Uroa Bay Beach Resort 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Uroa Bay Beach Resort atrodas Indijas okeānā. Blakus viesnīcai atrodas niršanas centrs un pūķu sērfošanas skola, kas patiks āra entuziastiem.Vairāk →
аватар moroshenka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iespē jams, man ir gandrī z visas vienā das atsauksmes. . . ))) Laba viesnī ca - lieliska viesnī ca! Nu tā ir. Mums bija laiks atpū sties Zanzibā rā , tikko atbraucā m - pē c piecā m dienā m viņ i slē dza Tanzā niju. Mums paveicā s! Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, izlasot atsauksmes par visu salu-meklē jā m viesnī cas ziemeļ os, bet cena nesakrita, un arī datumi nederē ja. … Tomēr ▾ Iespē jams, man ir gandrī z visas vienā das atsauksmes. . . ))) Laba viesnī ca - lieliska viesnī ca! Nu tā ir. Mums bija laiks atpū sties Zanzibā rā , tikko atbraucā m - pē c piecā m dienā m viņ i slē dza Tanzā niju. Mums paveicā s! Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, izlasot atsauksmes par visu salu-meklē jā m viesnī cas ziemeļ os, bet cena nesakrita, un arī datumi nederē ja. Nolē mā m izvē lē ties salas austrumu krastu. Sā kumā mani nobiedē ja tas, ka, pē c atsauksmē m, bija spē cī gs bē gums un nebija kur peldē ties. Un tad nodomā jā m - nu, stiprs bē gums, no kilometra divus no krasta vē l neesam redzē juš i - jā redz ! ! ! Un, kā vienmē r, viņ i nezaudē ja!
Sā kš u atkal ar teritoriju, kā vienmē r. Viesnī cas plaš ā teritorija, ļ oti kopta, pastā vī gi redzami strā dnieki, kas novā c nokrituš ā s lapas, nogriež palmā m nodzeltē juš os vainagus, slauka celiņ us. Viesnī ca paredzē ta aptuveni 250-350 cilvē kiem, pā rsvarā divstā vu mā jas "bungalo" stilā , pirmajā stā vā - 4 istabas un otrajā - 2 istabas katrā . Mums ir 2 stā vs. Paš as mā jas ir no akmens, bet jumti no palmu lapā m, izskatā s ļ oti jauki! Plaš i balkoni ar galdiem un krē sliem. Paš ā istabā - standarta - kondicionieris, ventilators, skapis, sols koferiem, krē sli, galds, naktsgaldiņ i, ledusskapis, tē jkanna un tē jas piederumi. Tualetes telpā - tualete, bidē , duš a, ziepju lietas mainī tas katru dienu, dvieļ i - 1 reizi 2 dienā s, gultas veļ a mainī ta 2 reizes 11 naktī s. Ikdienas uzkopš ana, draudzī gs personā ls. Tā pat kā citā s valstī s, labā kā dā vana par labu darbu ir mū su krievu š okolā de un mū su krievu saldumi. Atnesā m viņ iem pa pusi č emodā na, kad izlasā m, ka Tanzā nija pati saldumus neraž o, tie visi ir importē ti.
Reģ istratū ra, restorā ns, bā rs un skatuve vakara izrā dē m - viss atrodas vienuviet, netā lu - 2 peldbaseini. Vē l viens baseins atrodas nedaudz malā . Ir arī atseviš ķ s restorā ns, kas ir atvē rts visu dienu. Viesnī cā ir spa, masā ž a, bet mē s nedevā mies. Sarunā ts par masā ž u pludmalē . Pa kreisi no mū su pludmales un pa labi ir masā ž a. Kā sapratā m no mū su masieres vā rdiem un ž estiem, viņ as strā dā arī viesnī cas spa. Pludmale ir publiska, blakus pa kreisi ir ciems. Ja ej pa labi - tur ir vairā kas viesnī cas, bet daudz mazā kas par mū sē jo. Satikā m sievietes no tuvē jā s viesnī cas - tur ir 5-8 mā jas un visas ir vienstā va. Visā piekrastē stiepjas paaugstinā ta akmens siena, un visas viesnī cas atrodas augš pusē .
Uz pludmali jā kā pj pa kā pnē m un slī pā m takā m. Mū su viesnī cā vienmē r bija apsardze ap visā m kā pnē m, kas veda uz pludmali. Vietē jie staigā ja pa pludmali, bet augš ā netika. Vietas sauļ oš anā s - sauļ oš anā s krē sli zem "sē nē m" pietika visiem. Pludmales dvieļ us izsniedza uz kartē m - no rī ta paņ ē mā m dvieļ us, vakarā nodevā m. Mums bija tikai brokastis - bufete - izvē le bija liela, sā kot no putras un olu kultenes lī dz bulciņ ā m un saldumiem. Vakarā uzreiz varē ja pasū tī t vakariņ as par 15 dolā riem vai atkal pastaigā ties pa kreisi vai pa labi no viesnī cas un paē st kafejnī cā s, un var paturē t 10 dolā ru robež ā s. Starp citu, gan viesnī cā , gan ekskursijā s, gan piekrastes kafejnī cā s ē diens vienmē r bija garš ī gs. Un, kad ar kvadracikliem iebraucā m dziļ i salā un iepazinā mies ar vietē jā m ciltī m un viņ u dzī vesveidu - dzē rā m ū deni tieš i no akas - ļ oti auksti, garš ī gi, dzē rā m svaigas sulas turpat ciematā un nebija nekā du sliktu seku. vē ders!
Ikvakara izrā de bija jauks bonuss. Katru vakaru notika mā kslinieku uzstā š anā s un nekad visā s 11 dienā s tā s neatkā rtojā s! Vietē jā piegarš a bija izsekota visos priekš nesumos, bija pat masaji lī dz 20 cilvē kiem un viņ i atdarinā ja medī bu ainas un dziedā ja un dejoja nacionā lā s dejas, un uzstā š anā s akrobā ti pā rsteidza ar "ugunī giem" cipariem ar lā pā m - tas ir jā redz! Tā pē c vakaros pē c vakariņ ā m visi viesnī cas iemī tnieki pulcē jā s reģ istratū rā - un sazinā ties ar mā ju caur Wi-Fi (paš ā teritorijā un istabā nav Wi-Fi) un skatī ties nā kamo izrā di. Pē c priekš nesuma varē ja dejot. Atseviš ķ i varat pastā stī t par pludmali. Tas ir kaut kas! ! ! Ieradā mies pilnmē ness laikā – bija spē cī gs bē gums un bē gums. Ū dens sasniedza paš us akmeņ us un lija tiem pā ri! Pē c nedē ļ as - 10 dienā m paisums bija niecī gs un pludmale š ķ ita vienkā rš i milzī ga un pamesta! ! ! Tā tad viesnī ca ir diezgan piesaistī ta deklarē tajam č etriniekam.
Пляж во время сильного отлива. В полнолуние вода уходит очень далеко и в океане обнажается дно - появляется остров, до которого ведет дорожка и можно пешком, по дну океана дойти до этого острова и прогуляться на нем Кровать под балдахином, небольшой холодильник, тумбочка, стол, чайные принадлежности на столе в корзинке Туалетная комната. Над раковиной большое зеркало, справа от биде - душевая кабина Скамья для чемоданов, шкаф для одежды, прямо - выход на большой балкон Лестница, ведущая на наш 2 этаж Балкон со столик и двумя креслами. Мы привезли веревку, растянули ее и здесь сушили белье Одна из аллей отеля Уборка в номере - ежедневная. Вот так красиво нам заправляли постель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный отель Uroa Bay Beach находится на берегу Индийского океана. Рядом с отелем находится дайв-центр и школа кайт-серфинга, что понравится любителям активного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 38 км от Каменного города, 41 км от аэропорта Занзибара.
Pludmales apraksts Частная пляжная зона протяженностью 300 метров. На пляже есть волейбольная площадка.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Дополнительная плата не взимается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В помещении есть игровая зона.
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, кейтсерфинг, теннисный корт (бесплатно днем, платно в вечернее время).
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 135 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, мини-холодильник, телевизор, телефон, сейф, набор для кофе и чая, ванная комната с душем и биде, веранда с видом на сад и океан.

Adrese P.O. Box 2675, Uroa, Zanzibar, Tanzania
Tālruņi: 255 778672 809
Tīmekļa vietne: Uroa Bay Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.