Sunset Kendwa Beach Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.910
№2 viesnīcas reitingā Kendva
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Trīszvaigžņu viesnīca Sunset Kendwa Beach atrodas 3,6 km attālumā no Mnarani jūras bruņurupuču aizsardzības dīķa un 3,6 km attālumā no Nungvi pludmales. Baobab pludmale atrodas pastaigas attālumā. Piemērots romantiskām un ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ElenaE1979
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Sunset Kendwa Beach atrodas Kendvas pludmalē . Zanzibā ra ir skaists Indijas okeā na arhipelā gs pie Tanzā nijas krastiem. Apmetā mies bungalo paš ā okeā na krastā . Istabā : liela, tī ra gulta ar baldahī nu; kondicionieris, ventilators, ledusskapis, seifs, dī vā ns, galds. … Tomēr ▾ Viesnī ca Sunset Kendwa Beach atrodas Kendvas pludmalē . Zanzibā ra ir skaists Indijas okeā na arhipelā gs pie Tanzā nijas krastiem. Apmetā mies bungalo paš ā okeā na krastā . Istabā : liela, tī ra gulta ar baldahī nu; kondicionieris, ventilators, ledusskapis, seifs, dī vā ns, galds. Uz balkona ir galds ar krē sliem. Ļ oti romantisks bungalo palmu birzī ))) Vannas istabā ir duš a, tualete, divas izlietnes ...Kas attiecas uz servisu, jums nekavē joties jā saprot, kur jū s dodaties un ko sagaidī t no š ī ceļ ojuma. Istabas ir tī ras un pieklā jī gas, sava garš a. Valsts ir nabadzī ga, bet ļ oti krā saina. Viss tieš ā m notiek "Hakuna Matata", Pole pole…))) rež ī mā . Pludmale ir labā kā uz salas: tī ra, mī ksta, baltas smiltis, nav daudz tū ristu. Okeā ns ir skaists. Viņ š ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Š ai viesnī cai ir visskaistā kā pludmale! Okeā na š eit praktiski nav. Paisumi ir nenozī mī gi. Ē diens ir lielisks un nav pā rā k dā rgs.
Ē dā m tikai jū ras veltes un bijā m ļ oti apmierinā ti ar virtuvi, gatavoš anu, apkalpoš anu. Nevainojams ē diens…

Devā mies individuā lā ekskursijā (4 cilvē ki) uz salu ar bruņ urupuč iem Prison Island un Stone Town. Apmeklē jā m Kizimbani spice, garš vielu fermu valsts ziemeļ os ciematā , kur aug tā das garš vielas kā krustnagliņ as, vaniļ a, kardamons, muskatrieksts, kanē lis, daž ā da veida pipari. Fredija Merkū rija mā ja Zanzibā rā Stountaunā ir viena no galvenajā m apskates vietā m. Pirmais mā jas muzejs, kas veltī ts pasaulslavenajam leģ endā rajam Fredijam Merkū rijam, atrodas Shangani ielā Stountaunā , Zanzibā rā . Pasaules roka skatuves leģ enda ir dzimusi un augusi Zanzibā rā un tikai jaunī bā pā rcē lā s uz Lielbritā niju. Muzejā ir daudz Fredija Merkū rija fotogrā fiju. Noteikti ir vē rts apmeklē t.

Atpū ties apmierinā ts. Mani pā rsteidza okeā ns, mē s to neaizmirstam, pludmale, viesnī cas teritorija ir palmu birzs, vietē jā garš a ar masajiem.
Kopumā pamatiedzī votā ju draudzī gā attieksme. Mē s iesakā m š o viesnī cu un pludmali relaksē još ā m un nedā rgā m brī vdienā m. Ieteicams atpū sties uzņ ē mumam vai pā riem, bet bē rniem diemž ē l nav izklaides, animatoru, akvaparka un slidkalniņ u. Saulrieti Indijas okeā na krastā ir ī paš i skaisti Katram ir sava paradī ze...Es iemī lē jos okeā nā , tiklī dz to ieraudzī ju pirmo reizi. Nesalī dzinā ms okeā ns, smiltis, palmas, kokosrieksti, ananā si, saule, elpu aizraujoš a ū dens krā sa
Vienī gais negatī vais ir sauļ oš anā s krē slu un matrač u kvalitā te un to savlaicī ga izdoš ana.
аватар mstyslavyu
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca. Viesnī cu (un pludmali) izvē lē jā mies rū pī gi. Viņ i pat piekrita pā rcelt braucienu, kad nesaņ ē ma pirmo apstiprinā jumu. Viņ i to nenož ē loja. Viesnī ca ir 4*. Lai gan. Ierodoties izrā dī jā s, ka pasū tī to 2 divvietī go istabiņ u vietā vienā ē kā daž ā dos stā vos, tikā m izvietoti daž ā dā s ē kā s un sajaucā m, kurā . … Tomēr ▾ Viesnī ca. Viesnī cu (un pludmali) izvē lē jā mies rū pī gi. Viņ i pat piekrita pā rcelt braucienu, kad nesaņ ē ma pirmo apstiprinā jumu. Viņ i to nenož ē loja. Viesnī ca ir 4*. Lai gan. Ierodoties izrā dī jā s, ka pasū tī to 2 divvietī go istabiņ u vietā vienā ē kā daž ā dos stā vos, tikā m izvietoti daž ā dā s ē kā s un sajaucā m, kurā . Man tas bija jā izdomā , un beigā s mē s dabū jā m to, ko gribē jā m, bez papildu maksā jumiem. Istabā : liela, tī ra gulta ar baldahī nu; kondicionieris, ventilators, ledusskapis, seifs, galds, divi krē sli. Gaitenī (! ) ir trī s pakaramie. Vannas istabā ir duš a, tualete, divas izlietnes, divi dvieļ i (beigā s atnesa vē l vienu mazu kā jā m). Balkonā ir galds ar 2 krē sliem. Viss strā dā ja, lai gan santehnika varē ja bū t pieklā jī gā ka. Neviena odu, maz muš u, kā visu laiku teritorijā (acī mredzot tā pē c putnu nebija vispā r, izņ emot vā rnas un zvirbuļ us). Otrajā stā vā skudru tikpat kā nebija. Draugi pirmajā - bija, bet ne daudz. Mū su istabā gar sienā m mierī gi lož ņ ā ja zaļ š gekons. Seifs salū za jau pirmajā dienā , tač u tika nekavē joties salabots.
Pludmale. Acī mredzot labā kais uz salas: tī ras, mī kstas smiltis, nav daudz atpū tnieku. Plū dmaiņ as praktiski netika manī tas. Okeā ns ir tikpat skaists kā renesanses gleznā s. Siltais ū dens ir pā ris grā dus zem gaisa (lī dz 30 uz sauszemes - 27 ū denī ). Nekad nav valkā jusi č ī bas. Trakie skrejriteņ i riņ ķ o pa pludmales zonu aiz tā lā m bojā m. Krā sainie masai reizē m uzmā cas, bet pē c satikš anā s nelī p.
Vienī gais nozī mī gais mī nuss. Katru mē nesi pilnmē ness laikā tuvē jā Kendwa Rock Hotel rī ko festivā lu. No saulrieta lī dz saullē ktam mū zika dā rd tā , ka stikli grab un sienas svā rstā s. Neaizveriet acis. Galva sprē gā . Es devos uz reģ istratū ru divas reizes naktī . Sā kumā viņ i solī ja, ka neprā ts beigsies divos naktī , tad vē lā k. Es liku viņ iem izsaukt policiju, bet policija naktī neceļ klausuli. Es ļ oti iesaku tiem, kas vē las atpū sties naktī , uzzinā t pilnmē ness laiku un laicī gi kaut kur izkļ ū t no viesnī cas pa nakti.
Ekskursijas. Mē s paņ ē mā m divas ekskursijas no vietē jā kuratora.
1. Individuā li (4 cilvē ki) uz salu ar bruņ urupuč iem un Stone Town. Mikroautobusa vadī tā js pusstundu kavē ja izbraukš anu un 45 minū tes nokavē ja izbraukš anu no pilsē tas uz viesnī cu. Rezultā tā mē s nenonā cā m pilsē tā , kurā plā nojā m. Bruņ urupuč i ir iespaidī gi. Acī mredzot š ī ir ceļ ojuma neaizmirstamā kā epizode. Ekskursijas gids Yasha (vietē jais) nebija lī dzvē rtī gs.
2. Grupa (6 cilvē ki) pie delfī niem, uz "pazū doš o salu" ē st jū ras veltes un pie pē rtiķ iem mež ā . Gids izrā dī jā s tas pats Jaš a, tač u viņ š uzvedā s daudz labā k, neskatoties uz ierobež otajā m krievu valodā m un niecī gajā m zinā š anā m kopumā . Delfī nu tū re izvē rtā s par cirku, kad 15 motorlaivas uzsprā gst un steidzas pretī delfī na tikko pamanā majai spurai. Kad viss bars metā s uz vietu, delfī ni mierī gi parā dā s 200 metrus tā lā k citā vietā . Proti, mū s pasmē ja delfī nu bars (6), kas rotaļ ī gi nira zem laivā m un mierī gi virzī jā s neparedzamā virzienā . Tiesa, man izdevā s ienirt ī stajā laikā un pareizajā virzienā un ieraudzī t netā lu peldam mū su mazā ko brā ļ u cigā rus, kuri mums nepievē rsa ne mazā ko uzmanī bu. Pusdienas bija labas, svaigi omā ri, pā rsteidzoš as garneles, "gumjoti" kalmā ri ar astoņ kā jiem. Bet pē rtiķ us redzē jā m tuvplā nā , apbrī nojā m mazuļ u rotaļ as. Negaidī ti pā rsteidza ekskursijas beigu daļ a – pā rgā jiens pa mangrovju audzē m. Milzī gs okeā na lī cis, sekls, pilnī bā klā ts ar mangrovju saknē m, kas visur č ū skē . Tū risti iet garā m koka platformā m pa lielu platī bu, tā pē c jū s ejat kā pa apburtu mež u - sausu un mierī gu. Atkal: neviena lū zis un lidot.
Ē diens. Brokastis. Skumji: omletes, kas tiek gatavotas mū su acu priekš ā , bet uz kurā m tiek veidota rinda 20-30 minū tes. No pā rē jā muslis, piens, sulas, svaigi augļ i, daž as bulciņ as, sviests. Mums tas nav kritiski, bet man ir aizdomas, ka daudzi var bū t neapmierinā ti. Pusdienas un vakariņ as ir vai nu vietē jie augļ i no veikaliem, vai turpat restorā nā , kur gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus.
Kopsavilkums. Atpū ties apmierinā ts. Mani pā rsteidza okeā ns, pludmale, viesnī cas teritorija, vietē jā garš a ar masajiem. Vispā r draudzī ga iedzī votā ju attieksme. Mē s iesakā m š o viesnī cu un pludmali relaksē još ā m un nedā rgā m brī vdienā m.
аватар sas660
Mē s jau sen sapņ ojā m doties uz Tanzā niju. Atrasts piemē rots budž eta variants. Reģ istrē š anā s viesnī cā noritē ja bez problē mā m. Mū s apsē dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, ap pulksten 12:00. Istaba laba, plaš a 3 personā m. … Tomēr ▾ Mē s jau sen sapņ ojā m doties uz Tanzā niju. Atrasts piemē rots budž eta variants. Reģ istrē š anā s viesnī cā noritē ja bez problē mā m. Mū s apsē dinā ja uzreiz pē c ieraš anā s, ap pulksten 12:00. Istaba laba, plaš a 3 personā m. Tač u tajā paš ā dienā , kad bijā m pludmalē , vannas istabas izlietnei plī sa ū dens padeves š ļ ū tene, kā rezultā tā applū da visa telpa. Labi, ka gandrī z visas lietas tika izjauktas no koferiem un nesamirka. Tač u paš i koferi un mugursomas un viss, kas atradā s uz grī das, kļ uva ļ oti slapji. Uz mū su lū gumu mainī t istabu saņ ē mā m atbildi, ka viesnī cā š odien nav vadī bas. Tiesa, ū dens tika ā tri noņ emts un š ļ ū tene tika nekavē joties nomainī ta.
Pludmale pie viesnī cas ir ļ oti laba, ū dens tī rs. Arī pludmales smiltis ir lieliskā stā voklī . Pludmalē ir apsargi, kas neļ auj vietē jiem pā rdevē jiem sauļ oš anā s krē slos. Tā pē c nebija jā uztraucas par atstā tajā m lietā m. Bet viss aprobež ojas tikai ar brī niš ķ ī gu pludmali. Viesnī ca ir garlaicī ga. Wi-Fi tikai restorā nā un bā rā . Bet kvalitā te ir tā da, ka nenoslogo vispā r. Un paroles tiek mainī tas katru dienu. Ir grū ti noskaidrot, kura parole paš laik ir spē kā . Nav animā cijas. Pē c 18-00, jo kļ ū st tumš s, tad vispā r nav ko darī t, tikai bā rs. Bet viņ š ir atvē rts lī dz 11:00. Un vī ns beidzas vē l agrā k.
Atseviš ķ i es gribu teikt par brokastī m. Es nekad neko tā du neesmu redzē jis visos savos ceļ ojumos. Brokastis oficiā li sā kas pulksten 7:30. Tomē r darbinieki tikai š ajā laikā sā k izplatī t traukus un produktus. Un tas to dara ļ oti lē ni. No karstā - tikai omletes. Uz tiem ir milzī ga rinda. Pē dē jā dienā vispā r bija problē ma - katras 2 no 3 olā m bija sapuvuš as! ! ! Produkti (maizī tes, sviests, ievā rī jumi u. c. ) beidzas un vairs netiek papildinā ti. Visi vairs nesaka. Un tomē r, kā tas var bū t, ka tā dā valstī augļ i brokastī s tika iedoti stingri 3 gabaliņ i katram atpū tniekam personī gi uz š ķ ī vja ?? ?
Vispā r, ja nebū tu tā s ekskursijas, tad pā rē jais bū tu aizritē jis.
аватар oksanka.oksana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Un tā par viesnī cu! Ieradā mies ap 5 no rī ta. Lidosta ir sū dī ga! Stulbums, karstums, letarģ iski un lē ni afrikā ņ i....Viss skrē ja. Vē lā k sapratā m, ka š ī ir tā da vietē ja "ā frikas garš a". Ap 7 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Un tā par viesnī cu! Ieradā mies ap 5 no rī ta. Lidosta ir sū dī ga! Stulbums, karstums, letarģ iski un lē ni afrikā ņ i....Viss skrē ja. Vē lā k sapratā m, ka š ī ir tā da vietē ja "ā frikas garš a". Ap 7 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu. Mantas tika aizvestas uz noliktavas telpu (š ī ir atseviš ķ a telpa bez slē dzenes))))), nosū tī ja mū s brokastī s. Reģ istrē š anā s bija pulksten 11. Tagad par brokastī m)))))) Smieklī gi pat rakstī t))))) Piemē ram: 3 kartupeļ u š ķ ē les, piemē ram, frī kartupeļ i, karote pupiņ u, burkā nu š ķ ē le, sparģ eļ i, cukini - tas ir galvenais ē diens. Pē c tam: plā na ananā sa, papaijas vai mango š ķ ē le; tē ja vai kafija un sviesta grauzdiņ i. Mums bija brokastis))))))))) Ocheeeen slikti! Starp citu, restorā ns katru rī tu dod jums WiFi paroli. Tad devā mies uz pludmali gaidī t apmetni. Par pludmali!!! ! ! Varbū t š ai viesnī cai ir visskaistā kā pludmale! Okeā na š eit praktiski nav. Paisumi ir nenozī mī gi. Bet! Lielā kie bē gumi ir pilnmē ness laikā . Ū dens aiziet uz 300 metriem (kad citviet salas aiziet uz kilometru noteikti). Sauļ oš anā s krē slu katastrofā li trū kst, tā pē c cilvē ki ieņ em vietas no pulksten 6 rī tā . Ir dvieļ i. . Pulksten 11 mums iedeva istabas atslē gu. Principā var dzī vot istabā , ja nepamana veco un sarū sē juš o santehniku, netī ros un vecos dvieļ us un gultas veļ u un televizora trū kumu. Es gribu teikt par krā sainajiem afrikā ņ iem pludmalē , kuri pavada visur un visur, pat ja jū s un jū su ģ imene vē las pastaigā ties bez eskorta))))) Viņ i ir ļ oti kaitinoš i un kaitinoš i. Tas bija ļ oti satraucoš i! Gribē jā s sē dē t vakarā un skatī ties saulrietu, bet nē ! Viņ i nedeva atpū tu ne minū ti! Tā lā k..... Ekskursijas pa salā m ir pilnī gi bezjē dzī gas! Tī rā kais un debeszils ū dens ir tepat – pie jū su kā jā m. Mē s devā mies ekskursijā s uz daž ā dā m salā m un spļ ā vā m, redzot parastu ū deni, kā jebkurā jū rā.....Vē l viens brī dis mani ļ oti saniknoja: ik uz soļ a eiropieš i cenš as krā pties. Cenas ir lieliskas! Sarunā jā m ar vietē jo gidu, kurš sevi dē vē par Glebu, ka viņ š nopirks un vā rī s mums garneles, iedevā m naudu par 3 kg......Un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad 3 kg vietā uz galda ieraudzī jā m 3 garneles uz cilvē ku (15 gab. ), ar smilš u garš u uz zobiem. Par š o kulinā rijas brī numu viņ š pieprasī ja, lai mē s pievienojam vē l 5 dolā rus. Ī sā k sakot, tā ir izplatī ta krā pniecī ba. Par ē dienu teikš u tā : par naudu viņ i mū su viesnī cā gardi pagatavoja. Pasū tī jā m picu, daž ā dus jū ras velš u ē dienus – viss ir diezgan labi sagatavots. Bijā m arī uz kaimiņ u viesnī cu "Essens" - tur ir Eiropas lī meņ a apkalpoš ana un ļ oti garš ī gi ē dieni. Cenas augstā kas nekā saulrietā . Augļ i tiek vesti pa pludmali. Bet es teikš u uzreiz: tas nav lē ti (š ī nav jums Š rilanka))))). Mē s devā mies uz ciemu pē c augļ iem. Pilsē tā var iebraukt, bet taksometru cenas iekost. Par viesnī cu nav daudz ko teikt. Vienī gā atrakcija š eit ir skaistais okeā ns un smiltis pludmalē ! Neaizmirstiet, ka pirms aizbraukš anas jums bū s jā maksā komisijas maksa (netē rē jiet visus savus dolā rus))))))). Starp citu, viņ i atveda mā jā s nopirka 3 č aumalas un mango. Par š ā viņ iem lidostā viņ i prasī ja kukuli 20 USD (č ukst ausī ))))). Viņ i palaida garā m mango (mē s to nē sā jā m bagā ž ā ). Rezultā tā : paš u viesnī cu pozicionē ju kā parastu trijatu ar tiiik niecī gā m brokastī m! Bet pludmale ir bumba! To sapratī si, kad dosies uz Nungvi un redzē si plū dmaiņ as (tur var peldē ties tikai agri no rī ta vai pē c pusdienā m)))))))
аватар jane048
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Cilvē ki brauc uz Zanzibā ru nevis sē dē t istabā , bet uz okeā nu, un tur ir lieliski. Tā kā cenas par 5* iekost tur, tad nolē mā m paņ emt 3*, nu, š is ir no kā da, jo ienā kumi atļ auj. Izvē lē jā mies starp Kendvu un Nungvi, beigu beigā s iekā rtojā mies š ajā viesnī cā un nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Cilvē ki brauc uz Zanzibā ru nevis sē dē t istabā , bet uz okeā nu, un tur ir lieliski. Tā kā cenas par 5* iekost tur, tad nolē mā m paņ emt 3*, nu, š is ir no kā da, jo ienā kumi atļ auj. Izvē lē jā mies starp Kendvu un Nungvi, beigu beigā s iekā rtojā mies š ajā viesnī cā un nenož ē lojā m. Mē s arī devā mies pastaigā uz Nungwi, š eit noteikti ir labā ka pludmale. Runā jot par servisu, uzreiz jā saprot, kurp dodaties un ko sagaidī t no š ī ceļ ojuma. Valsts ir nabadzī ga. bet ļ oti krā sains. Viss patieš ā m notiek "Hakuna Matata" rež ī mā ))). Un arī viesnī ca. Tā kā bungalo visi bija aizņ emti, tas uzreiz tika norā dī ts rezervē jot, viņ i pasū tī ja istabu skatu uz dzī vokli. Bungalo atrodas tuvā k pludmalei, bet, ja ieejat ciematā , tad dzī vokļ i ir tuvā k. Tikā m sē dinā ti uzreiz pē c ieraš anā s, bez papildus maksas. Istabas ir tī ras un pieklā jī gas, sava garš a. Viņ i tī rī ja katru dienu, bet nav Swarovski lustru un samta krē slu, tač u jums ir jā saprot, ka tas ir Zanzik, nevis Dubaija vai Turcija. Par ē dienu - viesnī cā bija tikai brokastis, nu, ja tā var saukt par brokastī m. Man personī gi brokastī s pietika ar omleti, grauzdiņ iem ar kafiju un pā ris augļ u gabaliņ iem. Ja tirgū nav pietiekami daudz augļ u, mango ir 1000 š iliņ u, ananā ss ir 3000. Pusdienojā m un vakariņ ojā m Fishman restorā nā , bet izskatā s neizskatī gi, bet tas nav galvenais, tur vienmē r viss svaigs, garš ī gi pagatavots, ļ oti lojā las cenas un lielas porcijas. Pā ris reizes bijā m pie itā ļ iem La Fontana, tur viss ir pieklā jī gi, bet virtuve bū s dā rgā ka un negarš ī ga, lai gan pē dē jā dienā paņ ē ma omā ru (tas bija tikai loms), tas tika pagatavots labi. Kas attiecas uz pludmali - tas ir vienkā rš i super, tas brī dis, kad skaties uz ū deni, un dzī vē nekas netraucē . Gā jā m sezonā , kamē r sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami, neviens, kā trakulī gs, 6 no rī ta neskrē ja tos ieņ emt. paš i braucā m uz pilsē tu (Stone Town) ar parastu mikroautobusu par 1 dolā ru, viss bija kā rtī bā . Ar vietē jiem (puika Ibrahim) mans vī rs un meita peldē jā s par 25 dolā riem par snorkelē š anu uz visu dienu, lai gan es pē dē jā brī dī atteicos no š ī s ekskursijas veselī bas apsvē rumu dē ļ , nauda netika atgriezta, lai gan viņ i solī ja. Es ieteiktu š o viesnī cu budž eta brī vdienā m Zanzibā rā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

3-звездочный Sunset Kendwa Beach Hotel расположен в 3,6 км от пруда для сохранения морских черепах Мнарани и в 3,6 км от Пляжа Nungwi Beach. Пляж Баобаб находится в нескольких минутах ходьбы. Подходит для романтического и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 55 км от международного аэропорта Занзибар.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Среди прочих удобств — общий лаундж, камера хранения багажа и пункт обмена валюты. Услуги прачечной и гладильные услуги предоставляются за дополнительную плату. Места на парковке и Wi-Fi предоставляются бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports На территории отеля и в его окрестностях можно заняться водными видами спорта и поиграть в бильярд. В дайвинг-центре организуются курсы дайвинга и сноркелинга, а также курсы PADI. На пляже имеется новый бассейн с мостиком до пляжа. Гости могут посетить спа-центр African и процедурную зону на пляже.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров.

Istabās

В недавно обновленных номерах и бунгало установлена кровать с балдахином и москитной сеткой, а также есть кондиционер, гостиный уголок и сейф. Собственная ванная комната с душем укомплектована феном.

Adrese Kendwa Beach, North Cost of Zanzibar, Kendwa, Танзания
Tālruņi: +255777414647
Tīmekļa vietne: Sunset Kendwa Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.