lieliska vieta atpūtai

Rakstīts: 14 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 29 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un fotogrā fijā m, kuras atradā m internetā , pē c tam, izlē muš i par datumu, zvanī ja uz "Barakuda" oficiā lajā mā jaslapā norā dī to numuru. Starp citu, vietne ir ļ oti labi izveidota, ir 3D tū re, kurā var redzē t situā ciju. Zvanot administrā cijai, mums lū dza veikt avansa maksā jumu. Nekā du problē mu nebija. Tas noteikti bija biedē još i – pē kš ņ i maldinā š ana, bet viss ir kā rtī bā . Ar savu auto braucā m no Baltkrievijas. Navigators atveda precī zi lī dz galamē rķ im. Mū s iekā rtoja uzreiz - ieradā mies tikai 17.00, lai gan reģ istrē š anā s bija no 14.00. Vienkā rš i vē los runā t par š ī s vietas priekš rocī bā m:
1. Mierī ga un klusa vieta. Mums tas ir ļ oti svarī gi. mē s ceļ ojā m ar mazu 9 mē neš us vecu bē rnu un baidī jā mies iekļ ū t jaunieš u viesnī cā ar diskotē kā m lī dz rī tam. Pludmale ir bezmaksas, nav cilvē ku pū ļ u.
2. Laba virtuve. Porcijas ir ļ oti lielas, un katrs ē diens ir skaisti noformē ts. Tas ir, produkti nav vienkā rš i izmesti uz š ķ ī vja, bet gan skaisti izlikti.

3. Laba infrastruktū ra. "Barakuda" teritorijā ir viss nepiecieš amais. Bē rniem š ū poles, piepū š amie batuti. Pieauguš ajiem no izklaides: banā nu braucieni, katamarā ni, iespē ja lidot ar izpletni. Cenas ir saprā tī gas un nekož . Man ļ oti patika bā rs, kas ir veidots kuģ a formā , kas izbrauc uz jū ru. Skats no turienes ir pā rsteidzoš s. Jū s varat ē st uz vietas esoš ajā kafejnī cā . Ir iekš telpu ē ka, un ir arī vasaras ā ra ē ka.
4. Bijā m apmierinā ti ar dzī ves apstā kļ iem. Karsts ū dens visu diennakti, tī ra gultasveļ a, mē beles nav salauztas. Viss kā rtī gs un tī rs. Atpū tas centra teritorija ir aprī kota. Mini strū klaka, daudz zaļ umu - viss ir izdarī ts ar gaumi un ļ oti skaisti.
5. Pastaigas attā lumā atrodas veikals un mini tirgus. Jū s varat iegā dā ties visu - no personī gā s higiē nas precē m lī dz pā rtikai.
6. Labs personā ls. Nekā das rupjī bas nebija, ī paš s paldies viesmī ļ iem. Ī paš i vē los pateikties jaukajai meitenei Yanai! Ļ oti draudzī gs un atsaucī gs cilvē ks.
Cenas izlikš u atseviš ķ i. Izī rē guļ amkrē slu vai lietussargu - 40 gr. , brauciet kopā uz planš etdatora - 400 gr. , lidojiet ar izpletni kopā.1200 gr. Maksa par stā vvietu atseviš ķ i. Septiņ as dienas iedevā m 1000 gr. Ir bezmaksas autostā vvieta, bet tas ir nedaudz tā lā k - 500 m no "Barakudas".
Mums viss ļ oti patika! Ī paš i patī kami, ka mū su atvaļ inā jumā ar bē rnu nekas netraucē ja. Mū su atvaļ inā juma laikā tika svinē ta Ukrainas Neatkarī bas diena. Bija neliela diskotē ka, kas beidzā s 11 naktī - viss ir kulturā ls. Kopē jie iespaidi – viss brī niš ķ ī gi un labi. Jū ra tī ra, pludmale sakopta, ē diens garš ī gs, ko vē l vajag kā rtī gai atpū tai? No trū kumiem es vē lē tos atzī mē t tikai sliktu internetu. Bet kopumā - viss ir ļ oti labi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu