Dziedinošā spēka vieta Trahtemirovā

14 Novembris 2018 Ceļošanas laiks: no 01 Septembris 2018 ieslēgts 02 Septembris 2018
Reputācija: +4
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Trahtemirova ir brī niš ķ ī ga vieta noguruš ai dvē selei, š eit ir ļ oti kluss, par to ir maz zinā ms, un š ajā reģ ionā dzī vo tikai 2 cilvē ki: vientuļ nieks direktors un kā ds cits viņ am pretī , es tur negā ju, Es samulsu).

Š eit nav seno piļ u, ū denskritumu un muzeju. Te nekā tā da nav, izņ emot pasakaini skaisto dabu. Par to, kas š eit bija, kas š eit dzī voja, kā du vē sturi š ajā jomā redzē ju "Introverts uz riteņ iem" (katram gadī jumam pievienoju video)

Atseviš ķ i pie varas vietas - tas tieš ā m palī dz atgū ties un ne velti š eit brauc cilvē ki no daž ā dā m pasaules malā m (par Trahtemirovu man stā stī ja indieš u draugs, jā , tā ds paradokss). Es pavadī ju visu dienu uz š ī kalna, un pē c tam ar telti pā rvietojos tuvā k Dņ eprai (netā lu no koka trī szara formā ) un pavadī ju tur nakti.

Es savā cu dzeramo ū deni no avota netā lu no Marka smailes, viņ i saka, ka tas ir dziedinoš s (es nezinu, cik tā ir patiesī ba).


Un vē l viens ļ oti svarī gs punkts! Puiš i, turpat netā lu atrodas pamestais Monastirokas ciems, pa kuru nav ieteicams staigā t - palikuš as daudzas nesegtas akas, kuras zem aizauguš as zā les un lapā m nav redzamas. Jū s nevarat tur doties bez stalkeriem, tas ir ļ oti bī stami!

Un tā - vieta ir brī niš ķ ī ga, tī ra, skaista un klusa!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums