Ocean Paradise Resort 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Ocean Paradise Resort & Spa atrodas Pwani Mchangani. Viesiem tiek piedāvāts āra baseins, restorāns un fitnesa centrs. Netālu atrodas Kiwenga Pongwe meža rezervāts. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар ShiShi-ga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Ocean Paradise Resort & Spa 4 * (Zanzibā ra, Tanzā nija). Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2018. gada 2. lī dz 13. aprī lim Zanzibā ras lidosta (ieraš anā s, izlidoš ana). Izskatā s pē c mazas mā jsaimniecī bas. … Tomēr ▾ Viesnī ca Ocean Paradise Resort & Spa 4 * (Zanzibā ra, Tanzā nija).
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2018. gada 2. lī dz 13. aprī lim

Zanzibā ras lidosta (ieraš anā s, izlidoš ana).

Izskatā s pē c mazas mā jsaimniecī bas. ē ka ar zemiem griestiem. Ielidojā m tajā paš ā laikā ar reisu no Dubaijas, bijā m no milzī ga Boeing uz 300 cilvē kiem, nu, plus vē l 1 lidmaš ī na. Pieblī vē ts š ajā "angā rā ", sā ka aizpildī t kartī tes (uz plauktiem ir 2 veidlapas). Uzmanī bu! Jautā jiet savā ceļ ojumā . iepriekš aģ entū rā š ī s veidlapas izbraukš anas valstī un lū gt jū s aizpildī t vai sniegt paraugu. Tas ietaupī s laiku un necietī sit no “tulkoš anas grū tī bā m”, pā rrakstī si pē c ieraš anā s vienkā rš i no veidlapas. Tā lā k logos pa kreisi no galdiņ iem - rindas, lai samaksā tu par vī zu. Lietas virzā s lē nā m. Viņ i atsakā s ņ emt skaidru naudu, emocionā li iebilst. Jā maksā ar karti. Dolā ri, kas jaunā ki par 2006. gadu, netiek pieņ emti.
Pē c vī zas apmaksas saņ em č eku, to pievieno anketai, kuru aizpildī ji, un tā lā k pa labi - pie muitniekiem, noņ em pirkstus, nofotografē.
Pā rguruš ajā pū lī cilvē ki š auj apkā rt, vē loties nopelnī t papildu naudu un izlaist lī niju, protams, ne par velti. Tie, kas š ā di pabrauca garā m, pie izejas gaidī ja pā rē jos savā autobusā , lai dotos ceļ ā.
Pavadī jā m apmē ram 2 stundas muitā , samirkā m. Meitenes, kas pieņ em maksā jumus par vī zu, periodiski jutā s slikti savā s aizliktajā s kabī nē s, viņ as izgā ja dzert un elpot, rinda apstā jā s.
Tas, iespē jams, kopā ar izbraukš anas procedū rā m ir visnepatī kamā kā pieredze. Pē c tam viss ir lieliski!
Lidostā ir valū tas maiņ as punkti. Tie ir vairā ki, nesteidzieties, izpē tiet piedā vā jumus. Manas ieraš anā s datumos lidostas maiņ as kurss bija USD 1 - 2200 Tanzā nijas š iliņ i. Vienā vietā tas bija 2210. Tā ir likme 100 un 50 dolā ru banknotē m. Mazā kas nominā lvē rtī bas kursā pazū d, nav jē gas tā s mainī t.
Un vispā r padoms - neko daudz nemainiet!
Tikai sī kiem pirkumiem, dzeramnaudā m, suvenī riem, kur svarī gs ir valū tas kurss "penss", ko vietē jie noapaļ o sev par labu dolā ros, un attiecī gi izdevī gā k ir maksā t š iliņ os. Un par maksā jumiem viesnī cā izrakstī š anā s laikā (konts š iliņ os). Ekskursijas var maksā t dolā ros, un vispā r tur tiek lietots dolā rs.
Salī dzinā jumam, viesnī cas cena bija no 1 USD lī dz 2100 š iliņ iem.
Stountaunā kurss ir apmē ram tā ds pats kā lidostā.2210 - 2250 var atrast.
Ierodoties, vakcinā cija netika prasī ta, jo tā s nav nepiecieš amas tiem, kas ierodas no pā rtikuš iem reģ ioniem.
Ī si par izlidoš anu uzreiz: mū s atveda lielā pū lī uz 3 lidojumiem vakarā apmē ram vienā laikā . Bagā ž as pā rbaudei pie ieejas izveidojā s liela rinda (uzreiz bija cilvē ki, kas to iznesī s par naudu).
Pē c tam jū s veicat standarta procedū ras bagā ž as svē rš anai un noteikš anai, kur to novietot lidmaš ī nā . Par sē dē š anu kopā , jums var dot mā jienu par atlī dzī bu.
Nenā c iekš ā , normā li nosē dinā s, ja nebū si rindas galā un vietu jau tā ir maz, š ajā gadī jumā ir pilnī gi bezjē dzī gi maksā t papildus.
Viņ i var arī lū gt atvē rt č emodā nu, ja rentgens rā da, ka jums tur ir lieli gliemež vā ki, jū s tos nevarat izņ emt (lielos tiek pā rdoti pludmalē , nav jē gas pirkt, viņ i tos konfiscē s). Nu selektī vi, ja gribē s, tad arī lū gs atvē rt.
Gide teica, ka tiem, kam lī dzi ir daudz augļ u, tiem prasā s izziņ a (par maksu). Viņ i baksta pie izkā rtnes ar uzrakstiem svahili valodā.
Uz plā ksnī tes rakstī ts, ka jā izsniedz sertifikā ti, ja eksportē kā du lauksaimniecī bas kultū ru, augus ar augsni utt. (sakarā ar kaitē kļ u ievazā š anas draudiem). Bet, tā kā daž i no mū su cilvē kiem runā svahili valodā , cilvē ki nevar strī dē ties. Nepiecieš ams 10 USD. Tā pē c gide ieteica, lai nemaksā , pasaki, ka ir ok, sataisa un iedod izziņ u.
Tā kā parastiem augļ iem to viņ iem nav un cilvē ks, kurš pie jums vē rsā s, var bū t kopumā "kreisais", parasti tē ma nodziest lī dz "nē " un viņ š pazū d.
Mē s neņ ē mā m lī dzi daudz augļ u, tā pē c mums nebija š ā da jautā juma ar muitu.
Uzgaidā majā telpā griesti tek lietus laikā . Tā kā bija liels cilvē ku pū lis, ne visiem bija pietiekami daudz vietu, kur apsē sties.

Viesnī ca.

Viesnī ca atrodas okeā na krastā , ir liela, skaista, sakopta teritorija, apaļ as formas ē kas Ā frikas stilā . Daž i no tiem atrodas kā atseviš ķ i bungalo, daž i ir 2 stā vu ē kas blokos ar skatu uz dā rzu. Peldbaseins, vairā ki restorā ni, spa. Izplatiet teritorijas fotogrā fijas, numurus. Teritorijā dzī vo skaisti audē ji putni, ķ irzakas, lielie gliemež i, apkā rt skraida lemū rs.
Numuri ir jauki, tī ri, flī ž u grī das. Istaba ir sadalī ta nelielā koridorā (ar garderobi un plauktu bagā ž ai) un telpas galvenajā daļ ā.
Istabā ir televizors (nav krievu kanā lu), naktsgaldiņ i, skapis ar pietiekamu skaitu plauktu un pakaramiem, ledusskapis (minibā rs par papildus samaksu, ē dienkarte blakus), kafijas galdiņ š , krē sli, liels spogulis ar plauktu un krē slu.
San. iekā rta sastā v no 3 daļ ā m, izlietnes, duš as, tualetes un bidē.
Liela terase ar galdu un 2 krē sliem. Terase atveras ar to paš u atslē gu kā istaba. Lū dzu, atstā jiet durvis aizvē rtas, lai izvairī tos no maziem tropu dzī vniekiem un odiem. Kopumā es tur ī paš i neredzē ju odus (atseviš ķ us eksemplā rus), un telpā tie varē ja parā dī ties tikai tad, kad strā dā ja tī rī tā js. Bet mū s periodiski kā ds sakoda, uz ķ ermeņ a bija sarkani punktiņ i. Bet es joprojā m nevarē ju saprast, kas tas ir, varbū t odi, bet es neredzē ju, kā viņ i sakoda un vispā r neniez.
Dvieļ i ir tī ri un balti. Duš ā ir virve drē bju ž ā vē š anai, peldkostī mu ž ā vē š anai. . Es tikai atstā ju nedaudz ū dens, lai tur notecē tu pē c mazgā š anas, jo tas tur slikti ž ū st. Terasē nav virvju.
Seifs ir bezmaksas, aizslē gts vai nu ar 6 ciparu kombinē to slē dzeni, virs tā ir instrukcija angļ u valodā kā atvē rt/aizvē rt. (satiekas daž ā dā s telpā s daž ā dos veidos).
Kondicionieris uz pults ("standartos", cik sapratu, vispā rē jā pieplū des ventilā cija nebija regulē jama no pults, vienam mū su krievam no atbraukuš o krievu grupas bija tā ds numurs). "Superioros" - uz tā lvadī bas pults. Ir arī griestu ventilators.
Klimats, starp citu, ir komfortabls, ja salī dzina ar "pirti" Ā zijā , Ā frika š ajā ziņ ā ir sausā ka, pat lietus laikā . Temperatū ra bija 27-30, vakarā arī silts, nevajadzē ja sildī ties. Kondicionieris bija labs, ventilators neieslē dzā s. Naktī s, jo negribē ja laist iekš ā kukaiņ us, balkona durvis nevē ra, bet esmu pā rliecinā ts, ka patī kamā k bū tu bijis gulē t ar atvē rtiem logiem. Un daž reiz man nā cā s atdzesē t gaisu aizsmakuma dē ļ.
Vannas istabā ir fē ns, š ampū nu komplekts, duš as ž eleja, matu balzams un ķ ermeņ a losjons, vā ciņ š , higiē nas somas. Duš ā bija labs spiediens un ū dens nestā vē ja.
Telpā esoš ā s ligzdas ir 3 spraudņ u Eiropas, Krievijas standarta spraudņ u adapteri tiek pā rdoti veikalā pretī reģ istratū rai par 2 USD (es ievietoju fotoattē lu, ko es paņ ē mu lī dzi, tiek pā rdoti tie paš i).
Istabā ir tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, sausais krē jums. Ievietojiet 2 pudeles ū dens 0.5 l dienā.
Viesnī ca pā rdod ū deni, 1000 š iliņ u - 1.5l. Ā rpus viesnī cas ir stends (izkā piet no viesnī cas uz ceļ a un pa kreisi (š ķ ē rsojiet ceļ u), tur var nopirkt lē tā k. Piemē ram, mē s nopirkā m 8 pudeles 1.5l ū dens par 1000 š iliņ iem. Ir arī augļ us bodē. . Izdevī gs (! ).
Vē l var aiziet lī dz ciemam (pa kreisi no viesnī cas un pa ceļ u pagriezties pa kreisi, paskaties kartē , gā jiens ir apmē ram 25 minū tes). Ir letiņ i, ū deni arī var nopirkt, lē tā k nekā bodē pie viesnī cas un nekā paš ā viesnī cā.
Pat ja jū s dodaties uz Stone Town ekskursijā , palū dziet savam gidam (no vietē jiem) nopirkt jums ū deni. Š ajā gadī jumā par 2 pudelē m (mē s nopirkā m 6 pudeļ u bloku) jums izmaksā s mazā k par dolā ru.

Iztī rī ts č etriem (nav ideā ls, vietā m ir putekļ i), bet kopumā istaba ir tī ra, lietas nav aiztiktas un nekas nav sabī dī ts. Vē rtī gas lietas tika atstā tas un tikai istabā (kameras, fotoaparā ti . . ). Nekā netrū ka.
Viņ i periodiski atstā ja padomus, gulta gandrī z vienmē r bija dekorē ta ar ziediem un lapā m.
Tī rī š anas lī dzekļ i ir gandrī z neredzami. No rī ta miega laikā tie neplī st, pat ja nav uzraksta “Netraucē t”. Acī mredzot gaida, kad visi pamostos un dosies brokastī s (viņ š ir no 7 lī dz 10 no rī ta), un tad iet sakopt, kad visi vairs nav istabā.
Vakarā , kamē r cilvē ki vakariņ o, atnā k - iztaisno tavu gultu, baldahī nu, ieslē dz gaismu, izsmidzina pret odiem. . viss izskatā s ļ oti skaisti.
Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi, nozvejas bā rā (kur viņ i dod paroli), pat pie baseina un blakus esoš ajiem sauļ oš anā s krē sliem. Reizē m salū zt rū teris, lē nā m labo. . Par vienu ierī ci ir maksas internets par 15$ nedē ļ ā , tas ķ eras visur teritorijā.
Personā ls reģ istratū rā ir draudzī gs, nav krieviski runā još o, tā pē c angļ u valodas zinā š anas ir nepiecieš amas "sarunā m" par jauniem jautā jumiem.
Vakarā vakariņ u laikā mā kslinieki katru dienu uzstā jas, dzied, dejo, pē c vakariņ ā m var skatī ties animā ciju: bija akrobā tiskie š ovi un masaju š ovs, karaoke..
Alkoholu š ajā musulmaņ u valstī uz ielas nepā rdod, izņ emot dā rgo alu. Viesnī cā - par maksu. Ja nepiecieš ams, ir jē ga paķ ert kaut ko beznodokļ u rež ī mā.
Publika ir daž ā da: briti, vā cieš i, izraē lieš i, "vietē jie" no Ā frikas, viesi no Ā zijas. . Bū tī bā pā ri, ar bē rniem, cilvē ku, kad bijā m, nebija ī paš i daudz, visi bija ļ oti draudzī gi.
Visas Zanzibā ras viesnī cas maksā USD 1 par uzturē š anā s nakti. Neaizmirstiet atlikt š o naudu, tā tiks iekļ auta izrakstī š anā s rē ķ inā (atspoguļ osies š iliņ os pē c viesnī cas kursa).

Uzturs.

Mē s tur bijā m HB sistē mā (brokastis, vakariņ as). Viņ i lieliski barojas. Brokastī s pā rslas, jogurti, pankū kas, vafeles, ievā rī jumi, olu kultenis, olas, gaļ a, speķ is, piedevas, salā ti, sieri. . Gardas sulas, tē ja/kafija, kafijai lū dz ienest aukstu vai siltu pienu. ananā si, pasifloras augļ i, mango, banā ni..
Vakariņ ā s vienmē r ir daudz daž ā du piedevu un gaļ as ē dienu - atradī si jū ras veltes (krabjus, suš i/rullī š us, salā tus ar garnelē m, kalmā riem, astoņ kā jiem... , jū ras veltes uz iesma), gan zivis, gan putnu gaļ u, liellopu gaļ u. , cū kgaļ a . . Viņ i praktizē nacionā lo dienu virtuvi (piemē ram, Indija, Itā lija). Š ā dā s dienā s ir daudz nacionā lo ē dienu, bet ir arī citi. Vakariņ u laikā visi dzē rieni par papildus samaksu (par HB). Gardi deserti, saldē jums, augļ i.
Š efpavā rs no Indijas iznā k personī gi, lai paskatī tos, kā tur viss ir, vai viss patī k viesiem.
Ja diena izrā dī jā s lietaina (un mē s devā mies aprī lī , atgā dinā š u, "ilgo lietus" sezonā ), tad vakariņ as tiek pasniegtas nevis zemā k, kā parasti restorā nā pie baseina, bet gan tur, kur ir brokastis - no reģ istratū ras pa labi, pa ceļ am aiz veikaliem.
Pusdienu kastes ekskursijā s tiek gatavotas par papildus samaksu (5000 š iliņ u), bet ir iespē ja "agrajā m brokastī m" tiem, kas no rī ta kaut kur dodas pirms brokastī m, tas ir bez maksas.
Ī paš s paldies viesnī cas vadī tā jam (F&B Meneger) Lorenzo Sabella par palī dzī bu problē mu risinā š anā , atvē rtī bu un viesmī lī bu.

Pludmale.

Mū su viesnī cai ir liela pludmale un atpū tas zona, lietussargi stā v viens no otra attā lumā , neviens nevienam netraucē . Pludmalē ir duš a un tualete - kā iet uz baseinu un apbraukt pa kreisi, kur ir restorā ns vakariņ ā m.
No pludmales "publiskā s" zonas, kurā uzturas ciema vietē jie iedzī votā ji un viesos masaiji, kuriem no pludmales puses pa labi no viesnī cas ir veikali, viesnī cas pludmali atdala ž ogs. Vietē jie viņ am netuvojas, ir apsargi, iekš ā nelaiž.
Bet, tiklī dz tiksiet tā lā k par ž ogu, jums uzreiz "uzbruks" tie, kas vē las piedā vā t ekskursijas, masā ž as, tetovē jumus, tunikas, piedā vā jumus doties uz veikalu, pastaigā ties bē guma laikā pa rifu ($1 ). Turklā t, tā kā mū su viesnī ca ir gandrī z vienī gā , kurai pie krasta lī nijas aiz ž oga ir liela “smilš u” zona, tur uzkrā jas vairā k cilvē ku nekā citā s viesnī cā s tā lā k piekrastē (daudzā m viesnī cā m, ja pastaigā si, redzē si ka paš u viesnī cu teritorija ir atdalī ta ar akmeņ iem , neliels nobrauciens un uzreiz ū dens, labi, ja ir paisums). Un pā rdevē ji vienkā rš i stā v jū su priekš ā , ž oga otrā pusē . Tu guli sauļ ojoties, viņ i stā v pret tevi.
Jebkura galvas kustī ba viņ u virzienā , un viņ i atver stoles, vicina rokas). Kopumā viņ i visi ir pozitī vi, pieklā jī gi un ar smaidu atsakā s, ja neinteresē viņ u piedā vā jums.
No piedā vā jumiem pludmalē izvē lē jā mies sev ekskursijas (un labi kaulē jā mies). Par tiem rakstī š u atseviš ķ i.
Mū su viesnī cas priekš ā bē guma laikā krasta zona ir klā ta ar aļ ģ ē m (tā s periodiski tiek noņ emtas, bet tā s joprojā m ir), akmeņ i, ež i. . Tā pē c ņ emiet lī dzi pludmales apavus, tas pasargā s jū s no griezumiem un adatā m, gan ejot un peldot. Mū su uzturē š anā s laikā medū zu nebija. Smiltis paš as ir smalkas, vieglas, patī kamas.
Lietojiet saules aizsargkrē mu ar augstu aizsardzī bas faktoru, saule ir ļ oti aktī va! Izvairieties no sauļ oš anā s pī ķ a stundā s.
Nu par bē gumiem jau ir uzrakstī ts ne viens vien apskats, to laiks atkarī gs no mē ness, pludmalē ir grafiks. Ū dens bē guma laikā ī paš i tā lu negā ja (salī dzinot ar Page beach, kur ū dens iet 2 km attā lumā ), lī dz rifu robež ai, kur vietē jie ved viņ us apskatī t ež us un zvaigznes. No rī ta, pirms bē guma, ū dens ir tī rā ks nekā pē c paisuma, lī dz ar paisumu ienā k aļ ģ es un ū dens burbuļ o ar putā m. Ir vē rts pagaidī t stundu, nekavē joties neiet ū denī.

Suvenī ri.

Suvenī rus var iegā dā ties veikalos no Maasai, tas ir pa labi, ja paskatā s uz okeā nu, vai vietē jos veikalos - tas ir pa kreisi. Uz vietas ir dā vanu veikals. Tā pat vismaz reizi nedē ļ ā masaji nā k ar saviem š ķ ī vjiem, gleznā m, rokassprā dzē m utt. uz paš u viesnī cu savas nacionā lā s izstā des dienā . Suvenī rus var iegā dā ties arī braucienā uz Stountaunu, kur cenas pē c izsoles var patī kami pazeminā t.
Starp citu, izlidoš anas laikā no lidostas bijā m pā rsteigti, ka paš ā lidostā atradā m adekvā tas cenas kafijai, ū denim, visā dā m lupatā m! Paturi prā tā . Kaut kā mū su gids mums teica, ka izlidoš anas laikā nebija nekā , bez muitas nodokļ a. Ir veikali. Bet no š ī s lidostas, kas izskatā s pē c Maskavas lidostas un tā s veikaliem un kafejnī cā m, nevajadzē tu gaidī t neko.
Nepē rciet "dā rgakmeņ us" pludmalē , neatkarī gi no tā , ko viņ i jums saka, tas ir viltojums. Tanzanī tus var atrast Stone Town juvelierizstrā dā jumu veikalos, viņ i izsniedz sertifikā tu.

Ekskursijas

Jautā juš i Pegas tū rista cenu, izlē mā m jautā jumu par labu pludmales ekskursiju piedā vā jumiem. Par laimi, ir daž i no tiem. Netā lu no Maasai ir veikals (pat safari viņ i ved uz kontinentu), un tas ir arī pa kreisi vietē jo stendu virzienā no ciemata. Piedā vā jumi jū s atradī s. Parā dī s fotogrā fijas, karti, katrs pastā stī s kas un kā . Bet angļ u valodā , ņ emiet vē rā!
Jautā jiet, prasiet cenu, jo vairā k jū s (bijā m 5), jo izdevī gā k varat kaulē ties. Veiciet nelielu priekš apmaksu, rezervē jot ekskursiju. Pā rē jie aprē ķ ini - ekskursijas dienā . Maš ī na mums tika piegā dā ta tieš i 8:00, kā norunā ts. Punktualitā te 5+ un paldies Ramam no mū su pludmales par piedā vā juma atbilstī bu, mē s ar viņ u labi kaulē jā mies. Man vē l ir viņ a kontakts, ja kas, interesentiem rakstī š u personī gā s ziņ ā s, viņ š ir iekš vatsapp.
Izvē lē jā mies izpē tī t salu 3-in-1 (Jozani Forest, Prison Island un Stone Town), lai nebrauktu ī sā s ekskursijā s uz pusi dienas, tam atvē lē jā m dienu un mums tika izveidota tā da ekskursija 5 personā m. , sameklē ja mums krieviski runā još u gidu no vietē jiem tiem, kam angļ u valoda ne pā rā k labi (gids ļ oti centā s, lai gan runā tā , ka reizē m nesaprot). Kas ir svarī gi, mū su cenā bija iekļ autas visas ieejas biļ etes, laivu noma uz salu. Mē s nekur neko nemaksā jā m.
Ņ emiet lī dzi savu ū deni, š ajā ekskursijā dzē rieni nav iekļ auti.
No rī ta devā mies apskatī t “sarkano kolobusu” pē rtiķ us “Jozani”, pastaigā jā mies pa mangrovē m, pē c tam ar Ā frikas kuģ ī ti devā mies uz “Prison Island”, tur vē rojā m Seiš elu salu bruņ urupuč us, pastaigā jā mies pa salu un apskatī jā m veģ etā ciju. , nopeldē jā mies (ir jauka smilš u pludmale), tad atgriezā mies Stountaunā , izstaigā jā m centrā lo daļ u, apskatī jā m vietē jos apskates objektus (forts, Forodhani parks, brī numu nams, Fredija Merkū rija mā ja, pastaigā jā m pa š aurajā m krā sainajā m ieliņ ā m , apbrī noja slavenā s durvis ar vā rpā m, sasniedza tirgu, nopirka garš vielas, audumus, tē ju) . Un paturiet prā tā , viņ i tirgu sauc par ī stu tirgu, kur pā rdod zivis, krabjus, dā rzeņ us.
Un, ja vē laties suvenī rus, vienkā rš i pastā stiet gidam. Bet sā kumā nesapratā m, mums pat bija jā atgriež as.
Ir arī veikali ar fiksē tā m cenā m. Kafija tur ir dā rga, pat lidostā izlidoš anas zonā lē tā ka! Par visā dā m stolē m, pareo, T-krekliem un tā tā lā k. kaulē ties vajag, un, starp citu, tā s var atrast arī ne dā rgi salā pieturas citā ekskursijā - "Blue safari". Piemē ram, safari 2 T-krekli tika nopirkti par 10 USD, Stountaunā tie nenokrita zem 14 USD, neskatoties uz to, ka tā nav sezona. Pilsē tā ir daudz tū ristu, acī mredzot pā rdevē ji ir pā rliecinā ti, ka viņ i kā dam pā rdos preces.
Es arī viņ ai iesaku. 5. norunā jā m atseviš ķ u laivu. Ekskursija uz visu dienu, ietver dzē rienus, augļ us, gardas pusdienas ar garnelē m, omā riem.
Tā s plā ns ir š ā ds: izbraukš ana no salas dienvidu daļ as, kurp jū s aizvedī s ar automaš ī nu. Pā rsē ž as uz Ā frikas laivu (atskatam ievietoju kā tā s izskatā s bildē ), baltas jahtas negaidi, tur tā s nepiedā vā ; un burā t uz salu, kas bē guma laikā parā dā s kā smilš u josla. Tur jū s piezemē jaties, atpū š aties, peldat.
Č ī bas tur nevajag, smiltis. Viņ i uzliek nojumes no saules, sagriež svaigus augļ us (arbū zu, kokosriekstu, ananā sus, banā nus). Citas laivas tobrī d svilinā ja, kā du laiku bijā m vieni uz salas, dabū jā m lieliskas fotogrā fijas. Pē c tam devā mies snorkelē t, kad salā ieradā s citi, peldē jā mies ar masku (mums bija sava, tā pē c par ī ri neuzzinā ja), spuras tur nevajag, lielas straumes nav. Pē c tam mē s peldē jā mies un skatī jā mies uz mangrovju audzē m un akmeņ iem, kas atklā jā s bē guma laikā . Nolaidā mies uz salas, paē dā m ar gardā m jū ras veltē m, devā mies apskatī t milzī gu baobabu, mums teica, ka tas ir jau 3000 gadus vecs un turpina augt. Bijā m pa vietē jiem veikaliem, nopirkā m pareo, T-kreklus ar peļ ņ u. Varē jā m palikt tur, lai krastā peldē tu, bet sā ka lī t un mē s sā kā m braukt atpakaļ . Delfī nus nesatikā m, bet gide teica, ka tas ir veiksmes jautā jums, reizē m sanā k.
Kopumā ekskursija ir bagā ta, uz visu dienu, ieradā mies viesnī cā pirms vakariņ ā m.
Viņ iem ir “Delfī nu tū re”, jā brauc nedaudz uz dienvidiem, bet mū s š ī programma nepā rsteidza . . Pē c gida teiktā , laivas delfī nu meklē jumos sē rfo atklā tā s vietā s, tos atraduš as, komandē cilvē kiem “visi ū denī ” . . Delfī ni nobī stas . . Tā mē s negā jā m
Ja kaut ko aizmirsu, jautā jiet, uzrakstī š u, atbildē š u)) Jauku atpū tu!
территория отеля уют номера набор для душа чай и кофе в номере переходник для розетки душ туалетная часть сан узла терраса


iemiesojums samalet19
Sveiki visiem! Es došos uz šo viesnīcu. Viens fakts mulsina. Es paskatījos uz bēguma un bēguma diagrammu vietnē un redzu, ka plūdmaiņas būs no rīta un pēcpusdienā, un līdz pārējā beigām, vakarā, ūdens nāks (Pastāstiet, kas bija, cik tālu ūdens iet, apmēram metros, un kur un ko šajā laikā modē darīt?
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный спа-отель Ocean Paradise с открытым бассейном, рестораном и фитнес-центром находится в деревне Пвани-Мчангани. Недалеко находится лесной заповедник Кивенга-Понгве. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Расстояние от Международного аэропорта Занзибара составляет 51 км.
North East Coast Zanzibar, Пвани-Мчангани, Объединенная Республика Танзания.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает круглый год), главный ресторан The Ocean, ресторан Jahazi (A la Carte), пляжный ресторан Mawimbi, лаундж-бар Bahari, бар у бассейна, конференц-зал (максимально размещает до 145 человек), камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Секция для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Живая музыка/выступление, оборудование для занятия водными видами спорта, дартс, караоке, волейбол.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • niršana
  • sērfošanu
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 98 номеров таких категорий: Standard Garden, Superior Garden, Superior, Superior Seafront, Junior Suite.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), сейф, ванная комната, фен, мини-бар, принадлежности для приготовления чая или кофе.

Adrese North East Coast Zanzibar, Пвани-Мчангани, Объединенная Республика Танзания
Tālruņi: +255 774 440 990 / +255 774 440 995
Tīmekļa vietne: Ocean Paradise Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.