Amaan Bungalows Beach Resort 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.210
№1 viesnīcas reitingā Nungvi
6.6 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
4.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zanzibāras ziemeļu daļā, Nungvi ciematā. Uzcelta uz koraļļu klinšu malas ar terasēm, kas karājās virs ūdens. Viesnīca ir lieliski piemērota gan aktīvām, gan relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар yuster
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba uzturē š anā s vienreiz. Okeā ns, daba ir krā š ņ a. Apkalpoš ana ir slikta, lidosta ir spī dzinā š ana. Č etras stundas rindā bez kondicioniera. Cilvē ki patieš ā m noģ ī ba. Pati viesnī ca ir izcila cenas un kvalitā tes attiecī ba, okeā ns degunu priekš ā , dabū jā m forš as istabiņ as, pie baseina, blakus. … Tomēr ▾ Laba uzturē š anā s vienreiz. Okeā ns, daba ir krā š ņ a. Apkalpoš ana ir slikta, lidosta ir spī dzinā š ana. Č etras stundas rindā bez kondicioniera. Cilvē ki patieš ā m noģ ī ba.
Pati viesnī ca ir izcila cenas un kvalitā tes attiecī ba, okeā ns degunu priekš ā , dabū jā m forš as istabiņ as, pie baseina, blakus. Ja vē l ir pā rdroš nieki, varam droš i ieteikt. Brokastis ir š ausmī gas, septiņ as dienas nevienas desiņ as. No gaļ as - vistas nabas ar kā postiem. Ē dinā š ana vienai personai kafejnī cā.10$, normā la porcija.
аватар pitonn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu neaprakstī š u, tā kā š eit ir vē rts aizbraukt, uzrakstī š u ieteikumus par to. Ir fē ns, tī ri tī ra, savs boileris, iedod š ampū nu un duš as ž eleju. Ir pludmales dvielis. Nav odu, viņ i pat nesaņ ē ma lī dzekļ us. … Tomēr ▾ Viesnī cu neaprakstī š u, tā kā š eit ir vē rts aizbraukt, uzrakstī š u ieteikumus par to.
Ir fē ns, tī ri tī ra, savs boileris, iedod š ampū nu un duš as ž eleju. Ir pludmales dvielis.
Nav odu, viņ i pat nesaņ ē ma lī dzekļ us.
Internets ir vā jš , iegā dā jieties SIM karti š eit.
Paņ emiet lī dzi:
- SK desa un siers vai cits, lai uzlabotu brokastis (ir neliels ledusskapis);
- lukturī tis, lai vakarā pastaigā tos gar jū ru;
- adapteris kontaktligzdai ar paplaš inā tā ju;
- alkohols, te no paš mā ju tikai dž ins - konjaks, amatierim viss pā rē jais dā rgā ks;
- š okolā des vai citas dā vanas tiem, kas tī ra.
Nopeldē jā mies 2 km pa kreisi gar krastu uz nestrā dā još u restorā nu uz ū dens, tur ir krā š ņ a pludmale un daž i ež i.
аватар k.l.mira
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija novembrī HB. Atpū ta daudzā s valstī s. Esam apmierinā ti ar viesnī cu, bet ē diens ir š ausmī gs. . . Ļ oti nabadzī gs un tik lē ni pasniegts) Sliktas brokastis. Telpas askē tiem. Vajag paņ emt istabiņ u ar skatu uz baseinu, izskatī jā s jaunā ka. … Tomēr ▾ Bija novembrī HB. Atpū ta daudzā s valstī s. Esam apmierinā ti ar viesnī cu, bet ē diens ir š ausmī gs. . . Ļ oti nabadzī gs un tik lē ni pasniegts) Sliktas brokastis. Telpas askē tiem. Vajag paņ emt istabiņ u ar skatu uz baseinu, izskatī jā s jaunā ka.
Pludmale ir ļ oti ideā la, sniegbalta un elegants okeā ns.
Visa infrastruktū ra ir tuvumā , un ir, kur paē st, kā Pataijā , kur ir lē ti, un ar laivu par santī mu, lai pā rvietotos uz jebkuru krastu. . . Man patika ē diens vairā k Nungwi pludmalē nekā Kengvē . .
аватар zav57
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska atraš anā s vieta pie okeā na, pastaigas attā lumā no restorā niem. Telpa D12 pie baseina: kondicionieris, ventilators, neliels ledusskapis, minimā lais mē beļ u skaits. Virspusē ja tī rī š ana katru dienu (gultu klā š ana, grī du mazgā š ana), dvieļ u maiņ a - katru dienu, ū dens papildinā š ana - katru dienu, š ampū nu, ziepju papildinā š ana - pē c vajadzī bas. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta pie okeā na, pastaigas attā lumā no restorā niem. Telpa D12 pie baseina: kondicionieris, ventilators, neliels ledusskapis, minimā lais mē beļ u skaits. Virspusē ja tī rī š ana katru dienu (gultu klā š ana, grī du mazgā š ana), dvieļ u maiņ a - katru dienu, ū dens papildinā š ana - katru dienu, š ampū nu, ziepju papildinā š ana - pē c vajadzī bas. Brokastis ir vienmuļ as, bet izsalcis tu nepametī si. Okeā ns skaists, bē gums mazs lī dz 50 m Restorā ns dā rgs salī dzinot ar citiem.
Бассейн вечером. Бассейн днем. Номер Д12. Пляж в отлив Прилив. Отель. Вид со стороні океана. Фрукті с рінка.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir pietiekami laba viesnī ca, kur palikt. Š ī nav pirmā reize, kad esam š eit, bet š ī ir jau 3. reize. Lieliska viesnī ca ar skaistu teritoriju. Kas attiecas uz pludmali, tā ir brī niš ķ ī ga. Mums ļ oti patī k š ī vieta. … Tomēr ▾ Š ī ir pietiekami laba viesnī ca, kur palikt. Š ī nav pirmā reize, kad esam š eit, bet š ī ir jau 3. reize. Lieliska viesnī ca ar skaistu teritoriju. Kas attiecas uz pludmali, tā ir brī niš ķ ī ga. Mums ļ oti patī k š ī vieta.
аватар Aleksandra223840
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apstā jā mies š ajā viesnī cā , jo tā mums bija piemē rota cenai. Un cenas / kvalitā tes attiecī ba mums ir diezgan piemē rota. Bet patiesī bā mē s nebijā m vī luš ies. Viesnī ca bija diezgan apmierinoš a. … Tomēr ▾ Mē s apstā jā mies š ajā viesnī cā , jo tā mums bija piemē rota cenai. Un cenas / kvalitā tes attiecī ba mums ir diezgan piemē rota. Bet patiesī bā mē s nebijā m vī luš ies. Viesnī ca bija diezgan apmierinoš a.
Ar izlī gumu problē mu nebija. Mums iedeva jauku istabiņ u ar labu skatu. Telpas priekš rocī ba bija tā , ka tur bija gaisa kondicionieris un vienmē r bija karsts ū dens. Tas ir pluss, jo zinu, ka ne visā s viesnī cā s tajā pludmalē bija tā di apstā kļ i. Nekā das kritiskas piezī mes kā tā das nebija. Pati istaba ir maza, tualete un duš a ir diezgan plaš a. Nekas izceļ as numurs, ierastais vidē jais lī menis. Bet tur bija kluss, gaisa kondicioniera dē ļ temperatū ra bija apmierinoš a, istabā bija seifs un ledusskapis. Telpā bija viss nepiecieš amais.
Š ai viesnī cai nebija savas pludmales, bet tuvumā bija pludmales, kas bija burtiski 3 minū š u gā jiena attā lumā . Viesnī cā ir arī satriecoš s dā rzs un labi restorā ni ar skaistu skatu, kur mē s brokastojā m, un bija arī baseins. Pati teritorija ir aizsargā jama. Protams, ā rpus viesnī cas pludmalē ir kaitinoš i vietē jie, kas piedā vā savus pakalpojumus, tač u viņ i nebija viesnī cas teritorijā .
Serviss bija labs. Jautā jumu gadī jumā viss tika atrisinā ts pietiekami ā tri un tas ļ oti iepriecinā ja.
Zanzibā rā mī nuss ir tas, ka var samainī t tikai jaunus dolā rus, un tas bija neliels atgadī jums, jo ilgu laiku nevarē jā m atrast maiņ as punktus pret ne gluž i jauniem rē ķ iniem. Tā pē c iesaku š eit ņ emt tikai jaunas banknotes.
Kopumā viss gā ja ļ oti labi, nekā du starpgadī jumu nebija.
аватар vigskaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī ga viesnī ca, atrodas kaut kā dā bedrē , nav kur iet, nav ko ē st, interneta praktiski nav, pludmale netī ra, sakopj tik-tā...uz Tanzā niju, Zanzibā ru vairs nebrauksim , Dienvidā frikā safari ir forš ā k, Keiptaunas civilizā cijā. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, atrodas kaut kā dā bedrē , nav kur iet, nav ko ē st, interneta praktiski nav, pludmale netī ra, sakopj tik-tā...uz Tanzā niju, Zanzibā ru vairs nebrauksim , Dienvidā frikā safari ir forš ā k, Keiptaunas civilizā cijā...Tanzā nija -apakš ā
Номера у бассейна Пляж во время отлива, потом минное поле Город рядом с отелем
аватар Alex_Odess
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Teritorija diezgan liela, istaba diezgan piemē rota, tikai wifi nesasniedza gandrī z. Rozetes ir angļ u valodā , YouTube ir kā ar tā m rī koties. Pā ris mū su kontaktligzdā s varē tu ievietot lā dē tā ju. Ī paš a pakalpojuma nav. … Tomēr ▾ Teritorija diezgan liela, istaba diezgan piemē rota, tikai wifi nesasniedza gandrī z. Rozetes ir angļ u valodā , YouTube ir kā ar tā m rī koties. Pā ris mū su kontaktligzdā s varē tu ievietot lā dē tā ju.
Ī paš a pakalpojuma nav. Paņ ē mā m tikai brokastis, izvē le minimā la, bet izsalkuš i nebijā m. Netā lu esoš ajā krā sainajā tirgū var iegā dā ties izcilus augļ us. Par lielu ananā su viņ i prasa mazā k nekā.2 USD. Veiciet darī jumus, un tas izrā dā s diezgan lē ti. Viņ i ē da augļ us. Vakarā krastā , okeā na malā , restorā ni klā j galdus. Skaistums. Liela jū ras velš u izvē le. Ar tū ristiem, protams, viņ i vē las nopelnī t pilnā apmē rā .
Bagā ž ā ievietojiet saules apdegumu krē mu, diezgan lielu nazi augļ iem, laterna nenā ks par ļ aunu, lai naktī atgrieztos no restorā niem gar pludmali.
Mums patika viss, vietē jā garš a un hakuna matata, par ko tagad sapņ oju.
аватар EvgeshaUA
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī gada septembrī atpū tā mies Amaan Bungalows ar meiteni. Lidojis no Travel Professional Group. Viņ i mū s sagaidī ja un ē rtā autobusā atveda uz viesnī cu. Skaista un liela teritorija, ir baseins, netā lu no pludmales. Numurs ir tī rs un ē rts, tajā ir viss nepiecieš amais jū su uzturē š anā s laikam. … Tomēr ▾ Š ī gada septembrī atpū tā mies Amaan Bungalows ar meiteni. Lidojis no Travel Professional Group. Viņ i mū s sagaidī ja un ē rtā autobusā atveda uz viesnī cu. Skaista un liela teritorija, ir baseins, netā lu no pludmales. Numurs ir tī rs un ē rts, tajā ir viss nepiecieš amais jū su uzturē š anā s laikam. Brokastis ir diezgan apmierinoš as, daž ā dī ba ir pieklā jī ga, kā jau trī s rubļ u banknotei: augļ i, svaigas sulas, graudaugi, tē ja-kafija, olu kultenis, pankū kas, desiņ as, viss neatceras. Restorā ns, bā rs viss ir atvē rts, tā pē c izsalcis diez vai paliksi. Netā lu no ciemata ar veikaliem, kur var mainī t valū tu, un cena ir labā ka nekā reģ istratū rā . Personā ls ir pieklā jī gs, zina daž us vā rdus krieviski, bet, lai sazinā tos, ir jā zina angļ u valoda. Tagad Zanzibā ra ir lieliska vieta atpū tai un relaksā cijai, jo to ī paš i nereklamē , bet vienkā rš i piedā vā . Man palaimē jā s š eit apmeklē t un apbrī not vietē jā s skaistules.
аватар Gyanako
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki. Mē s lidojā m no Kijevas ar Turkish Airlines caur Stambulu. Tur doks ir 8 stundas, tā pē c devā mies pastaigā pa pilsē tu. Turkish Airlines sniedz bezmaksas pilsē tas apskatu, tač u mē s nokavē jā m laiku. Iesaku iepriekš izplā not marš rutu. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s lidojā m no Kijevas ar Turkish Airlines caur Stambulu. Tur doks ir 8 stundas, tā pē c devā mies pastaigā pa pilsē tu. Turkish Airlines sniedz bezmaksas pilsē tas apskatu, tač u mē s nokavē jā m laiku. Iesaku iepriekš izplā not marš rutu. No Ataturka lidostas ir metro. Taksometra variants uzreiz tika atmests, un viņ i to nenož ē loja, viss bija iestrē dzis sastrē gumos. Pilsē ta ir ļ oti skaista.
Tad 7 stundas un aste un esam Zanzibā rā . Vī za 50 USD, pirkstu nospiedumi, tī klenes skenē š ana, fotogrā fija uzņ emta vī zai. Nauda tika mainī ta lidostā . 1. kurss - 2145 š iliņ i.
Vē l pusotra stunda un esam viesnī cā . Iekā rtojā s uzreiz (viesnī ca bija ap 8:00).
Viesnī cas teritorija ir ļ oti jauka. Krū mi, palmas, tī ras. Istaba tika pieš ķ irta pretī reģ istratū rai. Istaba laba. Baldahī na gulta, neizmantojā m, odu nebija. Arī citi kukaiņ i. Reizē m rā pos vientuļ a skudra. Numurā ir seifs, galds, krē sls, skapis, gulta, ledusskapis, griestu ventilators, gaisa kondicionē tā js. Santehnika viss strā dā ja, katls ū dens sildī š anai jā ieslē dz neatkarī gi. Tī rī š ana pē c pieprasī juma. Tā kā istaba atrodas pretī reģ istratū rai, Wi-Fi nokļ uva istabā . Vispā r Wi-Fi bija visur un pat pludmalē .
Mums bija tikai brokastis. Normā las brokastis, olas, pankū kas, sautē ti dā rzeņ i ar gaļ u, augļ i, kafija. Viss ir garš ī gi. No augļ iem, arbū zs, papaija, greipfrū ti, apelsī ni, ananā si un ļ oti garš ī gi banā ni. Daudzveidī ba nav liela, bet viņ i teica, ka tagad ir sezona. Mē s devā mies pusdienā s un vakariņ ā s pie kaimiņ u restorā niem Mama Mia un Baraka. Pā rsvarā Barakā , nedaudz lē tā k (var maksā t ar grivnas karti). Ja esat pavē rsts pret okeā nu, dodieties pa labi. Š ie restorā ni atrodas tieš i aiz viesnī cas Langi Langi. Kopumā tuvumā ir pietiekami daudz restorā nu. Zupas 5 tū kstoš i š iliņ u, 9 tū kstoš i ar jū ras veltē m. Vakarā Barakā nolika galdus tieš i pludmalē , uz galdiem sveces. Ļ oti romantiski. Un grilē tas jū ras veltes. Vidē ja izmē ra omā rs 25 tū kstoš i š iliņ u, astoņ kā ji, zivis no 13 tū kst. . Pasū tī jā m, ka taisa zivis folijā , sulī gā kas. Ļ oti garš ī gs jū ras asaris un dž eku zivs (tā viņ i to sauc).
Ejot pa pludmali pa kreisi, ir veikals, kur var nopirkt alu (4 tū kst. š iliņ u, 0.5 l). Tirgus ir tur. Varu ieteikt kā du suvenī ru veikalu, treš o no pludmales. Ļ oti jauka pā rdevē ja Kanu. Nu atiestata cenu, nav uzbā zī gs.
Ja dodaties vē l tā lā k gar pludmali, ir Masai tirgus.
Izejot no viesnī cas vā rtiem, ejiet garā m skolai, tur ir arī veikali un tirgus.
Mē s devā mies ekskursijā s ar puisi vā rdā Dž ons, kurš sevi piesaka kā Vanyusha. Jauks puisis, smieklī gs. Viss, kas bija teikts programmā , bija viss. Nekur nav jā steidzas. Varat arī kaulē ties, it ī paš i, ja sadarbojaties ar kā du citu. Pirmā ekskursija bija - Stone Town, Nakupenda sala un sala (Prison island) ar bruņ urupuč iem. Otri uz Mnembas salu, viņ i peldē ja pā ri rifam (uz salas viņ i nav ielaisti - privā tā teritorija).
Ja dodaties tieš i gar pludmali, apmē ram 15-20 minū tes, aiz zivju tirgus ir divas fermas ar bruņ urupuč iem. Viens š tats (ievē rojams ovā ls zils stends), tur tikai lai redzē tu un pabarotu. Otrais ir privā ts "(orientieris balts stends), jums jā iet nedaudz dziļ ā k ciematā , tur jū s varat peldē ties ar viņ iem un pabarot viņ us par 10 USD no personas. Laiks nav ierobež ots. Ja jū s to neatrodat, pajautā jebkuram vietē jam, kur peldē t ar bruņ urupuč iem, viņ i tevi aizvedī s.
Pirmajā s dienā s - turies, pludmalē bū s visdaž ā dā ko piedā vā jumu uzbrukums, sā kot no ekskursijā m un mikroautobusiem lī dz zā lī tei. Pē c pā ris dienā m tevi atcerē sies un mazā k apgrū tinā si. Un beigā s vienkā rš i pasveicini.
Viesnī ca atrodas Nungwi rajonā . Paisumi nav tik spē cī gi. Mē s devā mies pastaigā gar pludmali, 30 minū tes pa labi un okeā ns jau iet ļ oti tā lu.
Par pludmali nav ko rakstī t. Tas ir krā š ņ s. . . baltas smiltis un pā rsteidzoš i krā sains ū dens.
Pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, jo plū dmaiņ u dē ļ tie gulē ja uz dvieļ iem uz smiltī m. Starp citu, dvieļ us izsniedz pirmajā dienā pret parakstu un pē dē jā dienā atgriež pret parakstu. Un tā katru dienu vakarā reģ istratū rā mainī jā s uz tī ru.
Mā jupceļ š caur Tanzā niju. Kilimandž aro. Viņ i tur stā vē ja stundu, cilvē ki izkā pa un iekā pa lidmaš ī nā . Ja jū s sē dē sit kreisajā pusē , jū s redzē sit vulkā nu.
Noslē gumā es teikš u. Mums patika. Jauka valsts, jauka viesnī ca ar brī niš ķ ī gu pludmali, jauki cilvē ki. "Hakuna matata" bija jū tama pilnī bā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums natalya-mtoto
cik maksās ekskursija uz šo viesnīcu 1 personai uz 15 dienām, izbraukšana no 2. jūlija
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в северной части Занзибара, в деревне Нунгви. Построен на краю коралловых скал с нависающими над водой террасами. Отель отлично подойдёт и для активного, и для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 55 км от аэропорта Кисауни.
Pludmales apraksts Белоснежный песчаный, местами каменистый пляж.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории, терраса для загара. Специальные диетические меню (по запросу). Экскурсионное бюро. Услуги по глажению одежды. Места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Снорклинг, парасейлинг, водный мотоцикл, плавание с дельфинами.
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 86 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, потолочный вентилятор, бесплатный Wi-Fi, мини-бар, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Nungwi Beach, Нунгви, Объединенная Республика Танзания
Tālruņi: +255 735 044 173
Tīmekļa vietne: Amaan Bungalows Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.