Zanoceanique Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Matemves ciematā, Zanzibāras austrumu krastā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Atvērts 2020. gadā. Piemērots mierīgai un izsvērtai atpūtai.Vairāk →
аватар imal
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas 30 metru attā lumā no jū ras))) Pilnī gi jauna, kas to atš ķ ir no citā m Zanzibā ras viesnī cā m. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs, telpas katru dienu tiek uzkoptas ļ oti tī ras. Virtuve ir augstā kā s klases, š efpavā rs gatavo garš ī gus ē dienus!. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 30 metru attā lumā no jū ras))) Pilnī gi jauna, kas to atš ķ ir no citā m Zanzibā ras viesnī cā m. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs, telpas katru dienu tiek uzkoptas ļ oti tī ras. Virtuve ir augstā kā s klases, š efpavā rs gatavo garš ī gus ē dienus!
аватар nattbond
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem. Es vē los dalī ties iespaidos par uzturē š anos Zanoceanique Apartment Hotel 3 * Zanzibā rā , kas atrodas Matemves ciematā . Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā nejauš i. Ierodoties Zanzibā rā , mū s sagaidī ja kompā nijas Compass pā rstā vis un teica, ka mū su rezervē tajā viesnī cā ir problē mas ar ū deni un tiksim ievietoti citā viesnī cā , ī sti neuzzinā jā m, kā da viesnī ca, vienkā rš i prasī ja visu laiku, kad bijā m izmitinā ti vai nē ? Mums to visu laiku teica un ar transfē ru devā mies nezinā majā . … Tomēr ▾ Laba diena visiem.
Es vē los dalī ties iespaidos par uzturē š anos Zanoceanique Apartment Hotel 3 * Zanzibā rā , kas atrodas Matemves ciematā .
Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā nejauš i. Ierodoties Zanzibā rā , mū s sagaidī ja kompā nijas Compass pā rstā vis un teica, ka mū su rezervē tajā viesnī cā ir problē mas ar ū deni un tiksim ievietoti citā viesnī cā , ī sti neuzzinā jā m, kā da viesnī ca, vienkā rš i prasī ja visu laiku, kad bijā m izmitinā ti vai nē ? Mums to visu laiku teica un ar transfē ru devā mies nezinā majā .
Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja ar svaigu mango sulu un uzreiz ievietoja istabā .
Pavadī jis daž as dienas viesnī cā un uzzinā jis, ka tā ir jauna (2020), nolē mu apskatī t tā s aprakstu internetā . Tā kā visur ir norā dī ti pliki tū roperatoru fakti, tad atstā š u savu apskata aprakstu.
Mē s atpū tā mies kā pā ris no 01.05. 2021. lī dz 19.01. 2021. Viesnī cas faktiskais atvē rš anas datums ir 25.12. 2020, gandrī z 2021. gads.
1. Teritorija.
Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet viesnī cas priekš ā nav nevienas ē kas, tikai palmu birzs, var teikt, ka tā ir diezgan pirmā lī nija, lī dz okeā nam tieš ā m ir 70-80 metri, minū tes gā jiens .
Teritorija neliela, kopta.
Teritorijā viesiem ir trī s dā rza galdi ar krē sliem no dabī gas rotangpalmas zem lietussarga no palmu zariem, kur draugu kompā nijā var iedzert alu un atpū sties karstā dienā . Ir arī pieklā jī ga izmē ra baseins, kas sastā v no divā m zonā m, pieauguš ajiem max dziļ ums ir divi metri (kas viesnī cā m ir reti) un priecē ar savu vē sumu, un zona maziem bē rniem max 40 cm. Baseins tiek tī rī ts katru dienu agri. no rī ta. Vakarā bez problē mā m var sarī kot ballī ti pie baseina. Mani patī kami pā rsteidza arī strū klaka, kurā pa dienu peldē jā s vietē jā s vā rnas, bē got no karstuma. Teritorija ir apsargā ta, viesnī cas viesi tiek ielaisti teritorijā bez laika ierobež ojuma.
2. Skaitļ i.
Viesnī ca sastā v no vienas piecstā vu ē kas. Pirmajā stā vā ir reģ istratū ra ar omulī giem ā das dī vā niem, pē c brokastī m ir ē rti pasē dē t un papļ ā pā t ar personā lu. Pirmajā stā vā atrodas arī restorā ns, kurā viesiem tiek pasniegtas brokastis. Un ir arī telpa, visticamā k, konferenč u telpa.
Otrajā , treš ajā un ceturtajā stā vā (numurē A, B, C) numuriņ i viesiem. Piektajā stā vā ir atvē rts restorā ns ar krā š ņ u panorā mas skatu uz visā m č etrā m pusē m, bā ra leti un terasi ar galdiņ iem. Mū su uzturē š anā s laikā tas vē l bija slē gts, mē beļ u piegā des stadijā tas ir saprotams (viesnī ca atvē rta tikai 10 dienas).
Tā tad, skaitļ i.
Istaba 101 sastā v no kopē jas dzī vojamā s istabas 40 metru garumā , balkona ar sē dvietā m un trī s guļ amistabā m. Dzī vojamā istabā ir televizors, virtuve ar izlietni, virtuves skapji, ē rts dī vā ns ar spilveniem, kafijas galdiņ š . Katrā guļ amistabā ir televizors, ledusskapis, ventilators, gaisa kondicionieris, vannas istaba ar tualeti un duš u.
102. telpa sastā v arī no ieejas halles 16 metru platī bā (TV, izlietne, virtuves skapji, dī vā ns, griestu ventilators, panorā mas logi ar skatu uz okeā nu) un guļ amistabas 18 kvadrā tmetru platī bā . metri. Š eit gulta divi reiz divi metri ir nereā li liela, divi naktsgaldiņ i, ledusskapis, griestu ventilators, kondicionieris. Guļ amistabai ir divi logi, no kuriem viens ir panorā mas skats uz okeā nu, otrs ar skatu uz baseinu. No guļ amistabas ir ieeja vannasistabā ar izlietni un duš u, ir arī boileris, karstais ū dens visu diennakti (vai tas ir vajadzī gs uz 6 platuma ^ zem ekvatora, tas ir cits jautā jums).
Skaitlis 103 ir lī dzī gs skaitlim 102, tikai spoguļ attē lā . 104. telpa sastā v arī no priekš telpas (virtuve, TV, dī vā ns, balkons utt. ) un divā m guļ amistabā m. Guļ amistabā s ir viena liela gulta vai divas vienvietī gas gultas. Domā ju, ja atpū š aties ar bē rnu, jums bez problē mā m tiks nodroš inā ta papildu gultiņ a. Mē s dzī vojā m istabā B102 (treš ais stā vs).
Numuru uzkopš ana un veļ as maiņ a katru dienu. Katru dienu telpā tiek atstā tas divas pudeles ar 0.5 litriem dzeramā ū dens. Istabā dvieļ i: divi rokā m, divi sejai, divi vannai, viens pē dā m (balts, raž ots Pakistā nā ), katru dienu tiek ziņ ots arī par ziepē m, š ampū nu, duš as ž eleju. Istabā s ir mē beles, koka durvis, akmens virsmas. Istabā s aizkari dubulti, absolū ti neielaiž saules gaismu. Pē c saulrieta visas telpas un telpas tiek apstrā dā tas pret odiem. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā tika uzstā dī ts lifts.
3. Restorā ns.
Kontinentā lā s brokastis tiek pasniegtas no pulksten 7:00 lī dz 10:00. Glā ze svaigas sulas: arbū zs, mango, ananā ss vai maisī jums. Č etru veidu augļ u š ķ ī vji (banā ns, arbū zs, ananā ss, mango, papaija). Tad viesmī lis precizē s, ko š odien vē lē sies brokastī s: olu kulteni, ceptu olu, cieti vai mī ksti vā rī tas olas, vistas vai liellopa desiņ as, sautē tas pupiņ as, pankū kas. Ja vē las, atnesī s pienu, sviestu, ievā rī jumu, tē ju (melno, pē c izvē les, zaļ o, masala), kafiju.
Pē c brokastī m varat doties ekskursijā , pludmalē , atpū sties dā rzā vai peldē ties baseinā (peldē ties var visu diennakti). Blakus baseinam ir estakā des gultas ar pludmales dvieļ iem, kurus varat viegli paņ emt lī dzi uz pludmali.
4. Uzturs.
Tā dē jā di restorā nā nav ē dienkartes.
Katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s š efpavā rs piedā vā vairā kus ē dienus, no kuriem izvē lē ties (Al karš u princips), ē dieni ir lieli un sā tī gi. Vidē jā cena ir 8-12 USD. Tas nav daudz dā rgā ks par "restorā nu" pludmalē ar plastmasas traukiem. Ir lieliska pasniegš ana, ē dieni, pasniegš ana, dekorē š ana. Skan laba mū zika, vakariņ ā s tiek iedegtas sveces.
5. Personā ls.
Jebkurā vietā , lai kur jū s atrastos, jū s ieskauj cilvē ki, un no viņ u attieksmes pret jums rodas vietas iespaids. No pirmā s minū tes lī dz pē dē jam radā s iespaids, ka esam atbraukuš i ciemos pie draugiem (paziņ ā m, radiem) vai esam mā jā s. Variants “staba stabs” neattiecas uz š iem cilvē kiem. Jebkurš no jū su jautā jumiem tiks atrisinā ts uzreiz, sā kot no naudas maiņ as (kurss 1 USD = 2300 lidostā ) lī dz individuā lam ē dienu pasū tī jumam restorā nā (š efpavā rs pagatavos visu, ko vē laties). Personā ls lieliski runā angļ u valodā , ja nezinā t valodu, Google tulkotā js palī dzē s, jo visā teritorijā ir lielisks internets.
Apmeklē jot Zanzibā ru kā rtē jo reizi, radā s iespaids, ka Eiropā parā dī jā s Indijas okeā ns vai Eiropa tika pā rcelta uz Indijas okeā na piekrasti (serviss, personā ls, atmosfē ra, tī rī ba un komforts).
Biju ļ oti pā rsteigts, ka Zanzibā ras viesnī cas ī paš nieks spē ja radī t eiropeiskus apstā kļ us un Eiropas lī meņ a servisu.
Sazinoties ar citiem viesnī cas viesiem, visi bija pā rsteigti, kā pē c viesnī cai ir 3 *, ir stabils č etrinieks, un personā la attieksme pret viesiem ir 5 *.
Manuprā t, š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota pā riem, jaunlaulā tajiem, ģ imenē m ar bē rniem un lielai kompā nijai.
Kad mē s izrakstī jā mies no viesnī cas, mums netika iekasē ta kū rorta nodeva. Ja vē laties, varat atstā t dzeramnaudu.
P. S.
Cienī jamais viesnī cas ī paš nieks.
Mē s vē lam jū su biznesam labklā jī bu, lai jums vienmē r ir daudz viesu.
Rū pē jieties par saviem darbiniekiem, tas strā dā ja lieliski!
Ja kā dam ir interese uzzinā t citus brī vdienu mirkļ us: pludmale, plū dmaiņ as, veikali, augļ i, suvenī ri, ekskursijas, safari Tanzā nijā , rakstiet uz pp, ar prieku atbildē š u. Mē ģ inā š u pievienot savas fotogrā fijas. "Kompasa" fotoattē li ir 100% patiesi.
Lai visiem laba atpū ta.
Вид из номера Фрукты на завтрак Номер Вид из номера Пляж Пляж Завтрак


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в деревне Матемве, на восточном побережье Занзибара. Состоит из одного 5-этажного здания. Открыт в 2020 году. Подойдет для спокойного и размеренного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта — 50 км.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж находится в 3 минутах ходьбы от отеля. Минимальные отливы/приливы океана. Пляжные полотенца(платно).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана: на первом этаже и на крыше.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Массаж (на пляже) – платно.
  • volejbols
Telpu apraksts

Всего 27 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор, мини-холодильник, душ, банные принадлежности, набор для приготовления чая и кофе, питьевая вода, Wi-Fi, сейф.

Adrese North Unguja Island Matemw
Tīmekļa vietne: Zanoceanique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.