Angel 3*– Atsauksmes

34
Novērtējums 7.010
№2 viesnīcas reitingā Sēnes
7.4 Numurs
7.1 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.8 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Angel" atrodas gleznainā Odesas reģiona dienvidu stūrī, slavenā Melnās jūras kūrorta Gribovkas teritorijā. Šī ir ekoloģiski tīra teritorija, kas atrodas 35 km attālumā no Odesas un 25 km attālumā no senās Belgorodas-Dņestrovskas. Tas atrodas tālu no lielām apdzīvotām vietām, rūpniecības objektiem un trokšņainiem kūrortiem. 5 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas neliels tirgus. Tuvumā atrodas arī bāri, kafejnīcas un veikali. 10 km attālumā atrodas slavenais jauniešu kūrorts Zatoka, pilns ar dinamisku diskotēku dzīvi, bērnu izklaidi. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар tanyapronina10
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s atpū tā mies ar ģ imeni 2021. gada augustā . Brī vdienā s devā mies tikai uz 4 dienā m (par laimi). Vilš anā s sā kā s uzreiz pē c ieraš anā s. Jautā jot par laiku, kas nepiecieš ams, lai nokļ ū tu jū rā , mums teica 7-10 minū tes nesteidzī gā tempā , kas izrā dī jā s pilnī ga neatbilstī ba realitā tei. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar ģ imeni 2021. gada augustā . Brī vdienā s devā mies tikai uz 4 dienā m (par laimi). Vilš anā s sā kā s uzreiz pē c ieraš anā s. Jautā jot par laiku, kas nepiecieš ams, lai nokļ ū tu jū rā , mums teica 7-10 minū tes nesteidzī gā tempā , kas izrā dī jā s pilnī ga neatbilstī ba realitā tei. Zā ģ ē š ana lī dz jū rai apmē ram 20 minū tes ar stā vu nobraucienu un kā pumu, kas absolū ti nav piemē rots vecuma cilvē kam (saimniece zinā ja, ka vecmā miņ a brauks lī dzi).
Ar to piedzī vojums nebeidzā s. Numurs tika pasū tī ts 2 istabas (3 pieauguš ie un 2 bē rni). Iepriekš sarunā ts par papildu gultu. Sā kotnē ji tika runā ts par saliekamo gultu ar matraci, kuras vietā mums piedā vā ja pā rlocī t segu uz pusē m un nolikt norunā tā matrač a vietā .
Tad ir problē ma ar gaisa kondicionieriem. Viņ š atradā s tikai vienā no istabā m.
Telpā , kurā viņ a nebija, pie loga nebija arī moskī tu tī kla. Tas ir, mums ir izvē le vai nu gulē t piesmakuš ā istabā , vai tikt sakostiem odiem. (un odu ir daudz, meita no rī ta pamodā s ar pietū kuš u lū pu kodiena rezultā tā ).
Ledusskapis (kuram nebija saldē tavas) otrajā dienā sā ka š ausmī gi smirdē t. Protams, ā tri piekrita to nomazgā t, bet tas situā ciju ī sti neuzlaboja, nā kamajā dienā atkal sā ka parā dī ties smaka. Visticamā k, arī nā kamos viesus gaidī ja tā ds pats pā rsteigums.
Istabā nav tē jkannas, visā m istabā m ir 1, un pā rtikas cenas ir tā das paš as kā Kijevas restorā nos.
Baseinu, (neskatoties uz fona apgaismojumu) var izmantot tikai no 7 lī dz 19, pē c š ī laika it kā tika attī rī ts ū dens, kas, starp citu, nebija manā ms, skaidrs, ka ū deni neviens nefiltrē .
Atseviš ķ i es vē lē tos atzī mē t situā ciju ar suni. Pirms rezervā cijas tika uzdots jautā jums par iespē ju palikt pie maza suņ a (pomerā nijas). Uz ko mums tika sniegta pozitī va atbilde, bet par maksu.
Tajā paš ā laikā viņ i nedrī kstē ja sē dē t ar suni pie baseina (uz celiņ a, pat ne uz zā liena).
Kad kā du dienu saimniece uzzinā ja, ka dosimies pastaigā ties uz Odesu, dzirdē jā m jautā jumu "Nu, ceru, ka tu ņ emsi suni lī dzi. "
Par ko tika samaksā ts, kad tika noteikta dzī vnieka klā tbū tne, nav skaidrs.
Noteikti neiesakā m Villa Angel, cena nemaz neatbilst kvalitā tei.
аватар semenovicniko50
Pirms doš anā s uz Gribovku izpē tī jā m internetu, lai rezervē tu istabiņ u un uzreiz bez problē mā m ievā ktos. Villa Angel mā jaslapā viss š ķ ita ļ oti omulī gi, un cenas mums bija piemē rotas. Kad zvanī jā m, laipni runā jā m ar administrā ciju un rezervē jā m standarta numuru. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz Gribovku izpē tī jā m internetu, lai rezervē tu istabiņ u un uzreiz bez problē mā m ievā ktos. Villa Angel mā jaslapā viss š ķ ita ļ oti omulī gi, un cenas mums bija piemē rotas. Kad zvanī jā m, laipni runā jā m ar administrā ciju un rezervē jā m standarta numuru. Ierodoties, bijā m patī kami pā rsteigti, ka viss bija tā , kā norā dī ts mā jaslapā . Teritorija skaista, telpā labi apstā kļ i, viss darbojas. Istaba tika iztī rī ta pirms mū su ieraš anā s.
аватар izarovnae
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m pā ris dienas pavadī t pie jū ras. Braucā m ar savu auto un tad varē jā m brī vi pā rvietoties, devā mies uz Zatoku, tā nav tā lu no viesnī cas. Viesnī cas teritorija ir ļ oti gleznaina un kopta. Numurā ir visas ē rtī bas - ledusskapis, TV, kondicionieris, vannas istaba. … Tomēr ▾ Nolē mā m pā ris dienas pavadī t pie jū ras. Braucā m ar savu auto un tad varē jā m brī vi pā rvietoties, devā mies uz Zatoku, tā nav tā lu no viesnī cas. Viesnī cas teritorija ir ļ oti gleznaina un kopta. Numurā ir visas ē rtī bas - ledusskapis, TV, kondicionieris, vannas istaba. Man nav sū dzī bu par apkalpoš anu numurā , viņ i regulā ri tī rī ja. Kas attiecas uz pā rtiku, tad viesnī cā ir un diezgan garš ī gi, par pasniegš anas laiku var vienoties, bet maiņ ai apkā rt ir citas iestā des + tirdziņ š ar sezonas svaigiem produktiem. Vā rdu sakot, bijā m apmierinā ti ar savu uzturē š anos š eit. Viesnī ca atbilst tā s etiķ etei.
аватар hellios_l
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca atrodas privā tajā sektorā un, atklā ti sakot, vakarā nav ko darī t. Ē dinā š ana: Brokastis, pusdienas un vakariņ as iespē jams pasū tī t uz vietas. Tikai sezonā esiet gatavi augstā m cenā m. Pieticī gas vakariņ as trī s personā m (kartupeļ u biezenis, vistas kotlete, dā rzeņ u salā ti un alus) maksā ja 1100 UAH. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas privā tajā sektorā un, atklā ti sakot, vakarā nav ko darī t. Ē dinā š ana: Brokastis, pusdienas un vakariņ as iespē jams pasū tī t uz vietas. Tikai sezonā esiet gatavi augstā m cenā m. Pieticī gas vakariņ as trī s personā m (kartupeļ u biezenis, vistas kotlete, dā rzeņ u salā ti un alus) maksā ja 1100 UAH. Ē diens garš o kā mā jā s gatavots. Apkā rtnē nav alternatī vu ē dinā š anai (viesnī cā Black Sea ir restorā ns, bet tas atrodas pludmalē . ​ ​ Pā rē jā s kafejnī cas atrodas 4 km attā lumā no villas).
Lī dz jū rai tā ls ceļ š ejams. Vispirms jā š ķ ē rso diezgan noslogots ceļ š (mū su acu priekš ā cilvē ki ar bē rniem gandrī z tika notriekti), tad 5-7 minū tes jā iet gar ž ogiem un beigā s garš nobrauciens lejā uz pludmali (un atceļ ā attiecī gi garš kā pums).
Dzē rienus pludmalē (ū deni, alu) var iegā dā ties vai nu viesnī cas Melnā s jū ras pludmales restorā nā par ne pā rā k humā nā m cenā m, vai arī pie pludmales tirgotā jiem (alus). Vai arī nē sā jiet visu lī dzi.
Pludmalē nav iespē jams iznomā t sauļ oš anā s krē slus.
Teritorijā : villas teritorijā ir jauks peldbaseins ar bē rnu baseinu. Ū dens ir tī rs. Ir neliels rotaļ u laukums. Tā pat turpat aiz ž oga ir cepeš krā sns, kur var uztaisī t š aš liku. Pati cepeš krā sns ir bezmaksas, bet par grilu un iesmiem jā maksā . Autostā vvieta villas teritorijā ir nedaudz specifiska: pagalmā ietilps tikai 3 maš ī nas (vienā failā , viena pē c otras. Un ja nestā vi pie vā rtiem un steidzami jā brauc prom, tad tā var kļ ū t par problē mu) , pā rē jie novietoti gar ceļ u.
Istabā : saimniece ļ oti cenš as, lai jū s justos ē rti. Bet telpas ir noguruš as (plī st un birst apmetums, izkrī t rozetes, aizsē rē notekas). Tā kā uz remontu pieaicinā tie elektriķ i un santehniķ i visu kaut kā darī ja (tā nav saimnieces vaina, vienkā rš i tā di “speciā listi”), tad pē c viņ u “remonta” visu nā cā s darī t paš iem (remontē t izvadu un izlauzties cauri notekcaurulei) .
Veikali un tirgus ir diezgan tā lu (jums jā iet uz Karolino Bugaz). Bet blakus ir stends, kurā var nopirkt gandrī z visu nepiecieš amo. Un no rī tiem onkulis brauc ar maš ī nu ar ogā m, dā rzeņ iem, augļ iem.
Kopsavilkums: ja meklē jat nesteidzī gas pludmales brī vdienas un izklaidi, tad š ī nav ī stā vieta. Vairā k kā brī vdienu ciemats, nevis kū rorts.
аватар lafaaa
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c drauga ieteikuma. Piestā jā m ar draugiem, rezervē jā m pirms tam, vispā r diezgan omulī gi un mī ļ i. Serviss arī ir, neteikš u, ka ideā ls, bet tik pā rliecinā ts. Teritorija ir aprī kota, netā lu no jū ras, citiem vā rdiem sakot, atraš anā s vieta nav slikta!. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c drauga ieteikuma. Piestā jā m ar draugiem, rezervē jā m pirms tam, vispā r diezgan omulī gi un mī ļ i.
Serviss arī ir, neteikš u, ka ideā ls, bet tik pā rliecinā ts. Teritorija ir aprī kota, netā lu no jū ras, citiem vā rdiem sakot, atraš anā s vieta nav slikta!
аватар LosSantos126
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s dzirdē jā m daž ā das lietas par Gribovku. Mē s personī gi izbaudī jā m savu uzturē š anos. Apmetā mies viesnī cā Villa Angel. Ceļ ojā m ar maziem bē rniem, tā pē c speciā li meklē jā m kā du klusā ku vietu, prom no daž ā diem naktsklubiem un diskotē kā m un lai jū ra bū tu blakus. … Tomēr ▾ Mē s dzirdē jā m daž ā das lietas par Gribovku. Mē s personī gi izbaudī jā m savu uzturē š anos. Apmetā mies viesnī cā Villa Angel. Ceļ ojā m ar maziem bē rniem, tā pē c speciā li meklē jā m kā du klusā ku vietu, prom no daž ā diem naktsklubiem un diskotē kā m un lai jū ra bū tu blakus.
Pā rē jais patika, jo bē rni ir mazi, tad konkrē ti noteica, vai varē s pagatavot vai uzsildī t ē dienu. Ar š o problē mu nebija.
Istabas ir labi koptas, katrā istabā ir duš a, ledusskapis, TV, kondicionieris.
Viesnī cā ir rotaļ u laukums un peldbaseins. Pludmalē ir arī vairā ki rotaļ u laukumi. Pludmale vienkā rš i super, tī ra, var redzē t, ka smiltis š eit regulā ri tiek tī rī tas vai mainī tas. Jū ra ir silta un mierī ga, pat bē rniem bija ē rti plunč ā ties.
Aizbraucā m arī uz Odesu. Atbraucā m ar auto, tā pē c nekā du problē mu nebija, kopumā no š ejienes ir ē rti izbraukt gandrī z jebkurā virzienā . Automaš ī nā m ir autostā vvieta ar nojumi. Pā rē jie bija apmierinā ti.
аватар _807478
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies Gribovku, jo gribē jā m ne pā rā k dā rgu un netā lu no Odesas. Ceļ oju kopā ar vī ru un meitu. Patika viesnī ca. Mā jī gs, kā rtī gs, draudzī gs personā ls. Istaba ē rta, ir kondicionieris, TV, ledusskapis, duš a-tualete. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies Gribovku, jo gribē jā m ne pā rā k dā rgu un netā lu no Odesas. Ceļ oju kopā ar vī ru un meitu.
Patika viesnī ca. Mā jī gs, kā rtī gs, draudzī gs personā ls. Istaba ē rta, ir kondicionieris, TV, ledusskapis, duš a-tualete.
Viesnī cas teritorija arī skaista. Ir arī lapene, kafejnī ca, liels peldbaseins, rotaļ u laukums.
Viesnī ca atrodas Gribovkas nomalē , tā pē c š eit ir kluss pat vakarā , tuvumā nav trokš ņ ainu naktsklubu. Ja jū s ceļ ojat ar bē rniem, tas ir diezgan labi.
Teepr par pludmali. Pludmalē ir sporta un rotaļ u laukumi, tī ras smiltis, bē rniem ē rta piekļ uve jū rai.
No viesnī cas jū s varat viegli nokļ ū t Odesā vai citā s vietā s.
Pā rē jie bija apmierinā ti.
аватар dowli
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kā du laiku pē c istabiņ as rezervā cijas, ievadot maksā jumu kartes datus un saņ emot apstiprinā jumu, man piezvanī ja no viesnī cas un teica, ka nevar mani izmitinā t, jo it kā pirms manis kā ds cits rezervē jis š o numuru caur booking. … Tomēr ▾ Kā du laiku pē c istabiņ as rezervā cijas, ievadot maksā jumu kartes datus un saņ emot apstiprinā jumu, man piezvanī ja no viesnī cas un teica, ka nevar mani izmitinā t, jo it kā pirms manis kā ds cits rezervē jis š o numuru caur booking. Izklausā s ā rkā rtī gi neticami, pat pē rkot biļ etes kinoteā trī , tā s tiek bloķ ē tas iegā des brī dī un neviens cits tā s nevar nopirkt. Neticu, ka rezervē jot ir iespē jama situā cija, ka vienu un to paš u istabu vienlaicī gi rezervē divi cilvē ki. Esmu pā rliecinā ts, ka manu istabu iedeva kā dam, kas par to samaksā ja viesnī cā , jo š ajā gadī jumā viņ a saņ em pilnu cenu un nemaksā rezervā cijas maksu.
Es sazinā jos ar rezervā cijas atbalsta dienestu, jo, ja es neieradī š os viesnī cā , viņ i var no manis iekasē t pilnu uzturē š anā s maksu, jo rezervā cija tika apstiprinā ta, un es nereģ istrē jos viesnī cā . Rezervā cijas darbinieki sazinā jā s ar viesnī cu un apstiprinā ja, ka mani tur negaida. Booking piedā vā ja man citu naktsmī tņ u variantu, kas man nebija piemē rots.
Ā rkā rtī gi negodī ga attieksme pret klientu, neiesaku š o viesnī cu.
аватар hok1994
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Manam vī ram ļ oti patī k jū ra, tā pē c nolē mā m atpū sties Odesas reģ ionā . Apmetā mies Gribovkā pie Angel Hotel, no š ejienes lī dz Odesai nav tā lu un tajā paš ā laikā mierī gā ka, laba, mā jī ga un klusa vieta, tuvumā nav trokš ņ ainu naktsklubu. … Tomēr ▾ Manam vī ram ļ oti patī k jū ra, tā pē c nolē mā m atpū sties Odesas reģ ionā . Apmetā mies Gribovkā pie Angel Hotel, no š ejienes lī dz Odesai nav tā lu un tajā paš ā laikā mierī gā ka, laba, mā jī ga un klusa vieta, tuvumā nav trokš ņ ainu naktsklubu. Viesnī ca atrodas skaistā vietā , netā lu no jū ras (apmē ram 10 minū š u gā jienā ). Viesnī cas apkā rtne ir ļ oti gleznaina. Mē s ē dā m viesnī cas kafejnī cā vai pirkā m pā rtikas preces tirgū centrā vai veikalā netā lu. Personā ls ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs, atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem un jautā jumiem. Pludmale ir tī ra, maigi ieslī ga ū denī , lai jū s varē tu atpū sties kopā ar bē rniem. Ir duš as, ģ ē rbtuves, vairā ki rotaļ u laukumi, pirmā s palī dzī bas punkts, cilvē ku nav ī paš i daudz, tā pē c var samē rā mierī gi atpū sties. No rī ta pat vairā kas reizes redzē jā m delfī nus. Es š eit iegriezī š os vē lreiz un ieteikš u š o viesnī cu draugiem.
аватар _260452
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mana meita pē dē jo gadu ļ oti biež i slimo, tā pē c mē s ar vī ru, divreiz nedomā jot, nolē mā m viņ u aizvest lī dz jū rai, uzlabot veselī bu un uzlabot savu veselī bu. Nolē mā m š ogad doties uz Gribovku un palikā m viesnī cā Angel. … Tomēr ▾ Mana meita pē dē jo gadu ļ oti biež i slimo, tā pē c mē s ar vī ru, divreiz nedomā jot, nolē mā m viņ u aizvest lī dz jū rai, uzlabot veselī bu un uzlabot savu veselī bu. Nolē mā m š ogad doties uz Gribovku un palikā m viesnī cā Angel. Man patī k tas, ka ir ļ oti ē rti nokļ ū t ar automaš ī nu. Man ļ oti patika, ka saimnieki parū pē jā s ne tikai par to, kā labi atpū sties pieauguš ajiem, bet arī par bē rniem. Viesnī cā ir liela bē rnu istaba, batuts, un pludmalē ir arī rotaļ u laukumi. Pie baseina vienmē r ir piepū š amā s rotaļ lietas, lai bē rni varē tu ar tā m peldē ties. Bet galvenais, lai viņ i elpo tī ru un svaigu jū ras gaisu.
Viesnī cas teritorijā ir neliela lapene, kurā var pulcē ties ar kompā niju un izklaidē ties, kā arī uz grila cept kebabus, kas ir pieejams ikvienam. Arī Gribovkā ir Luna parks, kurā var atrast izklaidi jebkuram vecumam: no visnekaitī gā kajiem braucieniem lī dz ekstrē mā kajiem. Kad. Meita bija ļ oti apmierinā ta. Arī mums ļ oti patika mū su brī vdienas.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель «Ангель» расположен в живописном уголке юга Одесской области, на территории известного черноморского курорта Грибовка. Это экологически чистый район, который находится в 35 км от Одессы и в 25 км от старинного Белгород-Днестровского. Он удален от крупных населенных пунктов, промышленных объектов и шумных курортов. В 5 минутах ходьбы от отеля есть небольшой универсальный рынок. Неподалеку также есть бары, кафе и магазины. В 10 км расположен знаменитый молодежный курорт Затока, насыщенный бурной жизнью дискотек, детских развлечений. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель «Ангель» удобно расположен недалеко от остановки маршрутного такси и железнодорожной станции «Студенческая». Международный одесский аэропорт находится в 41,7 км от гостиницы.
Pludmales apraksts Пляж расположен в 5 минутах ходьбы от гостиницы. Для удобства гостей на пляже имеются столики.
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

На территории отеля есть зона отдыха с шезлонгами и гамаками. Гости могут воспользоваться принадлежностями для барбекю. В отеле предоставляются услуги по глаженью одежды.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Отель «Ангель» располагает 2-х, 3-х, 4-х, 5-ти местными номерами: «С видом на сад», «Морская сторона», «VIP-номера».

Istabās

Балкон, дополнительная кровать (по запросу), бесплатный Wi-Fi, спутниковое телевидение, холодильник, кондиционер, туалетные принадлежности, ванная комната, шкаф. В некоторых номерах есть диван и кресла.

Adrese ул. 12 линия 11-а, кооператив «Бриз», поселок Грибовка, Овидиопольский район, Одесская область, Украина.
Tālruņi: +38 050 316 68 23 +38 050 106 60 69
Tīmekļa vietne: Angel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.