Vakara izklaide Zanzibārā. Ceļojums uz Āfriku 2018

05 Marta 2018 Ceļošanas laiks: no 15 Februāris 2018 ieslēgts 19 Februāris 2018
Reputācija: +896
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Zanzibā ra.

Es vē los vē lreiz atkā rtot, ka daž ā das tū risma aģ entū ras apzinī gi strā dā pie savas maizes. Viņ i pā rdod kuponus labā m vietā m un viesnī cā m pat neinteresantā s valstī s. Vienkā rš i es ceļ oju, un viņ i palī dz pludmales apmeklē tā jiem labi atpū sties kompleksajā ceļ ojumā . Protams, doties no ceļ ojumu aģ entū ras jebkuram cilvē kam ir mazā k problē mu un galvassā pju. Arī uz Emirā tiem, Ē ģ ipti un Turciju man ir ē rtā k, tikai caur tū risma aģ entū ru.

Vienī gais prieks Zanzibā rā ir vakara vē sums no Indijas okeā na. Visi vienkā rš ie Beau Monde un tū risti ierodas krastmalā , lai atveldzē tos, satiktos ar draugiem, kaut ko paē stu, pasē dē tu uz okeā na. Bē rniem un jauniem vī rieš iem ir milzī gs plaš ums oriģ inā lā m izklaidē m. Vietē jā s meitenes š ajā ziņ ā ir atturī gā kas. Viņ i daudz fotografē ar saviem mobilajiem tā lruņ iem.


Nevarē ju paiet garā m puiš iem, kuri trī skā rš oja daž ā dus trikus uz saviem velosipē diem tieš i uz ceļ a pie krastmalas blakus stā vlaukumam. Ja kā ds autovadī tā js tomē r iebrauca stā vvietā , tad puiš i viņ u aizdzina kopā . Ieraugot, ka baltais tū rists viņ us fotografē , viņ i katru reizi sā ka izdomā t ko jaunu. Viņ iem vienkā rš i nebija citu skatī tā ju, izņ emot mani. Arī man tā bija jautrī ba un atpū ta.

Zanzibā ra. Izklaide zē niem.

Zanzibā ra. Ir interesanti uz tiem skatī ties.

Zanzibā ra. Salas nā kotne

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Занзибар. Развлечение юношей.
Занзибар. Интересно на них смотреть.
Занзибар. Будущее острова.
Занзибар.
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums