2021. gada modeļa Kvidno-hibrīda grāmatu arsenāls

29 Jūnijs 2021 Ceļošanas laiks: no 26 Jūnijs 2021 ieslēgts 26 Jūnijs 2021
Reputācija: +8494
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Trī s garš ī gā kā s smarž as? Karstas kafijas smarž a, svaigi konditorejas izstrā dā jumi un jaunas grā matas lappuses. / Nadija Jasminska /

Vispā r mums ar krusttē vu bija jā iet uz Grā matu arsenā lu. Viņ a joprojā m ir dedzī ga grā matu cienī tā ja, tā pē c "grā matu bojā jumu" jomā ir visi, kurus krusttē vs var sasniegt))

Bet, raugoties uz solī to + 35 ° un izredzē m piecu stundu mikroautobusa braucienā no Sumi uz Kijevu un tad atpakaļ , krustmā te teica, ka pat grā matas viņ ai nespē s veikt š o varoņ darbu. Tā pē c es iegrimu atmosfē rā , kad cilvē ki lasa paš i.

Spoileris. Man tik ļ oti patika, ka joprojā m cenš os informatī vā kā tekstā ielikt visā dus "klase! ", "super! " un "wow! ". Tā pē c, ja es kļ ū stu pā rā k emocionā ls, atvainojos))

X grā matu arsenā ls . Atcelš ana iepriekš ē jā gadā un pā rcelš ana no kā rtē jā gada maija uz jū niju.

Š ī gada akcijas uzmanī bas centrā ir "Optimisti un skeptiķ i".

***


Skepticisms liecina par attī stī tu prā tu. Veselais saprā ts, kas brī dina no pā rsteidzī giem secinā jumiem un nepamatotiem soļ iem. Pieredzē juš ais izsver riskus un aprē ķ ina sekas un nesā k lietas, jo nejū t izturī bu. Bet varbū t tā pē c lielā kā daļ a lietu paliek nepabeigtas?

Optimists tic neticamajam. Viņ š saka: "Mē s redzē sim, kurš ir kurš ", bet viņ š domā , ka mē s esam viņ i. Agresori, pandē mija, ekonomiskā krī ze un visi citi kaitinoš i apstā kļ i. Viņ š saka "kaut kā bū s" un sagaida, ka viss nokā rtosies pats no sevis. Optimisms ir apž ilbinoš s.

Tā tad mē s esam o p t i m i s t i s k e p t i k i. Jo ir jā izdzī vo un jā dzī vo.

***

Š ī gada grā matu izstā dē piedalā s vairā k nekā.200 izdevē ju, ilustratoru un kultū ras iestā ž u. Festivā la ietvaros notika vairā k nekā.300 pasā kumu – prezentā cijas, diskusijas, koncerti, performances, lekcijas un izstā des.

Pat pie Arsenā la ieejas ir brī dinā jums, ka tiek uzņ emti fotoattē li un video, tā pē c, lū dzu, neuztraucieties. Tā pē c es fotografē ju cilvē kus ar tī ru sirdsapziņ u, jo man uz pieres nav rakstī ts, ka neesmu pilnas slodzes Arsenā la fotogrā fs))

Sā kš u ar Grā matu arsenā la bē rnu daļ u, kas paredzē ta bē rnu droš ī bai un brī vī bai kompleksa pagalmā .

Vā cu valodas grā matas stū rī tis, ko aktī vi izmantoja arī bē rni

Ielu aina gaida savus lektorus un autorus

Divi Arsenā la stā vi ir veltī ti grā matā m

Uklonam ir interesants priekš nesums ar jautā jumiem un atbildē m. Uz jautā juma tumš ajiem burtiem, uz dzeltenajiem raksti atbildi (godī gi! )) Un saņ em vienreizē ju atlaidi braucienam ar Slope. Un tad tu ej un lasi citu cilvē ku atbildes))

Viena no Arsenā la foto zonā m

Plakā tu izstā de par š ī gada tē mu "Optimisti skeptiķ i"

Bet lielā kā s platī bas, protams, ir atvē lē tas izdevniecī bā m

Kaut kur š eit jū s apmaldā ties laikā un telpā

Jo jums joprojā m ir jā paņ em, jā pā rlū ko, jā paskatā s un jā iegā dā jas))

Tieš ie ē teri

Vlada Ralko darbu izstā de no sē rijas "Cigeikas skola"

"Ukraiņ u kolā ž a" papī ra stilā (atzī stu savu nezinā š anu, bet kolā ž a ir mā kslas veids, ko es vē l ī sti nesaprotu)


com/pw/AM-JKLVlfc57LQWIS9WwSjTWXLTfka_eD_S1LrmwUCYhslaejHOtZC1mJaZ13SdXqifrqVpKEi-GfwCHa8Kd7KgBIyeWizzbZgYYviCbHHelT6nVL4gGBnJ2_Xzr6rbL4WR2XDl65QtrBx5rjDIvXrUgemyT=w1400-h933-no? authuser=0" />

Vienā no lekciju zā lē m notiek paneļ diskusija, var apstā ties, apsē sties un paklausī ties

Fotoattē lu zona kafejnī cā

Vizuā ls projekts, kas apvieno krā su, lī niju, skaņ u un vā rdus sarež ģ ī tā dejā . Autore Oļ a Mihaiļ uka. Darba radī š anai viņ u iedvesmoja Ž adana frā ze no "Jaunā s pareizrakstī bas" ...dzeja sā kas tur, kur beidzas jū su vā rdu krā jums ...

Bē rnu rotaļ u laukums

Ir arī bē rnu vieta, bet tajā bija pieauguš i bē rni (nu, rakstī ts no 8 gadiem : )). Projekts 5 Senses piedā vā interaktī vus uzdevumus un to, cik labi attī stī ta ir jū su redze, garš a, ož a, dzirde un pazī mes.

Vē l viena lekciju zā le gaida iesaistī š anos mā kslas projektos

Nā kamais spā rns ar izdevē jiem

/>

/>

Mā kslinieka Vasila Dmitrika projekts "Industrial Tale", kas ir iedvesmots no bijuš ā s Odesas kuģ u bū vē tavas vē stures.

Darbs ar nosaukumu "Duelis" (Man ir kauns jautā t par iedvesmojoš ajiem stā stiem, kas notika kuģ u bū vē tavas teritorijā : )))

Autogrā fu sesijas bija divu veidu. Vai nu autoram bija atvē lē ta atseviš ķ a telpa un viņ š tur parakstī ja grā matas visiem, vai arī autori dalī ja autogrā fus, neizejot no kases - nopirka un uzreiz saņ ē ma savu bonusu.

Turklā t ir komiksu grā matas, kas ir kļ uvuš as ļ oti populā ras apmeklē tā ju vidū

< / p>

Atraš anā s vieta ar fontiem. Dators un ar roku rakstī ts. Starp citu, pē dē jo zī mē jot bija iespē jams uzreiz trenē ties meistarklasē .

Vietē jais kino


Ja sapņ ojat uzrakstī t savu grā matu, varat izmē ģ inā t savus spē kus novelē s. Projekts no Visa “Tu esi autors”, kas darbojas tehnoloģ iju un literatū ras krustpunktā , dod iespē ju paš am izvē lē ties savu raksturu un iespē jas notikumu attī stī bai savā darbā . Noslē gumā jū s saņ emsiet personisku tieš saistes grā matu, uz kuras vā ka bū s redzams jū su vā rds.

Starp citu, sekojot saitei , varat izmē ģ inā t savus spē kus rakstī š anā , neapmeklē jot Arsenā ls.

Vē l viena interaktī va vieta ir paredzē ta mū su paroļ u droš ī bai.

Š eit varat meklē t savas paroles biezos vairā kos sē jumos vai mē ģ inā t uzminē t kā da cita paroli, izmantojot kā du informā ciju par personu.

Gaidā m Oksanas Zabuž ko autogrā fu sesiju

Oksanas kundze joko, ka organizatori pā rcentuš ies ar senatnes pasā kumiem, telpā ielaiž ot tikai pā ris cilvē kus, kas viņ ai liekot justies kā "vectē vam Ļ eņ inam", pie kura mauzoleja bija gara rinda) )

Juhuuuu! Laimī gs tī rā veidā ))

Uz ielas skatuves sā kas Darijas Krosa poē tiskā albuma "All in" prezentā cija. Mū zikas pavadī jumā dzejniece deklamē pati savus dzejoļ us. Un autora izrā des darbī bā ir kaut kas maģ isks, jo tas uzreiz pieķ eras un neļ auj paiet.

Iekā rtojos uz pufas un izbaudu.

Nav reā li ielauzties veterā nu teltī , tā pē c es iebā ž u degunu kā dam starp stiprajiem pleciem un nofotografē ju.

Lielā kā daļ a no otra Arsenā la stā va ir veltī ta ilustratoriem.

Uzlī mes, pastkartes, plakā ti, piezī mju grā matiņ as, piezī mju grā matiņ as, T-krekli, trauki un autoru izstrā dā jumi. Acis plaš i atvē rtas!

Š ogad Serhijs Ž adans tika uzaicinā ts bū t par grā matu festivā la kuratoru-rakstnieku. Un vakarā viņ š izskatī jā s ļ oti nofotografē ts))

Oksanas Zabuž ko lekcija par š ī gada Arsenā la fokusu "Ukrainas vē stures optimisms". Sē dvietas un stā vvietas ir aizņ emtas, visi meklē optimismu))

Nav jē gas pā rstā stī t lekciju, tā tik un tā bū s sliktā ka par oriģ inā lu. Tas bija emocionā li, sirsnī gi un interesanti. Principā kā vienmē r pie viņ as publiskajā m uzstā š anā s reizē m.

Uz ielas skatuves turpinā s Literā rā sestdienas diskotē ka ar Jurija Izdrika, Hrihorija Semenč uka un Serhija Ž adana piedalī š anos.


Stunda pirms finiš a paskrē ja tik ā tri, ka man gandrī z nebija laika)) Tā pē c es rezumē . Ja jums patī k lasī t grā matas, jū s esat š eit. Ja tev nepatī k lasī t grā matas, arī tu esi š eit, jo vienaldzī gs pret lasī š anu š eit neatstā si.

/>

Parasti Grā matu arsenā ls ilgst vairā kas dienas, un tajā ir saspringta ikdienas programma. Ieeja š ogad maksā ja 100 UAH. (maksā jot ar Visa karti - UAH 85). Festivā la teritorijā ir ē dinā š anas laukumi un tualetes (bez maksas).

Tē mas, lekcijas un koncerti neatkā rtojas, tā pē c katru gadu jū s gaidī s kaut kas jauns. Nemainī gi paliks tikai izdevniecī bu stendi un kopā sanā kuš o cilvē ku trakā enerģ ija. Un iespē ja dzī vajā redzē t mū sdienu ukraiņ u rakstniekus, kuru grā matas jū s apbrī nojat - vispā r kaut kas lī dzvē rtī gs sajū tai lidot kosmosā ! Tā pē c pats dzeru un aicinu jū s uz nā kamo Grā matu arsenā lu: ))

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
X Книжковий Арсенал
Дитяча локація фестивалю
Куточок німецькомовної книги
X Книжковий Арсенал
Перфоменс від Uklon
Одна з фотозон Арсеналу
Виставка плакатів на цьогорічну тему
Виставка плакатів на цьогорічну тему
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
Виставка робіт Влади Ралко із циклу
Візуальний проект від Олі Михайлюк
Дитяча ігрова зона
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
Проект
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
Локація зі шрифтами
Локація зі шрифтами
Майстер-клас з малювання шрифтів
Проект від Visa
Презентація поетичного альбому “All in” Дар’ї Криж
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
X Книжковий Арсенал
Лекція Оксани Забужко з фокус-теми цьогорічного Арсеналу
В очікуванні наступного Книжкового Арсеналу :))
Територія Книжкового Арсеналу