Sanatorii Moshnogore 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Čerkasija
8.5 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Netālu no Svjatoslava kalna, divu kilometru attālumā no Dņepras, ciematā. Sanatorija "Moshnogorie" atrodas Budiščē. Kūrorts darbojas kopš 1841. gada. Sanatorijā ārstē sirds un asinsvadu, endokrīno, nervu un uroģenitālās sistēmas, kuņģa-zarnu trakta, elpošanas orgānu, kā arī muskuļu un skeleta sistēmas. Sanatorija ir piemērota ikvienam, kurš vēlas atpūsties prom no lielpilsētas trokšņiem un vienlaikus uzlabot savu veselību.Vairāk →
аватар IVANYMANETS
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gs, grezns kū rorts. Apmeklē još ais medicī nas personā ls ir uzmanī gs, lī dzjū tī gs, laipns un pē c savā m profesionā lajā m ī paš ī bā m neatpaliek no Eiropas labā ko sanatoriju darbiniekiem. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs, grezns kū rorts. Apmeklē još ais medicī nas personā ls ir uzmanī gs, lī dzjū tī gs, laipns un pē c savā m profesionā lajā m ī paš ī bā m neatpaliek no Eiropas labā ko sanatoriju darbiniekiem. Ī paš i gribas atzī mē t istabeni Valentī nu Š evč enko, kura katram atpū tniekam atrod pieeju, velta laiku un vienmē r sniedz nepiecieš amo palī dzī bu. Kū rortā ir visas nepiecieš amā s procedū ras un medicī niskais aprī kojums veselī bas atjaunoš anai un uzturē š anai. Esmu ļ oti priecī ga, ka izgā ju ā rstē š anā s kursu š ajā sanatorijā un izskatī jos par 10 gadiem jaunā ka! Mē ģ inā š u apmeklē t š o kū rortu vairā k nekā vienu reizi.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sanatorija laba (ē diens labs, ā rstē š ana laba) - tikai ļ oti garlaicī gi. Izklaidē s nav daudzveidī gas, var teikt, ka arī izklaides nav. Viņ i rī kotu kaut kā dus konkursus, spē les vai ko citu, ko viņ i izdomā tu, iepazī š anā s vakarus, poē tiskus, tematiskus vakarus un dienas. … Tomēr ▾ Sanatorija laba (ē diens labs, ā rstē š ana laba) - tikai ļ oti garlaicī gi. Izklaidē s nav daudzveidī gas, var teikt, ka arī izklaides nav. Viņ i rī kotu kaut kā dus konkursus, spē les vai ko citu, ko viņ i izdomā tu, iepazī š anā s vakarus, poē tiskus, tematiskus vakarus un dienas. Bū tu interesantā k, paskatī jies un parā dī tos jaunā ks kontingents. Es viņ u vietā nolī gtu organizatoru vecumā no 35-40 gadiem, lai jaunatne saprastu arī tos, kam pā ri 40. Galvenais, lai cilvē ks ir enerģ isks, daudzideā ls, mī l likt svinē t un ir jautri. Tad viss bū s lieliski! Klausies lū dzu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem, ir pienā cis laiks man uzrakstī t savu atsauksmi. Man ir 25 gadi, nolē mu atbraukt uz š o sanatoriju atpū sties un ā rstē ties no 2. maija lī dz 10. maijam tikai uz 8 dienā m. Atbraucu viena. No nepiecieš amī bas ā rstē t kuņ ģ i un nervu sistē mu, jā , manā vecumā tā notiek. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, ir pienā cis laiks man uzrakstī t savu atsauksmi. Man ir 25 gadi, nolē mu atbraukt uz š o sanatoriju atpū sties un ā rstē ties no 2. maija lī dz 10. maijam tikai uz 8 dienā m. Atbraucu viena. No nepiecieš amī bas ā rstē t kuņ ģ i un nervu sistē mu, jā , manā vecumā tā notiek..... Tā tad, izlasot atsauksmes un paš am apmeklē jot sanatoriju, varu droš i teikt, ka ir, un pozitī vs un negatī vs iespaids, proti: Personā ls ir labs, izpalī dzī gs, labi darī ts. Procedū ras nav sliktas, rezultā ts ir uz sejas, masā ž a ir tikai pasaka. Tieš ā m tikai nož ē loju, ka atbraucu tikai uz 8 dienā m, gribē tos vē l. . (Klusums, skaistums, mež s, iekš ē jais miers.
Neskatoties uz to, ka ierados viena, satiku ļ oti patī kamus, izcilus cilvē kus, kas vecā ki par mani, un tagad ar viņ iem komunicē ju, man nebija garlaicī gi. Daudzē jā dā ziņ ā pā rskats ir atkarī gs no tā , kā pē c cilvē ki dodas !! !
Kā pē c es devos, es sapratu! Paprasī ju daž as procedū ras (kuras gribē ju), saņ ē mos, padzē ru ū deni, paelpoju gaisu, mieru mež ā ar grā matu lapenē . . vispā r viss iekļ auts !! !
Starp trū kumiem: Problē ma ar personā la pā rvadā š anu, personā ls ierodas un izbrauc vienā autobusā , steidzas un daž as procedū ras ir nereā li veikt norā dī tajā laikā , iespē jams, ietaupa. Lai gan man bija laiks. Nu gribē tos lai visi cilvē ki dabū "visu" par ko samaksā juš i. Manā gadī jumā iepriekš sazvanoties noskaidroju maija darba dienas, tad izrā dī jā s, manuprā t, ka darbiniekiem vē l ir brī vdienas un vē l vienu dienu pat uztaisī ja ī su, tā ka procedū ras tika veiktas bez pā rtraukuma, viss skrē jienā , pē c vannas man pat nebija laika nož ū t. Un pat tas nevarē ja ietekmē t manu iespaidu, manuprā t, man tas izdevā s, un es domā ju, ka es tomē r atbraukš u....
Lasī t vairā k: http://www.stejka.com/rus/4erkasskaja/4erkassy/sanatoriy/sanatoriy_mownogore/? allcomment=1#comment
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien. Par biļ eti maksā jusi pati, bez pabalstiem. Es to lietoju vē l 7 dienas un nevarē ju to izturē t. Remonts nav veikts 10 gadus, kā uz tī rī š anu, viņ iem nav ī paš as vē lmes aicinā t. Trenaž ieru zā le - puse no simulatoriem nestrā dā , un tā di ir tikai 5. … Tomēr ▾ Labdien. Par biļ eti maksā jusi pati, bez pabalstiem. Es to lietoju vē l 7 dienas un nevarē ju to izturē t. Remonts nav veikts 10 gadus, kā uz tī rī š anu, viņ iem nav ī paš as vē lmes aicinā t. Trenaž ieru zā le - puse no simulatoriem nestrā dā , un tā di ir tikai 5. Ja maksā.5 vai 10 procedū ras, tad tev paklanī sies, vajag izlū gties masā ž as kuponu vai vienkā rš i samaksā t ā rstam uzreiz, bet Es nemaksā ju. Ē diens nav ī paš i labs, ir veikals teritorijā izvē le ir ļ oti maza, cenas ir pā rā k augstas. Ja kaut ko nozog, tā ir norma – ī paš i 3. stā vā . Kontingents 60 un vairā k. Ir 5 cilvē ki no jaunatnes, un jaunatnei tur nav ko darī t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар djpavlentin27
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā sanatorijā atpū tā mies skolas gados ar balles biļ eti. Ap 2000. gadu. Bijis tur divas reizes 2 gadu laikā . Man ļ oti patika. Protams, sanatorija ir specifiska, dzejniekiem un jaunieš iem. Kategorija Nr. 1. Jaunieš i lī dz 20 gadiem! Jaunieš iem vajadzī gs izcils ē diens, diskotē ka katru dienu, kinoteā tris pie diskotē kas, trenaž ieru zā le, mež s pastaigā m, jaunas paziņ as. … Tomēr ▾ Š ajā sanatorijā atpū tā mies skolas gados ar balles biļ eti. Ap 2000. gadu. Bijis tur divas reizes 2 gadu laikā . Man ļ oti patika. Protams, sanatorija ir specifiska, dzejniekiem un jaunieš iem.

Kategorija Nr. 1. Jaunieš i lī dz 20 gadiem! Jaunieš iem vajadzī gs izcils ē diens, diskotē ka katru dienu, kinoteā tris pie diskotē kas, trenaž ieru zā le, mež s pastaigā m, jaunas paziņ as.

Kategorijas numurs 2. Pieauguš ie no 30 gadiem! Ko vajag nobrieduš iem indivī diem, kuriem darbs un nervi uz robež as! Sanatorijā ir spa procedū ras, mež s, kura svaigais gaiss spē j caurdurt balsi (dziedā tā jiem tā da atpū tas vieta ir tieš i piemē rota, vē rī gi ā rsti un arī ļ oti punktuā li, var doties skriet pa mež u, kur ir daudz lazdu riekstu, tuvumā ir Dņ epras upe 1.10 -15 minū š u gā jienā. Ierodoties un izbraucot no sanatorijas, pieauguš ajiem uz sanatorijas lī dzekļ iem tika klā ts pat svinī gais galds, devas nelielu medus burciņ u veidā un askorbinaku un kefī ru var ņ emt lī dzi uz istabā m...
Un es joprojā m atceros, ka sanatorija mū s veda ar autobusu ekskursijā uz ievē rojamā m vietā m.

Iepriekš istabā s bija standarta Kerenskaya, tagad es redzu, ka ir izvē les brī vī ba. Jū s varat paņ emt luksusa numuru ar visā m ē rtī bā m. Tas ir ļ oti patī kami!

Divas reizes biju ballē no skolas, tagad nedod Dievs, lai mū su valstī bū tu miers un atkal doš os ar sievu, par saviem lī dzekļ iem, uz š o brī niš ķ ī go vietu. Mums galvenais ir izā rstē ties un nesabojā t veselī bu jū rā , kur ir tikai bā ri un restorā ni.

Ja esat vecumā no 17 lī dz 45 gadiem un esat dzī vespriecī gs, š is kū rorts noteikti ir ideā la vieta laimī gā m brī vdienā m. Es noteikti saņ ē mu sirdsmieru, pagā juš i vairā k nekā.20 gadi, bet viņ i joprojā m atceras tā s brī niš ķ ī gā s dienas! Ī paš i burbuļ vannas procedū ra, it kā jū s masē tu tū kstoš iem mazo pirkstiņ u. Un protams diskotē ka - prieks un fitness vienā darbī bā ! )))
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem! Sanatorijā atpū tusies no 2012. gada 28. maija lī dz 17. jū nijam. Pirms ceļ ojuma, protams, izlasi visas atsauksmes. Tā pē c es braucu ar piesardzī bu. Un velti! Katram kū rortam ir savi plusi un mī nusi. Un, spriež ot pē c remontdarbiem, kas tika un tiek veikti telpā s - ardievas “Brež ņ eva tualetē m! ” Ļ aujiet man dalī ties savos iespaidos. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Sanatorijā atpū tusies no 2012. gada 28. maija lī dz 17. jū nijam. Pirms ceļ ojuma, protams, izlasi visas atsauksmes. Tā pē c es braucu ar piesardzī bu. Un velti! Katram kū rortam ir savi plusi un mī nusi. Un, spriež ot pē c remontdarbiem, kas tika un tiek veikti telpā s - ardievas “Brež ņ eva tualetē m! ” Ļ aujiet man dalī ties savos iespaidos. Par izmitinā š anu. Dzī voju divvietī gā istabā (visas istabas ar balkoniem) 4. stā vā (darbojas lifts). Istabā ir televizors, labas gultas, galds, naktsgaldiņ i. Ledusskapji vestibilā . C/a ar duš u, ar ū deni nebija problē mu, karstuma padeves grafiks bija izlikts un ē rts. Tī rs, pastā vī gi tī rī ts. Dzī vojamā ē ka ir savienota ar medicī nas pā reju. Teritorijā atrodas veikals, aptieka. Bankomā ti - blakus ciematā vai Č erkasos (20 min. brauciens) Par ē dienu. Kā saka, "pareizi", nevis vienmuļ i. Ē dienkarte katrai dienai. Ā rstē š ana. Medicī nisko procedū ru daudzveidī ba ir iespaidī ga. Vienkā rš i uzziniet visu pē c ieraš anā s, vairā k sazinieties ar "sargiem". Visas procedū ras darbojas laikā , tā pē c gandrī z nav nekā du aizķ erš anos. Izgā ju apskati sanatorijā , nokā rtoju testus un. . . ne velti. Kaut kā man pat nebija aizdomas, ka man ir slimī ba. . Bet viņ a nesatraucā s. Viss ir laikā . Neesmu piekritē js iet pie ā rstiem mā jā s. Izklaide - ir bibliotē ka, kinozā le, diskotē ka, teniss, biljards. Nedē ļ as nogalei tiek piedā vā tas ekskursijas: Kaņ evs, Č igirins, Sofijevska dendrā rijs, laivu braucieni (Č erkasi. ) Peldē š anā s. Netā lu no sanatorijas ir ezers, autobuss aizvedī s uz Dņ epru. Biļ etes turp un atpakaļ var pasū tī t bibliotē kā , kas ir ļ oti ē rti. Un par odiem. Nokoš ana. Noteikti jā krā j krā jumi. Teritorija sakopta, daba krā š ņ a, mež s. Takas pā rgā jieniem gan apkā rtnē , gan mež ā . Klusas, relaksē još as brī vdienas un laba ā rstē š ana man personī gi nā ca par labu - atsvaidzinos, zaudē ju svaru, iedegos (masā ž a, vingroš ana, trenaž ieri, ū dens un ā rstē još ā ā rsta pareizi izvē lē ta procedū ra).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums moshny4
‹ Viesnīca Sanatorii Moshnogore 2*
Atrakcijas
Rožu ielejas parks
Novērtējums 7.0
Ukraina, Čerkasija
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Miķeļa katedrāle
Ukraina, Čerkasija
Arhitektūra, Reliģija

Возле горы Святослава, на расстоянии двух километров от Днепра, в с. Будище размещен санаторий «Мошногорье». Здравница работает с 1841 года. В санатории проводится лечение сердечно-сосудистой, эндокринной, нервной и мочеполовой систем, ЖКТ, органов дыхания, опорно-двигательного аппарата. Санаторий подойдет всем, кто хочет отдохнуть вдали от шума большого города и при этом оздоровиться.

Atrašanās vieta Расстяние от отеля до железнодорожного вокзала в г. Черкассы составляет 24,6 км, до аэропорта города – 28 км, а до аэропорта «Бориполь» – 175 км.
Viesnīcā

В здравнице оборудован кабинет спелеотерапии, в котором у отдыхающих есть возможность подышать солотвинской солью. На территории есть бювет с минеральной водой и кабинет апитерапии. Санаторий имеет опыт проведения конференций, семинаров, симпозиумов и других массовых мероприятий.

  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
Izklaide un sports Концерты и выступления разных исполнителей, библиотека.
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Санаторий рассчитан на 500 отдыхающих.

Istabās

Кровать, шкаф/вешалка для одежды, телевизор, холодильник, ванная комната.

Adrese ул. Т.Г.Шевченко 38, село Будище, Черкасский район, Черкасская область, Украина
Tālruņi: +38 0472 45 21 58 +38 0472 45 21 41 +38 067 900 09 45
Tīmekļa vietne: Sanatorii Moshnogore
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.