Brīnišķīgi!

Rakstīts: 1 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 22 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmkā rt, gribu teikt par viesnī cas lielisko atraš anā s vietu, jo lī dz atklā tai jū rai ir 7 minū š u gā jiens, tas nav mazsvarī gi, jo es personī gi neesmu redzē jis tī rā ku pludmali kā atklā tā jū rā , es jau vairā kus gadus atpū š as Berdjanskā un zinu par ko runā ju. Un tā kā mē s braucam uz jū ru, tad š is, kā man, ir numur 1, kam pievē rst uzmanī bu, un blakus 10-15 minū š u gā jienā ir zoodā rzs. Turpat pie krabju mā jas ir veikals, cenas ir nedaudz augstā kas nekā tajā paš ā atb, un daž i produkti maksā tikpat.
Runā jot par paš u viesnī cu, istabiņ a ir lieliska, dzī vojā m standarta istabiņ ā otrajā stā vā , istabā ir vannas istaba, balkons, uz balkona ir galds un divi krē sli, divguļ amā gulta un neliels dī vā ns, tur ir arī ledusskapis, TV, neliels seifs un, protams, Wi-wi-fi, tas nedarbojas super-wow, bet mē s nebraucam uz jū ru wi-fi dē ļ , labi) tur vai istabā ir arī dvieļ i, tas nav mazsvarī gi, jo nā kamreiz neaizpildī š u jau tā ierobež oto brī vo vietu savā kofera dvielī ) istaba ir tī ra un tas nav pā rsteidzoš i, jo ik pē c trim dienā m istaba ir iztī rī t, pat ja telpa ir aizņ emta.
Telpas priekš rocī bas: Gribu atzī mē t tī rī bu, tā ir vismaz patī kama.

Skaitļ a trū kumi: nav.
Viesnī cas teritorijā ir rotaļ u laukums ar slidkalniņ u, batutu un citā m š ū polē m, ir figū riņ as dā rza rū ķ u formā , un Maš a, sī kums, bet ļ oti harmoniski iederas teritorijas interjerā , ir strū klaka un ē damistaba, ē damistabā ir pilnī gi visa tehnika, kas ir nepiecieš ama, no sū kļ a lī dz trauku mazgā š anai, kas beidzas ar smē rē jumu, mikroviļ ņ u krā sns un kaudze elektrisko tē jkannu, katli un bla bla bla, vispā r ir viss un pā rpilnī bā , pietiek visiem.
Par personā lu vispā r ir atseviš ķ a pateicī ba, ļ oti jauki, draudzī gi, pieklā jī gi, pilnī gi viss! Tiem, kas atpū š as pirmo reizi, pateiks, kur garš ī gi paē st, kur paē st lē tā k, kur var labi atpū sties, vienmē r palī dzē s, kad vien pagriezī sies. LABIE biedri!
Par pā rē jiem iespaidi noteikti ir 10 no 10.2 gadus atpū tos ar sievu un meitu, un principā katra otrā atvaļ inā juma ģ imene bija ar bē rnu, tā pē c noteikti iesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu