Zolotoi bereg 2*– Atsauksmes

37
Novērtējums 4.210
№28 viesnīcas reitingā Berdjanska
5.5 Numurs
4.1 apkalpošana
5.9 Tīrība
5.3 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Komplekss atrodas Berdjanskas kāpā - dabas rezervātā. Teritorija ir apsargāta.Vairāk →
аватар semergeeva
NEIESAKU! ! ! Maksā ja par komplektu par 3000 UAH. (bez ē dienreizē m, protams) diviem pieauguš ajiem uz piecā m dienā m + 600 (! ) UAH. piemaksa par bernu 3.4 gadi, par to ka vins bija pie mums un guleja musu gulta! ! ! Jautā jums, kā pē c tā da piemaksa? Ē diens ē damistabā atstā j daudz ko vē lē ties! Lai jū su istaba tiktu uzkopta, katru dienu jā iet un PIEEJAS uzkopš anai! Tajā paš ā laikā jums ir jā iedod savas istabas atslē gas! Viņ i pusotru stundu tī ra pretī gi, un viņ i pat nenoslaucī ja zemeņ u un ū dens spaini, kas arī iztecē ja no duš as! Par sauļ oš anā s krē slu pludmalē bū s jā maksā. … Tomēr ▾ NEIESAKU! ! ! Maksā ja par komplektu par 3000 UAH. (bez ē dienreizē m, protams) diviem pieauguš ajiem uz piecā m dienā m + 600 (! ) UAH. piemaksa par bernu 3.4 gadi, par to ka vins bija pie mums un guleja musu gulta! ! ! Jautā jums, kā pē c tā da piemaksa? Ē diens ē damistabā atstā j daudz ko vē lē ties! Lai jū su istaba tiktu uzkopta, katru dienu jā iet un PIEEJAS uzkopš anai! Tajā paš ā laikā jums ir jā iedod savas istabas atslē gas! Viņ i pusotru stundu tī ra pretī gi, un viņ i pat nenoslaucī ja zemeņ u un ū dens spaini, kas arī iztecē ja no duš as! Par sauļ oš anā s krē slu pludmalē bū s jā maksā.30 UAH un pat paš am jā velk uz pludmali, tikai murgs. Mū su bē rns saslima, un viņ i pilnī bā atteicā s mums dot naudu par pē dē jā m 24 stundā m, jo ​ ​ š ī gada sezona atstā j daudz ko vē lē ties! Nav cilvē ks! Viesnī cas darbinieki iejaucas viesnī cas viesu sarunā s un atļ aujas izteikt nepiedienī gus komentā rus. Vienī gais pluss ir garš ī gs ē diens restorā nā !
аватар Aleks_Rybalko1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Jā...vienī gais gaiš ais punkts š ajā kartē ir bē rnu audzinā tā ja! Aļ ona! Par pā rē jo - plā nojot š eit atvaļ inā jumu, padomā jiet piecas reizes - vai vajag rupjī bas un kausu par Turcijas naudu? Neņ emiet priekš apmaksu! Nedod Dievs ā trā k aizbraukt - nauda deg! Ē damzā lē mazas porcijas par dā rgu cenu! Bē rns saindē jā s. … Tomēr ▾ Jā...vienī gais gaiš ais punkts š ajā kartē ir bē rnu audzinā tā ja! Aļ ona! Par pā rē jo - plā nojot š eit atvaļ inā jumu, padomā jiet piecas reizes - vai vajag rupjī bas un kausu par Turcijas naudu? Neņ emiet priekš apmaksu! Nedod Dievs ā trā k aizbraukt - nauda deg! Ē damzā lē mazas porcijas par dā rgu cenu! Bē rns saindē jā s. Trī s dienas infekcijas slimī bā ! Restorā ns. . . bez komentā riem. Nulle.
аватар -Skaranin-
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mans dē ls nolē ma uzdā vinā t dā vanu un izī rē ja mums bungalo uz nedē ļ u. 5500 diennaktī bungalo kur ir netī ri paklā ji (traipi), zirnekļ tī kli ar gruž iem uz loga, virtuvē ir tvaika nosū cē js, kuram nav caurules (rievojumi) un tas visu "ievelk" virtuvē un hallē . … Tomēr ▾ Mans dē ls nolē ma uzdā vinā t dā vanu un izī rē ja mums bungalo uz nedē ļ u.
5500 diennaktī bungalo kur ir netī ri paklā ji (traipi), zirnekļ tī kli ar gruž iem uz loga, virtuvē ir tvaika nosū cē js, kuram nav caurules (rievojumi) un tas visu "ievelk" virtuvē un hallē . , vanna vietā m ar sē nī š u pazī mē m (melna), krā ni nav plī suš i bet nepiecieš ams kosmē tiskais remonts.
Gribu teikt ī paš u "paldies" par restorā nu, tik buldī gu attieksmi, pareizā k sakot vienaldzī bu nebiju sastapis. Atnā cā m un 10-15 minū tes gaidī jā m, kad atnā ks personā ls, lai gan restorā nu aizņ ē ma tikai divi galdiņ i uz terases. Dzē rienus viņ i nemaz neprot pagatavot, bet interesantā kais ir tas, ka, lai atmaksā tos, viņ iem tomē r bija jā pavada laiks, meklē jot visus tos paš us netveramos viesmī ļ us. Jū s nevarat vienkā rš i doties uz ē damistabu un paņ emt pusdienas, jums iepriekš jā vienojas un jā samaksā reģ istratū rā , tas ir ļ oti neē rti un nav pā rdomā ti attiecī bā pret apmeklē tā jiem.
* Ir, protams, plusi: baseins sā kumā bija normā ls, bet beigā s tajā kļ uva mazliet par daudz balinā tā ja, pludmali var uzskatī t par tī ru un ar labiem sauļ oš anā s krē sliem, kopts zā liens ar lapenē m. Atseviš ķ a ē ka ar bā rbekjū , katlu u. c. viss nepiecieš amais bā rbekjū , š aš liku kebaba vai plova gatavoš anai.
Комната в бунгало Окно в бугнало Спальня в бунгало
аватар tereshvadim
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s š obrī d atpū š amies. Saskā ros ar š ā du problē mu: ar “peldoš iem lī dzekļ iem” nevar tikt uz istabā m, tā pē c tā s ir atstā tas (nevis es vispirms) pirmajā stā vā pie reģ istratū ras, pē c divā m stundā m tur atradu salauztu matraci. … Tomēr ▾ Mē s š obrī d atpū š amies. Saskā ros ar š ā du problē mu: ar “peldoš iem lī dzekļ iem” nevar tikt uz istabā m, tā pē c tā s ir atstā tas (nevis es vispirms) pirmajā stā vā pie reģ istratū ras, pē c divā m stundā m tur atradu salauztu matraci. Viņ š tur nebija vienī gais, bet acī mredzot kā dam viņ š patika, vai otrā di. Es sazinā jos ar reģ istratū ras vadī tā ju. Viņ iem ir novē roš anas kamera, lū dza apskatī t ierakstu, lai atrastu kausli. Sā kumā meitene ilgi teica, ka caurlaidī ba ir liela un mē s neko neredzē sim. Pē c tam, kad es uzstā ju apskatī ties, izrā dī jā s, ka tas ir iespē jams tikai ar apsardzes vadī tā ju, kurš š obrī d nav "bā zē " un kurš nezina, kad viņ š tur bū s un administratoram (!! ! ) nav apsardzes priekš nieka tā lruņ a numurs. Vispā r, spriež ot pē c sarunā m un noskaņ ojuma: "priecā jies, ka ir tikai matracis. "
Un nav tik ļ oti ž ē l matrač a, lai gan ž ē l arī viņ a, jo jū s saprotat, ka š ī s naudas pakalpojums nav vē rts pat pusi.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cik atceros mū su atvaļ inā jumu. . . Tas noteikti vē l nekad nav noticis! Pietiek vispirms apskatī ties cenu (viesnī cā iztē rē jā m apmē ram $ 100 dienā )...Lai gan, kas š ī par viesnī cu? Tas ir atpū tas centrs vai kas cits. Un š ī ir Berdjanska! Ne Vidusjū ra, ne Sarkanā jū ra, kur nav jā maksā daudz vairā k par š o summu! Kopumā zemā k ir minē ti iemesli, kā pē c mē s nekad vairs nebrauksim uz Gold Coast! Parakstī š u divus variantus, lai par š o vietu viss bū tu skaidrs un ī si, un visā s krā sā s : ) Tagad ī sumā , tikai daž i vā rdi. … Tomēr ▾ Cik atceros mū su atvaļ inā jumu. . . Tas noteikti vē l nekad nav noticis! Pietiek vispirms apskatī ties cenu (viesnī cā iztē rē jā m apmē ram $ 100 dienā )...Lai gan, kas š ī par viesnī cu? Tas ir atpū tas centrs vai kas cits. Un š ī ir Berdjanska! Ne Vidusjū ra, ne Sarkanā jū ra, kur nav jā maksā daudz vairā k par š o summu!
Kopumā zemā k ir minē ti iemesli, kā pē c mē s nekad vairs nebrauksim uz Gold Coast! Parakstī š u divus variantus, lai par š o vietu viss bū tu skaidrs un ī si, un visā s krā sā s : )
Tagad ī sumā , tikai daž i vā rdi. Un nedaudz zemā k - par katru priekš metu ar emocijā m.
1. Mū su reģ istrē š anā s tika atlikta uz divā m dienā m. Pirms reģ istrē š anā s zvanī ja, ka atbrauksim vē lā k.
2. Iedzī voš anā s process ir sā pes. Kuponi, kas jā ņ em lī dzi “kur nepiecieš ams”, maksā jums tikai skaidrā naudā , neviens nesteidzas.
3. Dzī voja ceturtajā stā vā bez lifta kopā ar sievu grū tnieci, divus gadus vecu bē rnu un sievas mā ti.
4. Tē jkanna, drē bju ž ā vē tā js un vē l - viss ir kopī gs, jā iet lī dz paš ai apakš ai pē c vā rī ta ū dens tē jai.
5. Bē rnam nebija ē st pat restorā nā , nā cā s pavā ram paprasī t par papildus samaksu, lai pagatavo kaut ko mums bē rniem.
6. Neē rts rež ī ms ē damistabā , kamē r jā liek bē rns gulē t, tavs ē diens stā vē s un atdziest. Jū su š ķ ī vis tiks iestatī ts uz 1:20.
7. Vannasistabas rullī š a duš as durvis vienkā rš i neaizvē rā s.
8. Kad mums bija nepiecieš ama medicī niskā palī dzī ba bē rnam, viņ a pirmā s palī dzī bas punktā neviena nebija. Viņ i strā dā lī dz 17:00.
9. Atjautī gi viesi aizņ em stā vvietas ar ū dens pudelē m.
10. Tī rī š ana istabā tikai pē c pieprasī juma, jā kā pj lejā un jā iedod istabas atslē ga.
11. Visi bē rni skraida ar rotavī rusu, tā pē c nav gandrī z nekā du iespē ju neinficē t savu bē rnu.
12. Kamē r gulē ju istabā , man pa kā ju rā poja simtkā jis.
13. Pamodos 2 naktī ar kaut kā du skaļ u odu indes izsmidzinā š anu, troksnis bija kā no strā dā još a motorzā ģ a.
Vispā r ar prieku aizbraucā m no turienes, jo no tā da atvaļ inā juma gribē jā s normā li atpū sties mā jā s : ) Un tagad mē ģ inā š u pievienot pā ris sī kumus pie katras lietas.
1. Reģ istrē š anā s tika atlikta uz divā m dienā m.
Man absolū ti nav ne jausmas, kā to varē tu izdarī t! Nē , labi, es saprotu, ka cilvē ki var kļ ū dī ties, ka viss var notikt. Bet man nav jā izdomā , kur es varu pavadī t divas dienas pē c ieraš anā s pilsē tā !
Labi, ka citā viesnī cā , nevis uz iesma, izdevā s rezervē t numuriņ us. Bet kā pē c mums tas viss ir vajadzī gs? Mē s veicā m avansa maksā jumu maija sā kumā , atpū tā mies augusta sā kumā . Kā pē c nevar vienkā rš i paņ emt un nesabojā t visu? : )
Bija pustukš as telpas, bet nedaudz dā rgā kas. Tas ir kas, mū s nevarē ja kaut kur izmitinā t uz divā m dienā m? Vai arī cilvē ki ar bē rnī bu no Padomju Savienī bas nesaprot, ka mē s neesam pieraduš i visu mū ž u ciest? )
Tas parasti ir trekns mī nuss mū su brī vdienā s. Pirmkā rt, mū su uzturē š anā s laikā neviens neatvainojā s. Otrkā rt, bija daudz citu neē rtī bu, no kurā m mē s bijā m š okē ti.
2. Iedzī voš anā s process ir sā pes.
Apmeš anā s vieta ir atseviš ķ s meklē jums Zelta krastā , kas atgā dina sveicienus no Padomju Savienī bas. Kad pa telefonu jautā jā m, vai ieturē sim vakariņ as (ja ieradī simies divas stundas pirms to sā kuma), mums atbildē ja: “Nebū s laika, biļ ete uz ē damzā li jā paņ em iepriekš ” : ))
Turklā t viņ i pieņ em tikai skaidru naudu. Jū s izņ emat banknoš u paku, un no visā m reģ istratū rā esoš ajā m “sievietē m” divas ir “aizņ emtas”, treš ā sū dzas, ka pā rā k daudz skaidras naudas iziet cauri rokā m. Mums jā gaida lī dz 10-20 tū kstoš iem UAH. katrs viesis tiks manuā li saskaitī ts vismaz pā ris reizes. Tas ir tieš i tas, ko vē laties darī t pē c seš u stundu ceļ a ar mazu bē rnu!
3. Apmetā s ceturtajā stā vā .
Labi, man tas nav ī sti svarī gi. Bet grū tniecei, vecai sievietei un mazam bē rnam katru dienu septiņ as reizes jā staigā augš ā un lejā ? ! Par tā dā m lietā m bū tu vē rts brī dinā t pirms reģ istrē š anā s, nevis tajā ē kā , kurā ienesā m reģ istrā cijas biļ eti!
Un ē kā konsjerž am ar to nav nekā da sakara, jo viņ š nenakš ņ o. Un reģ istratū rā viņ i mums neko nevar palī dzē t, jo "nav vietu". Gribē jā m nekavē joties doties uz citu viesnī cu, neskatoties uz priekš apmaksu, tač u sezonas laikā Berdjanskā nevarē jā m ā tri atrast kaut ko piemē rotu.
4. Viss kopī gais.
Ar tē jkannā m, ž ā vē tā jiem, sauļ oš anā s krē sliem un visu to - cits stā sts. Labi, sauļ oš anā s krē sli pludmalē kopš pagā juš ā s nedē ļ as ir aizņ emti ar dvieļ iem. Bet kopē jā tē jkanna 50 istabā m ir smaga radoš a darba rezultā ts. Droš i vien gribē ju ietaupī t uz elektrī bu ; )
Un, kad mū su ž ā vē tavā (ir viena mū su divā m istabā m) atradā s kā ds cits, konsjerž s mums teica: "Ir pietiekami daudz ž ā vē tā ju, sakā rtojiet to paš i! "
5. Bē rnam nebija piemē rota ē diena.
Divu gadu vecumā bē rnam ir nepiecieš ams daudzveidī gs un veselī gs ē diens. Nav cepta un nav taukaina. Saprotu, ka vidusmē ra atpū tnieku vidū tas nav populā rs, tač u arī restorā nā no ē dienkartes to nevar pasū tī t.
Nā cā s pasū tī t kotletes pā rim, samaksā jot par Kijevas kotleti. Un grieķ im salā ti bez garš vielā m. Nu, pievienojiet 30-50 UAH. š efpavā rs par labu.
6. Neē rts ē š anas rež ī ms.
Ē diens tika pasniegts 9:20.13:20 un 18:20. Mē s mostamies ap 6 no rī ta. Un mē s joprojā m nesaprotam, kam š is rež ī ms ir paredzē ts. Tiem, kam patī k celties vē lu no rī ta vai iet agrā k gulē t vakarā ?
Nebija iespē jams ierasties pat nedaudz vē lā k vai nedaudz agrā k. Jū s atnā kat iepriekš - skrienoš ie strā dnieki uz jums skatā s š ķ ī bi, jo š obrī d tiek apkalpota cita halle, "un jū s atnā cā t š eit. " Ja nā ksi vē lā k - vai nu viss bū s atdzisis, vai ē damistaba jau bū s ciet. Ja š is laiks iekrī t arī bē rna miega laikā , pie kura kā dam jā paliek, viss kļ ū st diezgan neē rti.
7. Duš as durvis nestrā dā ja.
Nevienam tas nerū p. Blakus esoš ajā s telpā s bija daudz lī dzī gu telpu problē mu.
8. Nevarē ja saņ emt medicī nisko palī dzī bu.
Teritorijā ir daudz skujkoku augu, kas labi atš ķ aida ainavu un dod patī kamu gaisu. Bet kopā ar vairā kā m strū klakā m tas piesaista lielu skaitu kukaiņ u. Ī paš i - daž i nereā li sā pī gi kož odi.
Kad mazulim uz kā jā m bija trī s centimetrus lielas tulznas, gribē jā m konsultē ties ar pirmā s palī dzī bas punkta darbiniekiem, ko ar tā m darī t, tač u neviena nebija. Viņ u darba diena beidzas pulksten 5:00
9. Stā vvietas aizņ em baklaž ā ni.
Ak, un š is stā sts ir par aizņ emtā m stā vvietā m! Stā vlaukums ir brī vā dabā , tā pē c cilvē ki radoš i ķ eras pie pieclitriem baklaž ā niem savā s stā vvietā s ē nā un aizbrauc uz pilsē tu.
Un š ī biļ ete vienmē r jā nē sā lī dzi. Dekoratī vie apsargi bez tā neizlaidī s. Un viņ i jū s nelaidī s ā rā ceļ ojuma laikā . Lai gan, no otras puses, no pludmales ir brī va ieeja un nav vā rtu.
10. Telpu uzkopš ana pē c pieprasī juma.
Ideja precizē t uzkopš anas grafiku rodas treš ajā vai ceturtajā dienā , kad telpā sā k krā ties smiltis no pludmales. Izrā dā s, ka jā kā pj lejā , jā iedod atslē ga un jā pagaida, kamē r istaba tiks izņ emta. Kaut kas tamlī dzī gs : )
11. Visi bē rni ar rotavī rusu.
Es dzirdē ju š o atsauksmi par visu Azovas / Melnā s jū ras piekrasti, bet es varu droš i apstiprinā t par Gold Coast. Visi bē rni skrē ja ar vienā diem simptomiem, un vī russ tika minē ts arī citu vecā ku sarunā s.
Bē rniem bez imunitā tes pret š o infekciju var bū t nepiecieš ama medicī niska palī dzī ba.
12. Simtkā jis gultā .
Viņ a vienkā rš i rā poja augš ā manā kā jā . Te nav ko piebilst.
13. Pamodos 2 naktī .
Š is pasā kums bija kā kumss uz kū kas!
Naktī pirms izbraukš anas no Zelta krasta zem atvē rtajiem logiem uz pilnu klapi sā ka strā dā t kaut kā das indes smidzinā tā ji.
Ī paš i aicinā ti vī rieš i ar milzī gā m mugursomā m staigā ja pa teritoriju un smidzinā ja indi. Tie izstaroja ļ oti trokš ņ ainu dū koņ u skaļ umu, aptuveni kā strā dā još s motorzā ģ is.
No diviem naktī lī dz rī tausmai! Priecā jos, ka š ī diena tur bija pē dē jā . Ar tā du prieku es vē l neesmu atstā jis nevienu atpū tas vietu!
Nu ko es varu teikt? Paldies puiš i par lieliski pavadī to laiku ; )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vstrbrd
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā bija alva! Cik atceros mū su atvaļ inā jumu. . . Tas noteikti vē l nekad nav noticis! Pietiek vispirms apskatī ties cenu (viesnī cā iztē rē jā m apmē ram $ 100 dienā )...Lai gan, kas š ī par viesnī cu? Tas ir atpū tas centrs vai kas cits. … Tomēr ▾ Tā bija alva! Cik atceros mū su atvaļ inā jumu. . . Tas noteikti vē l nekad nav noticis! Pietiek vispirms apskatī ties cenu (viesnī cā iztē rē jā m apmē ram $ 100 dienā )...Lai gan, kas š ī par viesnī cu? Tas ir atpū tas centrs vai kas cits. Un š ī ir Berdjanska! Ne Vidusjū ra, ne Sarkanā jū ra, kur nav jā maksā daudz vairā k par š o summu!
Kopumā zemā k ir minē ti iemesli, kā pē c mē s nekad vairs nebrauksim uz Gold Coast! Parakstī š u divus variantus, lai par š o vietu viss bū tu skaidrs un ī si, un visā s krā sā s : )
Tagad ī sumā , tikai daž i vā rdi. Un nedaudz zemā k - par katru priekš metu ar emocijā m.
1. Mū su reģ istrē š anā s tika atlikta uz divā m dienā m. Pirms reģ istrē š anā s zvanī ja, ka atbrauksim vē lā k.
2. Iedzī voš anā s process ir sā pes. Kuponi, kas jā ņ em lī dzi “kur nepiecieš ams”, maksā jums tikai skaidrā naudā , neviens nesteidzas.
3. Dzī voja ceturtajā stā vā bez lifta kopā ar sievu grū tnieci, divus gadus vecu bē rnu un sievas mā ti.
4. Tē jkanna, drē bju ž ā vē tā js un vē l - viss ir kopī gs, jā iet lī dz paš ai apakš ai pē c vā rī ta ū dens tē jai.
5. Bē rnam nebija ē st pat restorā nā , nā cā s pavā ram paprasī t par papildus samaksu, lai pagatavo kaut ko mums bē rniem.
6. Neē rts rež ī ms ē damistabā , kamē r jā liek bē rns gulē t, tavs ē diens stā vē s un atdziest. Jū su š ķ ī vis tiks iestatī ts uz 1:20.
7. Vannasistabas rullī š a duš as durvis vienkā rš i neaizvē rā s.
8. Kad mums bija nepiecieš ama medicī niskā palī dzī ba bē rnam, viņ a pirmā s palī dzī bas punktā neviena nebija. Viņ i strā dā lī dz 17:00.
9. Atjautī gi viesi aizņ em stā vvietas ar ū dens pudelē m.
10. Tī rī š ana istabā tikai pē c pieprasī juma, jā kā pj lejā un jā iedod istabas atslē ga.
11. Visi bē rni skraida ar rotavī rusu, tā pē c nav gandrī z nekā du iespē ju neinficē t savu bē rnu.
12. Kamē r gulē ju istabā , man pa kā ju rā poja simtkā jis.
13. Pamodos 2 naktī ar kaut kā du skaļ u odu indes izsmidzinā š anu, troksnis bija kā no strā dā još a motorzā ģ a.
Vispā r ar prieku aizbraucā m no turienes, jo no tā da atvaļ inā juma gribē jā s normā li atpū sties mā jā s : ) Un tagad mē ģ inā š u pievienot pā ris sī kumus pie katras lietas.
1. Reģ istrē š anā s tika atlikta uz divā m dienā m.
Man absolū ti nav ne jausmas, kā to varē tu izdarī t! Nē , labi, es saprotu, ka cilvē ki var kļ ū dī ties, ka viss var notikt. Bet man nav jā izdomā , kur es varu pavadī t divas dienas pē c ieraš anā s pilsē tā !
Labi, ka citā viesnī cā , nevis uz iesma, izdevā s rezervē t numuriņ us. Bet kā pē c mums tas viss ir vajadzī gs? Mē s veicā m avansa maksā jumu maija sā kumā , atpū tā mies augusta sā kumā . Kā pē c nevar vienkā rš i paņ emt un nesabojā t visu? : )
Bija pustukš as telpas, bet nedaudz dā rgā kas. Tas ir kas, mū s nevarē ja kaut kur izmitinā t uz divā m dienā m? Vai arī cilvē ki ar bē rnī bu no Padomju Savienī bas nesaprot, ka mē s neesam pieraduš i visu mū ž u ciest? )
Tas parasti ir trekns mī nuss mū su brī vdienā s. Pirmkā rt, mū su uzturē š anā s laikā neviens neatvainojā s. Otrkā rt, bija daudz citu neē rtī bu, no kurā m mē s bijā m š okē ti.
2. Iedzī voš anā s process ir sā pes.
Apmeš anā s vieta ir atseviš ķ s meklē jums Zelta krastā , kas atgā dina sveicienus no Padomju Savienī bas. Kad pa telefonu jautā jā m, vai ieturē sim vakariņ as (ja ieradī simies divas stundas pirms to sā kuma), mums atbildē ja: “Nebū s laika, biļ ete uz ē damzā li jā paņ em iepriekš ” : ))
Turklā t viņ i pieņ em tikai skaidru naudu. Jū s izņ emat banknoš u paku, un no visā m reģ istratū rā esoš ajā m “sievietē m” divas ir “aizņ emtas”, treš ā sū dzas, ka pā rā k daudz skaidras naudas iziet cauri rokā m. Mums jā gaida lī dz 10-20 tū kstoš iem UAH. katrs viesis tiks manuā li saskaitī ts vismaz pā ris reizes. Tas ir tieš i tas, ko vē laties darī t pē c seš u stundu ceļ a ar mazu bē rnu!
3. Apmetā s ceturtajā stā vā .
Labi, man tas nav ī sti svarī gi. Bet grū tniecei, vecai sievietei un mazam bē rnam katru dienu septiņ as reizes jā staigā augš ā un lejā ? ! Par tā dā m lietā m bū tu vē rts brī dinā t pirms reģ istrē š anā s, nevis tajā ē kā , kurā ienesā m reģ istrā cijas biļ eti!
Un ē kā konsjerž am ar to nav nekā da sakara, jo viņ š nenakš ņ o. Un reģ istratū rā viņ i mums neko nevar palī dzē t, jo "nav vietu". Gribē jā m nekavē joties doties uz citu viesnī cu, neskatoties uz priekš apmaksu, tač u sezonas laikā Berdjanskā nevarē jā m ā tri atrast kaut ko piemē rotu.
4. Viss kopī gais.
Ar tē jkannā m, ž ā vē tā jiem, sauļ oš anā s krē sliem un visu to - cits stā sts. Labi, sauļ oš anā s krē sli pludmalē kopš pagā juš ā s nedē ļ as ir aizņ emti ar dvieļ iem. Bet kopē jā tē jkanna 50 istabā m ir smaga radoš a darba rezultā ts. Droš i vien gribē ju ietaupī t uz elektrī bu ; )
Un, kad mū su ž ā vē tavā (ir viena mū su divā m istabā m) atradā s kā ds cits, konsjerž s mums teica: "Ir pietiekami daudz ž ā vē tā ju, sakā rtojiet to paš i! "
5. Bē rnam nebija piemē rota ē diena.
Divu gadu vecumā bē rnam ir nepiecieš ams daudzveidī gs un veselī gs ē diens. Nav cepta un nav taukaina. Saprotu, ka vidusmē ra atpū tnieku vidū tas nav populā rs, tač u arī restorā nā no ē dienkartes to nevar pasū tī t.
Nā cā s pasū tī t kotletes pā rim, samaksā jot par Kijevas kotleti. Un grieķ im salā ti bez garš vielā m. Nu, pievienojiet 30-50 UAH. š efpavā rs par labu.
6. Neē rts ē š anas rež ī ms.
Ē diens tika pasniegts 9:20.13:20 un 18:20. Mē s mostamies ap 6 no rī ta. Un mē s joprojā m nesaprotam, kam š is rež ī ms ir paredzē ts. Tiem, kam patī k celties vē lu no rī ta vai iet agrā k gulē t vakarā ?
Nebija iespē jams ierasties pat nedaudz vē lā k vai nedaudz agrā k. Jū s atnā kat iepriekš - skrienoš ie strā dnieki uz jums skatā s š ķ ī bi, jo š obrī d tiek apkalpota cita halle, "un jū s atnā cā t š eit. " Ja nā ksi vē lā k - vai nu viss bū s atdzisis, vai ē damistaba jau bū s ciet. Ja š is laiks iekrī t arī bē rna miega laikā , pie kura kā dam jā paliek, viss kļ ū st diezgan neē rti.
7. Duš as durvis nestrā dā ja.
Nevienam tas nerū p. Blakus esoš ajā s telpā s bija daudz lī dzī gu telpu problē mu.
8. Nevarē ja saņ emt medicī nisko palī dzī bu.
Teritorijā ir daudz skujkoku augu, kas labi atš ķ aida ainavu un dod patī kamu gaisu. Bet kopā ar vairā kā m strū klakā m tas piesaista lielu skaitu kukaiņ u. Ī paš i - daž i nereā li sā pī gi kož odi.
Kad mazulim uz kā jā m bija trī s centimetrus lielas tulznas, gribē jā m konsultē ties ar pirmā s palī dzī bas punkta darbiniekiem, ko ar tā m darī t, tač u neviena nebija. Viņ u darba diena beidzas pulksten 5:00
9. Stā vvietas aizņ em baklaž ā ni.
Ak, un š is stā sts ir par aizņ emtā m stā vvietā m! Stā vlaukums ir brī vā dabā , tā pē c cilvē ki radoš i ķ eras pie pieclitriem baklaž ā niem savā s stā vvietā s ē nā un aizbrauc uz pilsē tu.
Un š ī biļ ete vienmē r jā nē sā lī dzi. Dekoratī vie apsargi bez tā neizlaidī s. Un viņ i jū s nelaidī s ā rā ceļ ojuma laikā . Lai gan, no otras puses, no pludmales ir brī va ieeja un nav vā rtu.
10. Telpu uzkopš ana pē c pieprasī juma.
Ideja precizē t uzkopš anas grafiku rodas treš ajā vai ceturtajā dienā , kad telpā sā k krā ties smiltis no pludmales. Izrā dā s, ka jā kā pj lejā , jā iedod atslē ga un jā pagaida, kamē r istaba tiks izņ emta. Kaut kas tamlī dzī gs : )
11. Visi bē rni ar rotavī rusu.
Es dzirdē ju š o atsauksmi par visu Azovas / Melnā s jū ras piekrasti, bet es varu droš i apstiprinā t par Gold Coast. Visi bē rni skrē ja ar vienā diem simptomiem, un vī russ tika minē ts arī citu vecā ku sarunā s.
Bē rniem bez imunitā tes pret š o infekciju var bū t nepiecieš ama medicī niska palī dzī ba.
12. Simtkā jis gultā .
Viņ a vienkā rš i rā poja augš ā manā kā jā . Te nav ko piebilst.
13. Pamodos 2 naktī .
Š is pasā kums bija kā kumss uz kū kas!
Naktī pirms izbraukš anas no Zelta krasta zem atvē rtajiem logiem uz pilnu klapi sā ka strā dā t kaut kā das indes smidzinā tā ji.
Ī paš i aicinā ti vī rieš i ar milzī gā m mugursomā m staigā ja pa teritoriju un smidzinā ja indi. Tie izstaroja ļ oti trokš ņ ainu dū koņ u skaļ umu, aptuveni kā strā dā još s motorzā ģ is.
No diviem naktī lī dz rī tausmai! Priecā jos, ka š ī diena tur bija pē dē jā . Ar tā du prieku es vē l neesmu atstā jis nevienu atpū tas vietu!
Nu ko es varu teikt? Paldies puiš i par lieliski pavadī to laiku ; )
Вот так нам напомнили, что приезжать нужно в другой день Песок Пляж
аватар kenworth
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lī dz š im viņ š atstā ja tikai pozitī vas atsauksmes par š o nometnes vietu un mē s š eit atpū š amies jau treš o gadu. Mē s vienmē r visiem stā stā m, ka tā du naudu dodam nevis par atvaļ inā jumu Berdjanskā , bet gan par atpū tu Zelta krastā . … Tomēr ▾ Lī dz š im viņ š atstā ja tikai pozitī vas atsauksmes par š o nometnes vietu un mē s š eit atpū š amies jau treš o gadu. Mē s vienmē r visiem stā stā m, ka tā du naudu dodam nevis par atvaļ inā jumu Berdjanskā , bet gan par atpū tu Zelta krastā . Š odien ir 27.07. 2018. un, spriež ot pē c pē dē jā s apskates par aprī li, administrā cija tos dzē š . Es rakstī ju jū nijā . Š is pā rskats neeksistē . Pirms trim gadiem sapratā m, par ko mē s Berdjanskā maksā jam tā du naudu. Tagad guļ bū ve sadā rdzinā jusies par 150%, Deluxe par 60%. Tajā paš ā laikā dodot vairā k nekā.1000u. i. , uz 10 atpū tas dienā m varu uzaicinā t draugus no kaimiņ u nometnes vietas, tikai ar rezervē tu galdiņ u ZB restorā nā . Visiem bē rniem un sē dē š anai restorā nā vienkā rš i nav pacietī bas. Un alkohola cenas ir vairā k nekā kosmiskas (Somijas pudele ir 1100 UAH, tirgus vē rtī ba 250 UAH), virtuve vienkā rš i ir ļ oti dā rga. Administrā cija man vienkā rš i ieteica apmeklē t draugus, Autostā vvieta. Maš ī na novietota izcirtumā pie smirdī gas miskastes, starp saplī suš iem traukiem un citiem atkritumiem. (Jā , un tas ir piedodami. Tas ir tā vē rts un ir tā vē rts). Pludmale bija norobež ota, tagad skats no guļ bū ves, kuru rezervē jam gadu iepriekš , ir ž ogs. Pludmale ir netī ra. Visur ir glā zes, izsmē ķ i, blī ves. Es saprotu, ka ir tī rs tur, kur viņ i nepiegruž o. Bet bizness tiek veikts Ukrainā , un nā k daudz sarkano. Pat Turcijā tiek tī rī tas pludmales, un var jau atpū sties lē tā k vai kaut kur tā pat. Pirms diviem trim gadiem dzina kukurū zas un citu nejē dzī bu pā rdevē jus un pludmalē valdī ja klusums. Bē rns varē ja brī vi gulē t. Tagad visam ir pievienota meitene ar skaļ runi, kas visus aicina uz banā nu. Tas ir, viņ i ripinā ja lī dz Berdjanskai un Kiriļ lovkai. Ē damistaba. Jū s veicat priekš apmaksu ē dnī cā par trim dienā m. Cena ir diezgan piemē rota 350 UAH. Bet jū s pat nevarat izvē lē ties no pā ris ē dieniem. Respektī vi, ja negarš o kaut kā da putra vai borš č s, samaksā un ej meklē t, kur paē st. Lai gan, godī gi sakot, ē diens ir garš ī gs. Bet ir arī ē dieni, kurus principā var nemī lē t. Š ajā atvaļ inā jumā dienas miega laikā tika pievienots nemitī gais trokš ņ ains slī pmaš ī nas vai zā les pļ ā vē ja darbs. ZB sevi pozicionē kā ģ imenes iestā di, kamē r nemitī gi jā staigā un jā lamā jas. Esmu pā rliecinā ts, ka atsauksme netiks ievietota, bet vismaz paš i to izlasī s. Lī dz š im cena neatbilst kvalitā tei. . Lai gan š is, iespē jams, ir labā kais hostelis uz iesma. Vienkā rš i lielā s cerī bas sagrauj ukraiņ u izpratne par kvalitā ti.
аватар vladka11.11
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esam š okē ti! Mē s ar vī ru nolē mā m izmē ģ inā t sev jaunu bā zi, jo bā zei, uz kuru mē s parasti gā jā m, cena pacē lā s, mums likā s, ka tas nav tā das naudas vē rts, BET NĒ ! Kad ieradā mies zelta krastā , no sā kuma mums viss š ķ ita jauki, ī paš i ieteica draugi. … Tomēr ▾ Esam š okē ti! Mē s ar vī ru nolē mā m izmē ģ inā t sev jaunu bā zi, jo bā zei, uz kuru mē s parasti gā jā m, cena pacē lā s, mums likā s, ka tas nav tā das naudas vē rts, BET NĒ ! Kad ieradā mies zelta krastā , no sā kuma mums viss š ķ ita jauki, ī paš i ieteica draugi. Bet kad runā jā m ar administratori, viņ a teica, ka sauļ oš anā s krē sli ir apmaksā ti, gandrī z nokritā m, jo ​ ​ visur š ī lī meņ a bā zē s tas jau ietver servisu, (jo ī paš i, ka tie ir bez matrač iem). Kad ieradā mies, iekļ uvā m vē trā , godī gi sakot - š ā dā s dienā s labā k nenā kt, š eit nav ko darī t, uz baseinu nevar rē ķ inā ties, jo cilvē ku var bū t daudz. Mē s nolē mā m doties uz sporta zā li, puiš i, UZMANĪ BU! 70 UAH STUNDĀ!! ! ne DIENĀ Visi saprot, ka pilns treniņ š aizņ em 1.5 - 2 stundas. Un tas tikai sporta zā lei 280 UAH. Pirmo reizi saskaramies ar tā du lietu, ka par trenaž ieru zā li jā maksā , un pat ne dienā , bet stundā . (pakalpojumā jā iekļ auj: trenaž ieru zā le, peldbaseins, klā ja krē sls ar MATRACI, tē jkanna istabā , ledusskapis). Un segas vispā r ir UGUNS, veci nokalti, ar gadiem un vecumdienu smaka, (dzejojoš i kā nometnē s vai var redzē t tā das vecmā miņ as) MATRAČ I vispā r ir atseviš ķ s jautā jums! 1. dienā priecā jā mies par ortopē disko matraci, bet treš ajā dienā no tā sā p viss ķ ermenis. Visā ir jā meklē kaut kas labs. tā arī es sev atradu: mū su istabā bija laba, liela duš a, istaba bija tī ra kā nā kas. Paldies par wifi.
аватар best-007
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cas priekš rocī bas: tī ra pludmale. skaista un sakopta teritorija, smuks restorā ns. Bet mī nusi bija daudz vairā k: iebraucā m viesnī cas teritorijā un kad apsargam jautā jā m kur novietot maš ī nu, viņ š mums atbildē ja: "Te aizslē gts, nolikt kur gribi, par vietā m neatbildam”, tad devā mies norē ķ inā ties 14. … Tomēr ▾ Viesnī cas priekš rocī bas: tī ra pludmale. skaista un sakopta teritorija, smuks restorā ns. Bet mī nusi bija daudz vairā k: iebraucā m viesnī cas teritorijā un kad apsargam jautā jā m kur novietot maš ī nu, viņ š mums atbildē ja: "Te aizslē gts, nolikt kur gribi, par vietā m neatbildam”, tad devā mies norē ķ inā ties 14.00, uz ko administratore teica, ka mū su istabiņ a vē l tiek tī rī ta, un viņ š nezina, kad tā s beigs. Aizgā jā m ē st, pē c stundas atgriezā mies un atbilde bija tā da pati, viņ š neko nezinā ja, pē c 15 minū tē m atskrē ja apkopē ja un teica, ka sā ks tī rī t. Vispā r 16.00 tomē r tikā m istabā . Istabā : grī da izrā dī jā s netī ra, gulta š ausmī gi č ī kstē ja, segas netī ras, no tā m lija smiltis un kā dam mati, vannas istabas durvis bija salauztas un nemaz neaizvē rā s, dvieļ u ž ā vē tā js bija savī ts un miskaste bija galī gi sarū sē jusi. Un tas viss istabā par 1500 UAH (Deluxe kategorija). Personā ls ir rupjš un nepavisam nav draudzī gs. Vispā r, ja vē laties sabojā t garastā vokli un atpū sties par lielu naudu, tad jū s esat š eit.
аватар pilipenko3289
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums bija ģ imenes atpū ta standarta istabā par 700 UAH, bez balkona 100 UAH, par papildu gultu bē rnam. Svē tki tika sabojā ti jau paš ā sā kumā . bija force majeure, un mē s nevarē jā m atpū sties 10 dienas, kā rezervē ts, tikai 7 dienas. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes atpū ta standarta istabā par 700 UAH, bez balkona 100 UAH, par papildu gultu bē rnam. Svē tki tika sabojā ti jau paš ā sā kumā . bija force majeure, un mē s nevarē jā m atpū sties 10 dienas, kā rezervē ts, tikai 7 dienas. Administratore Olya stā stī ja pasaku: vai nu mē s reģ istrē jamies, vai atvadā mies, un priekš apmaksa (rezervē ta 1 uzturē š anā s diena) netiek atmaksā ta. Ar bezskaidras naudas karti nav iespē jams norē ķ inā ties par izmitinā š anu. Mani trā pī ja arguments: kam pā rdosim 2 dienas sezonas beigā s, iedodiet draugiem. Mē s vē rsā mies pie direktora, paskaidrojā m iemeslu, viņ š teica, ka ir daudz tā du kā mē s, un viņ am jā bū t mū su amatā (tā bija vizī te pie republikas speciā lista bē rnu imunologā ), un piedā vā ja noteikt sodu ā rstam. . Personā ls ir rupjš no apsardzes lī dz ē damzā lei. Ī paš s paldies mū su ē kas administratorei Margarita izlī guma laikā mē ģ inā ja kaut kā izlī dzinā t situā ciju. Ē ka nesen atjaunota. Standarta istaba, es saprotu, pelē jums duš ā , uz aizkara ar mums des. nozī mē noņ emts aizkars - nomainī ts. Spilveni ir tumš i spalvu un netī ri, smirdī gi (nomainī ti ar vairā k vai mazā k sintē tiskajiem), bē rnam bija labi paņ emt savu spilvenu. Matrač u pā rvalki plankumiņ os, logā siets bedrē s, kur ne tikai odi lien cauri.....skā rda. Paē st tur nebija iespē jams. Viss ē diens ir sā lī ts kā sā lī jumā , etiķ a salā ti nav pirmais svaigums, tā ir norma, un galvenais, ierodoties, viņ i piespieda mani nopirkt ē dienu 3 dienā m, neredzot ē dienkarti, un nā kamajā s dienā s ē dienkarti varē ja redzē t dienai tikai no rī ta. Trauki ir š ķ eldoti. Ē dienkarte ir veidota cū kā m, lai piepildī tu vē deru. Pavā ri tur nezina par pareizu uzturu. (Cenas 80-110-80 grivnas dienā no cilvē ka), tomē r bē rniem brokastī s vā rī ja putru. Š ie ir mī nusi, kas sabojā ja mū su brī vdienas.
No priekš rocī bā m: teritorija skaista un liela, kā bildē , auguš as tikai priedes, daudz rož u, dekoratī vie krū mi, soliņ i, bet iekritā m zaļ o punduru un odu periodā , kas tev pielipa, tā pē c pā rsvarā staigā jā m . Rotaļ u laukums tikai bē rniem lī dz 6 gadu vecumam (jautrs paziņ ojums), un vecā kajai paaudzei viens galds ar galda spē li. Ir mini zoodā rzs ar vistā m, balož iem, papagaiļ iem, vā verē m, pā viem, pī lē m. Ē damzā lē ir kinoteā tris pē c izmē ra un lī dzī bas, kā padomju laikos mazā zā le, spē lē ja multenes un filmas. (par maksu). Ir bē rnu istaba, bet negā jā m. Pludmale ir tī ra, bet pludmales centrā uz akmeņ iem auga liels ambrozijas krū ms, un es visu laiku domā ju, nu, kad tas tiks noņ emts, bet diemž ē l tas ir svarī gi tikai alerģ iskiem cilvē kiem. Jū ra ir tī ra, silta, man ļ oti patika, un vē jš visu laiku pū š no jū ras. Pludmalē ir restorā ns ar terasi. Tu sē di un apbrī no jū ru – tas paspilgtinā ja.
Parādīt vairāk »


iemiesojums polyanovskiy
Es nevēlos, lai tas būtu dziļš
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Lelka7
Plānojam atvaļinājumu no 23. jūlija. apmēram 4-5 cilvēki
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums NIKA12
Pastāsti man, kurš atpūtās viesnīcā Zolotoy Bereg, vai ir vērts doties.Vai jums patika bungalo, cik ērti vai kā?Kāds rajons, kas jums patīk?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums dmitry-k30
‹ Viesnīca Zolotoi bereg 2*
Līdzīgas viesnīcas

Комплекс расположен на Бердянской косе - природном заповеднике. Территория охраняется.

Pludmales apraksts Пляж протяженностью 300 м и шириной 70 м, навесы стационарные, шезлонги.
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā

Кинозал, кафе-бар, стоянка для авто, столовая, трансфер (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem Детская комната, аниматор для детей, детская площадка.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Бильярд, танцевальная площадка, пляжный волейбол, футбол, прогулки на катере, катание на водных скутерах,
  • biljards
  • volejbols
Telpu apraksts

Корпус №1: номера повышенной комфортности ("Бизнес-класс" и "VIP") 1-но комнатные и 2-х комнатные, с 2х спальными и 1,5 спальными кроватями.

Корпус №2: стандартного типа 2-х местные номера со всеми удобствами в номере, номера с 2-х спальными и 1,5 спальными местами.

Семь 2-х этажных 6-сти местных элитных Бунгало.

Adrese г. Бердянск, улица Макарова, д. 81.
Tālruņi: +38 (06153) 42475
+38 (050) 4829202
Tīmekļa vietne: Zolotoi bereg
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.