Jautājums o Berdjanska

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
274 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāsti man, lūdzu: 1) Kas ir interesants Berdjanskas pilsētā? 2) Kurā viesnīcā apmesties ar bērnu? 3) Vai augusta vidū jūra ir skaidra?
Pastāsti man, lūdzu: 1) Kas ir interesants Berdjanskas pilsētā? 2) Kurā viesnīcā apmesties ar bērnu? 3) Vai augusta vidū jūra ir skaidra?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-05-237 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар _Yulia_P
Berdjanska ir parasta piejūras pilsēta) varat pastaigāties pa krastmalu, atrakcijas, kafejnīcas, pieminekļi, fotografēt, smieklīgs piemineklis vērša maizes audzētājam, panorāmas rats, ir zoodārzs, ūdens parks un delfinārijs. Ja interesē muzeji un teātri, Google par tiem ir daudz informācijas.
Karstuma dēļ jūra var ziedēt jūlija beigās - augustā, bet tas nenotiek katru gadu, es tur biju 15. augusta sākumā, jūra bija tīra, tīra, bet mani radinieki bija Berdjanskā augustā 16, tur bija aļģes. Pati pilsēta atrodas it kā līcī, Berdjanskas kāpa ir mierīga, iet atklātā jūrā, jūra tur ir daudz tīrāka, bet ir viļņi. Ja vēlies palikt pašā pilsētā, ieteikšu pansionātu "Māja pie jūras", bērniem noder draudzenes atsaukšanai, šogad viņa ar meitu uz turieni dosies trešo reizi, bērnu animācija, viņi baro, regulāri attīra pludmali no aļģēm un citiem peldošiem gružiem. Esmu bijis Berdjanskas kāpā divas reizes, ar bērniem atpūtas centrā Poseidon un pirms bērniem ar draugiem Šiko mājiņās
аватар _Yulia_P
Tas ir, * bez bērniem * es gribēju rakstīt)
аватар Alexey1983
paldies par atbildi. Un ar ko viņi pabaroja bērnus šajā viesnīcā? Vai ir mngyu vai bufete?
аватар _Yulia_P
"Māja pie jūras" tiek barota vai nu 4 vai 5 reizes dienā pēc ēdienkartes, meklējiet viņu mājaslapu, paņēmu Poseidonā lēno plīti, pati gatavoju. Poseidona teritorijā ir kafejnīca ar brokastīm / pusdienām / vakariņām, tikai pusdienas, zupas, otrais, kompots, brokastis un vakariņas tur ir labi, pārsvarā pusfabrikāti pelmeņi, klimpas, pankūkas, šeit mums noderēja multivarka.
аватар morze67
Interesants rajons "Kūrorts", kas atrodas atklātas jūras malā. Kluss un mierīgs. Tās teritorijā atrodas viesnīca "Crab House", kas atrodas sanatorijas "Berdyansk" parka zonā. Ērts ģimenēm ar bērniem.
Ēdienu bufetes sanatorija 140 UAH. uz cilvēku dienā.Augustā jūra pārsvarā ir tīra, bet ar austrumu vēju var panākt aļģes.
аватар Alexey1983
Ja viss būs labi, tad augustā dosimies. Mēs jau esam rezervējuši istabu mājā pie jūras. Dārgi, protams, salīdzinot ar citām viesnīcām. Ceru, ka mazajam patiks. Mēs tur ejam galvenokārt viņas dēļ.
аватар _Yulia_P
Aleksejs1983 labi atpūties! Es domāju, ka tev un tavai meitai tas patiks :)
аватар Alexey1983
Pirmās pankūkas ir kunkuļainas: Intercity nebrauc uz Berdjansku, un tiešām nav normālu vilcienu. Knapi rezervētas pēdējās biļetes. Pirmajā dienā izkaisīti.Viņi aiznesa tur abus augšējos nodalījumus un atpakaļ uz rezervēto sēdekli pie tualetes. Vilciens telepāts 13 stundas... Turklāt atšķirībā no Intercity pēc rezervēšanas padomju vilcienu biļetes ir jāizņem kasē. vispār serviss sho briesmīgs.
аватар Alexey1983
Paldies par ieteikto viesnīcu. Ar viesnīcu viss ir lieliski. Bērnam patika. Pludmale arī laba. Saša ir lieliska. Dievs svētī viņu un turpini attīstīt savu biznesu. Bet nepatikšanas ir ar apkalpošanu vilcienā. Iesaku braukt ar auto vai autobusu. ekstrēmākajā gadījumā - paņemt kupeju. Nekādā gadījumā nav rezervēta vieta!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Berdjanska
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl