PalumboKendwa 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Kendva
8.1 Numurs
9.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.3 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas trīs minūšu brauciena attālumā no Kendvas centra. No šejienes jūs varat viegli sasniegt galvenās reģiona apskates vietas. Viesnīca ir lieliski piemērota romantiskam ceļojumam, kā arī atpūtai ar draugiem vai ģimeni.Vairāk →
аватар sergwinston
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu par lieliskā m un neaizmirstamā m brī vdienā m, pateicoties ļ oti patī kamajam un uzmanī gajam viesnī cas Palumbo Kendwa personā lam un atseviš ķ u CIEŅ U tā s ī paš niekam Vladislavam, kurš palī dzē ja dē lam noorganizē t pienā cī gu Wi-Fi attā linā tā m studijā m, lai neatpaliktu datorskolā . … Tomēr ▾ Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu par lieliskā m un neaizmirstamā m brī vdienā m, pateicoties ļ oti patī kamajam un uzmanī gajam viesnī cas Palumbo Kendwa personā lam un atseviš ķ u CIEŅ U tā s ī paš niekam Vladislavam, kurš palī dzē ja dē lam noorganizē t pienā cī gu Wi-Fi attā linā tā m studijā m, lai neatpaliktu datorskolā . Un uzdā vinā ja man neaizmirstamu jubileju. Liels sveiciens arī vecmā miņ ai Ļ ubai! Veselī bu, labklā jī bu un labklā jī bu visiem! Ī paš u uzmanī bu pelnī juš i pavā ri, kuri priecē ja ar daž ā diem cū kgaļ as ē dieniem (viesnī cai ir sava cū ku ferma), mā jputnu gaļ u un zivī m. Bufete vienmē r bija garš ī ga un svaiga. Svaigi spiestas sulas un daž ā di augļ i - HAKUNA MATATA: ) Arī deserts vienmē r bija ļ oti garš ī gs. Pē c pasū tī juma, par maksu, pagatavoja š iks jū ras velš u š ķ ī vi. Bez š aubā m iesakā m š o viesnī cu Zanzibā rā!! !
Ar cieņ u, Harč enko ģ imene.
аватар ikhtiandr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieč ekojā mies ā tri, bez problē mā m, viesnī ca atrodas vairā kā s ē kā s, no kurā m 2 ir 20 minū š u gā jiena attā lumā pa zemes ceļ u, pastā vī gi kursē mikroautobuss, kas daļ ē ji novē rš š o problē mu, ē ka, kurā dzī voju un skats no tā pamatā ir labs, otrs vilš anos rada ē diens un ū dens. … Tomēr ▾ Ieč ekojā mies ā tri, bez problē mā m, viesnī ca atrodas vairā kā s ē kā s, no kurā m 2 ir 20 minū š u gā jiena attā lumā pa zemes ceļ u, pastā vī gi kursē mikroautobuss, kas daļ ē ji novē rš š o problē mu, ē ka, kurā dzī voju un skats no tā pamatā ir labs, otrs vilš anos rada ē diens un ū dens. Viņ i pā rdeva ū deni - tas ir valstī , kur absolū ti nav ieteicams dzert krā na ū deni, manuprā t, tas nav 4 zvaigž ņ u viesnī cas cienī gs, baroš ana ir ļ oti garlaicī ga un vienmuļ a, nebija jū ras velš u un augļ u pā rpilnī bas, kā bija rakstī ts apskatos, ne tuvu nebija, visa atmosfē ra bija piesā tinā ta ekonomija un alkatī ba. Vispā r man patika pā rē jais, droš i iesaku Zanzibā ru kā brī vdienu galamē rķ i Kendvā , bet š ī viesnī ca nav tā s naudas vē rta.
Лобби Вид из номера
аватар Luniakin_m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š oreiz gribē jā s ko neparastu, Turcija/Ē ģ ipte nav iespaidī gi. Mē s lasī jā m atsauksmes un nolē mā m doties)) Personā ls ir brī niš ķ ī gi cilvē ki! Viņ i centā s palī dzē t it visā , izsauca mums maš ī nu uz pludmali. … Tomēr ▾ Š oreiz gribē jā s ko neparastu, Turcija/Ē ģ ipte nav iespaidī gi. Mē s lasī jā m atsauksmes un nolē mā m doties)) Personā ls ir brī niš ķ ī gi cilvē ki! Viņ i centā s palī dzē t it visā , izsauca mums maš ī nu uz pludmali. Kalpones tī rī ja it kā nemanā mi, bet istaba vienmē r bija tī ra. Viņ i barojā s pietiekami labi. Brokastī s bija daudz augļ u, pankū ku, ievā rī jumu. . . Un vakariņ ā s gatavoja tikko nozvejotas zivis un citas jū ras veltes, kā arī grilē tu gaļ u. Viss bija lieliski, paldies_)
аватар Oksana847371
1. Viesnī ca tika izvē lē ta atbilstoš i cenas un kvalitā tes attiecī bai. Iekā rtojā mies agrā k par 8 stundā m, par ko esam bezgala pateicī gi un pabarojā m arī ar gardā m brokastī m! 2. Teritorija skaista: daudz apstā dī jumu, skaists baseins un pat trenaž ieru zā le)) 3. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca tika izvē lē ta atbilstoš i cenas un kvalitā tes attiecī bai. Iekā rtojā mies agrā k par 8 stundā m, par ko esam bezgala pateicī gi un pabarojā m arī ar gardā m brokastī m!
2. Teritorija skaista: daudz apstā dī jumu, skaists baseins un pat trenaž ieru zā le))
3. Telpa ir labi kopta, pietiekami liela. Ir ledusskapis, TV, seifs.
4. Ē diens ir garš ī gs un personā ls ļ oti pieklā jī gs. Vienī gais bū tu nedaudz daž ā dot brokastis un tas arī viss) lai gan ir augļ i, un pā rslas, un salā ti, un desiņ as, un pankū kas. . kā arī garš ī gas sulas un ļ oti aromā tiska kafija.
5. Varē tu pa dienu pievienot vē l animā ciju, citā di viss augstā kajā lī menī ! !
Пляж Пляж Пляж Пляж Пляж Пляж
аватар Igor_Tushenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esmu ļ oti gandarī ts, ka savas ģ imenes atpū tai izvē lē jos Palumbo Kendwa 4 * viesnī cu. Jau no pirmajā m minū tē m jū s nokļ ū stat darbinieku gā dī gajā s rokā s, viesnī cas darbinieki cenš as izpatikt jebkurā jautā jumā . … Tomēr ▾ Esmu ļ oti gandarī ts, ka savas ģ imenes atpū tai izvē lē jos Palumbo Kendwa 4 * viesnī cu. Jau no pirmajā m minū tē m jū s nokļ ū stat darbinieku gā dī gajā s rokā s, viesnī cas darbinieki cenš as izpatikt jebkurā jautā jumā .
Pati viesnī ca ļ oti skaista, daudz palmu un krā sainu krū mu, kur vien skaties - visur acs priecā jas.
Lī dz krastam jā iet 500 m, bet vairā kas reizes piebraucā m ar autobusu, kas kursē ik pē c 5 minū tē m.
Viesnī cā ir restorā ns, neliels tirgus un bā rs, ir liels peldbaseins. Gandrī z katru vakaru ē dā m baseina zonā . Porcijas ir milzī gas, es nekad neesmu gribē jusi ekstras.
Paldies TPG tū roperatoram, kas parū pē jā s par mums ē rtu transfē ru un palī dzē ja mums nakš ņ ot greznā bungalo ar skatu uz okeā nu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в трех минутах езды от центра Кендвы. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей региона. Отель прекрасно подойдет для романтического путешествия, а также для отдыха в кругу друзей или с семьей.

Atrašanās vieta Расстояние до Международного аэропорта Абейд Амани Карум составляет 52 км.
Pludmales apraksts Отель находится в 5 км от пляжа Нангви.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по продаже билетов. Стойка регистрации работает круглосуточно. Экскурсионное бюро. Диетическое меню. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. Ныряние с маской и трубкой, библиотека, волейбольная площадка на пляже. Есть дайвинг-центр.
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 48 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, потолочный вентилятор, бесплатный Wi-Fi, телевизор(только в номере Sea View и Junior Suite), холодильник (только в номере Sea View и Junior Suite), набор для кофе и чая, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Кендва, Объединенная Республика Танзания
Tālruņi: +255 776 001300
Tīmekļa vietne: PalumboKendwa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.