Lotsman 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.410
9.0 Numurs
8.9 apkalpošana
8.7 Tīrība
4.7 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Lotsman" atrodas gleznainā vietā, Berdjanskas kāpas sākumā. Teritorijā, kas atrodas Azovas jūras pirmajā līnijā, 1 ha platībā atrodas: viena trīsstāvu guļamistabas ēka, 1 divstāvu ēka ar balkoniem, ēdamistaba, rotaļu laukums, bezmaksas autostāvvieta, pludmales bārs, lapenes.Vairāk →
аватар 34ivanovich43
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad paņ ē mu biļ eti caur arodbiedrī bu uz Berdjanskas kā pu pansionā tā "Pilots". Atpū tos ar sievu un diviem mazbē rniem no 30.06 lī dz 9.07 2-vietī gā apartamentā . Ierodoties mū s pieklā jī gi sagaidī ja administratore Tatjana, kas mū s reģ istrē ja un izskaidroja uzvedī bas noteikumus, man bija jā maksā. … Tomēr ▾ Š ogad paņ ē mu biļ eti caur arodbiedrī bu uz Berdjanskas kā pu pansionā tā "Pilots". Atpū tos ar sievu un diviem mazbē rniem no 30.06 lī dz 9.07 2-vietī gā apartamentā . Ierodoties mū s pieklā jī gi sagaidī ja administratore Tatjana, kas mū s reģ istrē ja un izskaidroja uzvedī bas noteikumus, man bija jā maksā.200 UAH par "komunā lajiem maksā jumiem" mazbē rniem. dienā . Pē c iekā rtoš anā s devā mies pusdienā s, jo biļ ete bija ar trī s ē dienreizē m dienā . Ē damistabā bija iedalī ts atseviš ķ s galds un neviens netraucē ja ē st. Porcijas bija lielas un pietiekami, lai apmierinā tu apetī ti.
Istaba sanā ca skaista, tikko redzams fotogrā fijā s, gaiteņ us nemitī gi tī ra zvana puikas, arī telpas tiek uzkoptas pē c administratores lū guma. Pansionā ta slē gtā teritorija, autostā vvieta un sava pludmale ar skaistu jū ru neļ auj tajā iekļ ū t nepiederoš ā m personā m, izņ emot atpū tniekus. Tā pat kā ē kā s, teritoriju pastā vī gi uzkopj darbinieki, tā pē c tī rī ba un kā rtī ba ne tikai priecē aci, bet arī uzlabo garastā vokli. Vakaros strā dā animatori, bē rniem batuts. Tā pat pansionā ta administrā cija neaizliedz atpū sties kopā ar saviem mā jdzī vniekiem (dzī vniekiem), kas arī paaugstina viņ u reitingu.
Kā trū kums pā rē jā daļ ā jā atzī mē liels odu skaits, tač u to klā tbū tne nav atkarī ga no pansionā ta administrā cijas, lai gan vakaros teritorija tiek apstrā dā ta no š iem odiem. Kā novē lē jums administrā cijai, kā jau rakstī ju augstā k, porcijas ē damistabā lielas, bet gribē tos, lai tā s ir garš ī gā kas un atbilst cenai. Bet kopumā brī niš ķ ī gi svē tki, lieliska administrā cija, brī niš ķ ī gs pansionā ts.
аватар Motia
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ogad atpū tā mies pie atpū tas centra "pilota" - nevienam neiesaku. Es pat nezinu, ar ko sā kt. Un tā , secī bā : 1. Visa gultas veļ a un spilveni, ieskaitot dihlofosa vai putekļ u ziepju smaku. 2. Otrajā dienā - izrā dī jā s, ka naktī ir pazudis elektrī ba un visa zī daiņ u pā rtika ledusskapī bija pazudusi. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā mies pie atpū tas centra "pilota" - nevienam neiesaku. Es pat nezinu, ar ko sā kt. Un tā , secī bā :
1. Visa gultas veļ a un spilveni, ieskaitot dihlofosa vai putekļ u ziepju smaku.
2. Otrajā dienā - izrā dī jā s, ka naktī ir pazudis elektrī ba un visa zī daiņ u pā rtika ledusskapī bija pazudusi.
3. Par bā rbekjū izmantoš anu teritorijā - jā maksā . Starp citu, tas, ka brazieris paredzē ts lietoš anai par naudu - saskā ros tikai š eit.
4. Nav skaņ as izolā cijas - vakarā var dzirdē t, kā kaimiņ i istabā runā .
5. Gaisa kondicionē š ana parasti ir atseviš ķ a saruna. Papildus tam, ka kā da brī numa dē ļ viņ i izdomā ja to uzstā dī t tieš i gultas priekš ā (konkrē ti mū su istabā ), tas arī zum tik stipri, ka ir grū ti bū t istabā .
6. Ē diens ē damistabā ir tā lu no mā jas gatavoš anas! ! ! Lai gan, ja paveicas, tad noteikta maiņ a gatavo diezgan labi. Otrajai maiņ ai patī k ļ auties visdaž ā dā kajiem gardumiem – miež u putrā m vai sausajiem makaroniem. Ē diens nepā rprotami ir pā rā k dā rgs. Turklā t par katru pieprasī jumu ir jā maksā papildus.
7. Un, visbeidzot, pludmale, protams, ir labi, ka katru rī tu tiek “izlī dzinā ta” ar grā bekli. Bet sakiet, vai bā zes ī paš nieks gulē ja š ajā pludmalē ? Papildus izsists stikls, daudz izsmē ķ u un citu gruž u. Vai tā ir super pludmale uz vietas? ? ? ES š aubos.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki, pirms diviem gadiem atpū tā mies pie jums, vē lamies atkal nā kt pie jums maija mē nesī , kā di ir jū su ieteikumi, gaidī sim atbildi uz jū su e-pastu. adrese evnutskih@gmail. com … Tomēr ▾ Sveiki, pirms diviem gadiem atpū tā mies pie jums, vē lamies atkal nā kt pie jums maija mē nesī , kā di ir jū su ieteikumi, gaidī sim atbildi uz jū su e-pastu. adrese evnutskih@gmail. com
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istabas lieliskas, ē dinā š ana laba, bet bā zes teritorijā brī vā laika nav vispā r, tikai ejot uz pilsē tu vai uz vidu iesmu. Teritorija nav apsargā ta, š ajā ziņ ā pagalms nav ī paš i labs. labi. … Tomēr ▾ Istabas lieliskas, ē dinā š ana laba, bet bā zes teritorijā brī vā laika nav vispā r, tikai ejot uz pilsē tu vai uz vidu iesmu. Teritorija nav apsargā ta, š ajā ziņ ā pagalms nav ī paš i labs. labi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums naddobrov1960
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

База отдыха «Лоцман» расположена в живописном месте, в начале Бердянской Косы. На территории находящейся на первой линии Азовского моря, площадью 1 га размещены: один трехэтажный спальный корпус, 1 двухэтажный корпус с балконами, столовая, детская площадка, бесплатная стоянка, пляжный бар, беседки.

Atrašanās vieta До ближайшего магазина — 300 м. До Аквапарка — 2 км. До Зоопарка — 3,5 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi
Viesnīcā

К услугам отдыхающих на территории базы работают: автостоянка, пляжный бар.

За отдельную плату предоставляется услуга по аренде мангала. Включает в себя мангал, сухие фруктовые дрова, решетку для гриля, шампура, котелок и бронь любой понравившейся беседки.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Для маленький гостей есть детская площадка с комплексом «Ранний старт», песочница. Еженедельно по субботам проходит бесплатная детская анимация.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Двухместный стандарт — современные компактные номера со всеми удобствами. В номере — LED телевизор, холодильник, кондиционер, санузел, WI-FI. В санузле — умывальник, унитаз, душ с горячей водой (бойлер). Номера расположены на втором и третьем этажах корпуса.

Общая площадь номера — 10 м.кв.

Полулюкс — размещен в основном корпусе и представляет собой просторный номер с LED телевизором, холодильником, кондиционером и санузлом, WI-FI. Санузел оборудован душевой кабиной и бойлером. В номере — двуспальная кровать (160 см) и диван шириной 140 см. Номер рассчитан на комфортное пребывание от двух до трех взрослых, либо двух взрослых и двух детей.

Общая площадь номера — 22 м.кв.

Полулюкс с террасой — размещены номера этой категории в двухэтажном корпусе №3, часть из них — с видом на открытое море, часть — на залив. Каждый номер оснащен LED телевизором, холодильником, кондиционером и санузлом, в номере и на террасе доступен WI-FI. Санузел оборудован душевой кабиной и бойлером. В номере — двуспальная кровать (160 см) и диван шириной 120 см. На террасе расположена садовая мебель.

Общая площадь номера - 20 м.кв.

Двухкомнатный люкс — идеальный вариант для большой компании или семьи из трех-четырех человек. В номере есть все для комфортного отдыха: LED телевизор, холодильник, кондиционер, WI-FI, санузел. В санузле — умывальник, унитаз, душ с горячей водой (бойлер).

Номер состоит из спальни и гостиной. В спальне — двуспальная кровать, в гостиной — большой раскладной диван.

Однокомнатный люкс с балконом — номер общей площадью 22 кв.м. с шикарным видом на море, двухспальной кроватью, большим диваном, LED телевизором, холодильником, кондиционером и мебелью на балконе.

Аппартаменты — просторный трехкомнатный номер с кухней, LED телевизором, холодильником и кондиционером. Общая площадь номера 35-40 кв.м. В номере- спальня с двухспальной кроватью, гостиная с большим диваном, кухня оснащенная индукционной плитой, чайником, микроволновой печью, посудой. В санузле — душевая ,унитаз, умывальник, стиральная машина. Из окон спальни и гостиной раскрывается прекрасный вид на залив, закат и ночной город с колесом обозрения.

Istabās

Все номера оборудованы плоским LED-телевизором, холодильником, кондиционером. Во всех номерах имеется собственный санузел с круглосуточной подачей холодной и горячей воды.

Adrese Украина, г. Бердянск, ул. Макарова, 7
Tālruņi: +38 (050) 338-00-88 +38 (050) 050-70-07
Tīmekļa vietne: Lotsman
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть зонтики (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).