Negodīgi saimnieki, nevienam neiesaku un paši nenāksim.

Rakstīts: 1 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 8 — 12 maijā 2017
Mē s kā dreiz atpū tā mies netā lu no Krabju mā jas, un tagad mē s nolē mā m doties uz 4 dienā m izpē tē un š ovasar doties š eit kopā ar savu vī ru un bē rnu, lai atklā tu jaunu vietu Azovas jū rā .
Izlasī ju labas atsauksmes par š o bā zi un sazinā jos ar saimnieku Igoru. Sā kumā parā dī jā s draudzī gs vī rietis, visu izstā stī ja un teica, ka nav svarī gi, cik dienas zvanī t.
Pieņ ē mā m lē mumu un vakarā atzvanī ju un palū dzu likt mū su numuru uz "stop". Igors teica, ka ir tā ds serviss, pieturā tiek uzlikts numurs uz dienu samaksai utt. Piekritu.

Nā kamajā rī tā es darbā vienojos par š iem datumiem, palū dzu mini atvaļ inā jumu un atzvanī ju Igoram, lai pajautā tu sī kā ku informā ciju un samaksā tu par rezervā ciju. Un kā izrā dī jā s, mū su numurs jau ir izī rē ts ! !
Uz visiem jautā jumiem atbilde, ka ī sti nerezervē ju, bet cilvē ki jau prasī ja karti apmaksai. Jautā jums: kā pē c piedā vā t "stop" š o? Es varē tu samaksā t uzreiz tajā paš ā vakarā .
Sarunā izrā dī jā s, ka cilvē ki piestā j uz 14 dienā m. Nu, protams, tas ir izdevī gā k ī paš niekiem...ka Igors, tā Inna sā ka visu vainot viens uz otru. (Igors nezinā ja, bet mana sieva no rī ta to nodeva citiem cilvē kiem, un Inna parasti teica, ka es visu laiku nepieklā jī gi runā ju ar viņ iem))).
Tā pē c es neiesaku š os cilvē kus un bā zi, un mē s, protams, nenā ksim paš i...
Rī cī ba ir negodī ga, un es domā ju, ka tad, kad jū su klienti un ī rnieki izturē sies pret jums š ā di, jū s nebū siet pā rsteigti, kā pē c tas notiek. Viss ir dabiski. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu