Svityaz

16 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2018 ieslēgts 09 Jūlija 2018
Reputācija: +12
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Atpū ta Bebru mā jā - man patika viss, izņ emot viesnī cā gatavoto ē dienu un to, ka saimnieki neaptur klientus, kad viņ i atpū š as krietni pē c pusnakts - tur ir vardarbī ba, ļ oti skaļ i. Atpū tai ir rotaļ u laukumi bē rniem (ļ oti ē rti) un lapenes ar bā rbekjū . Neuztraucieties par bē rniem - augsts ž ogs, un neviena cita apkā rtnē . Viesnī cas ī paš nieki un darbinieki vienmē r apmierina klientu vajadzī bas.

Ē dienu cenas ciematā augstas, izlejamo alu (kā ū deni) dzert nevar, izņ emot veikalu st. krustojumā . oktobris un 8. marts (ir garš ī gs un svaigs alus), zivis arī nav lē tas un nekas ī paš s.

Kafejnī cā nav apkalpoš anas.

Ē dnī cā Alf ir sliktā k nekā rū pnī cā kaut kur Zadrjupinskā . Kā ds borš č s, kā da Mivī na zupa, trī s dienu maize, maz termiski apstrā dā ti kartupeļ i, bezgarš ī ga gaļ a.


Kafejnī cas sezona — jū s gaidā t viesmī li 20-30 minū tes. Pica ir bezgarš ī ga, daž reiz ar matiem), jē la mī kla, alus atš ķ aidī ts uz pusē m ar ū deni. Par saplē stu stiklu aptuveni 15 UAH vē rtī bā.

atnesa rē ķ inu 80 UAH.

Pica Nester-House arī nav, lai gan cenas ir tā das paš as kā Kijevā .

Svityaz ezera ū dens ir diezgan tī rs, pludmale ir nedaudz piesā rņ ota no atpū tnieku puses. Arī alus pludmalē ir bezgarš ī gs. Valkā jiet labu vā rī tu kukurū zu un virtuļ us.

Piegā de no Koveļ as stacijas uz Svitjazu un atpakaļ ir labi organizē ta, lai gan daž i autovadī tā ji 8-vietī gā autobusā "stumj" 10 pasaž ierus, un daž os autobusos smird pē c izplū des gā zē m (ja dodaties, noteikti stā jies tai pretī. ) >

Kopumā iespaidi par brī vdienu nav slikti, bet mē s tur vairs nebrauksim.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums