paradīze

Rakstīts: 30 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 15 — 25 jūnijs 2017
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ogad mē s svinam savu 50. Zelta kā zu gadadienu.
Mū su bē rni (meita un znots) mums uzdā vinā ja brī niš ķ ī gu dā vanu - viņ i organizē ja braucienu uz Berdjanskas pilsē tu ar atpū tu pie Azovas jū ras un nakš ņ oš anu no 15. lī dz 25. jū nijam viesnī cā Crab House Hotel. (Kotlyarevsky St. , 37a).
Š ī viesnī ca atrodas netā lu no jū ras (10 minū š u gā jiena attā lumā ) kū rorta zonā blakus sanatorijai "Berdyansk". Tajā ir visi nepiecieš amie apstā kļ i ē rtai dzī voš anai un atpū tai mū sdienu Eiropas lī menī . Pludmale kopē ja, cilvē ku maz, ē st var gatavot pats, bet apkā rt ir daudz kafejnī cu katrai gaumei, blakus kursē mikroautobuss (15 min lī dz Berdjanskas centram), teritorijā ir veikals. Viesu vidū bija daudz jaunu ģ imeņ u ar bē rniem. Mē s, pensionā ri, izbaudī jā m katru minū ti.

Es vē los izteikt lielu pateicī bu un pateicī bu viesnī cas vadī bai - Innai Leonidovnai un Igoram Vjač eslavovič am, administratorei Angelai un visam viesnī cas atbalsta personā lam par nodroš inā tajiem lieliskajiem apstā kļ iem, tī rī bu un kā rtī bu, kā arī par iejū tī go attieksmi. , uzmanī ga, gā dī ga un cieņ pilna attieksme pret visiem atpū tniekiem.
Savukā rt Inna un Igors dara visu iespē jamo, lai radī tu ideā lus apstā kļ us. Viesnī cas teritorija un pati viesnī ca ir maza, tač u tā ir tikai oā ze, siltuma un komforta sala. Katrā detaļ ā varat sajust pā rsteidzoš u pā rdomā ta un sakā rtota komforta apvienojumu ar precizitā ti lī dz mazā kajai detaļ ai un garī gi relaksē još u atmosfē ru atpū tai un baudī š anai. Patī kami iespaidi sā kas jau no paš iem vā rtiem - mī ļ i rokturi delfī nu formā , un tad brī niš ķ ī gs pagalms: rozes, soliņ i, strū klaka ar vē su ū deni, rotaļ u laukums, grila zona, virtuve paš gatavoš anai, galdi. Viss balts un zils, tī rs, glī ts. Pati viesnī ca ir gaiš a, estē tiski pievilcī ga, ē rta, kvalitatī va. Viss nepiecieš amais un acij tī kams. Uz jumta paveras skaists skats uz jū ru, spa zona. Apbrī nojami, kā tik mazā teritorijā bija iespē jams izveidot tik daudz atpū tas zonu, kur katrs var doties pensijā pē c saviem ieskatiem. Lielisks mū sdienī gs risinā jums ar saules paneļ iem.
Radā s iespaids, ka ikviens ciemiņ š š eit tiek gaidī ts kā dzimtcilvē ks, visi ir gatavi pā rsteigt un katrs ir gatavs dā vā t laimes mirkļ us.
Lieliska vieta atpū tai!
Ar cieņ u un mī lestī bu, pensionā ri-sieva-jubilā ri Vladimirs un Olga Bobiri, Kijeva.
2017.  gada jū nijs
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu