Jauka mājīga bāze

Rakstīts: 31 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 23 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Š ogad nolē mā m atpū sties Odesas reģ ionā . Tā pat kā lielā kā daļ a no mums, mē s (nejauš i) sā kā m izvē lē ties vietu un viesnī cu, apskatī jā m fotogrā fijas, cenu apskatus un pē c rū pī gas analī zes nolē mā m izvē lē ties Gribovku ar tā s "Baracuda". Kā pē c tu jautā ? Pirmkā rt, 2014. gadā viņ i tur jau atpū tā s un bija absolū ti apmierinā ti, otrkā rt, apskatot iespē jamos variantus, nolē ma neriskē t un doties uz vietu, kur ir labi. Lai gan viņ i saprata, ka izmaiņ as var notikt pē c 5 gadiem, nevis uz labo pusi. Bet akts izdarī ts, avansa maksā jums veikts.
Sā kš u pē c kā rtas.
1. Ieraš anā s. Tā kā priekš vakarā nakš ņ ojā m Odesā , tad no rī ta nolē mā m aizbraukt uz Gribovku (30 km). Pirms tam viņ i zvanī ja administratorei un jautā ja, vai nevaram reģ istrē ties agrā k par noteikto 14:00? Uz ko mums laipni atbildē ja, ka 12:00 mū su istaba bū s gatava un varam nā kt.

Atbraucot, ieraudzī jā m savu "Barakudu" tā s labā kajos gados. Pabeigts 3 korpuss, teritorija neliela, bet tī ra un kopta, ir skaista zaļ a oā ze.
Arī numurs nelika vilties. Dzī vojā m divvietī gā istabā otrajā stā vā . Viss bija ē rti, ļ oti tī rs, bez sveš as smakas. Skaists skats uz jū ru (redzams no visā m istabā m) kā vienmē r pievieno lielu plusu. Viss nepiecieš amais bija arī istabā : gulta, tē jkanna, trauki, kondicionieris, ledusskapis, televizors, fē ns. . . Vā rdu sakot, omulī gi, pieticī gi, bet patī kami.
2. Pludmale un jū ra. Jū ra un pludmale ir ļ oti apmierinā ti ar savu tī rī bu. Tiem kam patī k kā saka "no kases neatstā t" turpat viesnī cas pakā jē ir skaista smilš u pludmale, privā tuma gribē tā ji var nostaigā t 50-100 m. Ū dens jū rā bija ļ oti tī rs , bez aļ ģ ē m, medū zu laiks Odesā ū dens bija netī rs un zaļ š ). Vienī gais, ka š ajā vietā plū stoš ā s strā vas dē ļ ne vienmē r ir silts, bet kā man tas ir vē l labā k.
3. Ē diens un izklaide. Teritorijā ir 2 kafejnī cas, lai gan ē dienkarte ir tā da pati. Ē diens, teiksim, normā ls, bet bez pretenzijā m uz restorā nu. Parasta mā jas gatavoš ana. Jū s varat ē st, bet jums ā tri kļ ū st garlaicī gi. ļ oti ierobež ota ē dienkarte. Es ieteiktu ī paš niekiem strā dā t pie š ī jautā juma. Netā lu ir arī citas bā zes, kur var arī paē st maiņ ai. Bet tomē r par restorā nu to nevar saukt, jo kafejnī cas pie jū ras ir pē c lē tas un jautras principa. Lai gan sajū sminā jos par lē to rē ķ inu, cenas ir tā das paš as kā labā restorā nā Odesas centrā . Bet badā tu nenomirsi, tu vari dzī vot.

Nav izklaides diskotē ku, klubu, restorā nu veidā , kā jū s saprotat. Vieta vairā k paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem. Jaunieš iem un ballē tā jiem tur nav ko darī t.
No tā , kas man nepatika, kā jau teicu, rodas jautā jumi par ē dienu un necieņ u pret atpū tniekiem vienam pret otru.
Ņ emot vē rā , ka 99% atpū tnieku ir ģ imenes ar bē rniem, viesnī ca ir diezgan trokš ņ aina bē rnu kliegš anas dē ļ . Bet tas ir normā li, ņ emot vē rā viesnī cas profilu. Ļ oti kaitinā ja tas, ka lī dz 2 naktī nebija iespē jams aizmigt ar atvē rtu balkonu. Vecā ki, nolikuš i bē rnus gulē t, sā ka tusē t un kliegt tā , ka tas bija rā pojoš i, rā pojoš i. Un viņ i pat nebija neē rti, ka modina paš i savus bē rnus. Bet tā laikam drī zā k ir pretenzija nevis uz viesnī cas darbiniekiem, bet gan uz atpū tnieku izglī toš anu. Lai gan administrā cija no savas puses varē tu noteikt kaut kā dus noteikumus, lai tas nenotiktu. Piemē ram, ka trokš ņ aini pasā kumi ir atļ auti lī dz pulksten 23:00.
Nobeigumā vē los rezumē t augstā k minē to un tomē r dot augstu vē rtē jumu "Barakudai" par to, ka kopš manas pirmā s viesoš anā s š eit ir kļ uvis tikai labā k. Manuprā t, tas ir liels bā zes ī paš nieku nopelns. Tā turpini! ! ! Un, protams, š o bā zi vē los ieteikt ikvienam, kurš vē las izbaudī t brī niš ķ ī gu atpū tu pie jū ras, kur cenas un kvalitā tes attiecī ba ir labā lī menī .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu