Moja Tuu Luxury Villa 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
6.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
3.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca stiepjas gar klinti Zanzibāras ziemeļaustrumu krastā Kiwengwa ciematā, 50 km attālumā no Stountaunas. Šai viesnīcai ir dārzs, un tā atrodas 28 km attālumā no Kihveles meža rezervāta. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Olechka_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Aprī lī atpū tos pie vī ra, teikš u uzreiz par plusiem. Viesnī ca ir atseviš ķ as mā jas, netā lu no reģ istratū ras, labs kondicionieris, labs ledusskapis, no bā ra, kurā skanē ja mū zika, nav dzirdams troksnis, laipns personā ls, bet ne vienmē r), katru dienu istabā bija ū dens, pat ja iepriekš ē jais nebija piedzē ries, istabu tī rī ja katru dienu, aizmirsa nomainī t vienī gos dvieļ us, bet tas mums netraucē ja. … Tomēr ▾ Aprī lī atpū tos pie vī ra, teikš u uzreiz par plusiem.
Viesnī ca ir atseviš ķ as mā jas, netā lu no reģ istratū ras, labs kondicionieris, labs ledusskapis, no bā ra, kurā skanē ja mū zika, nav dzirdams troksnis, laipns personā ls, bet ne vienmē r), katru dienu istabā bija ū dens, pat ja iepriekš ē jais nebija piedzē ries, istabu tī rī ja katru dienu, aizmirsa nomainī t vienī gos dvieļ us, bet tas mums netraucē ja.
Un tagad varbū t mī nusi.
Es rakstu kā ir, pirmkā rt tas ir ē diens, katra diena gandrī z vienā da, bet tā notika un tieš ā m nebija ko ē st, š ī nav zviedru galds jums kā turcijā , bet kaut kas cits, viņ i uzliek paš i, un mē s esam kā ubagi ar Stā vā m ar š ķ ī vi, nebija ī paš i patī kami, vai tieš ā m krievu virtuvi nav iespē jams pē tī t, bet gadī jā s, ka tas, ko viņ i gatavoja, nebija neiespē jami, lai gan neesmu izvē lī ga ē dienam. Rī ts: gandrī z vienmē r bija vā rī tas olas, daž reiz desiņ as, tomā ti, ļ oti saldas pankū kas, salā ti, kū kas. Pusdienas: rī si gandrī z vienmē r, salā tus nav iespē jams ē st, skā bs, vista gandrī z vienmē r, zivis daž reiz, dā rzeņ i. Jū ras veltes tikai astoņ kā ji bez garš as. Vakariņ as gandrī z tā das paš as, dzē rieni maza izvē le, alus ļ oti biež i beidzas un alus nebija 6 stundas. Ja godī gi, pā rē jā laikā saindē jā s ļ oti daudz cilvē ku, arī es, kas tieš i nav zinā ms, neviens dzē ra ū deni no krā na, Tā nav saindē š anā s ar alkoholu.
Reģ istrē joties mums piedā vā ja istabiņ u ar privā tu baseinu 400$ vē rtī bā , viņ i atteicā s, bet kā izrā dī jā s, arī brī vu nebija, apmetā s tur bez maksas, it kā uz 3 dienā m, tad izlika , neviens neizlika, bet tū res beigā s prasī ja naudu, labi, izlē ma š o jautā jumu bez piemaksā m Pē dē jā dienā pirms izbraukš anas notika nepatī kams incidents, alkohols tika ieslē gts lī dz 10:00, un bā rs sā ka strā dā t no 11:00, atvaļ inā jumā esoš ie puiš i nolē ma mū s pacienā t ar dzē rienu no savas glā zes, uz ko skrē ja vadī tā ji un sā ka draudē t ar naudas sodiem vai piespiedu maksā t, tad aizliedza visiem atpū tniekiem vispā r dzert alu, lī dz mē s atstā jam viesnī cu. Murgs nekad nebija sastapis tā du attieksmi, tas bija ļ oti nepatī kami.
Viesnī cā gandrī z nemaz pludmales nav, koraļ ļ i, tikai pastaiga č ī bā s, ja bē guma laikā ej pa kreisi gar krastu var nopeldē ties, lī dz labajai Kiwengwa pludmalei bija bezmaksas transfē rs 5 minū tes, tas ir super. Viesnī ca nekā dā gadī jumā nav 5, nu, 3, ē diens š eit ir milzī gs mī nuss, skaidrs, ka jū s nenā kat š eit, bet, kad esat izsalcis un gandrī z nav kur ē st, jums bija jā ē d kas jums ir, bet ne vienmē r bija patī kami ē st. Kopumā viņ i uzlabotu savu ē dinā š anas un alkohola pakalpojumu, un es domā ju, ka tas noteikti bū tu 4. Kopumā mums ļ oti patika mū su atvaļ inā jums Zanzibā rā , super okeā ns ir vienkā rš s) Un viesnī ca ir atseviš ķ s jautā jums, visiem labi atpū tieties, esiet uzmanī gi, izvē loties viesnī cu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель простирается вдоль скалы на северо-восточном побережье острова Занзибар в поселке Кивенгва, в 50 км от Каменного города. Этот отель с садом находится в 28 км от лесного заповедника Кихвеле. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Абейд Амани Карум расположен в 30 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей комплекса Luxury villas & Nature Retreat ресторан, бесплатная частная парковка, открытый бассейн и бар, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports На территории отеля по вечерам проводятся культурно-развлекательные мероприятия.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 54 номера, расположенных в 20 виллах.

Istabās

Номера располагают кондиционером, письменным столом, чайником, мини-баром, сейфом, телевизором с плоским экраном, патио и собственной ванной комнатой с биде.

Adrese Unnamed Road Near Kiwengwa Police Station, Кивенгва, Объединенная Республика Танзания
Tālruņi: +255 774 226 226
Tīmekļa vietne: Moja Tuu Luxury Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.