Kluss labs ne jauns dārgs

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 24 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
: pirmajā lī nijā no jū ras, smilš ains krasts, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Pludmalē par maksu ir pieejams bā rs. Netā lu no viesnī cas ir daž ā da dziļ uma pasakas bez apkures bē rniem, peldbaseins ir skaists, bet bī stams bē rniem, tas pē kš ņ i mainā s no sekla uz lielu dziļ umu. Brokastis ir iekļ autas, viss ir ļ oti garš ī gs un var ē st sā tī gi, daudz. Brokastis ir liels pluss.
Numurs: Viss istabā ir nepiecieš ams, izņ emot mini bā ru, kura nebija, reģ istratū rā teica, ka viesnī ca drī z tiks slē gta, viesnī ca noņ ē ma mini bā ru, solī ja to pā rcelt, bet viņ i nekad to nedarī ja. Istabā nav glā ž u un tē jkannas. Balkons: tā kā mū su istabiņ a bija standarta, tad no ē kas puses izskatī jā s, bet vē l varē ja redzē t jū ru, skats skaists, bet uz balkona nav ne krē slu, ne galda. Istaba ir veca un tī ra.
Ir pazemes autostā vvieta, lai maš ī na nesasiltu.

Viesnī ca atrodas nomalē , lai paē stu ar kā jā m, ī sti nav jā brauc ar maš ī nu. Viesnī cas restorā nā ir ļ oti dā rgi ē st.
Jū s varat vienkā rš i ierasties pie jū ras, automaš ī nas novietoš ana maksā.50 UAH.
Secinā jums: uzturē š anā s viesnī cā nav tā das naudas vē rta, par 1500 UAH kvalitā te ir vienā da ar cenu.
Un mē s arī meklē jā m un apceļ ojā m daudzas viesnī cas bildē s un pē c administratoru stā stiem un to, kas pā rdod vienu lietu, bet patiesī bā nedaudz savā dā k.
Redzē jā m arī viesnī cas par 1800 UAH, kuras, manuprā t, nav 1000 vē rtas.
Lai visiem laba atpū ta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu