
Es redzē ju motorolleru pā ris reizes nedē ļ as nogalē . Nav ū dens banā nu utt. Tā nu te ir paradī ze tiem, kam patī k mierī gi peldē t, ik minū ti nepaskatoties apkā rt, vai nesteidzas kā ds cits idiots.
Brokastis labas, visa pietiek, viss garš ī gi, ļ oti apmierinoš i, no rī tiem pat gaļ as ē dieni ir kotletes, ir dā rzeņ i un augļ i.
Bā rs un restorā ns ir pā rā k dā rgi. Aprē ķ ins ir tā ds, ka tuvumā nav neatkarī gu kafejnī cu. Ja tur labi paē d, tad istabu cenu droš i vari reizinā t ar 2.
Istabas labas, nav š auras, liela gulta, raduš ā s problē mas tika atrisinā tas diezgan ā tri. Man nav ledusskapja! Tikai minibā rs, nu, tur var kaut ko mazu pielikt. Paņ ē mā m bez skata uz jū ru, bet laikam labā k, man liekas, ka ar skatu uz jū ru piektdienas vakarā bū s trokš ņ aini un no 5 rī tā spļ aus saule, jo. logi ar skatu uz jū ru austrumu virzienā . Tā tad, starp citu, jū rā nav skaistu saulrietu, saule iet aiz kalna. : (
Acī mredzot balkons sā kotnē ji bija domā ts nevis kā balkons, bet gan kā gaitenis, kurā iekļ ū t no ielas? Ne pā rā k ē rts risinā jums. Lai gan bija kaut kā ds nodalī jums no kaimiņ iem, tas bija ļ oti nosacī ts. Un vispā r man gribē tos tradicionā los dā rza krē slus un galdu uz balkona, nu bū tu labi, ja bū tu plaukts peldkostī mu ž ā vē š anai.
Ir daudz cilvē ku ar bē rniem, t. sk. mazs, lai droš i varē tu ņ emt. Bet tas arī nav trokš ņ ains.
аватар ngayday
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s esam apmetuš ies viesnī cā katru gadu kopš tā s uzcelš anas. Sā kumā viss bija labi, lai gan ne viss tika pabeigts. Bet ar katru gadu serviss pamazā m pasliktinā s! Nav telpu uzkopš anas. Sā kumā iekā rtojā s vienā istabā , tur smirdē ja briesmī ga kanalizā cija. … Tomēr ▾ Mē s esam apmetuš ies viesnī cā katru gadu kopš tā s uzcelš anas. Sā kumā viss bija labi, lai gan ne viss tika pabeigts. Bet ar katru gadu serviss pamazā m pasliktinā s! Nav telpu uzkopš anas. Sā kumā iekā rtojā s vienā istabā , tur smirdē ja briesmī ga kanalizā cija. Domā ju, ka izturē ja, bet nā kamajā dienā bija jā pā rvietojas. Istabā pē c tā saucamā s tī rī š anas bija netī ra grī da, drupač as, gruž i, un neviens ar putekļ u sū cē ju starp logu un gultu, iespē jams, mē nesi nesū cē ja! Kamē r bijā m pludmalē , lū dzā m, lai mū s iztī ra. 2/3 atkritumu izsū knē ja, pā rē jais palika. Ikdienas uzkopš ana sastā v tikai no dvieļ u maiņ as un atkritumu maisa nomaiņ as. Un tad ne vienmē r dvieļ i tiek atstā ti pilnā komplektā cijā . Pludmalē ir nobruž ā ti lietussargi, no kuriem 90% parasti ir neaizsegti. Tualetes pludmalē no rī tiem netiek tī rī tas, esiet gatavi tam, ka atnā kot uz pludmali redzē siet netī ras tualetes, izmē tā tu izlietotu tualetes papī ru un pilnī gs jauna trū kums. Pludmalē izlietne ir viena tualetei un restorā nam, un tajā paš ā laikā nav ziepju, dozators ir salū zis kopš pagā juš ā gada. Apkalpoš ana restorā nā ir lē na. Ja pasū tī siet pirmo uz pludmali, viņ i to atnesī s aukstu. Uz ielas varē tu izdomā t, kā nosegt siltos ē dienus (ī paš i jē ra š urpa par 135 UAH kaut kā nav ī paš i auksta). Vadī bas likme ir vairā k saistī ta ar konferenci, nevis atseviš ķ iem atpū tniekiem. Tikā m lī dz 3 dienu "Rosavai" un 1 dienas Kyivstar. Sakarā ar to brokastī s bija tukš i konteineri, nebija ko ē st! Ja virtuve netiek galā , pasniedz viņ iem brokastis noteiktā laikā ! 