Palumbo Kendwa Beach 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
5.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Mazā viesnīca atrodas blakus pludmalei Kendvas ciemata centrā, 50 metru attālumā no Kendvas pludmales. Piemērots budžeta brīvdienām pludmalē.Vairāk →
аватар UstasJunio
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā tad, es droš i vien sā kš u ar plusiem - viņ u ir vairā k) Lidojums kopumā nav grū ts – Luksorā (Ē ģ ipte) notiek degvielas uzpilde. Sky up lidmaš ī nas ir diezgan ē rtas, pasaž ierim vietas pietiek. Neskatoties uz negatī vajā m atsauksmē m par Zanzibā ras lidostu, viss noritē ja labi un pietiekami ā tri. … Tomēr ▾ Tā tad, es droš i vien sā kš u ar plusiem - viņ u ir vairā k)
Lidojums kopumā nav grū ts – Luksorā (Ē ģ ipte) notiek degvielas uzpilde. Sky up lidmaš ī nas ir diezgan ē rtas, pasaž ierim vietas pietiek. Neskatoties uz negatī vajā m atsauksmē m par Zanzibā ras lidostu, viss noritē ja labi un pietiekami ā tri.

Viesnī ca, ņ emot vē rā , ka tā ir 3 ***, ir naudas vē rta. Tī rs, pietiekami labi uzturē ts. Telpas nav lielas, bet tā nav problē ma. Kondicionieris, ventilators, fē ns - istabā.
Numurs ar skatu uz okeā nu!

Ē diens - man patī k ļ oti, ļ oti izvē lī gi ē dā ji, viss patika. Ē dienu nebija tik daudz kā Ē ģ iptē , bet viss bija svaigs, viss nepiecieš amais un nereā li garš ī gi ! ! Viņ i baroja 4 reizes dienā.

Ē diens Zanzibā rā kopumā ir ļ oti garš ī gs. Ē dā m vairā kā s ekskursijā s un viss bija garš ī gi.

Pareizi uzminē jā m ar Kendvu. Lielā kā s pludmales, bē gums nemaz nav manā ms. Ir vietas, kur staigā t. Tas bija ļ oti tuvu Nungvi. Pa turienes pludmali gā jā m kā jā m.
Mē s piedalī jā mies 2 vietē jā s ekskursijā s. Par 25$ un 30$. . vari droš i iet. Tā pat kā prieka pē c. Tikai tur jū s varat peldē ties okeā nā un redzē t delfī nus par 25 USD.

Rezultā ti: daba skaista, okeā ns vē l labā ks! ! Ū dens ir vienkā rš i nereā lā krā sā.
Ē diens garš ī gs, augļ i ļ oti lē ti.

No mī nusiem, ja tos tā var nosaukt)

Protams, pievienojies kā vienmē r. Mū s atveda, izlaida un š oferis ar pirkstu parā dī ja, kur atrodas viesnī ca.
Mē s tur ierodamies - un š ī nav mū su viesnī ca. Mē s viņ u panā cā m, sakā m, ka tas nav mū su - viņ š atveda viņ u uz citu viesnī cu un aizgā ja. Bet atkal š ī nav mū su viesnī ca. Rezultā tā izrā dī jā s, ka mū su viesnī ca ir no Palumba Beach viesnī cu ķ ē des. Un Kendvā tā du ir vairā k kā.5. Visi ir izkaisī ti pa ciemu un paš i nezina, kur bū t.

Bet viesnī cas darbinieki tomē r atrada, kur mums dzī vot, ā tri iedeva padzerties sulu, pabaroja un iekā rtojā s.
Atkal + viesnī ca.

Un protams tā paš a iemesla dē ļ mū s aizmirsa aizvest uz lidostu)) ieradā mies Palumbu, kā du aizveda, bet mū s aizmirsa.
Pateicoties mū su ceļ vedim, es atrisinā ju problē mu 15 minū š u laikā.
un mū s abus ar taksi aizveda uz lidostu.

Viesnī ca - mī nus mums bija viena. Mū su viesnī cas logi pavē rā s arī uz blakus esoš ā s viesnī cas restorā nu. Vakaros viņ i pastā vī gi spē lē ja mū ziku lī dz pulksten 12 naktī . Tas bija trokš ņ aini. Pē dē jā s dienā s salū za arī mū su kondicionieris, tā pē c nevarē ja atvē rt durvis uz balkonu.

Tas viss no mī nusiem)
Varu teikt vienu, kas vē las eksotisku un neizvē lī gu, droš i var ieteikt š o viesnī cu un paš u Zanzibā ru.

Tiem, kas mī l Turciju un tā s apkalpoš anu, tur nav ko darī t. Mē s dzirdē jā m daudz tos, kuri teica, ka Turcija ir forš ā ka.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Небольшой отель расположен рядом с пляжем в центре поселка Кендва, в 50 метрах от пляжа Кендва. Подойдет для бюджетного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Кендва, в 1,8 км от Королевского пляжа и в 2,6 км от пляжа Нунгви. Расстояние до Международного аэропорта Абейд Амани Карум 50 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

При отеле есть ресторан, сезонный открытый бассейн и бар. Отель находится в 1,8 км от Королевского пляжа и в 2,6 км от пляжа Нунгви. К услугам гостей частный пляж. Стойка регистрации открыта круглосуточно. Работает экскурсионное бюро и пункт обмена валют. По утрам для гостей отеля сервируется континентальный завтрак.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Дартс.
  • volejbols
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 48 номеров.

Standart Room

Standart Sea View

Junior Suite

Istabās

Во всех номерах есть балкон, кондиционер и собственная ванная комната, сейф, в некоторых номерах обустроена терраса.

Adrese Kendwa Beach, Kendwa, Tanzania
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.