Koblevo 2020 un 2021

11 Jūlija 2021 Ceļošanas laiks: no 19 Jūnijs 2021 ieslēgts 25 Jūnijs 2021
Reputācija: +7.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

 2020, liekot jums izvē lē ties, kur ē rti atpū sties kopā ar ģ imeni, nedodoties uz ā rzemē m. Gribē ju kaut kā nosvinē t 10. kā zu gadadienu. Ģ imenē , kurā ir 6 un 9 gadus veci bē rni, jā ņ em vē rā visu vē lmes. Kā tika izskatī ti varianti: - Jaremč e-Bukovela (jo dzī vojam Ivanofrankivskā , stunda ceļ ā un esam klā t. ), Periodiski braucam uz turieni uz dienu-2, tā tad uzreiz noraidī ts. -Solotvino (Transcarpathia) - serviss nav lī dzvē rtī gs, izmitinā š anas cena nav mazā ka kā jū rā . -JŪ RA! ! ! ! ! visvairā k par ...Odesu? Lī č i? Koblevo? Š eit, pirmkā rt, viņ i izvē lē jā s ne tik daudz kū rortu, cik viesnī cu. Starp labā ko cenas un kvalitā tes attiecī bu izvē lē ts atpū tas centrs "Farm" 3 dienas un "Hotel Aquapark Koblevo" 4 dienas. "Ferma" ir diezgan pienā cī ga bā ze. Rezervē ts caur Pokupon. Istabā ir viss nepiecieš amais, liela apzaļ umoš ana, grila zona, lapenes, virtuve, rotaļ u laukums. Lī dz jū rai 10-15 minū tes. Pa ceļ am ir neliels lielveikals, tad atgriež oties no jū ras var nopirkt pā rtikas preces. Jū ra 21.07-28.07. 20 bija silti.


No rī ta vienmē r ir tī rs.

Man patika skriet katru rī tu 5-6, pie jū ras. Es vairā kas reizes apstaigā ju visu pludmali. No rī ta pie parastajā m viesnī cā m pludmales tiek tī rī tas. Tad mē s pā rcē lā mies uz Koblevo Water Park Hotel. Rezervē jiet arī caur Pokupon (daudz ekonomiskā k nekā rezervē š ana vai oficiā lā vietne). Super ā tra reģ istrē š anā s. Lielas, ē rtas, tī ras telpas, istabu uzkopš ana, liela platī ba, pastā vī ga pieeja peldbaseiniem, forš i slidkalniņ i, lieliskas brokastis iekļ autas cenā , bezmaksas bē rnistaba ar auklī ti. Daudz apmeklē tā ju, rindas uz slidkalniņ iem.

Milzī gs mī nuss ir ceļ š uz jū ru, pirmais ir tā lu, otrs ir pilnī gs ietvju trū kums (tā s vietā m ir š ausmī gā stā voklī , atkritumu un pudeļ u kaudze, daž reiz nā kas dodieties pa ceļ u, un vakarā nav apgaismojuma) tā lu lī dz veikaliem. Tač u tas bija mazsvarī gi, jo bē rni pirmā s 3 dienas peldē jā s jū rā , atteicā s iet no baseiniem. Tā tad visiem patika 2020.  gada svē tki.

2021. gads arī radī ja daž us š ķ ē rš ļ us atpū tai. Izsverot visus plusus un mī nusus, viņ i nolē ma vē lreiz doties uz Kobļ evu. Par 4 cilvē ku cenu ar ceļ ojumu, izmitinā š anu un ē dinā š anu tas izrā dī jā s 2-3 reizes lē tā ks nekā tajā laikā Turcija vai Ē ģ ipte. Nu, nav jā uztraucas par testa rezultā tiem. Vai arī gaidiet lidojumu, kas kavē jas. Tā tad 2021.  gads ir brī vdiena no 19. lī dz 25.  jū nijam. Mē s tur nokļ uvā m ar vilcienu Ivano-Frankivsk-Odesa. Tā lā k no dzelzceļ a stacijas uz galveno autoostu ar trolejbusu. Un no turienes uz Koblevo 80-100 UAH (ja dodaties tieš i no dzelzceļ a stacijas uz Koblevo, cena ir 120-160 UAH, un bē rni tiks ieskaitī ti).


Koblevā (ciemā ) nopirku visu nepiecieš amo ATB. Mū s sagaidī ja un aizveda uz Globus 2 * bā zi, kur palikā m 2 naktis. Nakš ņ oš ana 4-vietī gs numurs ar kondicionieri, TV, ledusskapi, divguļ amo gultu un divstā vu gultā m, skapi, galdu, krē sliem. Izrā dī jā s 550 UAH / dienā . Teritorijā ir slē gts grils, malka, lapenes, virtuve, rotaļ u laukums, š ū puļ tī kls, š ū poles bē rniem un pieauguš ajiem.

Lī dz jū rai 4-5 minū tes, pa smilš ainu ceļ u. Vienā noslogojuma stundā tika aizņ emtas 2 istabas. Viss ir tī rs. Mī nus odi (pie purva-estuā ra) Relatī vais pret jū ru. Salī dzinoš i silts, vienu dienu 20 bija auksts un pē cpusdienā kaut kā ds š ķ idrums peldē ja, piemē ram, zaļ a ž eleja. Tad bija silts un 24-25 jū nijs, pat ļ oti silts, maz veldzē još s (tobrī d temperatū ra ē nā bija 33- ?? ). atpū tnieku skaits pieauga proporcionā li temperatū ras kā pumam. Pē c izlikš anas saimnieki mū s aizveda uz nā kamo galamē rķ i. Koblevo ū dens atrakciju parka viesnī ca. 5 dienas + brokastis par 4700 UAH. istabu pasū tī ja saimniece un iekā rtojā s ē rti. Apkalpoš ana kā vienmē r augstumā . Pabeigta vē l viena divstā vu ē ka, projektā top vē l viena ē ka dzī voš anai. Sezonā bū s daudz cilvē ku ...

Dzī voja no pirmdienas lī dz piektdienai, apmeklē tā ju skaits bija mazā ks nekā pē rn. uz slidkalniņ iem rindu nebija. Bē rni ir sajū smā . brokastis ir lieliskas. Pusdienas 150 vakariņ as 250. kopā.350 UAH. 4 no mums tas bija dā rgi.

tā pē c nopirkā m zī mola tirgū un aizgā jā m uz ATB (ciemā ), aizgā jā m uz kafejnī cu, nopirkā m bā rbekjū gruzī nu valodā , ļ oti garš ī gi. Mikroautobuss ap kū rortu kursē aptuveni ik pē c 20-30 minū tē m. Uz stundu dzī vojot akvaparka priekš ā tika pabeigts Kopiyka tirgus, tā pē c nā kamreiz veikalus nemeklē sim. Izlikš ana pulksten 11, bet var palikt visu dienu lī dz 18 peldē ties. Ja netiekat ā rpus akvaparka, rodas iespaids, ka atrodaties kaut kur Ē ģ iptē vai Turcijā . Lī dzī ga lī č a viesnī ca ir divreiz dā rgā ka, ja bez automaš ī nas. Labā k neiziet no kū rorta no autoostas (tas maksā s vismaz 2 reizes vairā k), labā k braukt ar mikroautobusu uz Kobleves ciemu. Un no turienes uz Odesu autobusi kursē ik pē c 20-30 minū tē m. Kurš saka, ka mums nav normā la servisa pā rē jiem, vienkā rš i negrib skatī ties. Mums ir viss un ja vē lies vari atpū sties.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Аквапарк
Аквапарк
Глобус
Море
Аквапарк
Аквапарк