No melnas uz baltu

19 Oktobris 2021 Ceļošanas laiks: no 18 Oktobris 2021 ieslēgts 20 Oktobris 2021
Reputācija: +335
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Cik reiž u esmu atlikusi uz rī tdienu, nā kamā s nedē ļ as nogali, lī dz brī vdienā m. Cik reizes esmu meklē jis attaisnojumu, lai atliktu vai varbū t neatliktu. Un cilvē ki iesaistī jā s biznesā , kamē r cilvē ki strā dā ja, un man nebija norī kots cilvē ks, kas man ē st kafiju un stā stī t vietē jā s pasakas, vai, pareizā k sakot, es atteicos to darī t. pusdienā s (kafejnī cā ) "liesais borš č s" un "ķ irbju putra" (bet viss kā rtī bā ). Jo, kā saka, "zvaigznes ir sanā kuš as kopā ", un manā s rokā s nonā ca laiks, kad bija brī va stunda un es nolē mu apskatī t pilsē tiņ u.

Bet vispirms ...

...kam neinteresē var googlē t pats vai vienkā rš i uzzinā t, kā ds mā kslas objekts, nevis lasī t par gā jieniem ap viņ u.

Protams, mē s darbojamies Bilopiljā (tas ir tiem, kas ir apguvuš i objektu vai meklē juš i Google).


Maza klusa provinces pilsē tiņ a saskaņ ā ar vienu izteicienu no "Tuksneš a baltā s saules" strong> ? ! ! "(Un mā jokļ a izmaksas nebiedē mā ju 350 kvadrā tmetru platī bā divos stā vos plus zemes gabalu 0.3 hektā ru platī bā var iegā dā ties 15-20 tū kstoš u dolā ru platī bā ). Bet tas nav š ī s ziņ as tē ma...

Tas ir viss "cilvē ki ir pievilkti, zirgi ir piedzē ruš ies" (c) vai otrā di. Tā tad visi darbā , viens es esmu konfekte. Un te ir š ī stunda un devā s pastaigā pa pilsē tu, precī zā k centru, jo, ja vietē jie dzird "devā s uz pilsē tu", tas nozī mē , ka cilvē ks devā s uz pilsē tas centrā lo daļ u. Tā arī es noslī ku. Ieguvums no pastaigas bija 5 minū tes.

Protams, š ī ir pilsē ta, kurā Malē vič s pavadī ja vairā kus bē rnī bas gadus, nevis vienkā rš i pagā ja...

bet visdrī zā k divi slaveni ukraiņ u dzimumi droš i vien devā s kopā uz mazo upi, ko sauc par Viru, ne tikai vasarā peldē ties, bet arī braukt uz x saprotu, ko es daru), tā pē c es saku par Malevič u un Aleksandru Olesu, jo š ie cilvē ki nav tikai vienaudž i (vecuma starpī ba ir tikai kā di trī s mē neš i), viņ i dzī voja viens otram blakus 100 metru attā lumā no mā jas, ī paš i tagadē jā s, kur mē rs ir ne tikai vē sturnieks pē c profesijas, bet sienas uz "gā jē js" apš ū ts ar daž ā du laiku ķ ieģ eļ iem

un iekš sienas veco stundu fotogrā fijā s, bet diemž ē l tur netiku, jo tika veikts remonts, jo mā ja tika nodota pensiju fondam, un pats mē rs "pā rvā cā s" uz bijuš o ē ku RSA. Ja kura mā ja atrodas bijuš ā s O. mā jas vietā.

Oļ esjai ir piemiņ as plā ksne, Maļ evič ā nekā dzī va nav (tā ds laikam ir Maļ evič a liktenis, ne Burynā , ne Konotopā plā ksnī tes nav un nekas neliecina, vai viņ a tā s vietas atradī s). Un tā tajā fotogrā fijā visi jau ir sapratuš i, ka "Baltais krusts uz pelē ka fona". Nu ar Malē vič u viss beidzies.

Tagad sekosim piemineklim, kas joprojā m ir padomju laika piemineklis.

Un vietē jie vienkā rš i saka "vecais parks" ...

Skats no tā sauktā " skatu klā ja "

...kur daudziem tā ir iecienī ta vieta, ī paš i ainavu cienī tā jiem. Nu ielieciet vietu uz tipa "mī ļ otā jiem".


Bet kā lai neiemū ž ina sevi, un ne tikai to, kurš grē kus deva uz tā soliņ a, bet arī kā du no vietē jiem aborigē niem, kas arī strā dā ja ar sakurā m. esi pavasara skaistums.

Š eit ir baznī ca ...

kura solā savu ceļ u sā ka topoš ais ģ ē nijs, ja to laiku baznī cas sola telpas, tempļ u ē kas 90. gadu sā kumā par cilvē ku naudu, vispā r manuprā t ukraiņ i tie ir iegū ti, kā dreiz droš i vien uz reā liem notikumiem un leģ endas un tajā paš ā Bilopilli ir templis, ko uzcē lis viens cilvē ks, pareizā k sakot, par viņ as lī dzekļ iem, bet arī cits stā sts. Un lū k tas akmens, uz kura savulaik bija rakstī ts, ka templis celts padomju varas nopostī tajā vietā (š is ir labs piemē rs, kā padomju laikos viss bija "labi", es tikai runā ju par produkts kopš.1990.  gada).

Un tad ir panteons. Vispirms ir Stella, kas veltī ta tiem, kas cī nī jā s pret "mierī go atomu" ...

...tad piemineklis paš reizē jā kara upuriem ...

...un nedaudz tā lā k Golodomora upuru pieminekļ a dzī lē s.

Un tad ir mazā s arhitektū ras formas (kas, izņ emot ē dienu, mani visvairā k piesaista ceļ ojumos). Š eit ir vietē jais kazaks ar nosaukumu "Homa" vai "Homa immortal" ir daž ā das teikas, ja jums ir jā pā rstā sta viss, kas nepiecieš ams, lai izdotu grā matu.

Tas atrodas blakus | no | Arka | zem | celta 1953. gadā (saka no tempļ a ķ ieģ eļ a) un postoš a 70. gados, tā pē c saka kā stā vē t zem arkas un izteikt vē lē š anos, Dievmā te palī dzē s tai piepildī ties.

Un tad, kā es saucu "ķ ī nieš u pagodu" vai "ķ ī nieš u lapeni":

Es vairā k nedarī ju, jo tur strā dā ja cilvē ki, kas veica remonta vai renovā cijas darbus, visi lī dzekļ i kā parasti tiek iztē rē ti gada beigā s, kas ir kopija tam, kas atrodas netā lu no Kukolova-Jasnopolskas muiž as Kujanivkā , lapene ". dā rgie kungi.

Nu kā bez Š evč enko...

Fotoattē li tajā beidzas, jo tā lrunis kliedz "saimnieks, mē s nevaram nokļ ū t mā jā s".

Nu, mazliet vairā k teksta.


Nav problē mu nokļ ū t Bilopiljā ar automaš ī nu vai vilcienu, autoostas centrā autobusi kursē uz Sumi vai no Sumi, ik pē c 20-30 minū tē m. Vilciens arī nav problē mu aiziet, jo netā lu no m.

Zī lē š ana, ja izbraucat no Kijevas, labā k piecelties Vorož bā , jo tur piestā j visi vilcieni (galu galā , "centrmezgla stacija kopš padomju laikiem"), atš ķ irī bā no Bilopiļ as, un tur nokļ ū t ar autobusu nav problē mu №3 apmē ram reizi pusstundā , vai braukt ar taksometru pē c "vietē jiem" standartiem nebū s lē ti kaut kur 150 UAH. , jo viņ i to uztvers kā tā lsatiksmes braucienu.

Vietē jie izmanto vai nu ekoloģ isko transportu kā saka "lielais" tur 4 km kaut kur pa marš rutu, vai tie, kas dzī vo pilsē tas galā Vorož ba, tur ir apkaimes pā reja 100 vai 200 m kā jā m lī dz pē dē jai Bilopiļ as mā jai un zvaniet. taksis un tas jau maksā sā kot no 70 grivnā m Un ir tā di, kas ietaupa 5 vai 10 UAH ceļ ojumā uz Sumi, viņ i dodas uz atseviš ķ u vietu un "noķ er" braucienu vai autobusu.

Tagad par pā rtiku, par to, ko rakstī ju iepriekš . Tā tad lē tas pā rtikas cena pirmajam ē dienam ir no 23 UAH. (es runā ju par vietu, kur pusdienojā m). Es š ķ irstī ju ē dienkarti, kamē r viņ i mums nesa ē st.

Nu, protams, mū su ī paš ais pasū tī jums tika sagatavots mums un paņ ē ma no mums "cilvē ku". Tā tad ass, iespē jams, ir putra (salda) no ķ irbja, iespē jams, nevienu nepā rsteidz.

Un no borš č a ar konserviem "Miza tomā tā " laikam ne visi ē da, kā man labs ē diens. Kā vietē jie sauc par "lieso borš č u", jo var gatavot ar zivī m, var gatavot ar vasaras zivī m, bet sverot, ka zivju pagatavoš ana nav 2 minū tes, tiek ņ emti konservi, un tur borš č s ar zivī m viss ir atkarī gs no ciema, kurā tiek gatavoti ē dieni. tiek pasniegtas, rutē niem borš č s, ungā riem ausis ar lī daku) un Č erkasu apgabalā Kanivas rajonā , ka borš s ar kaltē tu karū su. Š eit es nesaprotu vietē jos, kā pē c nepublicē t pilsē tas "lieso borš č u".

Nu |

Tā pē c ir pietiekami daudz vietu, kur paē st vai dzert kafiju, kafija sā kas no 8 UAH par tasi. Pī rā gi no 4.5 grivnā m. Lī dz ar to vienas dienas brauciens pā rtikai nebū s dā rgs.

Ko redzē t papildus iepriekš minē tajam, vē l viens muzejs O.


Oļ esja (neliela telpa bibliotē kā otrajā stā vā ), netā lu no 200 metriem muzeja izglī tī bas nodaļ ā , kuru biež i piemin tie, kas gā juš i grū tu mā cī bu ceļ u. Tas pats attiecas uz Makarenko, jo š is vī rietis ir no š ī s pilsē tas. Un protams TV tornis, kā bez tā , it ī paš i vakarā , kad ir "sarkanajā s gaismā s". Pati Bilopillya aizņ ems ne vairā k kā.3 stundas. Tā pē c Vorož bā labā k apvienoties ar ā rpasauli, lai redzē tu dzelzceļ a staciju, jo cik ir dzelzceļ š , tik daudz stacijas, ja neņ em vē rā , ka koka pā rbū vē ta pie akmeņ iem, bet viss saglabā ts. Š kurativkā skatiet "Muš u brī numu" vai zinā tnisko - dendrā riju. Kā pē c ir vē rts to apskatī t. Ir reti augi, piemē ram, metasekvoja vai ginkgo biloba.

Tad brauciet uz Ryž ivkas ciemu, ir vietas, kur robež a iet tieš i caur mā jā m.

Nav pā rsteidzoš i, ka, piemē ram, cilvē ks saņ em gā zi no Ukrainas un elektrī bu no Krievijas. Tas, ka mā ja ir vienā valstī un tualete citā , mani nepā rsteidz, jo es to redzē ju Milovā . Tač u tiem, kas to vē las redzē t, jā steidzas, jo nā kamgad valstij daļ a teritorijas jā nodod robež sargiem. Ja gribi apskatī t apkā rtē jā s vietas, labā k braukt ar vietē jo (neskopojies ar š ņ abi un bonusu cilvē kam) jo pirmais bū s labs gids, un robež sargi tik biež i neapstā sies, jo Bilopil reģ ions ir pierobež as zona. Pati bilopilija neietilpst 10 km zonā , lai pastā vī gi brauktu ar dokumentiem, bet ciemati un daba ir tā di. Tā pē c labā k ņ emt lī dzi papī ra dokumentus (jo domā ju, ka vē l ne visi tē rpi ir aprī koti ar nolasī š anas ierī cē m un aizbraukt uz pilsē tu pā rbaudī t ir pavadī t stundu).

Š eit jū s varat izskatī ties tik ī si un lē ti.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
вид  з  так званого