Langi Langi Beach Bungalows 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
9.3 Numurs
10.0 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.9 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas smilšu pludmalē Nungwi reģionā, Zanzibāras ziemeļos. Teritorijā atrodas gleznains dārzs, kurā var atrast mazas antilopes. Pēdējā viesnīcas renovācija tika veikta 2020. gada augustā. Viesnīca ir piemērota budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар nvyuschenko
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ir laba diena! Pā rē jā s dienas pavadī jā m tajā brī numainajā viesnī cā no 2023.  gada 5.  februā ra. 10 dienas, un mē s esam tikai notverš anā . Viesnī ca ir maza, ar tropu dā rzu, bagā tī gu zaļ umu un ē nu, brī niš ķ ī gs baseins, arkveida, ar mainī gu dziļ umu lī dz 2m. … Tomēr ▾ Mums ir laba diena! Pā rē jā s dienas pavadī jā m tajā brī numainajā viesnī cā no 2023.  gada 5.  februā ra. 10 dienas, un mē s esam tikai notverš anā . Viesnī ca ir maza, ar tropu dā rzu, bagā tī gu zaļ umu un ē nu, brī niš ķ ī gs baseins, arkveida, ar mainī gu dziļ umu lī dz 2m. Teritorijā dzī vo mazi briež i, piemē ram, izņ em no rokā m lapu un mavpa. Dzī vojā m bungalo ar skatu uz dā rzu nr. 104, brī numveranda, istabā viss darbojā s, ā das tī rī š ana laba diena, mainī ja gultu 2x un dvieļ us katru otro dienu, uzlika 2 ū dens š ļ akatas. . Gē ls un š ampū ns tika piegā dā ti pē c vajadzī bas. Vvazhu par 3 * tse duzhe labi. Snіdanki sā ļ i, mums jau garš oja: tē ja, dabī gā kava, virtuļ i, jogurti, š ķ ī vis ar 4 veidu augļ iem (ananā si, banā ns, kavuns, papaija), svaigs mango, olu š protes, tai skaitā desiņ as, banā nu pankū kas, daž ā di musli , grauzdiņ š ar sviestu un 4 veidu ievā rī jumiem un viss ir vē l garš ī gā k. Arī apkalpojoš ais personā ls restorā nā ir laipni gaidī ts, tač u terminā li nepazī st un tas nav parocī gi, var maksā t tikai par ē dienu gatavoš anu.
Internets ir normā ls, bet kam vajadzī gs ā trs un cī tī gs darbs, tam jā pē rk karte. Tiek pā rdots viss, arī bankomā ts un naudas mijē ji, veikali, suvenī ri, augļ i, alkohols. Mē s pusdienojā m savā restorā nā un Baraki, tas bija garš ī gi. Mū su terasē un zem kā jā m okeā ns š ļ akstā s))) Pats ļ oti bezvā rda okeā ns, jogo vajadzē ja tikai bač iti, mē s nosmaka) Esam gandarī tā ki un dā snā k radī sim skaistumu, kur tika izsapņ oti mū su sapņ i. Gotels noteikti ir raju, pelnī jis 3*.
Esmu parā dā visam personā lam par brī numdarbu!! !
аватар feyko2009
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā.2022. gada janvā ra sā kumā . Iespaidi ir paš i pā rsteidzoš ā kie. Izlasot milzī gu skaitu daž ā du atsauksmju, biju gatava sliktā kajam, tač u noguruš am pā rim, kas bija uzpū sts jau gadu, viss bija ideā li. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā.2022. gada janvā ra sā kumā . Iespaidi ir paš i pā rsteidzoš ā kie.
Izlasot milzī gu skaitu daž ā du atsauksmju, biju gatava sliktā kajam, tač u noguruš am pā rim, kas bija uzpū sts jau gadu, viss bija ideā li.
Š eit rakstī š u tikai to, ko citā s atsauksmē s neatradu.
Lidojā m ar tieš o reisu Kijeva-Zanzibā ra ar pieturu Hurgadā uz 1 stundu degvielas uzpildei un apkalpes maiņ ai. Tikai 10 stundas. Grū ti pā rsē sties, jo š ī nav lidmaš ī na, bet mikroautobuss: 3 sē dvietas š auras ejas malā s un attā lums starp sē dekļ iem knapi ļ auj izstiept kā jas. Tač u to visu tu uzreiz aizmirsti, nolaiž oties starp palmā m kā rotajā Ā frikā .
Kā di dokumenti nepiecieš ami ceļ ojumam:
1.72 stundas pirms ieraš anā s ir jā nokā rto PCR tests uz koronavī rusu (Tanzā nijā nevienam nav vajadzī gs sertifikā ts par vakcinā ciju pret korona, viņ i ar to vispā r neuztraucas, viņ iem it kā nav korona)) ))
2.24 stundu laikā ir jā reģ istrē jas Tanzā nijas veselī bas vietnē un jā izdrukā reģ istrā cijas veidlapa ar QR kodu (tas ir nepiecieš ams pie ieejas lidostā , ierodoties)
Veselī bas ministrija — ceļ otā ju veselī bas portā ls (moh. go. tz)
3. Izdrukā jiet un iepriekš aizpildiet veidlapu vī zas saņ emš anai ierodoties (ir pielikuma ekskursijas vietnē )
4. Iepriekš izdrukā jiet un aizpildiet ieraš anā s un izbraukš anas veidlapas. Izbraukš anai mums nekad nekur neprasī ja š o anketu, bet lai jau labā k (veidlapas man atsū tī ja Sverus tū risma aģ entū ra, kur pirku biļ etes
Tas viss ļ aus ā tri iziet cauri pasu kontrolei un nedrū zmē ties ieraš anā s zonā .
Naudu mainī ja lidostā , kā visi visur ieteica. Tur tieš ā m ir visaugstā kā likme. Bet atš ķ irī ba nav bū tiska. Ciematā iespē jams pā rģ ē rbties normā li. Mē s mainī jā m katrs par 300 USD uz 10 dienā m - tas ir daudz. Varē tu ieguldī t 170, ja vietē jos veikalos nepē rk kokvilnas drē bes)))
Š ajā viesnī cā ir divu veidu numuri: "junior suite" numuri ē kā s ar skatu uz okeā nu un bungalo elegantā dā rzā ar peldbaseinu un pundurdzī vniekiem. Mē s izvē lē jā mies numuru ar skatu uz okeā nu ar iekļ autā m brokastī m. Istaba brī niš ķ ī ga, ar kondicionē tā ju, karstu ū deni, odiem un š iku balkonu, kur var pavadī t laiku kā pludmalē , tikai uz dī vā na) domā ju, ka bū s problē mas ar norē ķ inā š anos, kā Turcijā , kad pirku dā rgā ka istaba, un tevi ielika pagrabā zem baseina, bet nē , viss bija skaidrs.
Lai justos komfortabli, ņ em lī dzi fumigatoru (lai gan likā s, ka nevajag, lai viens nomierina nervus), uz balkona uz galda vakaros var iedegt pretodu sveci un tas ir romantiski un praktiski. Vai š ie piesardzī bas pasā kumi palī dzē ja, vai odu vienkā rš i nebija, tagad nav zinā ms. Istabā redzē ju vienu odu, bet tas nevienam nekoda. Zanzibā rā jau sen nav bijuš i malā rijas uzliesmojumi, bet, ja pē kš ņ i ir augsta temperatū ra un drudzis, tad jā zvana apdroš inā š anas ā rstam, ja nav apdroš inā š anas, iegā dā jieties malā rijas testu aptiekā un, ja rezultā ts ir pozitī vs, pē rciet malā rijas tabletes. Uz 3 dienā m viņ i uzlika kā jas. Pat ja daž us mē neš us pē c ieraš anā s paaugstinā s temperatū ra un visi ā rsti sā ks jū s ā rstē t no koronavī rusa, neaizmirstiet, ka jū s bijā t Ā frikā un joprojā m veicat malā rijas pā rbaudi.
Rozetes visas ir angļ u trī skā rš iem spraudņ iem, ja nav adapteru, tad paskaties YouTube cik viegli ar zī muli vai pildspalvu rī koties.
Istabu tī rī ja katru dienu: atkritumi no groziem, grī du mazgā š ana ar tē jas koka eļ ļ u un gultas maiņ a, kas arī bija pilnī gs pā rsteigums 3 zvaigž ņ u viesnī cā Zanzibrā ,
palika 2 mazas pudeles ū dens, tē ja, kafija, cukurs, krē juma pulveris. Istabā bija tē jkanna un krū zes. Viesnī cā ir elegants dā rzs, jauks tī rs baseins un draudzī gs personā ls.
Daudzā s vietnē s š ī viesnī ca tiek pā rdota kā vieta bez interneta, tā pē c uzskatiet laiku pa laikam redzamo Wi-Fi par patī kamu bonusu, nevis par neveiksmī gu pā rpratumu)))
Mē s ciematā nopirkā m vietē jo Zantel telekomunikā ciju karti nesaprotamā kabī nē par 1.000 š iliņ iem (7.5 USD), tač u pā rdevē js nelikā s ne zinis, ka viņ am ir pienā kums paņ emt no mums mū su pases kopiju un pirkstu nospiedumus, kā arī nevarē ja reģ istrē t karti tī klā , tā pē c viņ š iedeva manu. Mē s, svahili un ar savu vā jo angļ u valodu, uzreiz nesapratā m, ka naudu kontā ieskaitī t nenā ks par ļ aunu, un pā rdevē js kaut kā ļ oti nervozē ja, pirmo reizi mū ž ā turē dams rokā s svaigu iPhone un no pā rmē rī bas. sajū tas nepiedā vā ja papildinā t. Nā kamajā dienā pludmalē satikā mies ar kā du vietē jo, kurš sevi dē vē par Dž eimsu Bondu un pā rdod ekskursijas. Viņ š mū s aizveda uz akmens pilsē tiņ u, nodroš inā ja gandrī z krieviski runā još u gidu un palī dzē ja papildinā t rē ķ inu. Tā tad pā rē jā brī vdienu laikā mums bija pienā cī gs vietē jais internets.
Mē s to visu uztvē rā m kā piedzī vojumu))) Bet ja nevari iztikt bez interneta, tad parū pē jies vai nu par starptautisko interneta karti vai viesabonē š anu jau iepriekš (š ķ iet, ka Vodafone tur nav, bet 7dien saņ ē mu ziņ a ar tarifiem 1 minū te 150 UAH un 1 MB 400 UAH)))), Kievstar, viņ i saka, ir labi tarifi Tanzā nijai, bet es nezinu, kā di).
Okeā ns ir brī niš ķ ī gs, krā sas ir pā rsteidzoš as. Uz š o vietu (Nungwi ciems) koraļ ļ us ņ emt lī dzi nevar, bet pirmajā s dienā s, kamē r bē guma laikā neredzi, kur atrodas dibens, labā k bū t uzmanī giem un nestaigā t basā m kā jā m - vietā m ir akmeņ ainas saliņ as. ar jū ras ež iem. Paisuma un bē guma periodi mums bija pamanā mi tikai jaunā mē ness laikā . Tad ū dens samazinā jā s arvien mazā k un plū dmaiņ as bija gandrī z neredzamas. Paisuma laikā visi sā k staigā t/klejot pa pludmali, gan atpū tnieki, gan vietē jie. Vietē jie lipī gi, bet, ja tos ignorē jat, tie nesatver aiz rokas. Un vispā r acī mredzot vietē jiem ir kaut kā ds "stingrs noteikums", viesnī cu teritorijā no pludmales puses pat nespā rda. Sauszemes pusē viss ir aiz augstiem ž ogiem un apsargā ts. Viņ i lū dz tumsā neklī st ā rpus viesnī cas.
Ē diens. Brokastis katru dienu vienā das: kafija, tē ja, piens, kaut kā das sausā s pā rslas, vienmē r karsta zupa (vistas/auss katru otro dienu), daž i pī rā gi a la charlotte, tikai ā bolu vietā ananā si, sviests un kompots - tas viss pati ņ em. Turklā t pienā k viesmī lis un tu no ē dienkartes pasū ti omleti ar daž ā diem pildī jumiem, viņ i var vienkā rš i pagatavot olu kulteni. To visu pasniedz ar 2 grauzdiņ iem un augļ u š ķ ī vi (to ir maz)))). Viesnī cā ir restorā ns ar lielisku ē dienu. 10-15 dolā ri vienai personai, un jū s piepildā t sevi ar jū ras veltē m, ir pastas un picas, salā ti). Apkā rt ir daudz daž ā du restorā nu, cilvē ki iet un izmē ģ ina to, kas viņ iem patī k. Pa dienu ir karsts, ciematā var nopirkt mango, ananā sus, banā nus un ē st augļ us.
Safari. Noteikti jā apmeklē . Tas maksā dā rgi. Viņ i saka, ka jū s varat nopirkt no vietē jiem par 370 USD, un jū s turp aizvedī s kopā ar tiem paš iem cilvē kiem, kas no gida nopirka 450 USD. Nolē mā m nenervozē t (vietē jie vienmē r kavē jas), un pa ceļ am no lidostas uz viesnī cu uzreiz no gida nopirkā m Safari tū ri. Cenā iekļ auts transfē rs viesnī ca-lidosta-viesnī ca + lidojums tieš i uz nacionā lo parku cietzemē + brauciens ar dž ipu 6 personā m pa savannu no plkst. 8 lī dz 18 + pieticī gas pusdienas + normā la ū dens padeve maš ī nā , bet lī dz vakaram uzvā rī jā s)) ). Lai gan gids teica, ka dž ipā bū s nojume, neaizmirstiet, ka Saulei ir tendence kustē ties un jū s atrodaties Ā frikā . Jā gatavojas: garā s piedurknes + bikses + aizsardzī ba SPF50 un vairā k + panama + tumš as brilles. Man pat vajadzē ja pareo, kad vē jš pacē lā s ar smiltī m un es to aptinu kā š alli, lai gan es neesmu no glamū rī gajā m mā sā m. Braucot pa š aurā m takā m starp ē rkš ķ ainiem krū miem ar milzī giem ē rkš ķ iem, kas sit rokas un kā jas, bū s prieks, ka esi kā rtī gi ģ ē rbies. Es to visu rakstu š eit, jo bija ž ē l cilvē ku T-kreklos un š ortos. Pa ceļ am jū s satiekat visus dzī vniekus, kas dzī vo Ā frikā ))) Es neaprakstī š u sajū smu. Jū s paš i to piedzī vosit. Tu piedzī voji pavisam citas sajū tas no skrienoš a ž irafu bara nekā no nekustī ga skumja dzī vnieka zoodā rzā .
Kopumā , neskatoties uz ceļ ojuma nopietnī bu (izbraukš ana no viesnī cas 4 no rī ta un atgrieš anā s kaut kur ap 21), jums ir jā sakrā j nauda un jā apmeklē Simba ar Pumbu kontinentā lajā Tanzā nijā - vē rtī gs pasā kums.
Visus labus un jaukus svē tkus! Zanzibā ra tagad ir manā sirdī uz visiem laikiem
Вид с террасы ресторана во время отлива
аватар voronkkka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir mana pirmā reize, kad rakstu atsauksmi, lai gan mē s daudz ceļ ojam. Tas ir tā pē c, ka, kad pati meklē ju informā ciju, man ar to nepietika (centī š os aprakstī t savas emocijas un personī go viedokli par pā rē jo. 1) flydubai - nekad vairs un ilgi bū s prom no viņ iem. … Tomēr ▾ Š ī ir mana pirmā reize, kad rakstu atsauksmi, lai gan mē s daudz ceļ ojam. Tas ir tā pē c, ka, kad pati meklē ju informā ciju, man ar to nepietika (centī š os aprakstī t savas emocijas un personī go viedokli par pā rē jo.

1) flydubai - nekad vairs un ilgi bū s prom no viņ iem...

2) Viesnī ca - kad rezervē jā m viesnī cas septembrī , vē lmes bija pavisam citas, bet diemž ē l visas š ī s viesnī cas jau bija kā jā s!! ! Pludmale bija bū tiska Nungwi, Kendwa jau kā rezerves. Kad jau bijā m izlauzuš ies cauri visā diem variantiem, uzdū rā mies uz Langi, nebija laika daudz domā t - bijā m jau rezervē juš i to, kas jau bija...Garden view kategorijas numurs. Lī dz viesnī cai ir vajadzī gas apmē ram 1.5 stundas (nezinu, kā atsauksmē s bija rakstī ts 30-40 minū tes, pat bez sastrē gumiem agrā rī tā mē s saņ ē mā m 1:20). Ieradā mies desmitā sā kumā , nodevā m dā vanas (š okolā de - Jaungada saldumi), istaba vē l tika gatavota un devā mies meklē t ko ē damu (piezī me no 10.00 lī dz 12-12.
30 tevi nekur nebaros – viņ u virtuve š obrī d nestrā dā ).

Istaba bija gatava uz 12...Gatavojos sliktā kajam, bet tas pā rspē ja visas mū su cerī bas, esmu pt. Es uztraucos, lai netiktu pirmajā stā vā , jo es nebiju fans par visu dzī vo radī bu (truš us, pē rļ u vistiņ as, antilopes un ķ irzakas), kas tur dzī voja))) Un mē s saņ ē mā m otro stā vu ar milzī gu terasi palmā . koki, kur varē jā m pasē dē t vē sajā karstuma virsotnē ar glā zi atdzesē ta vī na. Istaba diezgan liela (112), milzī ga gulta ar baldahī nu, visā di dī vā ni, skapis koferim, tualetes galdiņ š ar spoguli, mini ledusskapis - lieliski darbojas, terasē dī vā ns ar galdu... Reģ istratū rā viņ i pē c pieprasī juma izsniedza adapteri un fē nu ...

Kopumā puiš i reģ istratū rā un restorā nā ir ļ oti labi. lieliski, vienmē r gatavs palī dzē t.
Pē c tam gā jā m un apskatī jā m viesnī cas, kuras mums bija prioritā tes, un priecā jamies, ka daž ā m nesanā ca) Brokastis ē dienkartē ir elementā ras - daž ā das omletes un olas, pankū kas, augļ i - nekā du ierobež ojumu nebija...

3) Ekskursijas - iepriekš rezervē jā m 2 dienu safari ar Alisi, 800$ no cilvē ka - viņ ai bija vispiemē rotā kā cenu zī me parkiem, kuros ļ oti gribē jā m nokļ ū t...Terengire ir ziloņ u paradī ze))) Ngorongoro - to nav iespē jams nodot, ne tikai dzī vniekiem, bet arī skaistumam - tas ir maģ iski!! ! Fotogrā fijas ir kā bildes...Mē s redzē jā m piecus...Tā pat caur Alisi devā mies uz akmens pilsē tiņ u, izzū doš o salu un bruņ urupuč u salu...Man arī viss patika - ī paš i pikniks uz izzū doš ā s salas - a daudz jū ras velš u)! Dž onsons ir lielisks ceļ vedis! ! ))

4) Uzturs – kas ir š ie cilvē ki, kas konsultē Baraku? Pē c atsauksmju izlasī š anas otrajā vakarā devā mies turp (pirmais bija NG un to nosvinē jā m viesnī cas restorā nā - viss patika).
Mē s gaidī jā m savus ē dienus 1 stundu 40 minū tes - un mē s bijā m vieni no pirmajiem, kas nā ca vakariņ ā s, kamē r mē s gaidī jā m - mums blakus bija vismaz 2 galdiņ i, kas bija neapmierinā ti ar atnesto - viņ i zvē rē ja ...Jā , un mums tas ī sti nepatika - un izsalkums neglā ba))) Mama Mia - laba pica, bet ne vienmē r))) Kokos kuilis - milzī gi burgeri. Bet mē s atradā m sev neizskatī go Zilo okeā nu - Coco Cabana priekš ā . Viss ir ļ oti garš ī gs un ļ oti saprā tī gas cenas...Jū ras velš u maisī jums ir mans mī ļ ā kais (kalmā ri, astoņ kā ji un zivis, katru reizi var izvē lē ties daž ā das zivis) - ļ oti garš ī gi. Jū ras velš u zupa - tā nav ē dienkartē - bet tā ir tur))) vienkā rš i lieliska. Sadraudzē jā mies ar viesmī li Zulfu (kura sveicinā s no Allas un Andreja))) un VIENMĒ R gaidī jā m vakarā galdiņ u pirmajā rindā bez rezervā cijas, porcijas bija vē l lielā kas un personisks Wi-Fi)))

5) Ciematā pirka suvenī rus - lē tā k nekā akmens pilsē tiņ ā , vajag tikai kaulē ties. Augļ i kā izkļ ū t no viesnī cas virzienā uz laukumu (nevis uz pludmali).
Skvē ru vajag š ķ ē rsot ar labu maiņ as kursu - tur ir labā k nekā lidostā , pie viesnī cas nemainī t - tur ir diezgan zemu. Ņ emiet dolā rus TIKAI jaunu paraugu - vecos neņ em (! ), vai nu, par Ļ OTI mazu likmi - jo mazā ks rē ķ ins - jo zemā ka likme...Alkohola veikals aiz Soso Сabana ir visdā rgā kais, ejiet no tā pa labi un bū s divi viens otram pretī ar zemā ku cenu zī mi - kaulē ties ...

Centos nodot pē c iespē jas vairā k informā cijas...

Ā frika mani iekaroja, un es novē lu jums to paš u)) Hakuna Matata! !


iemiesojums valievat
Cienījamie ceļotāji, sveicieni! Vai kāds ir bijis šajā viesnīcā, padalieties savos iespaidos)))
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на песчаном пляже в регионе Нунгви, на севере Занзибара. На территории расположен живописный сад, где могут встретиться маленькие антилопы. Последняя реновация в отеле была в августе 2020 года. Отель подойдёт для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Абейд Амани Карум находится в 55 км.
Pludmales apraksts Узкая песчаная полоса. Рядом находится коралловый риф.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

К услугам гостей открытый бассейн и ресторан.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Любителям активного отдыха предлагается на пляже заняться сноркелингом и дайвингом.
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 39 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телефон, холодильник, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с душем и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Nungwi, Нунгви, Объединенная Республика Танзания
Tālruņi: +255 773 911 000
Tīmekļa vietne: Langi Langi Beach Bungalows
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.