26. un 27. datumā problē ma bija vismaz kaut ko uzlikt uz š ķ ī vja! Tā das š ausmas nebiju redzē jis nevienā s brokastī s! Pē c 20 minū š u gaidī š anas zā les vidū iznesa makaronus, es tos nekad neē du, bet vajadzē ja, jo bez tiem un sagrieš anas nekā cita nebija. Pirmo reizi brokastī s redzu, ka nav piena putras, lai gan ir daudz atpū tnieku ar bē rniem. Konferencē s pā rsvarā bija vī rieš u kā rtas darbinieki, apetī te ir laba, pie alus paģ irā m iedod vairā kas porcijas, bet kā pē c administrā cija to neņ em vē rā ! Ja esi pieradis no rī tiem dzert svaigu sulu, tad esi gatavs to dzert tikai pē c konferenč u aizbraukš anas, jo arī augļ u nebū s. . Tas pats attiecas uz mī dijā m un gobiem. Gliemenes mums jau pirmajā dienā teica, ka tā s ē stas pirms 4 dienā m un tiks piegā dā tas ne ā trā k kā pē c nedē ļ as. Bychkov patiesī ba celta agrā k. . Tač u ļ oti iecienī tas ir svaigas Melnā s jū ras zivis un mī dijas, nav skaidrs, kā pē c administrators to neņ em vē rā . Nav sakopta teritorija, nav pat zaļ as zā les, par ziediem nemaz nerunā jot. Ļ oti slikts menedž eris!
аватар lora2011
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga vieta, nevienam neiesaku! Ieradā s 1.5 stundas pirms reģ istrē š anā s laika, lika gaidī t. Labi, nolē mā m pagaidī t restorā nā . Tas, ka mē s bijā m vienī gie klienti š ajā restorā nā , bija nedaudz satraucoš i. … Tomēr ▾ Briesmī ga vieta, nevienam neiesaku! Ieradā s 1.5 stundas pirms reģ istrē š anā s laika, lika gaidī t. Labi, nolē mā m pagaidī t restorā nā . Tas, ka mē s bijā m vienī gie klienti š ajā restorā nā , bija nedaudz satraucoš i. Pasū tī jā m ē dienu, nogaidī jā m 20 minū tes, tad pienā ca viesmī lis un teica, ka virtuve nestrā dā s vē l 40 minū tes, kaut kā personā la streiks (! ). Ieteicams doties uz restorā nu pludmalē . Bet viņ š man lū dza samaksā t par dzē rieniem. Ar dzē rieniem rokā s mē s devā mies meklē t citu restorā nu. Viesmī ļ i mū s ignorē ja, lī dz mē s viņ us sazvanī jā m. Pludmalē bija š ausmī gi karsts un viens nelaimī gais strā dnieks visiem gatavoja picas (citus ē dienus nepiedā vā ja, atkal sakarā ar streiku virtuvē ). "Š efpavā rs" gatavoja picas netā lu no mū su galdiņ a un kliedza uz viesmī ļ iem, ka "es te esmu vienī gais" un "sakiet viņ iem (t. i. apmeklē tā jiem), lai nepasū ta to un to. " Vispā r jau pē c stundas mū su pica beidzot bija gatava. Ā tri to norijuš i, noguruš i no karstuma, devā mies atpakaļ uz viesnī cu, lai beidzot iekā rtotos. Pa ceļ am š ausminā jā mies, ieraugot baseinus ar dubļ ainu ū deni un peldoš ā m zaļ ajā m aļ ģ ē m (pavisam ne tā , kā reklā mas fotogrā fijā s). Reģ istratū rā teica, ka istaba it kā jau gatava, tikai segas pā rvalku nav, bet "lī dz dienas beigā m noteikti bū s. " Tas, starp citu, ir par komplektu par 5000 UAH par nakti. Manas pacietī bas pē dē jie divi pilieni bija tā di, ka iedeva aizpildī t veidlapu, ievadī t pilnu vā rdu, uzvā rdu, uzturē š anā s atļ auju utt. , ko normā lā viesnī cā paš i var nokopē t no pases un beigā s pateica, ka es jā maksā vē l 46 UAH (! ) tū risma nodoklis. Palū dzu man uztaisī t vismaz 46 UAH atlaidi segas pā rvalku trū kuma dē ļ , uz ko administratore tikai paraustī ja plecus un teica, ka atlaides nedod. Vispā r visa š ī blā vā vieta ar viņ u attieksmi pret apmeklē tā jiem, netī rajiem baseiniem, nevē lē š anos sniegt nekā du klientu apkalpoš anu vai vismaz tā lī dzī bu, manī iedvesa š ausmī gu riebumu. Biju domā jusi, ka es nesaņ emš u nekā du prieku, atrodoties š eit. Mē s pat neievā cā mies. Un viņ i to izdarī ja pareizi. Atradā m lielisku vietu netā lu no Hudson Club, kur cenas ir 2 reizes lē tā kas, tī rs baseins un pludmale un draudzī gs personā ls.
аватар sam.2000
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss relaksē još ā m brī vdienā m: visi atpū š as iespaidī gi, daž i bā rā , daž i saulē , daž i ē nā - pilnī ga rosī ba! Izskatā s, ka Black Sea Bugaz ir radī ts tiem, kas vē las komfortabli nakš ņ ot greznā vietā Izcila virtuve, pieklā jī gs personā ls, kopta viesnī ca un pludmale, ē rta pazemes autostā vvieta! Mē s ilgi izvē lē jā mies un meklē jā m š ā du nepiespiestu un ē rtā ku uzturē š anos. … Tomēr ▾ Viss relaksē još ā m brī vdienā m: visi atpū š as iespaidī gi, daž i bā rā , daž i saulē , daž i ē nā - pilnī ga rosī ba! Izskatā s, ka Black Sea Bugaz ir radī ts tiem, kas vē las komfortabli nakš ņ ot greznā vietā Izcila virtuve, pieklā jī gs personā ls, kopta viesnī ca un pludmale, ē rta pazemes autostā vvieta! Mē s ilgi izvē lē jā mies un meklē jā m š ā du nepiespiestu un ē rtā ku uzturē š anos. Un mē s esam ļ oti priecī gi, ka š ī viesnī ca mums tika ieteikta - mē s pilnī bā izpildī jā m visas mū su vē lmes, paldies! Atpū tas laikā mē s tik ļ oti iemī lē jā mies Black Sea Bugaz, ka gribam atgriezties nā kamgad!
Kā du vakaru notika odu iebrukums, tač u tas ilga ne vairā k kā stundu. Pā rē jā laikā viegls vē jiņ š viņ us kaut kur nesa)
аватар saturion
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, ieradā mies bez iepriekš ē jas rezervā cijas, iekā rtojā mies ļ oti ā tri, vienmē r iztī rī ti, lai gan ne ī paš i rū pī gi. Istaba plaš a, labas mē beles, plata gulta, labs ā trs internets. Tā kā atpū tā mies ar mazu bē rnu, nā cā s pasū tī t ē dienu no restorā na uz istabu, pietrū ka galda un tē jkannas, bet tā s ir tikai mū su nepatikš anas. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ieradā mies bez iepriekš ē jas rezervā cijas, iekā rtojā mies ļ oti ā tri, vienmē r iztī rī ti, lai gan ne ī paš i rū pī gi. Istaba plaš a, labas mē beles, plata gulta, labs ā trs internets. Tā kā atpū tā mies ar mazu bē rnu, nā cā s pasū tī t ē dienu no restorā na uz istabu, pietrū ka galda un tē jkannas, bet tā s ir tikai mū su nepatikš anas. Viesnī ca ir ļ oti nomaļ a un piemē rota klusā m brī vdienā m, daudz sauļ oš anā s krē slu, ē rts restorā ns pludmalē , animatori strā dā bē rniem, labi rotaļ u laukumi, lieli baseini (lai gan tie ir ļ oti slikti tī rī ti, ū dens tajos ir netī rs, un ē kā ir slē gts baseins), ļ oti labas brokastis, ē dienkarte restorā nā nav ī paš i daudzveidī ga (ņ emot vē rā , ka tuvumā nav citu restorā nu), bet pietiek nedē ļ as atpū tai, laba pazemes autostā vvieta un daudzas citas priekš rocī bas.
No mī nusiem nebū tu lieki tikai aptiekas neesamī ba lielai viesnī cai un vismaz neliels veikals ar ū deni, bē rnu rotaļ lietā m un augļ iem.
аватар tshcherbachenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: animatores (Leka) darbs, brī niš ķ ī ga pludmale bē rniem, galdi-dī vā ni pludmalē ar grila ē dienkarti (paldies viesmī lei Viktorijai, kura mū su pē dē jo uzturē š anā s dienu paspilgtinā ja ar savu draudzī gumu! ja vē lies labs serviss, iesaku sazinā ties ar viņ u). … Tomēr ▾ Plusi: animatores (Leka) darbs, brī niš ķ ī ga pludmale bē rniem, galdi-dī vā ni pludmalē ar grila ē dienkarti (paldies viesmī lei Viktorijai, kura mū su pē dē jo uzturē š anā s dienu paspilgtinā ja ar savu draudzī gumu! ja vē lies labs serviss, iesaku sazinā ties ar viņ u). baseini. pā ris trenaž ieri (apkalpojami) un daž as rotaļ lietas bē rniem diezgan nobruž ā tā rotaļ u istabā .
Mī nusi: dzeramais ū dens nav pieejams visā s telpā s. Jū s varat staigā t š urpu turpu glā zē , lai dzertu no pudeles restorā nā vai dzertu no bā ra par 18 UAH. puslitra pudele. Internets nav. ja kaut kur pieslē dzies, diez vai izmantosi filmas skatī š anai (atpū tas laiks nav ne viesnī cā , ne kur tuvumā , kā arī veikalos), nē . kalpones ir ļ oti izlutinā tas un nesakā rtotas (bet meitenes reģ istratū rā ir draudzī gas un sola jebko, tikai nav kas š os solī jumus pilda), dzeramnaudas jā dod PIRMS, nevis PĒ C, citā di aizmirsī s iedot tualetes papī ru vai ne iedod pareizo dvieļ u daudzumu, un tad apriebsies, ka tu tos aizvedi (biju š okē ts par š ā du apgalvojumu, ) turklā t ļ auj viesnī cas viesiem izteikt savu nepatiku par lū gumu mainī t gultas veļ u). restorā ns ir nepamatoti dā rgs (vasarā tomā tiem cena salā tos ap 150 UAH kilogramā , tikpat ar persikiem. cietie bumbieri no Turcijas - "aizmirsa" noplē st uzlī mi no augļ iem! ) Jā gaida ilgs laiks ē dienam (izņ emot restorā nu pludmalē ), pat ja pasū tī jā t stundu pirms ī stā laika, paturiet prā tā , kurš ir ar bē rniem! istabiņ a vairā k vai mazā k, normā las gultas (spilvens-ķ ieģ elis), plaš a, laba caurspī dī ga siena (bet netī ra uz terases, nā cā s LŪ DZĪ T izņ emt). sajaukti aizkaru ā ķ i, viss karā jas kā lupata uz drē bju š ķ ipsnā m. gara plaisa pa visu sienu. skats pa logu labs tikai uz jū ru, viss pā rē jais ir celtniecī ba un miris koks. daudz punduru sauļ oš anā s krē slos pie baseiniem un reizē m pie jū ras, tie nosē dī sies uz visa ķ ermeņ a, ja gribē sies apgulties : ) slikti, ka nav ū dens aktivitā š u - slidkalniņ i, atrakcijas. jū ra - pā rvietoties 100 metrus - maksimā li lī dz pieauguš a cilvē ka kaklam.
Nu, nedē ļ as laikā mē s pie tā visa, protams, pieradā m. atradu, kur var nopirkt lielu ū dens pudeli (viesnī ca pateiks, ka tuvā kais veikals ir 3.5 km attā lumā , bet, kā noskaidrojā m, daudz tuvā k ir ceļ u veikals).
Starp citu, ja tev pē kš ņ i piedā vā satikties stacijā , nekā dā gadī jumā nepiekrī ti! viņ i nosū tī ja sarū sē juš u netī ru maš ī nu un pat paņ ē ma par ceturtdaļ u vairā k nekā Odesas taksometrs (kaut gan teica, ka brauks ar mums lē tā k nekā taksometru vadī tā ji). Odesas humors? pirms tam jau braucā m ar parastu auto un par ļ oti pieņ emamu cenu.
lai visiem labas brī vdienas! varbū t tev te paveiksies : )
аватар elek616
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
tikko atbrauca, nedē ļ u atpū tā s, paš i no Kijevas nedē ļ u gulē ja pludmalē...ē dienkarte restorā nā ir diezgan bagā ta, un cenas par š ā du piedā vā to ē dienu kvalitā ti ir ļ oti labas, bija laiks pamē ģ ini daudz)) istabā s viss ir kā rtī bā , bet kā nepeldē t grī da ir vienlī dz slapja)) un aizkars neglā bj. … Tomēr ▾ tikko atbrauca, nedē ļ u atpū tā s, paš i no Kijevas nedē ļ u gulē ja pludmalē...ē dienkarte restorā nā ir diezgan bagā ta, un cenas par š ā du piedā vā to ē dienu kvalitā ti ir ļ oti labas, bija laiks pamē ģ ini daudz)) istabā s viss ir kā rtī bā , bet kā nepeldē t grī da ir vienlī dz slapja)) un aizkars neglā bj. . . prieks par visu dienu paredzē to programmu bē rniem. Odesa nav tā lu, ja vē laties vakarā pastaigā ties, un netā lu ir arī Shabo rū pnī ca, kur var apmeklē t degustā ciju, labi, pastaigā ties pa rū pnī cu ar ekskursiju grupu. un var arī braukt ar banā nu un ū densmotociklu)) vispā r bija apmierinā ti, pat pazemes autostā vvietā var nolikt maš ī nu par 30 UAH dienā.. .
Parādīt vairāk »


iemiesojums s.tarnavskyy
Nepieciešama atsevišķa ērta gulta bērnam - kurā numuru kategorijā tas ir iespējams? Vai ir numuri ar savienojošām durvīm vai divvietīgi numuri?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Nikusya_l
Internetā nevaru atrast atsauksmes par šo viesnīcu!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marketing.bugaz
‹ Viesnīca Bugaz Sea View 5*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель расположен на курорте Грибовка, на привлекательной набережной, в 18 метрах от побережья. Автобусная остановка «Студенческая» находится в 1 км. Поездка на машине до железнодорожного вокзала Одессы занимает 50 минут. Расстояние до известного винодельческого поселка Шабо составляет 30 км. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Одесса-центр — 40км Одесса-аэропорт — 35км Одесса-ЖД вокзал — 38км
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Подземная парковка, «Круиз» по европейской и средиземноморской кухне, с экипажем до 300 человек, ресторан «Терраса» с морским пейзажем, лобби-бар, конференц-зал вместимостью до 150 человек, крытый 25 метровый бассейн, салон красоты.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Тренажерный зал и SPA комплекс.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

194 современных оборудованных номера на шести этажах отеля.

Istabās

Каждый номер оснащен системой климат-контроля с подачей свежего воздуха, спутниковым телевидением с LCD телевизорами, минибаром, феном, парфюмерией, халатами и тапочками.

Adrese Одесская обл, курорт Грибовка, «Золотой Бугаз», 17
Tālruņi: +380487101010
+380960155555
Tīmekļa vietne: Bugaz Sea View
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).